Ja, a Mikulásokat én is elpakoltam
Minden tiszta csoki volt
Itt még nem esik.
Gica, Gergő ügyes akkor
A vezetéssel kapcsolatban én is olyan büszke vagyok magamra - pedig ritkán szoktam. Már le sem fulladok, nem zörög, mikor váltok stb. Eljutok Db. egyik pontjából a másikba.
De szerintem csak télig leszek ilyen nagylegény.
Kaqk, akartam írni, hogy szerintem most nem valószínű, hogy elmegyünk az Aquaticumba, mert két hete voltunk az anyósomékkal

De köszönjük, hogy gondoltál ránk
Rugó is 11 kiló körül van, a fiúknak meg ugye olyan 10%-kal nagyobb súlyt számolnak, úgy hogy Emma és Rugó azonos súlycsoportban vannak:)
Így legalább nem kell visszamondanod az állást. Remélem, találsz hamarosan egy testhezálló munkát!
Majd kinézünk valami karácsonyi forralt boros időpontot a főtéren, és találkozunk, biztos jön Maggie is
Mi elmegyünk szerintem a postára, felvesszük a csp-t, aztán egy részét elköltjük a coopban, végül nézzük az aszfaltozást. Ez a mai program.
Aludni nem alszik, bár délután egy kicsit dörzsölte a szemét. Erre fogta nyuszót, betette a babakocsiba (ahogy őt altatják a csanában), és elkezdte tologatni.
Próbáltam belecsempészni őt is, de tiltakozott.
Most meg már nyuszó is felkelt, kivette a babakocsiból
17-én megyek Bp-re, már kinéztem egy hajnali vonatot, a Nyugatiban tesz le, és fél óra alatt átsétálok a Dorottya útra. Lehet, kések is majd. Aznap G. viszi Rugót a csanába, még úgy sem látta az intézményt. Négyre szerintem hazaérek Db-be, elmegyek G. munkahelyére, és együtt ugrunk ki Rugóért.
Mindig komoly logisztikát igényelnek a napok
Szép délutánt, V.