A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 májusi babák

Köszönöm szépen még egyszer a gratulációkat! Örülök a jó eredményekhez.

A nőgyógyászom válasza az oltásra: igen. :shock:

Tacskós téma (mindenkinek szól, aki írt a témához vagy szereti őket):
Valóban imádni valók. De mindegy is, hogy szálkásszőrű vagy rövidszőrű vagy törpetacskó vagy bármi. A tacsi az tacsi. mindegyik egyformán rohadék. Már elnézést a kifejezésért, de azok. :D Oscar díjat érdemelnének a színészségükért, a földkerekség összes tacskója.
Én azt imádtam nagyon, amikor féltek, hogy leszidom őket. HOgy tudtak nézni, te jó ég! Ezt a rettenetet a szemükben. A másik kedvencem az evés volt. ha csak egy szem szotyit ettem, már ott termettek, hogy ők is kérnek. Bármi is volt a kezemben, kértek belőle. Ha meg elfordultam tőlük, mindig oda jöttek a szemem elé, hogy lássam őket éhezni...

Ann,
igazad van, én is úgy érzem, hogy állatok közötti nevelkedésnek köszönhetően más lettem. Mind a mai napig nagyon szeretem az állatokat. A mamámnál néhány néma kacsát nem engedek levágatni. Inkább hozzájárulok a táp megvételéhez. 8)
Hozzád hasonlóan, én is nagyon szeretem a természetet, a természetes dolgokat. persze, manapság nem lehet kivédeni a mű dolgokat, de én is nagyon egyszerű ember vagyok. Sőt, sok tekintetben már-már igénytelen, főleg azt látva, hogy mások mennyit adnak bizonyos dolgokra, ami az én életemben egyáltalán nem szempont.
Vendég

Sziasztok- kicsit eltűntem, tegnap egész nap feküdtem, alig győzöm olvasni a kihagyott oldalakat.
norci2007- el tudnád küldeni az előadások anyagát- előre is köszönöm szépen, egyenlőre még csak egy listát kaptam, amin az időpontok, telefonszámok és a kórházi lista van
Silva, Schat- a homoktövis az nagyon klassz, lehet kapni szárított formában, olaj, kapszula és frissen préselt lé formájában, rengeteg c vitamint tartalmaz, én friss levet szoktam venni a biopiacon (csak emiatt jarok oda)
Sellon- gratulálok a jó eredményekhez

tesztelés- hát ha igazán őszinte akarok lenni én már teszt nélkül tudtam, amikor tejszínhabot akartam enni és utána szalonnát sütni - ez pedig az első héten volt a nyaralásunk alatt. Aztán hazajöttünk és ideje volt, hogy megjöjjön. Elmentem tesztért és lett egy nagyon halvány csík, aztán a Férjem hozott 3 másik tesztet és azokon is mindegyiken ott virított a két csík különböző erősségű verziókban.
mokimama?

ann9
nekem is ara kell a pénz hogy utazhasak,kirándulhasak a gyerekeimel és a természet tiszteletére ,és csodálatára neveljem őket ,meg az alap dolgokra kell ,én már bizonyos fokig igy is környezet tudatosvagyok mert szelektiv huladék gyüjtöbe viszük a szemét nagyrészét . :)
csics

Méz- valahol hallottam, hogy nem szabad ezt sem túlzásba vinni, mert a jó bélbacikat is károsíthatja a túlzott mértékű mézfogyasztás, ezért javasolják, hogy ha sok mézet kell fogyasztani megfázásos időszakban, akkor célszerű mellé probiotikumokat is fogyasztani (ugyanúgy, mint az antibiotikumoknál)
mokimama?

sellon
igazad van fiaim is imádják az állatokat simogatni ,kutya,macska mindegy de fökép kutya szerencsére még itt a panelházban is van néhány kedves ,barátságos ,kutya akiket ismerünk és megsimogathatunk ,sőt a fiaim azt is megtanulták hogy nem szemetelünk el nem dobnának semmit ami szemét utközben csak a szemetesbe ,és egy kiselőkertett gondozunk igy a a virágot és mindent tudnak értékelni mert látják mennyi munka van bene ,CSAK nevelés kérdése hogy tiszteljük ,és szeretjük az állatokat és a természetett ,és nem szemetelünk .
csics

Sziasztok!
végre van időm ideülni egy kicsit....

Hát a tesztelés nálunk...
Elhatároztuk, hogy végre jöhet a baba. Abbahagytam a gyógyszert, megbeszéltük, hogy várunk 2 hónapot(azt mondják kell, de szerintem hülyeség...). Apa mondja egy este, hagyjuk a dolgot...nem hiszem hogy egyszerre összejön...nem szeretjük a más módon védekezést...hát...én már másnap éreztem, hogy itt lesz valami....egy hét múlva annyira fájtak a melleim, hogy még sosem éreztem ilyet, anyukámék meg mondogatták ne éljem bele magam, mert úgysem jön össze ilyen hamar...de én éreztem...számoltam vissza a napokat a mensiig, aztán a mensi napján teszteltem először, és + lett, de előtte végig fájt a hasam, mintha meg akarna jönni, egy héten keresztül, és aztán két nap múlva ismét teszteltem és akkor már nagyon erős 2 csíkos volt...megállapítottuk apával, hogy a pocaklakó már nagyon akart jönni hozzánk...és mi már nagyon vártuk a drágát... :lol:

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Nekem csak teknősöm van, de vele is nagyon muris az élet :P sose gondoltam volna, pedig volt már kutyám, mókusom, hörcsögöm, nyulam, halaim..... a teknős vált be a legjobban a kis lakásban.

Kép
mokimama?

Apropó van még olyan, aki hezitál oltás ügyben, vagy már csak egyedül vagyok?

Kép
mokimama?

szerintem Andiék meg Jaimee nem oltat, Sellon nem tudom h dont végul, Silva sem oltott még
Vendég

Kukk, csak egy percre benéztem...

Sellon: És milyen most lélektanilag, hogy a doki igent mondott? Könnyebb egy picit? Mert akkor döntöttél, ugye?

Mokimama: Én hezitálok keményen, hétfőn megyek dokihoz, utána döntök...vagy ilyesmi.

Szép hétvégét!
jaimee1

Hétfőn megyek dokihoz, majd akkor eldől. :?

Kép
silva

Koszonom a biztatast aki biztatott!

Szerencsere nincs baj,de mivel nagyon erosek voltak a gorcsok meg a szurasok igy volt ilyedseg!

Kiderult ,hogy 90%-ban kis csajszink lessz! :D

Hetfon meg megyek ,biztonasgbol vervetelre.

Orvosunk elegge ki volt akadva....-1 kismama vallasi okokra hivatkozva minden tanacs ellenere nem oltatta magat...-most az intenziven fekszik! :(
Nem riogataskent irom ,csak meselem...-felelmetes miket muvel a sors!

Szep hetveget mindenkinek!

Kriszta
schat

Sziasztok

Beoltattam magamat. Azóta sírok, úgy hogy kell egy kis idő, amíg megnyugszom. Tudom, ha nem adatom be magamnak, akkor azért félnék, így meg azért. DE tudom, hogy semmi baj nem lesz. Ma azt mondta a nőgyógyász, mikor megnézte a szívhangot, hogy első osztályú! Nagyon ügyesen fejlődik a pici. Már alig várom a jövő hetet, hogy láthassam az UH-n. S azt is remélem, hogy ez a H1N1 hamarosan eltűnik az életemből, mert soha többé nem akarok hallani róla. Most már a májust várom, és szülni akarok, hogy a kezemben lehessen a bébi.
Vendég

Sellon: Ne sírj!!! Ölelés neked!
jaimee1

Hű lányok, de aktívak vagytok itt, alig győzök visszaolvasni!

Sellon gratula az eredményhez, ez a sok-sok nulla nagyon meggyőző!
Ez a teszt dolog vicces, ha hazamegyek, tuti kipróbálom, van még vagy 15 tesztcsíkom otthon, egyet beáldozok. :) Amúgy nálunk abszolút várt babáról van szó: elhatároztuk, hogy no akkor mostantól élesben próbálkozunk, elkezdtem hőmérőzni meg csináltam pár lh tesztet és a pozitív lh teszt után kb 10 nappal már volt egy vékonyka csíkos tesztem. :lol: Egy kicsit ledöbbentem, hogy elsőre összejött, de így mondjuk az a gáz, hogy már ezer éve várom a májust. :wink: Fizikai jel kb alig volt, szóval magamtól rá nem jöttem volna...

hné köldökpiercing kismamáknak külön? Ez komoly! Miben más? :shock:

silva én is azért jelentkeztem be a Praxisba, mert azt hallottam, Győrfi és Hajdú Krisztina is nagyon-nagyon jók. A Tamás pedig szerintem Fülöp Tamás, ő pedig a meddőségi vizsgálatokat illetően is profi.

csics ez kicsit bonyolult, van pesti állandó lakcímem, de egyenlőre Dublinban élek. Szülni itt fogok, március-áprilisban jövök haza és itt maradok, amíg kell, majd azután repülünk csak vissza, de szülni itt szeretnék és persze maradok is egy darabig a babával... A védőnő rákérdezett, a lakásunkban lakom-e, én meg persze nem kamuztam, mondtam, hogy per pill nem, de jövök márciusban meg addig is persze a vizsgálatokra... Erre azt mondta ezt így nem lehet, ő nem adhat könyvet. (Azt nem értem a hajléktalanokkal mi van? Nekik lakcímkártyájuk sincs kb...)

ann9 ismerős a téma a teherbeesést illetően. :roll:

jaimee óó akkor nem lesz nega a teszt? :) Ezzel a toxoplazmózissal most megijesztettél... Nekünk nincs macskánk, de most a szüleimnél lakom 2 hétig és itt van cica és ma elég közelről megismerkedtünk (konkrétan épp pakoltam és megtámadta a bal kezem, alig tudtam lerázni, harapdált, mint az őrült)... Kinti-benti macs ráadásul... :(

picilulu Azért is fura volt a védőnő förmedése, mert az uh szerint is annyi idős, mint én mondtam... Mindegy, tulképp lényegtelen, 2 napról van szó, szóval nem big deal. :lol:

Ja és oltás: Hétfőn vagy kedden én is megyek oltatni... 8)

hibernia

Sellon
Hétfőn szerintem én is így leszek! Ne sírj, a legjobbat akarod, azért tetted így! A dokidban pedig bízol!
Mi volt a dokinál, mesélj arról! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Én már nagyon hülyén érzem magam közöttetek, de én még mindig azt érzem, hogy nem kellene oltanom..... :? :? :? :?

Hibernia: No para a macs miatt, toxo marha ritka. Ha nagyon aggódsz azért lehet tesztet készítetni.

Olyan érdekes ez, hogy sokaknak elsőre összejött, nekünk Rékához kellett egy kis orvosi segítség, egy HSG, ha ez mond valakinek valamit, ......jóval előtte azt mondta a régi nőgyógyászom, hogy mióta próbálkozunk? 4 hónapja? Ó, nyugi, nagyon nagyon ritka, hogy elsőre összejöjjön egy párnak. Itt meg mit látok.... :lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

jaimee ha nem akarsz, természetes, hogy nem oltatsz. Nekem ma azt mondta a férjem, hogy nem akar elveszíteni és ezen úgy meghatódtam, hogy azonnal bólintottam az oltásra. :) Lehet ez vadul hangzik, de úgy érvelt, hogy ha a babának baja lesz és "elmegy", akkor lehet még másik babánk, de ha én kipusztulok egy tüdővérzés miatt, akkor már nem lehet gyerekünk... Nyers, nyers, tudom, de tulképp logikus. És főleg azért rázott meg, mert a férjem kb jobban akarja a babát, mint én (na jó, egyformán akarjuk)... :roll: Úgyhogy nagyon bízom benne, hogy nem lesz gond.

Amúgy én is úgy hallottam, ritka az első hónap, úgy tűnik vmi miatt itt átlagon felül képviseltetjük magunkat. :) (Pedig én még fiatal sem vagyok, 29.)

hibernia

Amúgy szül még vki a Róbert Károly klinikán?

hibernia

Sziasztok!

Sellon:ne sírdogálj,tudom,knnyű ezt mondani,udom nem vigasztal,de én is ezt éreztem,mikor beadattam magamnak és a második gyerekemnek,,uána meg az énrosszcsont csajomnak.
Ruhát cseréltem itthonannyirazza leizzadtam.

Sajnos már itt meg kell tapasztalni azt,hogymekkora felelősslg az anyaság.Mindig aggódunk a gyermekeinkért egy életen át.

Arra gondolj,hogy menyire jó,hogy édesanya lehetsz.Sajnos valaki nem lehet az hiába mindent elkövet ezlrt.Az mekkora fájdalom lehet,te jó ég. :cry:

Még egy gondolat ,kívánomhogy soha ne keserítse meg az életed meg egyikünkét sem ez dög vírus többé.gyszer talén eszedbe jut majd ,nagyon sok év múlva a gyermeked esküvőjén vagy más életének fontosabb eseményén.Ránézel,majd a szép egészséges,gyermekedre és elmosolyodsz.Azt mondod,majd,jól döntöttem akkor.:wink: :D

Suzy:örülök,hogy jobban vagy!

grat. a jó eredményekhez!Schat neked a kis csajhoz.

Szép,nyugodt hétvégét mindenkinek! :lol:

Norci
Kép
Kép
norci2007

na ezt ketten írtuk a lányommal.... :shock:

tele is van helyesírási hibával. :oops: :roll:

Norci
Kép
Kép
norci2007

Susytunder,
köszönöm szépen az érdeklődést. Hát, mint mondtam, megnézte a szívhangot, és azt mondta, osztályelső! Olyan büszke voltam! Aztán beszéltünk az aranyérről, azt mondta, terhesség alatt ne csináltassam meg, mert a terhesség ugyan nem akadály, de ilyenkor nagyobb a érzékenység, és az bajos lehet. Sőt, azt mondta, hogy még a szoptatás alatt se, majd csak utána. Úgy hogy körülbelül most másfél évig legalább elnapolva a téma. Egyébként azt mondta, hogy szülésnél van, akinek nagyon kijön, szóval, ez alkati kérdés is. De azt mondta, az enyém nem vészes.
Ajánlott Canesten kúpot is. Múltkor volt szó a folyásról, és mondta, hogy nekem is kicsit több van, amit én is éreztem, bár szerencsére semmi kóros elváltozás nincs. Úgy hogy majd veszek Canestent.
Legközelebb egy hónap múlva kell mennem. Nagyjából ez történt. A jövő hetet várom már nagyon, mert két UH is lesz, és a védőnőhöz is megyek, vele meg olyan jól és megnyugtatóan lehet beszélgetni.

Jaime,
érdekes, én se éreztem, hogy be kellene adatni. DE beadattam.
Vendég

Norci, ez így van. Kezdek érzelgős lenni. Rápillantok a két kis rugdalódzóra, és már olvad is a szívem...
Vendég

[quote="hibernia"] írta:hibernia(Pedig én még fiatal sem vagyok, 29.)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
picilulu

Sellon, sejtem mit érzel.:( Már én sem vagyok az oltás ellen. Olyan fura egyszer beadatnám, köv. pillanatban nem. Te már döntöttél és ez már jól is van igy! :)

Hibernia, én 33 vagyok és próbálkozás nélkül összejött. :) Ne hülyéskedj,méghogy nem vagy fiatal! Amikor 29voltam, kb. 23-nak éreztem magam. Most meg 28, csak reggelente a tükör mutatja a valóságot. :D

Schat, gratula!

Hamarosan lecseng ez a H1N1 téma és a következő sokkal vidámabb lesz! Kisfiú vagy kislány?kiderül kinek váltak be a megérzései stb. :)
Én már alig várom!

Kép
silva

a cica a székletével terjeszti a toxot HA fertozott , es akkor is csak rovid ideig fertoz azt hiszem
szoval egy sima harapàstol elvileg nem lehet fertozodni
de mondjuk szerintem simàn megér egy tesztet, bele nem hal senki és megnyugodhat. a legtobben màr régen àtestek ezen a fertozésen (haha, pont én nem) és nem a cicàktol kaptàk meg feltétlenul.
Vendég

Hibernia: Szilikonból van, hosszabb a szára a piercingnek.

Kép
hné29

csak annak aki hezitàl, akit érdekel vagy aki tanulni szeretne egy valoban jo, magyaràzo cikk laikusoknak is :
http://criticalbiomass.freeblog.hu/arch ... -para_-_8/

na én ma ablakpucolàssal kezdtem, egész jol turtem de olyan éhes lettem, pedig betoltam egy kakoscsigàt 8kor, hogy most 10kor készitettem egy kiados kolbis ràntottàt (és én utàlom elvileg a tojàst minden formàban kivévé a làgyat de ugye azt most nem nagyon illendo enni az okosok szerint) - jol esett de a poci még jelez h enne o... ellenàllok, bàr a reggeli 52 kg nem kéne h visszatartson...
Vendég

Sziasztok!

Én is nagyon hezitálok oltásügyben! :cry: Nekem meg ettől van sírógörcsöm folyton! Szerintem ettől fáj a fejem is egyfolytában! Kezdem magam rosszul érezni, hogy szinte már csak én nem oltatok! De... Van bennem valami, ami ott legbelül azt súgja nem, úgy lesz a legjobb! Viszont, nem tudom! :cry: Sokszor elbizonytalanodok! Mikor már rászánnám magam, akkor olyan érveket hallok az oltás ellen! Mintha ezek is jelek lennének számomra! Pedig tényleg a legjobbat szeretném!

Sellon! Ne sírj! Ha nem oltattál volna, akkor azért nem éreznéd jól magad! Annyira vártam a döntésed, és ez most engem is elbizonytalanított! Bele tudom érezni magam a helyzetedbe, eléggé hasonlóképpen gondolkodtunk erről a témáról!

Szép hétvégét!

Kép
klaccc

klacc: olvasd el azt a magyar cikket, abszolut ismeretterjeszto és tévhitrombolo, de utàna még mindig donthetsz a szeritn h ismered a biologiai tényeket. az jo, ha az ember a tények tudatàban dont, nem?

amugy én is nagyon rosszul voltam elotte hetekig, de igazsàg szerint engem megnyugtatott mikor végre beoltottak... nekem az ilyen tényszeru cikkek meg kuldoldi forràsok sokat segitettek, azt mindig jo làtni h ez nem egy magyar jelenség és az egész nem csak nàlunk van
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.05 13:44-kor.
Vendég

Köszi Ann!

Elküldenéd ezt a magyar cikket?

Kép
klaccc

hibernia
nem vagy fiatal a 29 évedel :D :shock: akor én mit mondjak 34 leszek 5 hét mulva és még nem érzem magam öregnek kicsit se :lol: tudod mikor leszünk öregek majd 50 ,60 évesen akor esetleg de az igazán öreg emberek 80,90 évesek ,ugyhogy ne tessék ilyeneket beszélni te fiatal vagy .

silva
a tükör nekem is mutatja néha a karikákat,néha a ráncokat ,de nem foglalkozom vele :D ,én fiatal vagyok és kész :lol: .

schat
gratula a kislányhoz .

én is már menék uh hogy megtudjam kislány lesz e ,ma is olyan aranyos kislányruhákat látam :D .
csics

még mindig nem birtam rá a gépet hogy kijelölés után betudjam ileszteni a vonalzot az egér nem egedelmeskedik . :(
csics

na, nekem szétmegy a hàtam, felfujattam ujra a jo kis labdàmat, ezentul azon ulok majd.

nektek is vannak olyan napjaitok, amikor nem érzitek magatokat terhesnek igazàn, màskor meg nagyon is, én ma nagy vehemenciàval kezdtem a napot, reggeli kis keményedéstol eltekintve semmi nagy terhességi jel (hacsak nem a kis pocak), de mostanra ugy kifàradtam mint egy vénasszony

viszont lett ovlehuzom a kocsiba, mostmàr mindne megvn az uthoz az ajàndékokon kivul :)

klacc: elkuldtem a cikket
Vendég

Sziasztok!

Ma főztem egy jó kis tejfölös zöldség levest mindenféle zöldséggel ami volt itthon meg palacsintát túróssat meg lekvárossat. :) Fincsi volt :P

Összeraktam a Kerilányom kariajándékát is egy konyhát kap de nem lesz a fa alatt csak a doboza becsomagolva.A konyha el lesz dugva neki majd.Remélem örül majd még ezzel a kis átveréssel is. :) :wink:

Ki megy valamerre szilveszterkor?Mi megyünk Hévizre 3 napra kicsit elvonulunk és az utolsó kettesben töltött Szilvesztert csendben a tv előtt szendvicsekkel éljük meg. :)
gtimi83
Győr

Ann: Nekem is vannak olyan napjaim, hogy "semmi bajom", szinte el is felejtem, hogy terhes vagyok, máskor meg tiszta hulla vagyok egész nap. Van hogy este 10kor még tök aktív vagyok, máskor meg már 7kor lefeküdnék. :roll:

Ma fél 1kor kaptam az sms-t egy barátnőmtől, hogy "akkor találkozunk csajok fél óra múlva". Basszus teljesen kiment a fejemből. Aztán telefonált a sógornőm, hogy este menjünk át hozzájuk. Erre a férjem kérdezni, hogy nem ma este mész szülinapi buliba. Erre én: Ki megy hova???? Ezt is elfelejtettem :D Le sem tagadhatnám, hogy babát várok :lol:

Hát lemondtam mind a kettő programot hirtelenjében.

Jó hétvégét mindenkinek :wink:

KépKép
picilulu

na jo, meg fogok nyugodtam :D de régen fàjt igy a hàtam azért ... jellene vennem egy hàttàmasztos tisztességes széket ...

szilveszterkor jonnek hozzànk vacsira haverok, kapnak puncsot meg lencselevest, éjfélkor a vàrban leszunk, az itt van egy kopésre, aztàn ok a pàrommal elmennek valahova tovàbb én meg alszom. nem kedvelem a szilvesztert
Vendég

nos, akkor a felmerült kérdések tisztázására újfent:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Huh,jól belehúztatok :lol: !

Kriszta! Gratula a csajszihoz!

Sellon! Szuper,hogy ilyen jók az eredményeid! Ne sírj. Nem lesz semmi baj. Bár néha rám is rám jön,hogy jól tettem-e,de így legalább Uszist megvédem.

hibernia! Én is a Róbert klinikán szülök. Te melyik dokihoz jársz(fogsz járni)? Most már maradsz itthon a szülésig? Ahogy elnézem a korodat lehet,hogy egymás melletti ágyon fogunk feküdni:).

Teszt: Én vérvétel után a telefont vártam a lányoktól,hogy sikerült-e az inszem. Mivel értekezleten voltam Apa tudta meg,hogy sikerült...:shock:

Szilveszter: Délután talán színházba megyünk,este a barátainkkal töltjük a szilvesztert ahol van egy fél éves kishapsi. Nem lesz egy őrült buli,de nem is baj 8) .

[quote="hibernia"] írta:hibernia Pedig én még fiatal sem vagyok, 29.
34 múltam novemberben. Bár nem érzem magam annyinak:)

Linocs! Remélem jól vagytok! Azt írtad,hogy Fanettával voltál vérvételen. Jól van? Nagyon eltűnt.

Szép hétvégét Nektek! Puszi

Kép
szilvancs75

Sziasztok!

Sellon. én is így voltam, amikor végül oltattam...nem tudtam, vajon most tényleg jó döntést hoztam-e...de utána mégis megnyugodtam, hogy ami tőlem tellett megtettem....és bízom a tapasztalt orvosokban, remélem nem mondanák hogy oltassunk, ha nem lenne tényleg olyan fontos...és a babádat valóban csak így védheted meg...nem lesz semmi baj....

A toxo-t én is kértem, nem kellett fizetni érte, a görény miatt kértem, meg anyukáméknál sok cica van, kiskorom óta macskákkal éltem és még én sem estem át rajta.....nem is gondoltam volna....

Timi, Szilveszterkor mi itthon leszünk apával...a 9 év alatt mióta együtt vagyunk még nem szilvesztereztünk kettesben, mindig mentünk valami buliba...(de magamat ismerve lehet már 9 kor alszom majd... :wink: )

Picilulu, ez gyakran előfordul, én a múltkor a boltban mindent megvettem a bolognaihoz, kivéve a TÉSZTÁT :shock:

pussz Mindenkinek!

:D

Iner

iner

Ann!

Köszönöm szépen! Aranyos vagy! Én is szeretnék már inkább az ünnepekre koncentrálni!

Bár most a párom nagyon lebetegedett, valószínű influenza, csak nem tudni melyik! Úgy volt elutazok nagymamámhoz, és anyukája kúrálja, de nem bírtam itt hagyni! :? Próbálok azért vigyázni, külön alszunk, és csak szájmaszkban közelítem!

Kép
klaccc

én ma lányok egésznap fáradt voltam még szerencse hogy nincs ithon a 2 fiam.
csics

Sziasztok Lányok,

Látom, mindenki kezd évvégi hangulatba kerülni:) Mi nagy eséllyel kettesben leszünk otthon. Egyébként sem hiszem, hogy végig tudnék bulizni egy egész éjjelt. Szerintem már 10-kor beájulok:)

Alig várom a jövő csütörtököt, mert uh lesz, és remélhetőleg megmutatja magát Pocaklakónk. Szeretnénk tudni, hogy kisfiú vagy kislány lakik odabenn :)

Teszt: nálunk problémák akadtak, ezért inszem volt. Igy elég pontosan tudtam a dátumokat, és vártam a + eredményt, ami menzesz előtt 2 nappal már jelentkezett is:) Alig hittük el:)

Ma szerencsére tudtam egy kicsit aludni délután, ami azért is nagyon jó, mert az éjszakáim elég rövidek: általában 2 körül felébredek, és utána már csak forgolódom. Úgyhogy nem nagyon tudom kialudni magam, és ezért kicsit irigyellek Benneteket, akik jól és sokat tudnak aludni:)

jó hétvégét és pihenést mindenkinek:)
Mandula

Kép
mandula11

asszem itt kérdezett valaki az àgy mellé teheto kisàgyrol vagy hasonlorol - én simàn olyan kisàgyat veszek majd aminek levegeto az egyik oldalàn a ràcs és azt toljuk majd az àgy mellé szerintem, igy kiveszem a gyereket ha enne, és nem kell kikelni az àgybol. ami biztos h nem fogom az àgyunkban hagyni aludni, azt nem szeretném.

én ma egyedul vagyok este mert az egyik baratnom szulinapja van és a pàrom elment a bulira és helyettem is mulat. sajna a jàrvàny miatt nem mentem el, pedig miattam az elején ugy volt h az eleje nemdohànyzos lesz h én is tudjak maradni :( de remélem jol mulatnak, én tevézek :oops: mondjuk ezeket a nagy, sok fos bulikat késobb is kihagyom, hiszen az oltàs nem 100%os, és az emberek figyelmetlenek, meg ez a cigizés is biztos legalàbb egy embernek fàjt volna. nagyon fura, hogy néhànyan szinte felhàborodnak h valaki terhes, plàne h ezzel nem zàrkozik be (még jàrvànymente idoszakban is talàlkozom ilyenekkel). mondjuk persze, itthon ha nincsenek kertek nyitva meg teraszok nehéz eljàrni terhesen, de ott is elég ferdén tudnak néhànyan bàmulni, aztàn ràdfujjàk a dohànyfustot miutàn jol megnézték a kisgyereket veled vagy a pocakodat ... elképedek sokszor, és ez nem àm magyar jelenség :?

jujj, most kaptam egy smst a bulirol, egy lànyzo akit vagy egy éve nem làttam most tudta meg h babànk lesz és bog oromében :) mikor elaggodom magam jonnek ezek a nagyon pozitiv dolgok, olyan jol esik meg annyira fel tudja dobni az embert :D
Vendég

Ann, én az anyám 60. szülinapi buliját hagytam ki ma a flu miatt. Nem volt kedvem 30embert végigpuszilnom. Még mindig nem érzem magam teljesen jól. Ez a járvány jól elszeparál minket az emberektől.

Kép
silva

Lányok!
Oltással kapcsolatban: én úgy látom, hogy aki inkább a nem mellett döntöttünk (volna), mind átestünk azon, hogy pár napig- hétig hezitáltunk, utolsó fázisként egyik pillanatban oltattunk volna, másikban nem. Sajnos ez mindaddig tartott, amíg nem oltattunk. Senkit nem célom rábeszélni... de remélem, hogy az orvosok tudják mit csinálnak és nem véletlenül mondták, hogy oltassunk.
Sellon nyugodj meg! Minden a legnagyobb rendben lesz!

Alvás: Ahhoz képest, hogy az első trimben akármennyit tudtam volna aludni, most nem bírok!!! Korán (este 10 körül) elalszom, de 4 óra körül felébredek! Másnak is van ilyen?
Így a tegnapi napom úgy telt, hogy 4-kor ébredés, forgolódás. Fél 5-kor meg kikeltem az ágyból, tettem-vettem. 7-kor indultunk Anyukámékhoz és ott nagy munkában voltunk. Kolbászkészítés, süteménygyártás, 10 emberre főzés, bevásárlás. Szóval egy percet nem pihentem. Ebéd után el tudtam volna aludni, de vitt rá a lélek, hogy otthagyjak mindenkit. Este direkt nem aludtam el 9 előtt, remélve, hogy ma tovább sikerül aludni. Végülis sikerült, csak 4:50-kor keltem :) Nem tudom ez miért van!

Ma is sűrű napom lesz, majd holnap hajnalban olvaslak titeket :)
Mindenkinek további szép hétvégét!

KépKépKép
bogme

Sziasztok!

Ez a hajnali ébredés nálam is működik. Nálam 3 körül van ébredés :shock: . Néha sikerül visszaaludnom,de az is csak 1-2 óra forgolódás után.

Jó pihenést Mindenkinek!

Kép
szilvancs75

én is 4 korul kelek eloszor es onnantol a visszaalvas rendszerint csak fél orakra es felalomban... én mikor kelek akkor arra tippelek a gyerek is ébren lehet, itt ott mintha osszerugdosott vollna velul egy-két dolgot vagy nem tetszene neki ahog almomban helyezkedtem, mert onnantol folyton a helyemet keresem hogy hogyan aludjak. de aztan lehet h a gyerekhez semmi koze
Vendég

Klaccc: Ne izgulj, én sem oltatok!

Kép
hné29

Sziasztok!

Én is rendszerint már 5 kor megébredek...fél órát 1 órát még próbálok pihenni az ágyban de általában már visszaaludni nem tudok...és volt olyan, hogy este már fél 8 kor elaludtam a széf alatt.... :wink:

Szerintem is mindenki megnyugodott, aki oltatott...én nem lennék nyugodt, ha még mindig azon rágódnék, hogy oltassak vagy ne, mert nem voltam 100%-ig biztos a nem-ben...de az orvosom az volt az igen-ben, így adott volt a döntés...

Jah, és remélem mindenki kitette a tiszta csizmáját az ablakba, mert ma reggel jött a Mikulás....

Kép

Iner

iner

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: