Sziasztok!
Nikici:este hazimunka....sajnos az nalunk nem lehet,mert 9 utan alszik el Hangi,aztan mar a pasimnak is aludnia kell......en ugyan nem tudok koran elaludni,sosem tudtam,csak fetrengek....takaritani ebredes utan szoktam,de mar igazan kene egy rendes,alapos suvick...de ezt meg varhatom.....a napkozben alvasok drasztikusak nalunk elegge...tegnap pikk-pakk elaludt 1x 2 orat(ekkor foztem)aztan egy 40 percet....,ma 1/43kor sikerult eloszor letenni,nagy siras es harcok aran...igy szinte semmit sem tudok csinalni...na jo mosni,de azt is inkabb hetvegen....itt ugy recseg a parketta,hogy amikor Kugli elalszik,csak settenkedek
Sillia:probaltam atlagolni

bar most tobbszor megyunk ide-oda,karacsony miatt,csontkovacs miatt,de az nem a bevasarlas(kaja).....
Neked sem egyszeru akkor a napod....remelem a vendegeskedesbe belejottok maj!
Sterilizalas:

olyan szornyen hangzik
Gratula a tegnapi napotokhoz,ugyes volt Loci!!!
Czigka:Hangi sosem volt egy nagy alvo

napkozben meg plane nem....nalunk nincsen gardrob

de ha lenne sem segitett volna szerintem...ez a gyerek utal aludni
Pedig en mindent megteszek....
Basszus ennyi tej

igyatok csak,kar lenne erte!!!

nekem max.2,5 liter van elteve...nem jon a szivoval szinte semmi,de a gyerekbe jut boven
En azon gondolkodtam,hogyha anyatejes kajcsit csinalok majd,akkor az nem fog megromlani a nap folyaman,mert ugye leolvasztom,megcsinalom,es azert 70-120ml tejbol eleg sok fozelek kijon majd...azt ugye ujrafagyasztani mar nem lehet....es ujra is kell melegiteni....ez hogy van/lesz????
(azokrol a gombokrol en sem tudtam

)
Lilisgabi:gratula az atfordulashoz!Megy az,csak jobb szeret aludni a lanyod!Barcsak az enyem is igy aludna.....
Ne legyel depis!!!Engem is aggaszt a sulyom,bar igyekszek nem foglalkozni vele,de jobb ha ki sem mozdulok a lakasbol,mert akkor nincs problema,mit is vegyek fel(szinte semmi nem jon ram)az elso kismama farmerom mar vegre jo ram

...szepen haladtam visszafele...azert jo,mert megtartja a logo hasam...(tiszta gaz

)
De persze ez kiloban nem mutatkozik

pedig mondtak mar hogy mintha fogytam volna....honapok ota 85 kilo vagyok...brrrrr....es alig eszek en is!Ja esejjel-nappal szoptatok...meghogy ez fogyaszt...hahahaha..ezen jokat rohogok...kinomban!
Jovohonapban majd tornazol,de ugy latszik ami szervezetunk ilyen es kesz!Nekunk nem sikerul visszafogyni csak ugy

nekem az alom 70 kilo annyira tavolinak tunik..
Szoval fel a fejjel,en is itt vagyok lelekben veled,es szukolok neked!!!Es majd gondolom mesz futni tavasszal,meglatod,leszel meg te is 70!!!(vagy amennyit szeretnel)Csak ez nalunk nem most van!

A baratnomnek szoptatas befejeztevel kezdtek el potyogni a kiloi.....
Na ma mar van itt ho...egesznap esik,a tegnapi latyak megfagyott!!!
Szerelmes Marcellom:

(nekem is volt a gimiben egy Marcell szerelmem

)
Dodi:szuper ejszaka-juhejjjj!!!
Agi:hajra kaka!!!Nalunk szerencsere meg sosem maradt ki a kaki!Jon rendesen,napi 2 legalabb
Katy:sajnalom hogy nem kapott apa Osanitot....kitartast!!
Megy a ho hozzatok is,nekem az okozta a gyotrelmes fejfajast....
Tike:hat tenyleg nem semmi,hogy "azok"siman tulelnek mindent...igy nem is csodalom!(en neha nem jutok el a zuhanyig mindennap,csak mosdas van

...lehet azert nem vagyok beteges
Sillia:na nalunk is ez a helyzet,csak Hangi sosem serette a kocsit...pedig van fasza bundazsakunk,meg a kocsihoz is van...de a kenguruban erdekesebb...es kell vennunk overallt,mert a 2at novi ki

...bezzeg ha babakocsizna,ilyen problemenk nem volna!!Es mar igy is alig fer bele a kenguruba,mi lesz ha nagyobb overallt kell vennunk

szerintem mikor elkezd ulni,tutira tetszeni fog Hanginak a babakocsi....Talan Locinak is az a baja,igy kozel van hozzad,lehet nezelodni,nem fekudni allandoan...
Marietta:Koszi,fulem meg nem javult,de mikor is?Mitol is??Ma sem tudtam bele csepegtetni...takaritas,mosogatas,Hangizas...meg jo hogy nem fajdalmas...En most csak a taknya miatt nem viszem ki Hangit,de nem hiszem hogy elkapunk barmit is...kell a friss levego is,meghat vasarolni is kell menni karacsonyra,es nem tudom kire hagyni.....minket is be akart oltani a haziorvos hetfon

de mondtuk hogy koszi,nem kerunk belole.....en bizok benne hogy nem kapunk el semmit,csak pozitivan

,eddig sem kaptunk el semmit.....eztan sem fogunk
Nyuszi:apanak jobbulast!!!Lilit tornaztasd,meglatod,nemsokara porog-forog!En minden este tornaztatom,masszirozom....a gurulas is ezert jott nala ilyen koran szerintem,mert este,furcsi utan van torna,es masszirozas...ugy elvezi a csupaszkodast,rogton begerjed,es produkciozik
Dodi:en alig varom hogy avokadot adjak majd Hanginak

En is imadom,most is itt var hogy feldolgozzak 4 szep szemet!A gabonakbol csak a gluten menteset lehet adni,a tobbit ugyancsak kesobb majd......az afonya nagyon jo immunerosito,a szolotol en felpuffadok,azzal is varok majd picit...a meggy az erdekes lesz,az itt csak befottben van

.....
Sillia:nekem szopi kozben jott Hanginal a kaparaszas...hat en ettol megzavarodok...pont van egy anyajegyem a mellemen...ugy parazok hogy belekarmol...na es az allando matatas,mar latom milyen lesz ha kanalazunk...de hat meg kell tanulnunk ezt is!Veszek majd etetokabatot,magamnak meg esokabatot/viharszerkot

...gyereket leteszem az etkezo kozepebe;lefoliazom a padlot...sot!Satoretetest vegzunk majd

csak hogy gyakorolhasson
Nalatok Afonya majd segit a takaritasban,fektesd az etetoszek ala...a lepotyogo darabkakat majd segit betakaritani!!!
Boo:bociszemuuuuuuuuu!!!Olyan jok a szinek a kepeiden...nalunk elegge felhomaly van a lakasban igy telen....nem jonnek vissza a szinek,persze a gepunk sem valami szuper....
Lilisgabi:edeshuuuus ez a Lotti!!!Nagyon kis vidam baba!!!Hangi is mar felkapaszkodott ulesbe a kadban

!
Szepek a mezeseid,ugyi vagy!Es Lili "fekete"szemei.....Biztos ugyesen segitett neked keszulodni!!!
Amugy meg jol all neked hogy nem vagy gebe!!!Szerintem te is az atipus vagy mint en...eros a csontod!En 70 kilosan sovanynak nezek ki.....
Turkiz diszt kugggyeee maaaa basszus!Sehol nem kapok...en a barnaval es a zoldel szeretnem kombinalni!Jo vasar volt a fuggony

szinte ingyeee volt!!!
Lotti szepen hizik!!!
( mi hetfon merettuk le,csak kivancsisagbol...4hos16 naposan..."csak"220grot hizott 20 nap alatt....de meg igy is 6820 volt)
Conversano;en mar tobb mint 1 oraja irkalom ezt a hozzaszolast....remelem nem szall el...
Gesztenyet sutottel??En is-en is akarok...kene venni mar!
Anyukam 42 evesen lett nagyi,a hugom kislanya mar 13 eves

!A pici meg 3,5 lassan.....ma vegre hallottam a hangjat msnen!Szejetem,imadom!!!
Bond:de jo hogy Mano mar jobban van!!!
Sajnalom a rokont,de szep kort megelt...lejart az ideje
Mara nalunk is bejott a takony,tegnap szivtuk este 2x egymas utan,jott is a trutyi Hangi orrabol....aztan az ejszakank katasztrofalis volt,3:30-tol nem akart aludni,csak dumalt,nezelodott,hiaba a szopiba bealvas,amikor letettem mar fel is ebredt....ez ment 1/4 6ig,akkor meguntam,magam melle vettem(en ezt nem akarom minden este!!!

)bar jo erzes meg minden,de ez igy nem mehet...de mivel most taknyi,hat legyen...igy aludtunk/aludt edesen,aztan szopi fekve,felalomban...
Reggel megint tele volt az orra odaszaradt kaksival...jajjj de utalja az orrszivast.....es hoemelkedes
Kapott oscot,most alszik,persze ment a harc az elalvas ellen,pedig dog almos volt....majd merek megint ha ebred....
Na a vegere ertem!!!Persze hogy nem megy a hazimunka ha itt irogatok.....na jo,most nem is tudnek mast csinalni...vagy igen

a furdot ki kene suvickolni.....