A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, azért nálunk is volt egysmás, de nálunk is a következetesség jött be. :) Nem mondom, hogy mindegy, mi a büntetés, de neki azt kell tudnia, hogy nem hitegetés, hogy következménye van a tettének, hanem tényleg úgy is lesz. És tapasztalja meg, hogy amit tett, az nem jó, mert legalábbis a következménye nem jó. Főleg, amikor vmiről már tudja, hogy nem szabad. :roll: Na,nem arra gondolok, amikor arra van szükség inkább, hogy meölelgessük, meg amikor arra van szükség, hogy tudomást se vegyünk arról, amit csinált. De asszem túlragoztam...
Nagyon édesek a képek!

Mikulásos is! :)

Nem fájt a műtéti beavatkozás, az orvosnál tuti jobban fájt volna.
Na, nemhiába (na jó, elárulom) gondolkozom az orvosin. :)

Megyek, dolog van...

Kép
Kép
Kép
zdori

MónI!
belestem a blogodba,Bálint meglátta lányoddal közös képeit s így szólt:
Géta szereti Bálintot :) :lol: :lol: 8)

KépKép
viranka

Viranka :lol: :lol: :lol: csak van köztük valami :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Hát tündériek a képek, egytől egyig!!!!

FLEUR: Rajtad nem is látszik, hogy kipihenetlen (? jól írtam ) vagy. Tisztaára kisimult az arcod. Le a kalappal!!!

KAQK: ez náluk a bölcsi vezető nénivel ugyan ilyen szitu. Mondtam is az Uramnak, ha meghalnék, őt kell elvennie feleségül, mert a Ricse imádja. :oops:

Nálunk még ma is Mikulásosdi van ( mamáéknál, kerianyu mikije )
Ricse olyan édin modja: MIKUJÁÁÁÁS :-)
Vendég

Gyerekekkel kapcsolatban egy pszichológus mondta, hogy az ilyen korú gyerekekre csak és kizárólag az érzelmükön keresztül lehet hatni. Szóval nagyon egyetértek kispocc módszerével, azt meg kell velük értetni, hogy anyának apának szomorúságot okoznak a viselkedésükkel. Mindig a viselkedésüket szabad csak értékelni, tehát ha rosszat cselekedett a gyerek akkor nem ő a rossz, hanem az amit csinált. Fontos a következetesség.
Vendég

Raktam a receptesbe pár egyszerű és könnyű de nagyon finom receptet :lol:
Na meg a Meryke féle mézeskalács receptje is felkerült végre

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú, lányok, még csak most értünk haza reggel óta :shock:
Du. Db-ben egy régi oktató ismerősömnél voltunk, egy notebookot kell megnéznie Gábornak. Aztán felvettük őt citera után, majd elintéztük a kajarendelést.
Egész nap vezettem 8)

Jövök holnap, jók legyetek.

Pépör nagyon szívdöglesztő, Fleur, Ti is szépek vagytok :D

Dóri, a kezed :shock: :shock:

Szép estét, V.

Irina, merre vagy?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megint csak villámlátogatásra jöttem...
Voltam ma a nőgyógyásznál,megmutattam neki a leletemet,azt mondta három dolog lehetséges,a haematóma elkezd nőni és ez esetben sajnos elvetélek,szervé alakul,a méhlepénybe lesz egy sötétebb folt,ebbe épül bele vagy simán felszívódik.
Nem kaptam semmi gyógyszert,sok-sok pihenést javasolt,semmi fizikai munka,igyekszem megoldani amennyire ezt Bertustól meglehet.Sokkal okosabb nem lettem,jövőhéten megyek vissza ultrahangra,akkor már talán látjuk,hogy alakul.
Nagyon köszönöm a drukkokat,annyira aranyosak vagytok!!

Fleur!
Kitartás,sajnos ehhez nem tudok hozzászólni,remélem hamarosan alakulnak a dolgok Lillával,nem lehet könnyű két gyerekkel.
Bertus elég nyugis gyerek,de néha annyira kiakadok tőle...
Sok erőt kívánok!!
És egy tündér Dani baba!!!

Megint csak ennyire futotta,ne haragudjatok!

juba0

Ezek a kis romantikák! :) Nagyon aranyosak a lurkók. :)

Jaj, igen, ezt elfelejtettem, de magam is, itthon is elfelejtettem, pedig amúgy tudom: tényleg fotos, hogy nem ő a rossz, hanem, amit csinált. Gondolnom kell erre. :) Ez olyan megnyutató nekem is. :)

Megyek, mert még dolog van, a változatosság kedvéért. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Itt undok, esős, ködös idő van :(
El is húzunk mindjárt játszóházba 8)

Juba nem a rosszra kell gondolni, hanem a jóra.
Egy kedves ismerősömnek is volt hematómája. Ő gyakorlatilag végig vérzett a várandóság alatt. Sokat volt kórházban, még a nővérek is kérdezték tőle, hogy nem fél hogy esetleg elveszíti a babát. Ő pedig nem félt. Kicsi fia most 26 hónapos elevenség és mindösszesen 1 héttel jött hamarabb a kiírtnál.
Nyugi. Minden rendben lesz. Hidd el :lol: :lol:

Vindo nagyon belejöttél már a vezetésbe :lol:

Irina, Mesi, Nektarin, Sense merre vagytok?????

megyek megnézem indulás előtt a tüzet :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Rugó bezárkózott a saját, még berendezetlen szobájába, és ott citerázik :lol:
Hallom a pengetést. G. kitette neki a kis asztalára :wink:

Képzeljétek, mire hazajöttünk tegnap, a házunk előtt le volt aszfaltozva az út 8)
Három éve kátyúzunk, de nagyon durván.

Jön Rugó :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

juba, továbbra is drukkolok!

Fruzsinak kijöt a második foga is, megint minden tünet és előzmény nélkül :lol:
Vendég

Tényleg, Juba, szorítunk továbbra is :!:

Fruzsi nagyon ügyeske :D Bezzeg Rugóval álmatlan hónapjaink voltak, mikor elkezdett fogzani :shock:

Kép
vindolanda

Panndi nálunk is hasonlóképp volt a 3 , de bezzeg most a nyededik olyan lassan tör át, már több mint egy hete éreztem, de még mindig nincsen kint teljesen :roll: nem értem, a többi ripsz ropsz kibújt. Kicsit nyügisebb is miatta :roll: veszekedik velem
Olyan vicces, majd megpróbálom felvenni, mer még ilyet nem láttam

Juba biztosan minden rendben lesz :D

Szopis anyukáknál rendesen helyre állt a menzesz? gondolom mig szoptatok ne várjak valami nagy rendszert benne, ugye?

Vindo Rugó és a citera 8)

Heni
KépKép
heni81

Heni, én szülés után 12 hónappal kezdtem menstruálni újra, de az első kettő csak olyan kis izé volt :roll:
Mikor egy éves volt Rugó, akkor még naponta kétszer rendesen szopott, ha jól emlékszem, meg akkor még éjszakánként is nyomult, de azok sokszor csak komfortszopások voltak :roll:

Kép
vindolanda

Itt is nagyon esik. :(
Voltunk menőmanózni, legalább kirohangálták magukat.

Juba!
Nyugi, rendben lesz minden! +++++++++++++++++

Vindo!
Citerás Rugó! :) Legalább van utánpótlás! :)
Nagyon ügyes vagy a vezetéssel! Így kell ezt csinálni!

Panndi!
Hűha, beindultak a fogacskák! :)

Móni!
Jók a receptek! :)
A Mikukat nálunk is el kellett tenni, mert felfalnák az egészet.

ÉÉÉÉs Gergő éjszaka sem cumizott és most sem kérte. :) De jó, már csak Zsuzsut kell megoldani....

Kép
gica1

Heni, én két és fél hete nem szoptatok, és még nem jött meg :roll:
Vendég

gica, Gergő nagyon ügyes :)
Vendég

Panndi: de jó h Fruzit nem viselik meg a fogak..gartula a 2. hoz! :-)

Gica: nagyon ügyes kislegényed van..majd zsuzsó meg látja h Tesó mlyen ügyes, ő is pikk pakk elhagyja! :-)

Heni: szegény Áron...

Rugó: citera:-) utánpótlás??:-)
Vindo nagyon ügyes vagy a vezetéssel!
aszfaltos út?? hurrá! :-)

Itt csak hüsi van meg pici köd! :-(

Juba: továbbra is küldjük +++++++++++++++++++++

Itt minden ok...alszik csipetke, jól érezte magát a bölcsiben..igaz reggelizni nem akart de délben bepótolta 3 adagot evett! ..:-) muszály neki..mert még mindig csak 10,5 kg....:-(

Na most kaptam emailt a Vögele-től..hát nem engem választottak..jó ez így, én úgy sem vállaltam volna.
remélem találok vmi normális állást hamarosan!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, a Mikulásokat én is elpakoltam :roll:
Minden tiszta csoki volt :wink:

Itt még nem esik.

Gica, Gergő ügyes akkor :D

A vezetéssel kapcsolatban én is olyan büszke vagyok magamra - pedig ritkán szoktam. Már le sem fulladok, nem zörög, mikor váltok stb. Eljutok Db. egyik pontjából a másikba.

De szerintem csak télig leszek ilyen nagylegény.

Kaqk, akartam írni, hogy szerintem most nem valószínű, hogy elmegyünk az Aquaticumba, mert két hete voltunk az anyósomékkal :roll: De köszönjük, hogy gondoltál ránk :D

Rugó is 11 kiló körül van, a fiúknak meg ugye olyan 10%-kal nagyobb súlyt számolnak, úgy hogy Emma és Rugó azonos súlycsoportban vannak:)

Így legalább nem kell visszamondanod az állást. Remélem, találsz hamarosan egy testhezálló munkát!

Majd kinézünk valami karácsonyi forralt boros időpontot a főtéren, és találkozunk, biztos jön Maggie is :D

Mi elmegyünk szerintem a postára, felvesszük a csp-t, aztán egy részét elköltjük a coopban, végül nézzük az aszfaltozást. Ez a mai program.

Aludni nem alszik, bár délután egy kicsit dörzsölte a szemét. Erre fogta nyuszót, betette a babakocsiba (ahogy őt altatják a csanában), és elkezdte tologatni.
Próbáltam belecsempészni őt is, de tiltakozott.

Most meg már nyuszó is felkelt, kivette a babakocsiból

:lol:

17-én megyek Bp-re, már kinéztem egy hajnali vonatot, a Nyugatiban tesz le, és fél óra alatt átsétálok a Dorottya útra. Lehet, kések is majd. Aznap G. viszi Rugót a csanába, még úgy sem látta az intézményt. Négyre szerintem hazaérek Db-be, elmegyek G. munkahelyére, és együtt ugrunk ki Rugóért.

Mindig komoly logisztikát igényelnek a napok :wink:

Szép délutánt, V.

Kép
vindolanda

itt még mindig esik :(

Vindo Rugó és a nyuszó :lol: :lol:
na meg a citerázás :lol:

Gica Gergő nagyon ügyes :lol: :lol: :lol:

Pandi gratula az újabb foghoz

Heni csak kibújik már az a fogacska :D

Nekem szoptatás mellett megjött a szülés után 28 nappal :? majd minden hónapban pontosan, pedig 16 hónapig szopizott cicus :roll:

Gréti a játszóházban szörnyű volt :? Végig hisztizte az egészet :twisted: Mindig az a játék kellett neki amivel a többi gyerek játszott. Extrán felpörgött, sírt, veszekedett, duzzogott :evil:
Most több mint 2 órája alszik
persze Ő nem akart, én erőltettem :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, mi volt a baja Grétának? Hogyan kelt fel, jobb volt a kedve?

Rólunk: na, nem jutottunk el sehová. Felöltöztünk, bepakoltam, és rájöttem, hogy nincs meg a pénztárcám, amiben persze az összes iratomat is tartom.
Így a postán nem tudom felvenni a csp-t, pénzem meg nincs vásárolni.

Legutoljára Gábornál volt, ő vette ki belőle a kajapénzt tegnap este. De szerinte nincs a táskájában :shock:

Reméljük, a kocsiban lesz :roll:

Benne van mindenem, a jogsim, a papírjaim, meg egy csomó pénz :?

Mi azért kimentünk az újonnan aszfaltozott útra, Rugó motorozott, aztán beugrottunk a kocsmába, ahol kapott egy Mikulás-csomagot.

MOst leült dvd-zni.

Banános Joe, Bud Spencerrel 8)

:arrow:

Kép
vindolanda

Péterke nem akarja megenni a mikulást, ott vannak még mindig az ablakban, gyönyörködik bennük :roll:

Köszi csajok, nekem a múlt hónapban jött meg először, majd most 1 hét késéssel, de nem igen nevezhető menzesznek :roll: kicsit azért paráztam, hogy terhes vagyok, de csak észre venném :roll: már a harmadikat :roll: viszont rájöttem, hogy lehet nem is volna rossz egy 3. :shock:

Vindo és el is szokott aludni a csanában a kocsiban? Biztosan meglesz a tárcád.

Kaqk ennek igy kellett lennie.

Gica ügyesek vagytok:-)

Mi most polcozunk ezerrel. nappaliban, konyhában.

Péterke kapott egy új mesét ( Igy is hivja) Noddy megmenti a karácsonyt. NAgyon bejön neki. Szombaton vagy 20x megnézte ( 25 perces )

Heni
KépKép
heni81

Hát, már olyan 40%-ban sikerül nekik az altatás. Ha nem, akkor meg Rugó játszadozik, amíg a többiek pihennek :wink:
Ilyenkor még Debrecent sem érjük el, már alszik a kocsiban. Itthon pedig nagyon sír, mikor megpróbálom kiemelni az autóból :roll:

A babakocsit itthon is megpróbáltam bevetni, de nem hajlandó bele sem ülni:O

Hát, remélem, meglesz, de Gábor borzalmasan széthányja a dolgait :shock: Soha nincs meg sem a kulcsa, sem a telefonja, semmije :shock:

Ráadásul lemerült a mobilja, nem tudom, megtalálta-e a kocsiban.

Egyelőre nem jön haza sem, valami távoli ismerősnek a gépét szereli (mondjuk pénzért) :wink:

Ilyen büntető-szobára Rugónak még nem volt szüksége egyelőre. Komoly magatartásgondjai mostanában - ha fizikai problémája nincs - nem nagyon vannak, a hiszti-korszaka meg 3 hónap földön fetrengés után elmúlt.
Egy időben mindig ott fetrengett, még a védőnőnél is megmutatta a tudását
:lol:

Közelít :arrow:

Kép
vindolanda

De ha lenne testvére, arra nem tudom, hogy reagálna :roll:

Kép
vindolanda

Vindo!
biztos előkerül vhonnan :)
én ma a kocsikulcsot hagytam el,vissza kellett jönni a másikért(vhol a kertben kiesett a kezemből) mikor hazajöttem megtaláltam :)
citera :)

Móni!
front van... esik ez a hülye eső reggel óta(persze a gazdák biztos örülnek neki én nem )

Panndi!
Fruzsi titokban növeszti a fogait :) de jó fej kiscsaj :)
Zsófi hogy van?

Juba!
továbbra is+++++++++++++++++

Heni!
nekem világéletemben összevissza jött meg,csak amikor gyógyszert szedtem akkor nem :) Míra és Báló közt talán 3* ha megvolt(na jó de M 26 hós koráig szopizott)

Kaqk!
de jó h. nem téged választottak :) gondolom így azért könnyebb alelkednek :)

Maggie!
Bercó hogy van?

Gica!
de ügyes Gergő :) Bálónak márr csak 1 cumija van az is már kezd tönkremenni előbb utóbb kidobom :)
s látszik a vonalzód :)

Fleur!
elhiszem h. tudsz haragudni Lillára ez vele jár... ha bármi bajod van csak írd le ide vagy amoda s talán kicsit lelkedbnek könnyebb lesz :)

én meg úgy eltévedtem ma :) úgy volt de. megyünk elkészült naptárokért de telefonálta csajszi,ha lehet inkább du menjünk addigra elkészül :) olyan jól elkanyarogtunk+esett az eső+sötét van hogy csak na :9 végül egy benzinkútnál megálltunkl és megkérdeztem h. jutunk el a célpontig :) aztán visszafele is kanyarogtunk egy jót,de majd másfél óra alatt megjártuk Pestet :)
s nem paráztam olyan nagyon :) :)

Tényleg DM koncertre nem jön valaki? életem párja meglátta Nitzer Ebb lesz az előzenekar s gondoltam kari ajinak kap belépőt rá :) szereti mind2-t :)

KépKép
viranka

Sziasztok

Egy elveszett......
Na jó azért be szoktam kukkantani ahogy Petra mondaná kukusss:)
Az össze mikulás kép annyira jó :D

Juba:++++++++++++++++++++++++

Panndi: Gratula a fogacskákhoz.Zsófi szeme teljesen oké?

Viranka: Neked azért nem jött meg mert egy csodabogár vagy :lol: Elkéne jutni egyszer a dokihoz de ez jelen pillanatban nálam csak este lehet :?

Vindo: Remélem azért meg lesz a pénztárcád

Fleur: Annyira cuki Dani.Sok sok erőt Lillához :) Boldog névnapot!!

Móni: Lehet Cicus is érzi ezt ramaty időt :?

Mi két hete nem jártunk bölcsibe mert beteg volt ma volt ez első nap újra nagy ordítás az öltözésnél meg amíg beadtam aztán már a hangját nem hallotuk :) Peti lekísért megnézni mit hogy kell mert holnap ő viszi de a sírás után közölte h mégsem vállalja mert megszakad a szíve.Mondom és szerinted az enyém nem? :oops:
Holnap közös mézeskalács sütés lesz a bölcsibe igy eeljövök fél3-kor 8) A tésztát megcsináltam telefonos segítséggel mert még soha életembe nem csináltam ilyet itt volt az ideje :roll: :) :wink: köszi Meryke :D Ők is jól vannak dolgozik ezerrel és azért szokott minket olvasgatni :wink:

A munka még mindig oké csak az idővel vannak gondjaim 3 hete dolgozok és talán 2x jöttem el eddig időben :?

Regi: Neked emg drukkolok az új melóhóz vagyis gratulálok :D

Kaqk: Biztos találsz valami tutit ami megfelelő neked mind pénz és mind időben.Nagyon szorítok+++ :D Boldog szülinapot!!

Dóri: Igazi ki dokinő vagy :D

Irina: Hogy vagytok? Ádó jár bölcsibe? Kicsit
lemaradtam :oops:

Mesi: Nem tudom h gratuláltam e de ha nem akkor most megteszem Gegi járásához nagyon ügyes!!! :D

Kép

Kép
agica1126

Móni: nem tettem lecsak elvesztél az éterbe :lol:

Kép

Kép
agica1126

le,csak

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Ágica gondoltam drága :lol: :lol: csak este túl zombi voltam ahhoz, hogy visszahívjalak :oops: :oops:
jó mézeskalács sütést :lol:
A Meryke féle isteni 8)
Én is ma gyúrom be, holnap és holnapután alkotok.
Dobozkát szeretnék csinálni belőle, karácsonyi ajándék lesz 8)

Regi tényleg milyen a tanuló hét?

Viranka én kihagyom biztos.
Szerettem a DM-ot de nem annyira :roll:

Vindo meglett a tárcád?

Tegnap alvás után jobb volt a helyzet. Mondjuk este alig bírtam elaltatni. Én már rég kidőltem volna Ő még pörgött. Apja meg dolgozott, konferencia beszélgetés meg a többi. De legalább "nem "aludta végig az éjszakát Gréti és "nem" fél 7 után kelt 8)
Kíváncsi vagyok ma hogy fog viselkedni. Megyünk Mikulás ünnepségre a családsegítőkhöz.
Már várja nagyon. Még reggelizni is szó nélkül hajlandó volt, mert mondtam, hogy utána hamarosan indulunk :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

itt még ma is esik :twisted:
már nagyon unom és utálom :twisted:
így sétálni se tudunk menni :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés, mert munkanap van :wink:

Mindenkinek köszönjük a ránk gondolást, és örömmel jelentem, hogy G. megtalálta a pénztárcámat.

Ágica, ez a túlóra kicsit idegesítő lehet...

Itt nem esik az eső, de olyan sötét van.

Anyagilag kezdünk sínen lenni újra, most már G. is nyugodtabb. Ahogyan Rák uram mondaná a Spongya Bobban, újra együtt van nyugalom és pénz 8)

Most váratlanul kaptam egy lehetőséget egy nemzetközi publikációra, az angol nyelvű leadási határidő január 10. (kb. olyan 15 oldalnyi szöveg kellene). Amin most dolgozom, az pont jó lenne, csak azon tűnődök, hogy:

- kiadjam egy fordító ismerősömnek a kész írást, és fizessek érte kb. 35 ezer forintot
(ez a kevesebb gond, de nagyon drágállom).

- ha megírom a héten, megpróbálom lefordítani, aztán a sógornőmet megkérem, hogy javítsa (fordítós-nyelvizsgáztató) ki olyan 10 000 ft-ért
(sok-sok meló és olcsóbb)

Az órai felkészülések már elmúltak, de január közepén már tömbösítések lesznek ismeretlen tárgyakból. A bp-i kutatás is indul, így egyelőre nem tudom, mi fér majd bele az időmbe. MIndazonáltal angolozni sem ártana. Na, meg ez tényleg jó kiadvány lenne, négyen kerülnénk bele magyarok, kelet-európai szerzőket fogna össze.

REmélem, nem untattam vele senkit, de ezen agyaltam éjszaka, egyelőre nem jutottam döntésre.

Na, pakolnom kell :arrow:

Szép napot, bocs, hogy másra nem reagáltam. V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!!!

Móni örülök 8) remélem jó napotok lesz :D

Vindo nincs aki szivességből segitene, esetleg akinek Gábor szivességből számitógépet szerelt? 8) :roll: Egyébként nagyon sokat tudnál belőle tanulni, ha te forditanád és valaki átnézné. Csak kérdés mennyire van időd :roll:

Áron elalszik cici nélkül is, de nagyon nyugtalanul alszik éjszaka :evil: nem tudom pontosan miért. Most már tud helyezkedni, ahogy szeretne. Foga már nem hiszem, hogy ennyire zavarja. Lehet, hogy már megszokásból csinálja? most már 8 hós, valamit kitalálok, merénylet lesz :roll:

Heni
KépKép
heni81

Á, tegnap egy benzinkutas vállalkozónál volt :lol:

Heni, a szemfogak Rugót hónapokkal előre is zavarták, három hónapig tartott, mire kijöttek :roll:

Kép
vindolanda

Na, indulunk is :arrow:

Kép
vindolanda

:shock: :shock: :shock:

hol vagytok ebben a csunya időben? Igaz mi kimentünk egy órácskára, hogy jobban aludjanak :roll:

Vindo én is gondoltam rá, hogy lehet nem is az az egy fogacska bántja, de a többi :roll: :evil:

Gyermekek elaludtak, vagyis elaltattam őket. Péterke nagy franc, pár napja kifigyelte, hogy hogy altatom Áront és magát is úgy altatja :shock: engem ez nem zavar, csak milyen kis szemfüles.

Heni
KépKép
heni81

Itt skubizok én is Böszörményben, de nem vagytok sehol :shock:

Megyek, teszek pár kört, el kell intéznem ezt-azt az adminisztrátoroknál :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

ITT SÜT A NAP :) :) :) legalábbis a szemembe biztosan :)
s nem is esett az eső,ennek örömére gyalogosan mentünk oviba,de szerencsére Bálint barátom úgy döntött inkább beül a bkocsiba :) de így is az összes pocsolyába belementünk :) lehet kellene nekem is egy gumicsizmát vennem :)

Vindo!
nem egyszerű a helyzeted :) de szerintem meg tudod csinálni :) s közben angolozhatsz is :)
s ócsóbban tankolhattok :) :)

Móni!
gyermekeink megint összebeszéltek vhogy :) nem értem én őket :)

s segítsetek :) hogy tudom picassáról eredeti méretben letölteni a képet? mert nem sikerül csak kicsiben :shock:

de. megjött gyerekeim karácsonyi ajándéka :) Papáék rendeltek nekik trambulint :) szerintem sűrűn fogunk sebészetre járni :)
tuti tetszeni fog nekik mindenen ugrálnak :)

mézeskalács házikónál az ablakhoz ha csinálom akkor keménycukokát kell tenni? mert nem emlékszem vhol olvastam de nem vok biztos benne :)

Dóri!
orvosit lehet levelezőn vagy estin végezni? vagy nappalis lennél? szép szakma az biztos :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi, csak valahogy olyan gyorsan telnek a napok :roll:

De jól vagyunk, Zsófi szeme teljesen okés már, köszönöm a kérdést :)

Ma jönnek anyuék, itt is alszanak, úgyhogy este Zolival elmegyünk picit kettesben :) Holnap meg anyuék gyerekeznek, mi bevásárolunk karácsonyra.
Vendég

Na, a pocsolyákba Rugó is belement mindig, de most hogy aszfaltos az út a házunk előtt, nem találja őket :lol:

Mézeskalács-ügyben sajnos nem tudok tanácsot adni :wink:

Egy trambulin az jó lehet, kapkodhatod a fejedet, Viranka :wink:

Én még sohasem trambulinoztam :roll:

Lassan megyek tanítani :arrow:

Dóri orvosit szeretne végezni? Hajrá :!: :!: :!: :!: :!: Mindent bele, Dóri :!:

Kép
vindolanda

Mi még semmit sem vettünk karácsonyra. Ahogy magunkat ismerem, majd utolsó héten G. elmegy a tescoba egy éjszaka :) :o

MIndig ezt csináljuk.

Panndi, jó lazulást. Milyen terveitek vannak? MIt fogtok csinálni?

Kép
vindolanda

Bowlingozni megyünk 8) Holnap meg úgy vásárolunk, hogy nem kell magammal vinnem pelenkát, váltásruhát, vizet, kekszet, stb :lol: Nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára...
Vendég

Hú, Panndi, egy kis bowlingozás 8) 8) 8)
Vásárlás pelenka nélkül :lol:

Na, elkezdődött az órám éppen, megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi 8)
jaj én már nem is tudom mikor voltam bevásárolni utoljára :oops: apa házhoz hoz mindent :D :wink: ha én mennék, lehet többet költenék, igy meg csak a feirtak érkeznek 8)

viszont jó esne már nekem is kimozdulni :?

Heni
KépKép
heni81

Heni, ha apa megy vásárolni, ő hoz egy csomó különlegességet, amit fel sem írtam, ezért szeretem, ha ő megy :wink:
Vendég

Viranka: huh ez nagyon jól hangzik..és a gyerkőcöknek is jót tesz...már ha nem kell menni a sebészetre..ott kitombolhatják majd magukat!

Panndi: de jól hangzik...:-)

Mi jól
Emma élvezte a bölcsit, haza sem akart jönni. aludt is n1-3 ig...jól elfárad.este meg egy órával hamarabb megyünk fürdeni

KépKép
kaqk
Debrecen

Tényleg, kaqk eszembe juttatta, mit szerettem volna krédezni: kinél mikor fekszenek le a gyerekek?

Fruzsi nem gond, nyolckro eszik, fél kilenckor leteszem aludni, és reggel nyolckor felkeltem.

De Zsófi fél tíz, tíz fele alszik csak el, és hat, fél hét fele kel :?
Vendég

Nálunk is így lenne Panndi..csak nincs rá..ezért csak azt veszi amit kell, és nem a legdrágábbat..de majd lesz ez még így se! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi!
nálunk télen este 8 körül már fekvés van :) azaz Apa mesél Nekik ,vagy Míra mesél nekünk esti mesét :) aztán alvás (persze B. hamarabb elalszik,mint M, kelés mostanában max. 6kor mert M. csattogva jön,vajon mit hoztak az adventi manók :)
már Fruzsi 7 hónapos múlt :shock: :shock: még csak most született 8)

nálunk ha apa vásárol tuti becsúszik egy pár tábla csoki :) ezért nő a belem :evil:

KépKép
viranka

Épp most rendeltem nővéreméknek egy gofrisütőt karácsonyra. Még egy ajándék kipipálva :D

Viranka trambulin az tuti dolog :lol: :lol:
tegnap kaptak a játszóházba. Gréti rögtön eszeveszett ugrálásba kezdett, egyedül.
A többi szülő sápitozott, aztán az Ő gyerekeiket is megtanította ugrálni csinci, jelezte, hogy olyan felesleges fogni anyuci vagy apuci kezét 8) :lol: :lol: :lol:

Panndi jó program :lol: :lol:
én el szoktam jutni egyedül is vásárolni.
Gréti apázik én meg költöm a pénzt :lol:
naná, hogy szokott hiányozni a csörfi :roll:

Vindo szuper, hogy meglett :lol: :lol:

Gréti totál felpörgött a Mikulás rendezvényen. Élvezte nagyon.
Kapott mindenki csomagot, rengeteg édességgel.
Itthon aztán volt hiszti mert undok, rossz szülőként elvettem tőle és felraktam a polc tetejére.

Jut eszembe, emlékeztek régen írtam barátnőmről aki szerint szörnyű vendéglátó vagyok..................
Jó ideje nem hívtuk egymást, ma telefonált és bocsánatot kért :shock:
Bepasizott azóta és most kinyögte, hogy az volt a baja, hogy mi költöztünk, új ház, tervezzük a következő lurkót Ő meg egyedül neveli az övét és még csak pasi sincs az életében.
Most, hogy van, rájött, hogy milyen b...ó módon viselkedett :roll:
Azt mondta jövőhéten eljönnek hozzánk.
Hááááááááát, kíváncsi leszek :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: