A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Latom,jol lemaradtam....es most nem is fog menni a visszaolvasas,talan este....

Megjartuk a dokit,kaptam fulcseppet...hat ez mennyire gaz dolog...nem eleg hogy be van dugulva,alig hallok ra,meg naponta 2x kell csepegtetni bele....bar jobb mintha szajon at kellene bevennem valamit....de olyan erzesem van mintha akvariumban lennek :?

Aztan elmentunk vasarolgatni,Hangi annyira szeret shopingolni.....beszaras aranyos bir lenni,egy hangja nem volt 3 oran keresztul...csak ez a mizeria a le meg fel valo oltoztetessel.....

A lakas dekoralasaig meg mindig nem jutottam el....en nem tudom hogy masok hogyan tudnak ennyi mindent megcsinalni egy kisbaba mellett,de nekem nem megy :? es meg sutogetni is szeretnek.....en nem szeretem ezt a keszulodest....jo lenne ha egy csettintesre megvolna....ja persze nemtalalok turkiz diszeket,mert en olyan jol kiatalaltam :? bezzeg ha bordot szerettem volna,most az nem volna......
Tegnap bazi szarul voltam,majd szetrobbant a fejem,mert ugye beharangoztak a jo kis hovihart.....na reggeltol estig szenvedtem,pedig nem vagyok egy fejfajos.....a gyerekem b@szott aludni,szep kis napunk volt....aztan ledoltunk este 6 fele egy picit,az segitett rajtam is,es Hangi magaviselete is jobb lett :wink:

Este apa elvitte setizni,aztan egy kis kajcsi,majd jatszott vele a foldon...Hangi telibe bukta apa szajat :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: szegeny...de en ugy rohogtem.....telerakta anyatejes turoval....pfujjj.....

Az ejszakank eleg gaz volt,bar nem kelt annyiszor....2kor,majd 3fele elaludtunk,kelt 5:15kor,de onnantol nem tudtam visszaaltatni 1/8 ig :shock: :shock: en azt hittem elajulok mar.....amilyen jo kis alvokaja volt,az elmult hetekben ez teljesen megvaltozott......
Es nem szamit hogy alszik-e elotte,vagy 2 cicit kap-e.......
De Lorca jol leirta,amit mar en is.....azert a sok mozgas biztosan betesz az alvasnak......aztan majd jon a fog,es egyeb nyug......lehet hogy karacsonyra csak 1db kiados alvast kerek :roll: :roll: :roll: csak a szopival nem tudom mi lesz :roll: :roll:

Most eppen fozni probalok mig alszik.....jo lenne ha sikerulne,mert ez nem palya igy.......
A ho leesett ejjel,de aztan reggel ota szakad ra az eso...pfujjj.....na ez az ami utalatos.....8centis latyak van mindenhol :evil: :x

Majd visszaolvasok,most fozok tovabb :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Czigka:Bende a gardrobban :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Nikici:nekem a dulam egy ilyen babaval tanitotta a szoptatasi fogasokat....eppen olyan volt mint amit leirtal!!!
Dorkili nagyon edes ahogyan produkciozik,be nem all a szaja :lol: :lol: :lol: :lol:
Hangi is hasonlokat muvel,csak nem tudom felvenni,mert ahogy meglatja a kamerat,maris abbahagyja...csak nez olyankor...

Bond:jobbulast Manonak...szegenykem,annyira szar lazasnak lenni.....

Na csak bekukucskaltam.....menek....
(alig birok most elszakadni....olvasni akarlak titeket.....megint jol lemaradok :? )

Kép
Kép
ancsurti

f.Nikici: köszi, jobban vannak.
Bár Nóci nagyon furi. Nem köhög, nem kapkodja a levegőt, de nagyon sápadt, étvágytalan, és karikásak a szemei.
Mindkettő náthás is még egy kicsit. Vicával továbbra is közelharcot kell vívni az orrszívások alkalmával.

Bond: Manó láza :x
nekem azt mondta a doki, hogy onnan látni, hogy vírus, ha fehér lepedékes a gyerek nyelve (persze nem fogmosás vagy tejivás után kell nézni :roll: )
Nálunk javasolt gyógymód (még a bakteriális felülfertőződés előtt): ne fürdessem a gyereket :arrow: állítólag a vírus nem szereti a piszkot. :shock:
orrcsepp, köptető, hársfatea...
+ oscillococcinumot javasolt, ez egy homeopátiás készítmény (Nóci kimondottan szereti, mert édes), 6 kis csövecske van benne, az 3 napra elég. 995-ért vettem.

Kép
Kép]
hendegabi

Norka

Beírnád a táblába Odett 5hós adatait? 6200 gramm, és 63 cm.
Köszi szépen.

Bond

Manó láza, szegénykém :(

Kép
Kép
orsi777

Véncsoroszlyadoktornénink szerint valami vírus. (A nyelve tiszta) Kúpot ma már kétszer kapott, Apa most Nurofen szirupért rohangál. Egész nap borogattam, most jön majd a hűtőfürdő.
(Hallott már valaki arról, hogy a talpra kötözött krumpliszelet is jót tesz? :shock: )
Ha az Istennek sem akar lejebb menni, akkor vagy holnap egy helyettes doki néni, vagy holnap után a miénk.
Amúgy egész jól elvan. Kicsikét dumál, tévézik, sokat alszik. Jól bírja a borogatás cseréket, lázmérést, zargatást. Benyakalt két joghurtot, 1 mandarint, kis teát, kekszet, és kapja a szokásos vitaminokat.
Hajrá!

De, hogy ne csak rossz híreket mondjak: Hugi hasról hátra fordul. Úgy látszik, nem lehet egyszerre mindent. :roll: :lol: :lol: :( :(

f.nikici! :)

Azt akartam mondani, hogy a nyelvnyújtogatás is egy állomás a kicsik fejlődésében. Többre nem emlékszem abból, amit olvastam róla. :roll: :oops:

Kép
Kép
200907?

Czigka!
Bende alvása :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De hogy jöttetek rá, hogy ott jó neki???? :roll:
Már akartam kérdezni, hogy Te mit csinálsz azzal a rengeteg tejjel? Leadod?

Bond!
Jobbulást Manónak!
(a könyveket Manó dobálta be Hugihoz az ágyba?)

Ancsurti!
Mit főzöl/főztél?

Boo!
Jó, hogy végre megoldódott a net! :D

Gabi1!
Az én környezetemben is sokan beoltották magukat, kicsik és nagyok vegyesen, köztük mi is Apával, de én senkitől nem hallottam mellékhatást. Szerintem is inkább az lehetett, amit Ági mondott.

Vettem Milupa vaníliás tejpépet. Kipróbáltuk, háááát, elég furi fejeket vágott Petra! Először tetszett neki a dolog, aztán kitolta a nyelvével. Majd holnap újra próbálom. És a nővérem hozott szép Gála almát, úgyhogy holnap alma nap lesz!!! :D :D :D :D :D

Azt hiszem, hogy Petránál is fogzás lesz, mert alvásból hirtelen iszonyat sírással ébred, a takarójának a sarkát rágja, és hihetetlen hálás fejet vág, mikor dörzsizem a hideg rágókával az ínyét. Most az előbb is felsírt, aztán a kezemet a szájába vette, és vissza is aludt.

Apa most van Bécsben, remélem, hogy talál nyitva gyógyszertárat és hoz Osanitot. :roll: :roll: :roll:

És megnéztem, a fogzás idején csökkenhet az étvágy is. Ráadásul ma 3x volt tök híg széklete.
Szóval minden jel fogzásra utal. :roll: :roll: :roll: Bár tök időben is van, mindjárt fél éves lesz.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Gratulálok hozzá, már valamelyik nap említetted, hogy a kis géped, de elfelejtettem megkérdezni, hogy a netbookról beszélsz-e.
Milyen?Szokjátok egymást?
Atya ég, hogy mekkora már Zsiri :shock: :P Anyás kép nagyon jó :P

Bond

Hugi átfordulásához gratula :P

Kép
Kép
orsi777

Boo!
Zsiri imádnivaló!!! Az első képen annnyyira szereti anyáját! :lol: :lol: :lol:

Bond!
Sógornőm most mondta, hogy náluk is a kislánynak majdnem 40 fokos láza van, semmi más tünet. Doki néni nekik is kisebb vírusfertőzést mondott, holnapra vissza rendelték.
Gyógyuljatok meg!!!!!!!! ....és legyen nyugodt éjszakátok!

Czigka! Engem is érdekelne, hogy miként került Bende a gardróbba? :roll: :lol:

Ancsurti!
Mi lányaink szeretnek vásárolni! :lol: Jázmin is mindig tök jól elbámészkodik a boltokban. Múltkor eszeveszett ordításban volt, mikor beléptünk a boltba és abban a pillanatban elhallgatott. Vásárlás befejeztével végigsírta az utat hazáig. :oops: :shock:
Bukás: én is mindig tartok tőle, hogy egyszer az arcunkon köt ki a félig megemésztett tejcsi.
:oops: :? :?
8 centis latyak :? :? :shock:

Voltunk tanácsadáson: nem volt semmi különös. Jázmin már 64cm. Annyira furi, hogy már 10 centit nőtt születése óta.
Vendég

Odett is szeret vásárolni, apa már elnevezte plázacicának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Kép Kép
Vendég

Szegény Hugit Sajnálom nagyon. Egész nap egyedül van. Külön vannak Manótól, velem is csak szopikor találkozik. Már forgolódik is és mégsincs senki körülötte. :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

ancsurti: köszi. :lol: :lol: igen, nagy dumás a csaj, szerintem nagykorában is megmarad... :D Én is mindig irigylem azokat, akik mindent meg tudnak csinálni pici baba mellett is. :wink:
:twisted: :twisted: apa-és a szájbaköpés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hendegabi: az jó :D de akkor még további gyógyulást! :wink: ! Nálunk is mindig harc van az orrszívóval. Azaz nem sír, hanem rötyög...és rángatja a fejét jobbra balra. :lol: :lol: :twisted: :twisted:

katy:
nem Gabi1-et védve, de én a két kezem nem tudnám megszámolni sajnos, hogy a környezetemből mennyi kisebb-nagyobb bajt okozott az oltás. az csak jó, hogy Nálatok semmit, még szerencse. :D Nálunk is pl. keresztapámnak eddig semmi baja, apósomnak sem szerencsére. Ők az egyedüli ismerősök...ja meg a két szomszédom, és ennyi, itt volt minden sima, pici mellékhatásokkal csak...

Bond: Jobbulást Manónak!! :wink: ++++++++++++++
Átforduláshoz gratulálok!:wink:

boo: annyira gyönyörű, meseszép, édes bébi Zsiri, nagyon helyes kispasi :lol: :lol: :lol: Nekem is nagyon tetszik az anya+Zsiri kép :wink:

norka: akartam is kérdezni, hogy mi volt tanácsadáson. Az szép méret, nekem is furi (Dorka már 5 hós koráig 15,5cm-t nőtt), pont az imént nézegettem a születésekor készült képeit, videóit....kis" makákó" méretű buksija, kis mazsola. :D Hihetetlen...majdnem fél évvel ezelőtt, még csak pislogott a világra, a fénynek (ma is reggelente úgy csinál,mikor felhúzom a r edőnyt és közben vigyorogva repdes :lol: :lol: ), mára pedig már forognak, másznak, gagyarásznak. stb. :wink:
Dorka is imád vásárolni, meg Ő mindent szeret csinálni, ha nem a lakásban vagyunk, mindenhol elleskelődik... :lol: :lol: :lol:

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo: papák :lol: :lol: :lol: szegények :D
basszus este gondolkodtam, milyen nap van ma? csütörtök, akkor nincs semmi, amit nézni akarok...erre meg szerda van, és House :twisted: :twisted: :twisted: mindig elvagyok tájolódva :roll: én is jó sokat kihagytam már...

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Na nem ment a visszaolvasas,sorry.....

HGabi:jobbulast!!!

Gratula a forgo babaknak!!!

Katy:nekem a Gala alma a kedvencem,bar mostanaban megint nem eszegetek almat...annyira idoszakosan nyomom,hol agyba fobe,hol meg honapokig semmi....
Remelem azert a fogzas nem visel meg hosszutavon titeket!
Fozes:tejszines-gombas csirkemell tepsiben sutve...apa krumplit kert hozza :roll: ...tudom,nem illik ossze,de ez lett :lol:
Szerencsere kitartanak a kajak 2-3 napig....attol fugg mi az....de azert jo lenne ha Hangi ilyen rendes lenne majd mint ma is,mert azert szeretnek tobb fogassal is keszulni(na semmi extra)+mezeskalacs+sajtos ropogtatni valok.....

Boo:de jo hogy ujra vagy!!!Nekunk is olyan netunk van,mint amit Katy irt.....hasznaljuk/tuk kint a teraszon is...
Basszus ez a Zsiri gyerek hogy megnott :shock: :shock: rendesen behozta a tobbieket :lol:
A szeme az teljesen a tied :shock: :shock: Szepek vagytok!!!
Fritu:na en is vetettem apaval,2x hasznaltam az elmult 1,5 evben :oops: ...de persze mert a panirozasi undoromat meg nem gyoztem le.... :oops:

Bond:edes kis Hugi ilyen jol birja egyedul :shock: :roll: :lol:
Gyogyuljatok meg hamar-hamar!!!
Mikulas nagyon brutal...jo kis retro figura 8)
Piroska tortenete:majdnem kitalatam...
Ismerkedos sztori...vissza kell neznem mit irtatok.....es pipalgatom ami talat!Holnap.....

Norka;en is ezen csodalkozok,hogy Hangi,ha jol mertek szuletesekor,bar tenyleg "rovid"volt,akkor mar 16 centinel jar :shock: :shock: :shock: hat en tenyleg nem csodalkozok hogy ennyit nyuglodik,biztos fajdalmas lehet ilyen rovid ido alatt ekkorat noni 8)
Kispici labacskakhoz gratulalok,de jo hogy mar nem kell a cipocske!!!

Orsi:plazacica :lol: :lol: :lol: :lol: igen,en is azt latom,bar a sarkat hatrakotom ha az lesz :wink: :lol: :lol: :lol: de azert majd megyunk egyutt penztkolteni :lol: :lol: :lol:
Diszites megvolt???Muti!!!

Nikici;na en eppen rad gondoltam pl.mikor irtam hogy kisbaba mellett ennyi mindent elintezni :wink: en nem is tudom hogy csinalod...de annyi tennivalot leirsz mindig :wink: ...bar nekunk nincs kocsink....es en azert sokmindent nem tudok intezni(bank ugyek,stb.)de a bevasarlas is apara maradt mostanaban,en listat irok :wink: ,max.heti 1,5x megyek en is vele....
Mindig is porgos tipus voltam...annyira kikapcsol mar a hazimunka is,mar amikor el tudok vegezni ezt-azt....most ez azert eleg nagy kihivas igy Hangi mellett.

Edes pruntyibogaram ma nagyon rendes kislany volt!!!Szepen el tudtam altatni,minden harc nelkul 8) ,aludt is 2 orat :shock: ...aztan meg most is lenyomott egy 40 percet....es tunder modon mosolygott,semmi hiszti!!!
Bar picit magfazhatott :x ,tusszog,neha picit kohog,kapja is az oscillococcinumot.Remelem semmi komoly,mert amugy aranyoskodik rendesen!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti: sokmindent megcsinálok, de annyit nem tudok, mint amennyi lenne, még akkor sem ha éjfélkor fekszem le, nem is baj ez, hiszen első a kis tüdrékém, majd ha növekszik, és már tud "segíteni", körülöttem tevékenykedni, minden vissza fog térni a régi kerékvágásba...én kis naív.. :lol: :lol: :lol:
Nekem is csak este mikor elalszik leginkább olyankor kezdődik a házimunka...
Dorki is tüsszög köhög alkalomadtán, volt hogy sűrűbben. Kamuköhögős korszaka is volt... :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Ancsurti

[quote]m írta:ax.heti 1,5x megyek en is vele....

ööö... ezt hogy oldod meg? :roll:
Egyszer elkíséred, egyszer meg csak odafelé mész és ottmaradsz??
És az a 0.5 út?

Bond

Hugi nagyon jó kislány! Remélem mielőbbb meggyógyul Manócska (stramm legény ő) és újra együtt lehet mindenki.

Képzeljétek!
Múltkor már apának is kifakadtam, hogy ez a gyerkőc néha egy rémálom hogy egész nap balhézik és csak a cicin lógna hogy nem tudok vele sehová elmenni mert sikítozni kezd.
Ebből vasárnap este be is mutatott valamit, vendégségben voltunk, kb. 10 percig mert utána haza kellett jönnünk.
A fiatalúr annyira félt valamitől ott, hogy hiába ölelgetés hiába cici, csak sikoltozott, de nem balhéból, mert ömlöttek a könnyei.
Most vasárnap újból megkíséreljük a látogatást ...

Na de tegnap!

Apa szabadságon volt, és így nézett ki a napi programunk.
Délelőtt bementünk a városba. Mászkáltunk ide-oda, Lóci remekül elvolt a kenguruban, nézelődött aztán elaludt.
Persze 15 percnél nem tudott többet aludni mert pont indultunk haza, kenguruból ki, autóba be.
Mire hazaértünk már dél volt, tehát több mint 3 órája nem szopizott és nem is nagyon aludt! És nem sírt.
Kiitta mind a két cicit aztán szépen csendben játszogatott a földön a plédjén

:shock:

Negyd 2-kor újra öltözés, irány a kórház. Ott félóra várakozás, pici nyafi csak. Aláírtam újra a sterilizálási kérelmet.
Kórház után bolt, aztán elmentünk a Dalma elé aztán nézelődtünk még aztán ide-meg oda mentünk, végeredményben 4 óra volt mire hazaértünk. És csak picit sírt pedig nyilvánvalóan éhes és fáradt volt.

És este is egy tündérbogyó volt.

De ma már a régi, úgyhogy most mennem kell.....
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:20-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:21-kor.
Vendég

sillia: nagyon ügyes Lóci :D :D Dorki is imád csavarogni!

czigka: tejivás :lol: :lol: :lol: gardrób :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Mi jól vagyunk.Lotti 8-án átfordult hátról-hasra.Azóta is gyakorolja.(már,amikor nem alszik,mint most is :lol: ,és úgy általában...)Lili nincs oviban a héten,itthon rendetlenkedik.Most elvitte magával apa,addig szortírozom a játékait,mert egy csomót fog kapni :evil: már megint a rokonoktól,így 1-2 darabot bezsákolok,hogy később megörülhessen nekik.Ha a Lottus felébred,kajázik,és elmegyek vele a játéknagykerbe.Kap egy babát,mert annyira kéne neki a Lilié,de ő meg nem adja,irigy :evil: .Így kap karira egy gyönyörűt a Lottus,és most meglátom,melyiket nézi ki? :lol: Lili 2 ajándékot már megtalált,anyuka naív helyre dugta,aztán gyárthatta a kamu sztorit. :lol: :oops:
Én kicsit depis vagyok,mert még mindig 88 kg vagyok. :twisted: Alig eszem,és mégis.Most nem tudok vagy 1 hónapja tornázni,egyedül vagyok a csajokkal...kifogások...estére már véres a szemem,fáj a fejem.2 kezem iszonyúan fáj,a csuklónál,és végig a könyökig.Mi ez?Izület?
Lotti 7200 gr.Szopik 4-szer,tápszert is kap 2-szer,gyümitől fáj,görcsöl a hasa,nem kapja,de nem is szereti.Főzeléket,zöldségeket szereti jobban,attól meg nem fáj a pocija. :roll: Tejpépet este eszi,utána szopik.Éjjel 2-szer szopik.Kivagyok.Lili is itthon.Jövő 7en végig megy oviba,utána csak jan 18-án.

Aranyosak a babák,szépek a képek,jók a videók.

Bond:Jó a Miku,nekem is tetszik.Manó szegény :( ,gyógyuljon!Kis hugi aranyos,Lottus is sokszor magára marad :( .

Boo:aptop sztori :twisted: ,de végre tudsz netezni.

HGabi:Teljes gyógyulást! :wink: Mi nem vagyunbk betegek végre.

Dodi:Én nov 11-én írtam a 2010 júliusiakhoz,mert tavaly nekem is nov 11-én lett pozitív a tesztem. :D

Ancsurti:Jó neked,hogy mész majd januárban arra a szép helyre,meglestem,amit belinkeltél.És én örülnék a hónak.

Norka:Jó,hogy Jázminnak nem kell már hordani a cipőt! :D

Szóval,vagyok,olvasok,de nincs kedvem írni.Karira készülök,takarítok,lomtalanítok,mosok állandóan(nekem mosható pelusom van,imádom),főzök,sütünk a Lilivel,már sokat tud segíteni,ha van kedve.Jó vicceseket dumál,lehet rajta nevetni.És szerelmes.Marcellba.Úgy hívja,hogy:szerelmes Marcellom. :lol:

Én úgy szülnék megint... :roll:
Vendég

most töltöm fel a f.gépről a sz.gépre a képeket,du. kicsinyítek,este dobok párat,hagyok időt felkészülni rá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hgabi!

Unokahugomat úgy szoktatták le a posiriszálásról, hogy mikor már majdnem elaludt, letették, és addig paskolták a popsiját, amíg el nem aludt. Aztán egyre hamarabb tették le, így egyre tovább paskolták. Aztán mikor már csak a kiságyban "ringatták", kézben nem, akkor mindig egy picivel hamarabb hagyták abba. Így végül már csak megsimizték egy picit,és aludt :wink: . Nem két napos meló ez, de legalább nem drasztikus :wink: .

Boo!

Isten hozott :D :D :D !

Bond!

Én voltam fogdokinál úgy 2 hete, és nagyon sok a tennivaló odabent :oops: :( :( :( . Kb. 15 "lyukat" számolt össze a doki :shock: . Na jó, ezek nem valódi lyukak, hanem amire számítottam: az évezredes töméseim gyakorlatilag minden felületen kezdenek elválni a fogaim felületétől, ami lényegében lyuk, hiszen ott ugyanúgy tovább romolhat a fogam :( . Múlt héten el akartam kezdeni megcsináltatni,de meggondoltam magam, mert a fájdalomcsillapító mellett nem lehet szoptatni, és úgy terveztem, hogy azt a tejcit majd lefejem, és korábbit adok neki olyankor, de hát ugye nem eszi meg semmilyen formában, szóval elnapoltam a dolgot, ráadásul nem szerencsés az amalgámot szoptatáskor furatni :? . Viszont a következő terhesség előtt meg kell csináltatnom, nehogy nagyobb galiba legyen, szóval a terv szoptatás :arrow: fogászat :arrow: terhesség :wink: .

Nikici!

Naaagyon édes a video :D :D :D . És milyen kameraérzékeny a kiscsaj :shock: :lol: . Ha Botond meglátja a kezemben a kamerát, egyből abbahagyja, amit fel akarok venni, szóval csak titokban kamerázhatom :? :lol: .

Ancsurti!

Botond is szájbahányta már Ricsit is, meg engem is :oops: :lol: :lol: :lol: . Állandóan puszilgatjuk, így nem volt nehéz beleszaladni :lol: . Az én szám csukva volt, így csak kívülre kaptam, de Ricsi pont levegőt vett a száján, így ő totál beszívta :twisted: :lol: . Csak azt láttam, hogy rohan a vécébe és ezerrel köpköd, aztán meg mosta a fogát.... Nagyon röhögtem én is :lol: :lol: :lol: .

Bond! Remélem Manócska gyógyulgat már :( .
Most elképzeltem ahogy Manó full retkesen, egy talpára kötözött krumplival üldögél a könyvespolcon :twisted: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: .
Hugi: juhuuujuhuuuu :lol: . Gyarapodása hogy áll?

Katy!

Kispiskótának vázoltam a folyamatot, hogy estéről estére hogyan változott Botond feje, mikor kapta a pépet :wink: :lol: . Gondolj bele, ez egy tök új dolog neki, ráadásul kanállal is meg kell tanulnia enni, ami elsőre nehéz! Bele fog jönni, pár nap és tolni fogja, mit egy kismalac :lol: !
Viszont szerintem ne "egyszerre" kezd el a gyümölccsel. inkább pár napot még várj vele szerintem. Addig legyen csak a pép, meglátod, kell-e neki egyáltalán még a gyümölcs. Én azóta nem is minden nap adok Botondnak, mióta a pépet kapja éjszakára. Nehogy egyszerre sok legyen a kis pocakjának :wink: .
Fogicáknak hajrá, hajrá :D !

Boo!

Ki ez a gyerek? :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:
Te nem új gépet vettél, hanem új gyereket? :shock: :lol: :lol: :lol:
Nem olyan rég tettél fel képet, de reeeeeengeteget változott Zsiri!!!! Totál kispasis, és gyönyörű Boociszemű :lol: :lol: :lol: . Szépek vagytok :wink: .

Czigka!

A gardróbos megoldás király :lol: , de a védőnőtök egy idióta :evil: :evil: :evil: (bocsi :oops: ). Hogy mondhat egy szakember ekkora baromságot, hogy egy csecsemőnek 20 perceket KELL ébren lennie?!?!?! Nem gépek ezek!!!! Elmondanám, hogy az én gyerekem sem "evett-aludt" sose! Kaja után ő első perctől kezdve min.egy órán át fent volt, és randalírozott :wink: . Aztán szépen elaludt, és akkor kelt, mikor jólesett neki, vagy mikor a pocakja felkeltette. És nem volt soha nyűgös, vagy rosszkedvű, ő így igényelte és kész! Persze, ez nektek annak idején bevált, ezzel semmi gond. De az ilyenektől, hogy mit hogyan KELL csinálni egy gyereknek, hát ideggörcsöt kapok :x . Minden valamire való szakkönyv azt írja, hogy nem kell görcsölni az újszülöttek alvási szokásai miatt: többnyire(!) ha álmosak elalszanak ott, ahol vannak, amikor nekik jólesik! Egy jókedélyű babára nem értem miért kéne ráerőltetni az alvást :? ....
Így higgyen az ember feltétel nélkül a védőnéninek :x . Én még anyámtól sem fogadok el feltétel nélkül mindent :oops: . Mert tudom, hogy is egy vélemény, s egynél többet akarok tudni, hogy jól döntsek :wink: . Mondjuk anyuban nagyon megbízom :D .

Ééééésssss:
Az éjszakánk szuper volt 8) 8) 8) :D :D :D :D .
Botond 1* kelt fél 5kor, aztán 7kor ébredt :D . Juhuuuujuhuuu :lol: :lol: :lol: .
4 dolog miatt lehet ez:
1. 80 helyett 120 mili vízből kapott pépet, így ez kitartott fél5-ig, addigra pedig már volt annyi tejem, hogy reggelig elég volt neki. (Ez a legvalószínűbb magyarázat)
2. Nem fájt a foga. Tegnap egész nap nem jelezte, hogy fájna, ezért éjszakára sem kapott kúpot, de nem is fájt neki :wink: .
3. Nem evett tegnap gyümölcsöt. Nem hiszem, hogy ez olyan sokat jelentene, mert ahhoz már régóta (kb 2 hete) kapta, hogy ez bezavarjon. Meg eleve gyümi előtt kezde az éjszakai keléseket :? .
4. Nem ittam tegnap kávét. De nem hiszem, hogy a reggeli 3in1-ben miatt kelne fel óránknt hajnalban :roll: . Ráadásul azóta iszom, hogy ő megszületetett, szóval sztem inkább az első kettő a tuti :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :lol:

Boo: sejtettem, hogy fritu, de nem esküdtem volna rá... :lol: Anyukád egy zseni!!! :lol:
Képek nagyon jók! :lol: /Zsirinek is fénylik az álla a nyáltól :lol: :lol: /
Gépmizéria :shock: :roll: Egyébként jellemző, hogy minden szolgáltató először más eszközét nyílvánítja hibásnak...

Orsi: hát Kata sem viszi túlzásba: szombaton volt utoljára, de akkor 3 menetes volt a meccs, mindegyik becsületes mennyiség :shock: :lol: :lol: Úgyhogy mivel ma már csürörtök van, talán lesz valami.... :P

Czigka: elképzeltem a szitut: kezedben Bende, és te keresed a lakásban a legjobb helyet neki: Konyhaszekrény? Nem alszik. Fürdőkád? Nem alszik. Előszobaszekrény? Nem alszik. Gardrób alsó polc? Alszik!!! :lol: :lol: :lol: És így történt, hogy Bende nem ágyban alszik, mert addig el sem jutottatok :lol: :lol: :lol:
Ja már látom az igazi sztorit... hasonló :lol: :lol:

Nikici: :shock: Eléggé belehúztok a karácsonyi ajándékozásba ezek szerint :lol: :lol: :lol: Egyébként lehet, hogy mint Bond írta, bankonként változó...

Ancsurti: Hangi bukása :lol: :lol: Szegény teapa.... :D Én sem bírtam volna röhögés nélkül :lol: :lol:

Hgabi: a vírus nem szereti a piszkot? :shock: :lol: A finnyás mindenit! :lol: :lol:

Bond: Hugi nagyon ügyes! :lol: Talán segített neki a sok könyv, amit Manó adott neki, abból tanulta :lol: :lol:

Sillia: városnézős napokat kell csinálni Lócinak :D

Lilisgabi: mindig csodállak, hogy milyen jól bírod... :D

Kép
agi125r

Boo!
Szuperek a képek! Én egy hónapja láttam Zsirit, de rengeteget változott! :D

Dodi!
Köszi a tanácsot, akkor majd vasárnap adok neki almát. Bár ma délelőtt adtam neki 2 kanállal (csak a levét), és szerintem ízlett neki. De akkor most vasárnapig inkább felfüggesztem, és csak a pépet próbálgatom.
Én este nem fogom tudni neki adni, max. a délután kaja helyett, mert ő este már túl kómás ahhoz, hogy kanalazgassunk. 4 körül szokott kelni, és utána már nem alszik többet, így 8 órára elég álmos. De 5-6 körül szokott enni, majd azt fogom kiváltani egyelőre a tejpéppel (ha eljutunk az egy adagos mennyiséghez egyszer). :wink:

Éjszaka megint többször felsírt. Már lefekvés után egy órával is sikítva kelt fel, tuti, hogy fáj neki az ínye. A hasa nem lehet, mert nem húzogatja a lábát, nem kuruttyol a pocija.
Éjszaka 3x volt fent, evett, megnyugodott és elaludt.

Most már egy ideje azt csinálom, hogy le tudok fejni kb. 80-100 ml tejet minden estére (szaporítok, és ennyi jön össze 24 óra alatt). Ezt megkapja este lefekvés előtt és még szopizik utána. Így már biztos vagyok abban, hogy nem éhesen teszem le.

Apa későn ért ki Bécsbe, már zárva voltak a patikák. Talán a jövő héten előbb megy (egy bécsi nyomdának szokott vinni cuccokat).

Most kinéztem egy Viburcol nevű kúpot, az is homeós, ma megpróbálok venni. :wink:

Reggel óta fáj a fejem. )Ittam egy zöld teát, hátha segít valamit. :roll:

Kép
katy76

Sziasztok! Csak gyorsban, mert sülnek a mézeskalácsok :D :D

[quote]a írta: vírus nem szereti a piszkot
- most már értem, hogy bizonyos rétegekben miért nem betegek soha az emberek :twisted: - na ezt nem tudtam kihagyni, bocsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Körkérdés

Lefogni vagy nem lefogni???

Ti lefogjátok a babátok kezét amikor etetitek?
Erről is mint minden másról teljesen eltérő tanácsokat és véleményeket lehet olvasni.

Az a kép amit feltettem ide Lóciról amikor eszik, az erősen becsapós.
Az még akkor készült amikor először kapott enni, és a dolog újdonsága minden figyelmét lekötötte.
Node azóta!

Nem az a gond hogy nem eszik (bár a Milupa vaníliás tejpép valamiért nem jön be neki), hanem hogy hogyan eszik.

Nem köpködi vissza, épp egy pici buggyan ki a száján amiatt még partedli sem kéne.

Viszont hadonászik a kezeivel mint egy cséplőgép, emellett egyszerre akarja a szájába tolni a kanalat a partedlit az öklét és a bal lábát :shock:

Ma is sétáltunk és jól sikerült a dolog. Úgy néz ki a babakocsit és/vagy a bundazsákot utálja mert kenguruban és a tegnap kapott vadiúj kabátkájában remekül elvan.

De ha eljönnek az igazi hidegek, muszáj lesz a bundazsákba tenni. Épp azért vettünk zsákot, mert egy hónappal ezelőtt még sikítófrászt kapott a kengurutól és azt gondoltam babakocsiba praktikusabb a zsák.

Erre tessék, most CSAK kenguruban hajlandó utazni a csibesas :evil:
Vendég

Sziasztok!

Boo: Hurrá végre van neted :D !!! Jaj, a Micimackós lemezt én is akarom én is, vagyis :oops: Domi is, Domi is :wink: ! Én is pont így érzek, annyira, de annyira imádom az én Drága Kisfiamat. Tegnap nagyon nyűgős volt, szerintem az ínye fájt nagyon, aztán a kezemben ringattam és altattam el, de a végén könny szökött a szemembe és hálát adtam a sorsnak, hogy van nekem :oops: :D !!!
Nagyon szépek a képek, mennyit változott Zsiri, már kész legényke :P !!!
Net sztori: :twisted: :twisted:

Ági: édi lehet Kata pikk-pukkolás közben :P ! Domi meg a nyálát fújja aztán szívja vissza! Ja és a nagylábujját állandóan beveszi a szájába, olyan cukorfalat!

Bond: jaj szegény Manó :cry: !!! Jobbulást neki!!! Gratula Huginak a forduláshoz :D !

Ancsurti: fülednek jobbulást, Domi is szeret vásárolni, úgy elnézelődik, hogy az hihetetlen, de most nagyon nem merem vinni sehova :? .

Katy: tuti a foga, szerintem ha ilyenek a tünetek akkor egy pár nap és áttör a fogica, Dominál ez két napig ment, nagyon sokat sírt ő is. Mennek a drukkok, hogy minél előbb kibújjon a fogacskája :wink: !

Hendegabi: gyógyuljatok már meg :wink: !!!!!!

Czigka: Bende nagyon édi lehetetett a gardróbba :lol: :lol: :lol: .

Tike: egyetértek, Apának elmondtam múltkor Hendegabi által mesélt szemköpködős esetet, erre Apa mondta, hogy ha valami baja lesz Dominak akkor nekünk is le kell köpködnünk, hóba fagyba, koszba kellene járatnunk mezítláb és tuti nem lenne soha beteg.
marietta1982

Sziasztok!

Még nem olvastam mindent vissza,de igyekszem,csak nem könnyű,mert apa beteg,38 fokos láza van :cry: Úgyhogy karanténban van szegénykém egy másik szobában,szóval ide-oda rohangálok apa és Lili között.

Voltunk ma a neurológián,azt mondta a csaj,hogy Lilinek elég lazák a kötőszövetei,így valószínű,hogy mindent egy kicsit később fog csinálni,mint más babák,de nincs semmi gond. Mutatott egy pár gyakorlatot,amit kell vele csinálni és 6 hét múlva megyünk vissza. A jobb keze(ezt már én is észrevettem) kicsit "feszesebb" mint abal,sokszor nem is engedi nagyon kinyújtani és amikor hasra fordítom,azt nem is tudja kihúzni maga alól. Remélem nem lesz semmi baj vele a jövőben. Azt is tornáztatom most.

Bond! Hogy van Manó?

Boo!! Sztorid megint nem semmi! Örülök,hogy végre köztünk vagy megint! Nagyon jók a képek!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy!

A vasárnap szerintem is szuper :D . Pont 3-4 napot javasolnak két újétel kipróbálása között :wink: !

Tegnap olvastam, hogy miket lehet a babáknak adni, és az áfonya, a szőlő, és a meggy tökre meglepett :shock: . Megkérdeztem anyut és azt mondta, nyugodtan lehet adni bármelyiket, de csak passzírozva, leszűrve, mert ezeknek a héjával van a baj, de héj nélkül adható a leve :wink: . Sőt, azt is mondta, hogy a narancs-kérdés sem ilyen egyértelmű, mert pl. eddig 1 éves korig nem volt szabad adni gabonaféléket, most meg fél évesen "kötelező" bevezetni, hogy direkt terhelést kapjon a szervezet és megszokja, mert így később kevésbé okoz bajt. olyan nehéz okosnak lenni :? .
Na mindegy, nálunk a családban senkinek semmilyen ételallergiája nem volt soha (csaknekem kínai kaja-allergiám :oops: :lol: ), pedig mi fél éves kortól gyakorlatilag mindent kaptunk, szóval ezzel nyugtatom magam :wink: :lol: .

Sillia!

Nem is tudtam, hogy már ezzel kapcsolatban is "vita" van :shock: . Én nem szoktam lefogni Botond kezét, hagyom, hogy fogja a kanalat, és együtt kanalazunk :wink: . De ebben nem volt semmi tudatosság, csak így jött. Annak semmi értelme, hogy összevissza kalimpáljon, meg túrjon a szájában (ezzel is próbálkozott :lol: ), de a célja az volt, hogy megfogja a kanalat, úgyhogy segítettem neki, és most már tudja, mi a dörgés :D . Sztem így előbb megtanul egyedül enni, nem? Akik nem javasolják, azok miért nem? Én nem akartam vele küzdeni, nem akarom, hogy rossz élmény legyen neki. Igaz, hogy így könyékig kajásak vagyunk mind a ketten, de két pillanat letörölni. Sztem, ha én "lefognám", akkor minden lenne ott csak nem evés :twisted: :lol: . Meg sztem ez csak nehezebb lesz (gondolom), és akkor még nagyobb lesz a küzdelem, ha nem engedem hogy "segítsen". De ezeket csak feltételezem :roll: ....

KépKép

KépKép
kicsidodi

dodi

Ezzel kapcsolatben nem itt van vita, itt ezt még én hoztam fel először. (azt hiszem)
A neten olvasgattam mindenfélét.
Persze általában azt javasolják hogy ne fogjuk le a baba kezét, és én eddig nem is tettem.

Az kevésbé zavar hogy a bal zoknija is csupa sütőtök.

Viszont elég nehéz úgy etetni hogy várja a kanalat, tátja a száját de közben töm is bele mindent amit ér. Én meg amint rés támad a sokminden közt a szája előtt villámgyorsan belelapátolom az ételt.

Hiába engedem hogy megfogja a kanalat, olyan erővel kalimpál és tolja be a szájába hogy az balesetveszélyes.

Egyébként ő mindig és mindent amit csak elér beletöm a szájába.

És folyton úgy csapkod a kezecskéivel hogy csak na (nem csak evés közben), volt már nemegyszer hogy puklis lett a szemöldöke úgy hókon csapta magát
:?

Olyan kis vadóc, csíp markol és teker mindent, újabban a mellemen a bőrt is

:evil:

Amúgy meg pont úgy csinál mint Zsiri. Ha valaki szól hozzá, akkor odamosolyog egyet aztán pajkosan elbújik a mellemen.
Olyan olyan édes :lol: :lol:

Boo

Zsiri már kész pasi :shock: :D :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sillia!

Én sem itt gondoltam a vitát, hanem úgy általában :wink: .
Ne haragudj, de ez naaagyon édes :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Botond meg nem hajlandó elengedni a kanalat, ezért a másik kezemmel a fejétől 10 centire kell tartanom a kajástálat, hogy tudjam bele lapátolni, mert ha lassú vagyok, vagy sírni kezd, vagy azt csinálj, amitte is írsz: megeszi azt ami akeze ügyébe kerül. Szóval én "tömöm", mert neki az az igénye hogy folyyton legyen kaja a szájában :? :lol: . De szerencsére sose nyel félre :wink: . Viszont olyan előfordul, hogy ő is olyan gyorsan tolja a kanalat a szájába, hogy hirtelen nem tudom visszatartani, és megüti az ínyét. De annyira nem fáj neki, hogy sírjon, csak fintorog, meg így legalább megtanulja, hogy ne vaduljon :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Lotti 5 hós adatai:
7270 gr. és 65 cm. :D
Ma elmentem a védőnőhöz,hogy elkérjem a Lili igazolását,mert hétfőtől megy oviba.Ott volt pont a dokink is,megnézte,ha már ott vagyunk,és nagyon tetszett neki.Kicsit kiakadtak,hogy mennyit eszik,de csak nevettek. :lol: Kedden rota oltás,akkor csak meghallgatja,és nyomja is a szájába. :? Most meg volt idejük,így 40 percet ott töltöttünk. :shock: Lottit megmértük,felöltözettem,és beszélgettünk.Lottus végig nézelődött,tök nyugis volt.Büszke is voltam rá. 8)

Most mennem kell,mert szopi,még alvás előtt,aztán 8 felé ébred,fürcsi :arrow: alvás.Itt a Lili is,apa is itthon végre.

Tettem a régen ígért adventi koszorús és mézeskalácsos képeket is.A 7 kg-s kép 1 hete készült.Ma már 7270 :shock: . :shock:

Liliről a kép mai,és a Lottiról a legelső is.

Ancsurti:Én is türkiz díszeket teszek idén,meg ezüstöket.Nagyon szép együtt ez a 2 szín.Egy kirakatban láttam meg.És 1 hete vettem türkiz függönyöket,mert a nagy virágmintás előtt bután festett volna a fenyő. :oops: És csak a türkiz volt akciós 770/db.És nekem 7 db kellett.Így volt a leggyorsabb és legolcsóbb a függöny.

talán éjjel
Vendég

F.U.C.K.
Írtam egy csomót és elszállt... :evil: :evil:

Akkor most csak gyorsban,mert kész a gesztenye.

Boo
Ez a gyerek egyre szebb! Facák a képek nagyon!

Bond

Gyógyuljatok meg hamar!

Ma írt egy barátnőm (43 éves),hogy megszületett az unokája :shock: :)
Vendég

Lilisgabi

De ügyik vagytok! Aranyosak a lányok :):)

Dodi!

Hogy Neked mennyi likad van! :mrgreen:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok! :)

Extra rapidban.
Köszönjük a drukkokat, meglett az erdménye. Manót gyógyultnak nyilvánítom. Még azért kap egy kis lázcsillapítót, de azt már csak a biztonság kedvéért. Ma már többször elhangzott a gyeremánleeeeeeee!! :? :? :? , tehát minden rendben. :lol: :lol: :lol: :lol:

Huginak viszont lett egy kis hőemelkedése. Így ő is kapott kúpot. Egy feles volt csak, de az is teljesen jól hatott, úgyhogy komoly vész nincs. Néha köhécsel egy kicsit, így kap egy kis disznózsíros borogatást.

Úgy voltam/vagyok vele, hogy Manó már nagy (tök jól megérteti magát :) ), ezért rá vigyázok, Hugit viszont óvom. :oops: Egyrészt mert még csak 5 és fél hónapos, másrészt pedig úgy gyarapodik, ahogy ti. Megtorpant kb. 1 hónapja. :? Jól belehúztunk, egész jó ütemben haladtunk :) , hogy felzárkozzunk hozzátok. De megálltunk. 4700 grammnál . :oops: :oops: :oops:
(Ha jól mértem, akkor 62 centi. Norka, ha gondolod... :roll: De hivatalosan csak jövő héten lesz méricskélés.)
Rendre ugyanannyit kajál, zsíros tejből 120-70-70-70-120 + valamennyi éjszaka, jól érzi magát, elégedett, a fejlődés üteme is jó.)

Kép
Kép
200907?

Az egyik rokonunk kórházban van, túl a 90-en. Valószínű, hogy még éjjel meghal. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

Conversano!

Nem értem :roll: :oops: :oops: :oops: .

Boo!

Ez a gyerek totál kicsiBoo :shock: :shock: :shock: . Beszarás :lol: . Nagyon szép gyerek!!!!!

Lilsgabi!

Lotti egyre jobban hasonlít Lilire :D ! Nemsokára két kis szőke cica fogja fűzni az agyatokat :lol: .
Nagyon ügyi vagy :wink: . Én eddig minden évben sütöttem mézeskalácsot, meg muffint kb. 10 éves korom óta, sztem idén sem marad el.... De még a vásárlással sehogy sem állunk :oops: . Mondjuk a tágabb családban megbszéltük, hogy nem ajándékozunk, csak a gyerekeknek, de én nem bírom ki, szóval vmi apróságot azért veszek :wink: . Nagyszüleim pl. kapnak egy kis albumot Botond képeivel :wink: , meg ilyen hasonló apróságok!

Házon kívült érdemes nézni este :wink: . (bár sztem én bealszok addig :lol: )

Bond!

Örülök, hogy jobbultok :D
:oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Tudod, akinek halálhírét keltik... :wink:
De ha mégis ma éjszaka lenne...kívánom, hogy békés, fájdalommentes távozása legyen, és remélem mindent megélt az életben, amire vágyott.
Ő talán holnapra már tudni fogja a "titkot" :roll: .....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Lik-Lyuk

Tudod,vidéki vagyok :D

Bond

Ezt a szép kort valószínű,mi már nem éljük meg.
Én nem tudom elfogadni a halált,mint tényt. Képtelen vagyok elhinni,hogy aki volt ,az nincs többé. Lehetetlen...
Vendég

Aki hisz a lélekvándorlásban...
Amikor meghal valaki, az ő lelke akkor költözik át egy másik testbe? Vagy lassan, apránként? Úgy értem, hogy mi is 9 hónapig hordtuk a gyerkőcöket a szívűnk alatt. Ezalatt valaki haldoklott, és az ő utolsó sóhaja lett a gyerekeink első sírása?

Kép
Kép
200907?

most csak gyorsban írok, nem olvastam még vissza tengernyi a dolgom, deeee nem fogjátok elhinni milyen összeghatárnál kell szólni, 1 nappal a pénzfelvétel előtt....500eFt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Kérdeztem tőlük, milyen bank ez??? :shock: de végülis ígyis kiadták, még jó, különben tuti rájukborítjuk az asztalt :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Bond!
Manó gyógyulása: :D
Hugi hőemelkedése és gyarapodása: :(
Rokonotokat nagyon sajnálom. :cry:

Lilisgabi!
Te kit akarsz átverni????? Felteszel egy képet Lottiról, ahol nyilvánvalóan látszik, hogy 7 kiló, később meg írod, hogy 7270g???? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A képek amúgy szupik!

Boo!
Zsirinek még mindig beljebb van a bal szeme, vagy csak a kép csalóka?
(én januárban viszem Petrát szemészetre biztos ami biztos alapon)

Dodi!
Tejpép ma: csináltam 20 ml vízzel, ennek kb. a felét ette meg. Haladunk, picit lassan ugyan, de haladunk! :wink:

Vettem Viburcol kúpot, kíváncsi leszek az éjszakánkra, bár - mint minden homeós - lehet, hogy most felerősödnek a tünetek. Majd beszámolok róla, mert ezt legalább itthon is lehet kapni.

Anyósomnál voltunk délután, mi Apával elugrottunk a gyógyszertárba, és ez alatt az idő alatt Petra megfordult az ágyában. Anyósom se látta, mert ő meg a konyhában volt. :( Persze a lényeg, hogy megint hasról hátra fordult. :D

Kép
katy76

Sziasztok!

Nikici:este hazimunka....sajnos az nalunk nem lehet,mert 9 utan alszik el Hangi,aztan mar a pasimnak is aludnia kell......en ugyan nem tudok koran elaludni,sosem tudtam,csak fetrengek....takaritani ebredes utan szoktam,de mar igazan kene egy rendes,alapos suvick...de ezt meg varhatom.....a napkozben alvasok drasztikusak nalunk elegge...tegnap pikk-pakk elaludt 1x 2 orat(ekkor foztem)aztan egy 40 percet....,ma 1/43kor sikerult eloszor letenni,nagy siras es harcok aran...igy szinte semmit sem tudok csinalni...na jo mosni,de azt is inkabb hetvegen....itt ugy recseg a parketta,hogy amikor Kugli elalszik,csak settenkedek :oops:

Sillia:probaltam atlagolni :wink: bar most tobbszor megyunk ide-oda,karacsony miatt,csontkovacs miatt,de az nem a bevasarlas(kaja).....
Neked sem egyszeru akkor a napod....remelem a vendegeskedesbe belejottok maj!
Sterilizalas: :cry: olyan szornyen hangzik :cry:
Gratula a tegnapi napotokhoz,ugyes volt Loci!!!

Czigka:Hangi sosem volt egy nagy alvo :? napkozben meg plane nem....nalunk nincsen gardrob :roll: :roll: de ha lenne sem segitett volna szerintem...ez a gyerek utal aludni :shock:
Pedig en mindent megteszek....
Basszus ennyi tej :shock: :shock: :shock: igyatok csak,kar lenne erte!!! :wink: nekem max.2,5 liter van elteve...nem jon a szivoval szinte semmi,de a gyerekbe jut boven :lol:

En azon gondolkodtam,hogyha anyatejes kajcsit csinalok majd,akkor az nem fog megromlani a nap folyaman,mert ugye leolvasztom,megcsinalom,es azert 70-120ml tejbol eleg sok fozelek kijon majd...azt ugye ujrafagyasztani mar nem lehet....es ujra is kell melegiteni....ez hogy van/lesz????
(azokrol a gombokrol en sem tudtam :oops: :wink: )

Lilisgabi:gratula az atfordulashoz!Megy az,csak jobb szeret aludni a lanyod!Barcsak az enyem is igy aludna.....
Ne legyel depis!!!Engem is aggaszt a sulyom,bar igyekszek nem foglalkozni vele,de jobb ha ki sem mozdulok a lakasbol,mert akkor nincs problema,mit is vegyek fel(szinte semmi nem jon ram)az elso kismama farmerom mar vegre jo ram :wink: ...szepen haladtam visszafele...azert jo,mert megtartja a logo hasam...(tiszta gaz :x )
De persze ez kiloban nem mutatkozik :? pedig mondtak mar hogy mintha fogytam volna....honapok ota 85 kilo vagyok...brrrrr....es alig eszek en is!Ja esejjel-nappal szoptatok...meghogy ez fogyaszt...hahahaha..ezen jokat rohogok...kinomban!
Jovohonapban majd tornazol,de ugy latszik ami szervezetunk ilyen es kesz!Nekunk nem sikerul visszafogyni csak ugy :( nekem az alom 70 kilo annyira tavolinak tunik..
Szoval fel a fejjel,en is itt vagyok lelekben veled,es szukolok neked!!!Es majd gondolom mesz futni tavasszal,meglatod,leszel meg te is 70!!!(vagy amennyit szeretnel)Csak ez nalunk nem most van! :wink: A baratnomnek szoptatas befejeztevel kezdtek el potyogni a kiloi.....

Na ma mar van itt ho...egesznap esik,a tegnapi latyak megfagyott!!!
Szerelmes Marcellom: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nekem is volt a gimiben egy Marcell szerelmem :wink: )

Dodi:szuper ejszaka-juhejjjj!!!

Agi:hajra kaka!!!Nalunk szerencsere meg sosem maradt ki a kaki!Jon rendesen,napi 2 legalabb :wink:

Katy:sajnalom hogy nem kapott apa Osanitot....kitartast!!
Megy a ho hozzatok is,nekem az okozta a gyotrelmes fejfajast....

Tike:hat tenyleg nem semmi,hogy "azok"siman tulelnek mindent...igy nem is csodalom!(en neha nem jutok el a zuhanyig mindennap,csak mosdas van :oops: ...lehet azert nem vagyok beteges :roll: :wink:

Sillia:na nalunk is ez a helyzet,csak Hangi sosem serette a kocsit...pedig van fasza bundazsakunk,meg a kocsihoz is van...de a kenguruban erdekesebb...es kell vennunk overallt,mert a 2at novi ki :roll: ...bezzeg ha babakocsizna,ilyen problemenk nem volna!!Es mar igy is alig fer bele a kenguruba,mi lesz ha nagyobb overallt kell vennunk :roll: :roll: szerintem mikor elkezd ulni,tutira tetszeni fog Hanginak a babakocsi....Talan Locinak is az a baja,igy kozel van hozzad,lehet nezelodni,nem fekudni allandoan... :roll:

Marietta:Koszi,fulem meg nem javult,de mikor is?Mitol is??Ma sem tudtam bele csepegtetni...takaritas,mosogatas,Hangizas...meg jo hogy nem fajdalmas...En most csak a taknya miatt nem viszem ki Hangit,de nem hiszem hogy elkapunk barmit is...kell a friss levego is,meghat vasarolni is kell menni karacsonyra,es nem tudom kire hagyni.....minket is be akart oltani a haziorvos hetfon :? de mondtuk hogy koszi,nem kerunk belole.....en bizok benne hogy nem kapunk el semmit,csak pozitivan :wink: ,eddig sem kaptunk el semmit.....eztan sem fogunk :wink:

Nyuszi:apanak jobbulast!!!Lilit tornaztasd,meglatod,nemsokara porog-forog!En minden este tornaztatom,masszirozom....a gurulas is ezert jott nala ilyen koran szerintem,mert este,furcsi utan van torna,es masszirozas...ugy elvezi a csupaszkodast,rogton begerjed,es produkciozik :wink:

Dodi:en alig varom hogy avokadot adjak majd Hanginak :wink: En is imadom,most is itt var hogy feldolgozzak 4 szep szemet!A gabonakbol csak a gluten menteset lehet adni,a tobbit ugyancsak kesobb majd......az afonya nagyon jo immunerosito,a szolotol en felpuffadok,azzal is varok majd picit...a meggy az erdekes lesz,az itt csak befottben van :? .....

Sillia:nekem szopi kozben jott Hanginal a kaparaszas...hat en ettol megzavarodok...pont van egy anyajegyem a mellemen...ugy parazok hogy belekarmol...na es az allando matatas,mar latom milyen lesz ha kanalazunk...de hat meg kell tanulnunk ezt is!Veszek majd etetokabatot,magamnak meg esokabatot/viharszerkot :wink: :lol: :lol: :lol: ...gyereket leteszem az etkezo kozepebe;lefoliazom a padlot...sot!Satoretetest vegzunk majd :lol: :lol: :lol: csak hogy gyakorolhasson :wink:
Nalatok Afonya majd segit a takaritasban,fektesd az etetoszek ala...a lepotyogo darabkakat majd segit betakaritani!!!

Boo:bociszemuuuuuuuuu!!!Olyan jok a szinek a kepeiden...nalunk elegge felhomaly van a lakasban igy telen....nem jonnek vissza a szinek,persze a gepunk sem valami szuper....

Lilisgabi:edeshuuuus ez a Lotti!!!Nagyon kis vidam baba!!!Hangi is mar felkapaszkodott ulesbe a kadban :shock: :shock: !
Szepek a mezeseid,ugyi vagy!Es Lili "fekete"szemei.....Biztos ugyesen segitett neked keszulodni!!!
Amugy meg jol all neked hogy nem vagy gebe!!!Szerintem te is az atipus vagy mint en...eros a csontod!En 70 kilosan sovanynak nezek ki.....
Turkiz diszt kugggyeee maaaa basszus!Sehol nem kapok...en a barnaval es a zoldel szeretnem kombinalni!Jo vasar volt a fuggony :shock: :shock: szinte ingyeee volt!!!
Lotti szepen hizik!!!
( mi hetfon merettuk le,csak kivancsisagbol...4hos16 naposan..."csak"220grot hizott 20 nap alatt....de meg igy is 6820 volt)

Conversano;en mar tobb mint 1 oraja irkalom ezt a hozzaszolast....remelem nem szall el...
Gesztenyet sutottel??En is-en is akarok...kene venni mar!
Anyukam 42 evesen lett nagyi,a hugom kislanya mar 13 eves :wink: !A pici meg 3,5 lassan.....ma vegre hallottam a hangjat msnen!Szejetem,imadom!!!

Bond:de jo hogy Mano mar jobban van!!!
Sajnalom a rokont,de szep kort megelt...lejart az ideje :cry: :cry:

Mara nalunk is bejott a takony,tegnap szivtuk este 2x egymas utan,jott is a trutyi Hangi orrabol....aztan az ejszakank katasztrofalis volt,3:30-tol nem akart aludni,csak dumalt,nezelodott,hiaba a szopiba bealvas,amikor letettem mar fel is ebredt....ez ment 1/4 6ig,akkor meguntam,magam melle vettem(en ezt nem akarom minden este!!! :x )bar jo erzes meg minden,de ez igy nem mehet...de mivel most taknyi,hat legyen...igy aludtunk/aludt edesen,aztan szopi fekve,felalomban...
Reggel megint tele volt az orra odaszaradt kaksival...jajjj de utalja az orrszivast.....es hoemelkedes :?
Kapott oscot,most alszik,persze ment a harc az elalvas ellen,pedig dog almos volt....majd merek megint ha ebred....

Na a vegere ertem!!!Persze hogy nem megy a hazimunka ha itt irogatok.....na jo,most nem is tudnek mast csinalni...vagy igen :roll: a furdot ki kene suvickolni..... :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti

Hugi is korán kezdte a babázást:) Ez a leányzó is épp,h elmúlt 18 talán. Azt hiszem még érettségi előtt áll.

Bond

Jó a kérdés. Azt mondják,hogy van köztes lét is. Régen foglalkoztam már ezzel a kérdéssel. Olvastam pár könyvet erről témáról,ha azok igazak,akkor az nem semmi.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: