A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sziasztok Istennők :)

Megint le vagyok maradva 8)

Csak egy gyors kérdés, aztán mennem kell fürdetni.
Ígérem holnap képbe hozom magam és reagálok is mindenkire:):)

Nininek 5. napja, hogy nincs kakija :cry:
Teljesen normális a közérzete, néha húzogatja a lábacskáit, de szinte ennyi.
Már masszíroztam, tornáztattam, tegnap-tegnapelőtt volt gripe water, ma egy infacol délelőtt, délután meg laevolac szirup 5 ml - 30 ml mecsek babateába keverve. Hőmérő végével is próbáltam már piszkálni, hátha, de semmi.
Mit lehetne még csinálni, hogy végre legyen kaki?
Szinte csak tejcsit kapott kb. egy hete, kb. napi egy-két tápi volt mellette, ezért is nem gondolom, hogy mind felszívódott volna.

Előre is köszi a válaszokat

+ a freeblogos kérdésre is köszi a megnyugtató írásokat, nagyon aranyosak vagytok

Mindenkinek boldog mikut kívánok holnapra :)

Kép

Pusssz
Vendég

Manó: mézeskalács készítés: igen, ismerem én is, 2x annyi időbe tellik, de megéri, az együtt alkotás öröme, látni az arcukat közben .... várom a képet ... :wink:

Bibi: pláne, ha már túl is vagytok rajta, fogadd el a döntésed ... nem lesz semmi baj ...
zárt-táblácska: őrült tyúkok ... jót nevettem :lol: :lol: :lol:
Bibike, Te ma mindent kétszer mondassz, mindent kétszer mondassz? :)

Babcika: Mikulás :lol: gondolom, azóta már oda talált. :wink: ... ááááá, már látom :) Jancsika milyen kis megilletődött. :) ... gyerekszáj :) :) :)

Anna: de jó, hogy írtál Erikának a +fogalmazás, +gondolatok stb.-ről ... tudom, hogy így van, de néha mégis "elfelejtem" én is ... köszönöm. :wink:
Attilának mindenféle szépet és jót 8. születésnapja alkalmából. :)

Jaj, Andi, ez nagyon jó!!!! Hol csináltad?

Süti: jók vagytok Ti is. :)

Rita:
kösz. Már összekészítettem a fehér ruhát, váltást is. :wink: Remélem, tudok majd jó fotót készíteni.
Nálunk is mostanában ez a helyzet, kb. 1 hete :? Talán éjszaka jobb, mint amit Te írtál ... én is nagyon reménykedem. No, akkor nyugodt éjszakát Nektek. :)

Boboka: anyatejes babáknál teljesen normális az ilyen, Veronika is 4-5-6 naponta alkot csak. :) Bár, azt írod, hogy volt tápi is ... háááát, így nem tudom, de szerintem, ha nem nyűglődik, akkor nem lehet baj.
Nincs semmi elvárás, ne görcsölj a visszaolvasáson. :wink:

KépKép
KépKép
madar

[quote="laki papné"]H írta:laki papnéozzánk éjjel jön. Rendet kellett csinálni,mert nem törheti ki a nyakát a kislego-n, amikor bemászik az ablakon (csakazértis az ablakon és nem a kéményen és a gyönyörűen kipucolt cipőkbe teszi az ajándékot (ha nem eszi meg addig) :lol: :lol:

hozzánk a kandallón keresztül érkezik, és szintén az ablakban várakozó kiscsizmába rejti az ajándékot ... :) ... lesz öröm reggel, alig várom, hogy lássam az arcát, amint meglátja, hogy itt járt a "Pillapu" :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Tudom mit szerettem volna még kérdezni,

Csinált már valaki közületek valaha / vagy tervezi idén cipősdobozt? ( A Mikulásgyáras akcióra gondolok :wink: ) Mit gondoltok róla? Én komolyan fontolgatom...

Kép

Kép
hgrita

[quote="madar"][ írta:madarb]Manó: mézeskalács készítés: igen, ismerem én is, 2x annyi időbe tellik, de megéri, az együtt alkotás öröme, látni az arcukat közben .... várom a képet ... :wink:

Bibi: pláne, ha már túl is vagytok rajta, fogadd el a döntésed ... nem lesz semmi baj ...
zárt-táblácska: őrült tyúkok ... jót nevettem :lol: :lol: :lol:
Bibike, Te ma mindent kétszer mondassz, mindent kétszer mondassz? :)

Babcika: Mikulás :lol: gondolom, azóta már oda talált. :wink: ... ááááá, már látom :) Jancsika milyen kis megilletődött. :) ... gyerekszáj :) :) :)

Anna: de jó, hogy írtál Erikának a +fogalmazás, +gondolatok stb.-ről ... tudom, hogy így van, de néha mégis "elfelejtem" én is ... köszönöm. :wink:
Attilának mindenféle szépet és jót 8. születésnapja alkalmából. :)

Jaj, Andi, ez nagyon jó!!!! Hol csináltad?

Süti: jók vagytok Ti is. :)

Rita:
kösz. Már összekészítettem a fehér ruhát, váltást is. :wink: Remélem, tudok majd jó fotót készíteni.
Nálunk is mostanában ez a helyzet, kb. 1 hete :? Talán éjszaka jobb, mint amit Te írtál ... én is nagyon reménykedem. No, akkor nyugodt éjszakát Nektek. :)

Boboka: anyatejes babáknál teljesen normális az ilyen, Veronika is 4-5-6 naponta alkot csak. :) Bár, azt írod, hogy volt tápi is ... háááát, így nem tudom, de szerintem, ha nem nyűglődik, akkor nem lehet baj.
Nincs semmi elvárás, ne görcsölj a visszaolvasáson. :wink:

jaja ... kétszerkétszer ... :):):)

még nem találtam dévényest :(

Kép

Kép
bibiesbrumi

Rita én nagyon szép dolognak tartom! Én is többször gondoltam már rá, de valahogy, valamiért még nem jutottam el odáig....
Bocsi, most csak ennyi, fürdés...
bex13

Rita: lehet, hogy nagyon tudatlan vagyok, de milyen cipősdobozt?

Bibi: még én sem. :( de jövő héten találkozom valakivel, aki "mindenkit" ismer Gödöllőn, hátha ...

Mutatok néhány képet:

Julcsi mikulás :) Kép

a szokásos tesós Kép

ez csütörtökön, az átmosás után készült, azért piros és kissé duzzadt Veronika jobb szeme Kép

most már imádok fürdeni Kép
:wink:

ennyit mára :) nyugodalmas jó éjt Mindenkinek ... és nem meglesni a Mikulást! :wink:

KépKép
KépKép
madar

Erika,jót mosolyogtam "nagy vagány" lányodon :)

Madar,remélem kapunk képet a kis hótündéredről :wink: :!:

Kriszti,egy ilyen mikulás,a hely miatt még nekem is nagy élmény lenne :oops: :lol: Várjuk a képeket. Elem :twisted: E,ügyi voltál.Nálam is volt sokáig gyomorideg.Hogy sikerült az aranygaluska?

[quote="vicger"]J írta:vicgera, s valami überbunkóvadparasztcsököttlelketlen f.sz ellopta az ajtónkról a téli /karácsonyi díszünket :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Na,ez a no comment kategória.Nehezen tudnék szalonképes maradni.

Mano,mézeskalács képeket kéretik nem elfelejteni :wink: :lol:

Brumi,erről az oltáskivezető THUJA 30ch-ról olvastam több féle adagolást.Leginkább attól tért el a tiedtől,hogy azok az oltás napján javasolják,nem előtte egy nappal.Szerinted???Pont amiatt kérdezem,mert Barni elvileg szerdán végre megkapja az oltást,ha minden igaz.

Babcika,tündériek a mikulásos képek.Jancsi nem jött rá??? Nagyon türelmetlen lehetett,ha ennyiszer hívtad fel a mikulást :lol: :lol: :lol:

Anna,tényleg befér a kéménybe :lol: :lol: :lol: :lol:

Babcika,ezeket a képeket én csináltam.Van egy kedves topiktársunk,aki adta a tippet,a hogyan fotózzunkhoz :wink: :lol: :lol: :lol: A képeket pedig itt díszítgettem fel: https://www.scrapblog.com/signup/signup.aspx Ma nagyon sok szépet csináltam.Egy bajom van velük,hogy nem nagyon tudom előhívatni,mert nem elég nagy. :?

Rita,Flora,de jó,hogy együtt tudtok csavizni.Mi is fűzzük Sütiéket,hogy cseréljék el a házat,a szomszédunkban van egy eladó új ház :wink: :lol: :lol: Csoki engem is levett volna a lábamról.Nagy simi az ugrás miatt,kitartás.

Boboka,Barninak kezdetben majdnem 10 napig nem volt.Ha csak anyatejet enne Niki,azt mondanám annyira nem gáz.Azt szokta mondani a gyerekorvos,hogy anyatejes baba tojhat hetente 10 szer,de egyszer is.Tápszernél nem tudom mi a helyzet.Ha nem "fáj" a pocakja,akkor sztem nem gáz.Nekünk éjszakákat üvöltött Barni a hasa miatt az első 3 hétben.Ekkor vettük a szélcsövet.Nagyon jó kis találmány,nekünk az segített.

Rita,én már csináltam cipős dobozt többször is.Leginkább Dani megunt játékait vittük,mert a ruháinkat örökölték.Idén is megpróbálok időt szánni erre.

Hozzánk is megérkezett a mikulás.Persze a kamaszhoz.Amíg a fürdiben volt,teleraktuk az ablakát sok sok csokival.Annyira édes volt,nagyon örült.A kicsi még nem mikulásozik :wink: Ő maga volt a mikulás.Ezeken a kis tappancsokon tipegett be hozzánk:

Kép

Igyekeztem nem kihagyni senkit
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.12.05 22:30-kor.

Kép
v.andi

Cipősdoboz-akció: Oh, persze ... cipősdobozba ajándékok ... nem, még nem csináltam ... de jó kezdeményezésnek tartom ... hisz az emberek ilyenkor érzékenyebbek a témára, valahogy ilyenkor jobban jön a "segítsünk másoknak" attitűd, talán több embert lehet vele megmozgatni, mint máskor ... én egész évben, folyamatosan gyűjtök és adok le játékokat, ruhákat, mikor mi adódik ... de konkrétan ebben az akcióban még nem vettem részt ....

KépKép
KépKép
madar

Andi: ezek a kis tappancskák hozzánk is betipeghetnének .... zsák nélkül is jöhet. :wink:

Na, most már tényleg lépek, csak mire elküldöm, mindig írtok. :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Andi, Madar, köszi szépen.

Hál Istennek megoldódott a problémánk, fürdés után akkora kakit kaptam, hogy majd kiugrottam a bőrömből a boldogságtól :) Többet ért ez most mint egy lottó ötös :lol: :lol: :lol:
Le is fényképeztük:):):)
Igaz, hogy olyan hasmenés szerű híg volt, de gondolom ez a tejcsi miatt volt meg a laevolac is bejátszhatott.

Hát igen, ha csak tejcsi lett volna én sem aggódtam volna ennyire. Hiába nem volt sok tápi mégiscsak volt.

Madar, nagyon jók a képek a lányokról, nagyon édesek :)

Andi, nagyon jó az új avatarod, nagyon aranyos Barni :)
+ a mikulásos tappancskák is édesek :)
Vendég

Jó reggelt!

csak egy két gyors reagálás mert megyünk mamáékhoz télapózni....

én csináltam cipősdobozt,tettem bele: írólapot,ceruzakészletet,zsírkrétakészletet,radírt,csokit,és a fiúsba egy kisautót,a lányosba pedig egy pici babát,asszem ennyi..

Rita,télapósapis nővérem,rénszarvas a sogi lánya..

Andi,Madar jók a képek!!!

Boboka,gyere többször!!!

Brumi,Madar nem akarjátok még nézni azt aki minket vizsgált a 17.kerben????nekem mutizott pár dolgot,de nem kötelezett rögtön tornára,hogy fizessek,és majd most kell visszamenni egy utsó vizsgálatra tuti ami biztos!

sutimano76

Jó reggelt!

Babcika, de édes Janó! Látszik a zabszem :D Nem ismerte fel apáját :D , de így az igazi :D

Anna, de fantasztikusan megfogalmaztad, tényleg sok múlik azon, mi hogyan viszonyulunk a dolgokhoz, köszi, hogy írtad!!!! Én hajlamos vagyok a nyuszikabammegaporszívódat hozzáállásra :(

Barni-szerkó :D

Süti, én nem láttam a kérdést, csak Bex hozzászólásából következtetek… én hiszem, hogy vannak körülöttünk szellemlények, és a babák még látják is őket, ez a képesség sajnos elmúlik az emberek legtöbbjénél, pedig milyen jó lenne. A tükör átjáró elvileg, nekem sokszor van olyan érzésem, hogy látok valamit a tükörben elsuhanni, odanézek a mozgásra, de soha nem tudom, egy kinti árnyék tükröződött be vagy tényleg valami ott elsuhant. De biztos vagyok benne, hogy körülöttünk vannak, jók és rosszak is egyaránt.

Süti, a manók :D
Remélem az éjszakátok jó volt!! Utólagos drukk!

Rita, remélem Máté hamarosan ismét anya-barát üzemmódban lesz! Kimostam mindent, ma bepróbáljuk a rénszarvast!
Még soha nem csináltam cipősdobozt, pedig mindig eszembe jut :(

Boboka, örülök, h a kaki-kérdés kipipálva!
Van elég tejcid, juhéé!!!

Madar, szupi képek!

Megyek készülődni, megyünk barátnőzni!! Jó Mikulást mindenkinek!

floranan

Szép napot!

Anna:

Tök igazad van, csak azért nagyok egy kicsit ingerültebb vele,mert
1. reggel 7-kor elmegy
2. este 8 körül ér haza
3. a gyerekekkel foglakozik, de rám már nem marad idő
4. 9-kor egész család alszik
5. külön alszunk
6. pont egy éve nem szexeltünknincs hol, nincs mikor)
7.beszélgetéseink 99%-a gyerekekről szól
8.környezetemnek nerm stoktam panaszkodni, de nagyon erősnek kell lennem
9. Ja. és elcsesztem, mert nekem a kamaszom sem önellátó
10. pihenés csak itt a gép előtt, de úgy hogy a másfél szemem a gyerekeken.
11. anyós tegnap feljött és megjegyezte, mi van itt robbantottak? Holott esküszöm tök rend volt.

ja és hétfő helyett ma reggel el kellett megint utaznia egy hétre.

Szóval nem RÁ haragszom-hiába úgy jön le- csak mostanában NEHÉZ (naggggyon...)

Na, eldugulok........

Kép
arvaerika

A cipősdoboz és a Mikulásgyáras akció nem ugyanaz. A cipőzdobozt valamelyik szeretetszolgálat (baptista?) gyűjti, a Mikulásgyárat meg mintha a Vöröskereszt csinálná. Ez a Felvonulási téren van, de vidéken több Plazaban is szoktak gyűjteni. A Mikulásgyárba bármit lehet vinni, bármilyen csomagolásban, tartós élelmiszert is. Mi már vittünk, akkor úgy, hogy olyan ajándékot vettünk, ami akár épp az akkora korú gyerekeinknek is ajándék lehetett volna és ő adták oda. Persze oda se kell új ajándék, és mint írtam, tartós élelmiszert, ruhát, stb. is szívesen fogadnak.

Nekem elment a család anyumhoz. Mind mentünk volna, csak a nagy autónak lemerült az aksija és kisebbikbe meg nem fértünk el 7-en. Úgyhogy mi maradtunk Dórival (amit annyira nem is bánok :D , mert nálunk viszont nagy a rendetlenség, sok a vasalnivaló, és ezeket a férjem nem csinálta volna meg, ha ő marad itthon. Én egy részét biztosan...)

Astrid

Kép
astrid

Ja, és képzeljétek el, vettem a Tescoban egy bontatlannak látszó gyöngyfűző-készletet (csak kis ajándékokat akartam, és épp úgy voltam egyedül, hogy oda tudtam bemenni), és ma reggel kibontva (Miki hozta :D) kiderült, hogy épp a gyöngyök nincsenek benne. :shock: :evil: Elképzelhető, hogy valaki úgy bontotta ki, hogy utána visszacsukta... :(:( Utólag megvizsgálva nem is biztos, hogy bontatlan volt a csomagolás, de akkor annak tűnt, persze nem vizsgáltam meg nagyon. A párom most visszaviszi (még jó, hogy a gyereknek nem okoz gondot, hogy a Miki Tescoban is vásárol. Meg nem vette annyira a szívére, én már sokkal jobban, mert milyen dolog egy gyereknek ilyen csalódást okozni? Mármint ha tényleg az történt, hogy valaki kivette a csomagból...)
Tanulság: mindig vizsgáljátok meg alaposan a dolgok csomagolását, nehogy ilyen történjen (nem véletlen, hogy Legokat szoktam venni, azoknak a csomagolásán rögtön látszik, ha valaki ki akarná nyitni, ha meg gyárilag hiányzik valami, lehet írni a gyártónak és pótolják..)

Astrid

Kép
astrid

szép napot :)

Erika nagy, nagy simi Neked!!!! Szerintem, már ha megengedsz egy hozzá szólást ehhez a kemény helyzethez, akkor ha hazajön a Párod, először is ugorj a nyakába, aztán két verziós a dolog:
1: Lottit add a nagylányod kezébe, Ti ketten pedig vonuljatok el az egyik szobába beszélgetni.
2: mikor már alszanak a gyerekek, akkor üljetek le beszélgetni, s ahogy így pontokba szedted, így mondd el neki, hogy hogyan látod a mindennapokat. Aztán pedig be lehet pótolni azt az 1 évet ;) hűűű, most az jutott eszembe, hogy amíg nincs itthon, meglephetnéd magad vmelyik fehérneműs boltban egy fűzővel, meg harisnyatartóval, na meg persze combfix-szel, aztán pedig szépen becsomagolod magad vmi álcaruhába, s mikor hazaér a Kedves, s csemeték kilőtték magukat, szépen lehullik az álca ;) naaaa??? :wink: :wink: :wink: megkockáztatom, hogy lehet, inkább utána kellene beszélgetni :wink: :wink: :wink: :wink:

Astrid, de jó Neked :):) most én is kibírnék egy egy gyerekes üzemmódot.... erre Atesz is pont ma szolgál....

Tök, jó, tűzoltóék mennek ma a gyerekkórházba itt Miskolcon /illetve most vannak ott/, s visznek egy kisteherautónyi játékot ( összegyűjtöttek egy csomó pénzt, minden tűzoltó adott bele, a régió játéknagyker is csapott hozzá egy kicsit, plusz a nagykerben van tűzoltóéknak 25% kedvezmény) :):) Persze Mikulással, az egyik tűzoltó öltözik be :) Tavaly is voltak, akkor a híradóban is bent voltak :)

vicger

Astrid, gyöngy :evil: :evil: :evil: úúúútálom az ilyet.....

vicger

Kriszti!
'- Állandóan hülyét kap, ha azt hallja, beszélgetni akarok vele.....
-szexi ruci. szerintem először én röhögném ki magam benne..... :lol:

Na, jegelem a témát.......

Nem véletlenül írtam hogy dagi a Lottikám, mert ma észrevettem a 4. és 5. :lol: nyakihajlatban egy piros foltot. Annyira nem tud szellőzni ott a bőre, hogy bepállott..most hexahintóport teszek rá, remélen nem lesz rosszabb.

Astrid: gyöngy :cry: én még nem tapasztaltam ilyet szerencsére

Cipősdoboz: mi szoktunk ilyet feladni....

Kép
arvaerika

Luca épp csatlakozva van, így volt időm kicsit visszaolvasni, s rájöttem, egy csomó hsz-t megint nem láttam :oops: :? :? :? olyan eszetlen vagyok :oops: :? :? :? szóval bocsi csajok :oops:
viszont reagálni már megint nem tudok, mert kiment az agyamból :?

nálunk is lezajlott a Mikulás, reggel 6kor 8) üvöltve rontottak be a szobába, h megjött a Mikulás.... na, ennek én nem örültem, mondtam h jó. Aztán mondták, hogy menjek én is, mert én is kaptam valamit :shock: :shock: :shock: aztán kaptam kesztyűt, képzeljétek! szép piros velúr-kötött kombós :D :D hűűű tökre csodálkoztam... s egyáltalán, honnan tudta, h mekkora a kezem??? mert hogy pont éppen rám öntötték! Na, aztán Vica felolvasta a levelet, dicséretnél üdvrivalgás volt, kritikánál pedig, mintha meg sem hallották volna :D 8) Játékot most csak Luca kapott, de írta neki a Mikulás, hogy nyugi nyugi, jövőre már kaphat csokoládét is, így aztán a nagyok nagyon örültek,hogy már nagyok és kaptak csokit, nem pedig holmi ezredik játékot. Na, persze nem csak csoki volt a csomagban, hanem Gergő kapott egy melegítő alsót, Tigriseset :), Vicám kapott kis tini cickótartós/topos bugyis szettet, Ati pedig hosszú ujjú pólót. mellé egy tábla milka, narancs, szaloncukker, nesztlé miki. Luca meg kihajtós kiságyra köthető könyvet kapott. teccett mindenkinek minden:):)

vicger

Erika lökött vagy:):) Párod szerintem simán a lábaid elé vetné magát, h parancsolj bármit ;) Próbáld ki :)
Lotti: hűazannya, de jól van tartva :) Atinál volt ilyen, állandóan vigyázni kellett a hajlataira :)

nem tudom Lucát elaltatni, mert állandóan van valami, vagy jönnek, csengetnek, vagy telefon, vagy bármi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

vicger

Erika! Krisztivel értek egyet, próbáld ki!!! :D Én éppen tegnap beszélgettem erről férjecskémmel...mert a legszarabb ferhérnemümben ami csak létezik voltam és közölte, hogy milyen jól is nézek ki ..... :oops: , erre én közöltem hogy hát tavaly kb. 8 kilóval kevesebb volta, és mégsem volt jó, és közölte, de most sokkal jobb, mert most már másképp állunk a dolgokhoz....szerintem igenis beszéljétek meg, és vegyél fel valami tutit ( nálunk előzmények, lást a bolgban)

Kép
babcika

Kriszti, alvás nálunk is esélytelen, mert a nagyom torkába beköltözött egy sárkány és most ilyen hangokat hallatt : háááááááá,háááááááá, még jó, hogy tüzet nem okád, de helyette, ugrál, rohangál. Blankát még megetetni sem tudtam rendesen, mert evés helyett vigyorog Jancsika hülyeségén, és mindenhova követi a szemével :D

Kép
babcika

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Erika, azt hiszem sürgősen szükségetek lenne egy kettesben (hármasban) töltött hétvégére.
a nagyod meg már nagy és értelmes, beszélj vele, hogy szükséged van a segítségére és konkrétan kérd tőle, ami, épp kell (néha nagyon idegesítő, amikor a legegyszerűbb feladatot is részletesen magyarázni kell, de ha csak úgy megy - megéri. :wink: Ne kapj hülyét és ne csináld meg helyette, magyarázd el újra részletesen, te meg csinálj valami mást (én főzni szoktam, amikor velük mosatok vagy fordítva)

A férjednek meg ne mondd, hogy beszélgetni akarsz vele (nem tudom miért, de a férfiak ezt mindig úgy fogják fel, mintha meg akarnánk mosni a fejüket). Bevezetés nélkül mondd neki, hogy nagyon hiányzott és utána dicsérd meg valamiért, amit nagyon szeretsz benne. Próbáld ránevelni magad arra, hogy dicsérd őszintén (mert a hízelgést nem szeretik), csak a jót fogalmazd meg (nem lesz könnyű), a saját gondolataidat is tudatosan formáld úgy, hogy a jóra gondolj a férjeddel kapcsolatban, akár ott van, kár nincs. Ehhez sokat kell gyakorolni.
Mellékesen, bármennyire lehetetlennek tűnik, táplálkozz egészségesen és sétálj mindennap legalább fél órát a friss levegőn, ezen kívül pedig, állj a tükör elé, és nézd végig magad tetőtől talpig, hogy meglásd, hogy szép vagy. Gondolj magadra úgy mint egy bombanőre és kezdeményezz (ha csak nem valami egészségügyi oka van a távolságtartásnak)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, Te tényleg tudsz valamit!
áruld el, hogy lehet leszoktatni egy 2 évest a kiabálásról?

most lezavartam a gyereksereget az udvarra, mert Luca ma még nem aludt, állandóan felüvöltik... :evil: :evil: :evil:

vicger

Erika, nyúzlak tovább. :wink:

NE nevesd ki Kriszti ötletét, egy jó melltartó, egy szép harisnyatartó (ami elrejti a pocak jelenlegi tökéletlenségeit), nagyon megnöveli az önbizalmat, vagy egy szép kombiné. Csak fontos, hogy pont jó legyen, se kicsi, se nagy :wink: :wink:

És mi az, hogy nincs idő, este 9 és reggel 7 között, hát kisbabák vagytok, hogy ennyit kell aludjatok :roll: . Éjszaka bármikor, ha felébredsz bújj oda hozzá és kész! Anyóssal meg ne törődj, tudod, hogy nincs igaza!!!

Madar, gyönyörűek a lányok!

Süti mikulásmanők :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti, gondolkodok egy kicsit, aztán majd írok :wink: , végre lehet ebédelni

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok!

itt mindenki elaludt...(férjecske is)... van egy kis gondolkodó-idő....

KedvesAnna, tudom, hogy másnak ment ez a sok jó gondolat, de eljutott hozzám is...és befogadásra talált. Szóval engem is hasonló dolgok foglalkoztatnak mostanában ..... mint Erikát és most ez nagyon jól esett.... a konkrétumokat nem akarom részletezni, talán azok nem is fontosak. Csak így általánosságban, én is úgy érzem, hogy hirtelen hatalmas távolságok lettek, és ebben az új (kétgyerekes) rendszerben nem találom a NŐT magamban, az anya megszületett már, de most a NŐnek is újra kellene születnie.... csak piszok nehéz, amikor fáradság van és még sok minden más.....
Szóval köszönöm a bölcsességet!

KépKép
KépKép
zsalyam

és tényleg milyen igaz! ha én is a "beszélni akarok veled"-del indítók, bekapcsol valami hárító mechanizmus........ akkor ezt át kell konvertálni :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

2 percet alszik, felriad... megvadulok....

vicger

javítva :) : indítok....

Valamikor egy olvasmány hatására én is próbáltam: ha jót mondok, szépen beszélek pl. a férjemmel ....akkor egy idő után ugyanazt kapom én is.... talán az erőszakmentes kommunikáció elméletéhez tartozik asszem...

Madár a gyerkőcök édesek!

Babcika nálunk is lakik egy hasonló kiabáló sárkány......sőt sikító is!

KépKép
KépKép
zsalyam

KépKép
KépKép
zsalyam

Kriszti! Dettó, csak nálunk 15 percig alszik, aztán kezdődik előlről és így az egész nap félkómában telik 15 perces periódusokkal... :(

Zsalyam!! Jók a meglátásaid, ezt már én is tapasztaltam :)

Kép
babcika

Hú szegény Krisztiék.... egy kis nyugi-baba-zene nem segítene?

KépKép
KépKép
zsalyam

Orsi, az ötlet nem rossz... még nem próbáltam, mindjárt megkeresem a cd-t...

amit a kommunikációról írtál az szentigaz!

vicger

Kriszti!

Enyim is 2 percre van hitelesítve... :cry:

Anna: nagyon bölcs vagy!!!!!!!!!

Ha nagyon őszinte akarok lenni, a hiba nem is benne, hanem bennem van. Én nem tudom magam elfogadni. És ennyi idő után majdnem hogy olyan mintha mindent előlről kezdenénk. És én sem tudom különválasztani magamban a nőt és az anyát. Tulajdonképpen jólesik menekülni az anyaszerepbe.
Ő azt várja, hogy én kezdeményezzek, de már annyiszor kudarcba fulladt a dolog(a gyerekek miatt), hogy máűr inkább kerülöm...
Félek, olyan leszek, mint Pavlov kutyája, hogy csak akkor megy a "dolog", ha agyerekek szuszognak mellettem :oops: brrrrrrrr.

Kép
arvaerika

KépKép
KépKép
zsalyam

Erika!! És már bocsi, de ezt elmondtad már neki úgy őszintén, mert lehet az segítene, nem??? És nő vagy, már hogyne lennél nő, és csodálatos nő vagy, gyermekeket szültél neki, és kérd ki az ő véleményét hogy ő mit gondol, látod az én példámat, magam szerint hányadék vagyok ,szerinte meg ...., ma egész nap nem bír magával, tetszik neki a rajtam lévő naci :oops: :oops: , kár, hogy a gyerekek már nem alszanak délután :D

Kép
babcika

Madar!

Julcsid eszméletlen egy nőci, iszonyat, amilyen ösztönösen pózol. Nem viszed el modellkedni? (lehet kérdezte már valaki, akkor bocs)

KI kéne mozdulni a gyerekekkel, de nincs erőm hozzá....ma borzasztóan megerőltettem magam, sajtos-tejfölös tésztát főztem :lol:

Na, asszem mára elég volt belőlem, majd este még benézek.....szép napot mindenkinek!

Kép
arvaerika

Napocskát!

Azt hiszem valami lehet a levegőben.Mi este 8 tól,reggel 5 ig nyomtuk.Ma sem az igazi,agyhalott vagyok,fáj a fejem is.Olvasok,később jövök reagálok.Addig is nagy pusssz

Kép
v.andi

Na, még Babcikának válaszolok!

Hát, ő nem az a szószátyár tipus, konkrétan nem mond semmit. Olyat soha nem mond, hogy hú de jól nézek ki. Igaz, én se :cry:
Neki minden mindegy. Ha hálóingben mennék ki az utcára, az is jó lenne. Nálunk az elindulás olyan, hogy felöltöztetem a gyerekeket, kirakom őket a lépcsőházba, félig felöltözöm, aztán Lotti jön, akkor liftbe be, a cipőt, kabátot már ott rángatom magamra, közben ömlik rólam a víz....smink?????Minek az? Ha ruhát nézünk nekem, ő sosem a nőieset venné nekem, hanem pl. bakancs, vagy sport dzseki. Amúgy állítólag szeret. Csak beszélgetni nem szeret....

Kép
arvaerika

húúúúúúú.........

Erika el sem hiszed, mennyien vagyunk/voltunk így ezzel... emlékszel pár hete én is dettó? S tényleg nem egyszerű előbányászni a dögös nőcit, a szeretőt onnan a kupac aljáról, felette ott van a szakácsnő, a haver, a házvezetőnő, a barát, a feleség... s ezeknek a szerepeknek is meg kell felelnünk... De .. csak úgy tud minden a helyén működni, ha a Nő és a Szerető is jelen van, s helyén van. Na de ehhez idő kell és lehetőség... ehhez viszont partner és segítség. S ha ezek meg vannak, még akkor is ott van saját magunk értékelése, ami ugye nem mindig pozitív, sőt.... sajnos...

vicger

Erika!!! Szokasd rá, nekem 11 évembe került, de megérte :)

Kép
babcika

Semmi se nem jó :( :(

vicger

szerintem nagyon fontos a szex.....- ne hanyagoljátok el....

próbáljatok taktikázni...... basszus hát azzé vagyunk nőből...:)))
a gyere beszélgessünk a pasiknál gyomorideg....:)).....mondjuk nemcsodálom..:)))...számukra érthetelen problémák és megoldásaik között találják magukat.... számukra ez aknamező...:))...

a szex is lehet ilyen talaj egy idő után.....
de én még nem láttam pasit aki nemet mond egy...:
tudom drágám, hogy nehéz napod volt.... gyere megmasszírozlak... biztos jól esne....
aztán a massszír ugye....ki tudja merre merre sem halad....
és aztán egy kipihent elégedett pasival (akár egy pohár bort hozva neki:)))) már el is lehet beszélgetni:))))
és valszeg tök más véleménye lesz mint ha előtte mi bezony igenis beszélgetni akartunk volna....

szóval nem csak azzé vagyunk nők mert szoknyát hordunk....nééha...:)

KépKép
dorkamartini

dorki kb egy hete..... nyűgi ezeerrrel
ma adtam neki homeos chamomillát és láss csodát szinte kész a díszítés mert egyedül játszott egész délután....
bevallom a homeosat azzé adtam mert iszonyat fogfájós tüneteket produkált és ezt írta......
most hogy még sok baba nyűgi lehet nem az volt az ok..... mindenesetre használt és ez a lényeg:)))

próbáljátok ki ha gondoljátok.....
nálunk az éjszaka alvós de nappal csak bujci egy hete.....

KépKép
dorkamartini

jeeeeeszuuuuusom vigye el vki!!!!!!!!!!!
nemkőőőőőőőőőőőőőőőőőő

elszóltam az éjszakát.....
most mán tutti

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!

Hát a tegnapi nap nekünk is húzós volt. Ez a dupla oltás megviselte Macit. Reggel 8,5 volt neki a láza, úgyhogy kapott kúpot. Egész nap nyügi volt, szinte csak ölben volt el. Furcsa, mert ő nem szokott ilyen lenni. Enni se evett rendesen, így az éjjel kétszer kelt, úgyhogy még éjjel se pihentem kissé zombi vagyok ma :lol: :lol: :lol:
Ráadásul Annát is megviselte a tegnap, párom meg fejgörccsel jött haza a melóhelyről, úgyhogy este fél 9-kor takarodót fújt, így Anna nem látta a Csillag születikben a táncos fiúkat, akik tetszenek neki, de ma bepótolta.

Flora: köszi, megnézem azt a vitamint.

Erika: Asszem nem vagy egyedül, de Anna olyan jókat írt, most sikerült végigolvasni, mert Marci fél órája alszik :lol: , remélem még egy kicsit bírja :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Szóval a szex nálunk csak akkor működik ha a nagylány a Dédivel alszik :oops: A mi szobáink egymásból nyílnak és csak egy tolóajtó van rajta, Anna meg elég ébren alszik :oops: :oops:
Amíg ment ez a koreia sorozat a m2-n aludt a Dédinél egy héten 2szer is, de most vége a sorozatnak :oops:

Igaz apa du-os a jövő héten úgyhogy mindegy :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: