Erika,jót mosolyogtam "nagy vagány" lányodon
Madar,remélem kapunk képet a kis hótündéredről
Kriszti,egy ilyen mikulás,a hely miatt még nekem is nagy élmény lenne

Várjuk a képeket. Elem

E,ügyi voltál.Nálam is volt sokáig gyomorideg.Hogy sikerült az aranygaluska?
Na,ez a no comment kategória.Nehezen tudnék szalonképes maradni.
Mano,mézeskalács képeket kéretik nem elfelejteni
Brumi,erről az oltáskivezető THUJA 30ch-ról olvastam több féle adagolást.Leginkább attól tért el a tiedtől,hogy azok az oltás napján javasolják,nem előtte egy nappal.Szerinted???Pont amiatt kérdezem,mert Barni elvileg szerdán végre megkapja az oltást,ha minden igaz.
Babcika,tündériek a mikulásos képek.Jancsi nem jött rá??? Nagyon türelmetlen lehetett,ha ennyiszer hívtad fel a mikulást
Anna,tényleg befér a kéménybe
Babcika,ezeket a képeket én csináltam.Van egy kedves topiktársunk,aki adta a tippet,a hogyan fotózzunkhoz

A képeket pedig itt díszítgettem fel:
https://www.scrapblog.com/signup/signup.aspx Ma nagyon sok szépet csináltam.Egy bajom van velük,hogy nem nagyon tudom előhívatni,mert nem elég nagy.
Rita,Flora,de jó,hogy együtt tudtok csavizni.Mi is fűzzük Sütiéket,hogy cseréljék el a házat,a szomszédunkban van egy eladó új ház

Csoki engem is levett volna a lábamról.Nagy simi az ugrás miatt,kitartás.
Boboka,Barninak kezdetben majdnem 10 napig nem volt.Ha csak anyatejet enne Niki,azt mondanám annyira nem gáz.Azt szokta mondani a gyerekorvos,hogy anyatejes baba tojhat hetente 10 szer,de egyszer is.Tápszernél nem tudom mi a helyzet.Ha nem "fáj" a pocakja,akkor sztem nem gáz.Nekünk éjszakákat üvöltött Barni a hasa miatt az első 3 hétben.Ekkor vettük a szélcsövet.Nagyon jó kis találmány,nekünk az segített.
Rita,én már csináltam cipős dobozt többször is.Leginkább Dani megunt játékait vittük,mert a ruháinkat örökölték.Idén is megpróbálok időt szánni erre.
Hozzánk is megérkezett a mikulás.Persze a kamaszhoz.Amíg a fürdiben volt,teleraktuk az ablakát sok sok csokival.Annyira édes volt,nagyon örült.A kicsi még nem mikulásozik

Ő maga volt a mikulás.Ezeken a kis tappancsokon tipegett be hozzánk:
Igyekeztem nem kihagyni senkit
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.12.05 22:30-kor.