A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Vicger laptető....

t-pk

Én vagyok gyors, vagy ti vagytok lasuak, vagy egyszerűen itt hagytatok...

Én írjam teli az egész oldalt??

t-pk

tesco: tényleg? pont ma megyünk, mihelyst apjuk hazaér :) Nnna, hogy fog örülni :lol: :lol: :lol: :lol:

laptetű, már volt, de nem emlékszem milyen hatást váltott ki :)

ma még nem ettem, csak 1 banánt 8) na nem direkt, csak így jött ki...

vicger

Vicger: akkor kaját is begyetek... :lol: egyébként éhesen nem szabad vásárolni menni! És egyébként is tessék enni, legalább egy keveset...na, egyet az én kedvemért...egyet a mama kedvéért... :lol:

t-pk

Kriszti!

Tényleg nem kevesebb a tejcsi a fogyitól?

Hajhullás: a terhesség alatti többletet vesztjük el, ijesztő látvány, de vaspótlás kell, és hónapok múlva már nem vészes, csak ki kell várni. :wink:

Babákok szépek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tesco: én is mennék, remélem éjjel is nyitva van, mert én csak akkor érek rá nyugodtan bóklászni.Most kinéztem ott egy gurulós bevásárlót, elég jól néz ki.

Oltás: az a bibi, hogy hg allargiásoknak nem adnak, mert Ún. anafilaxiás sokk léphet fel, ami nagyon veszélyes.(életveszélyes)

Viszont nem boinyított az allergiám hivatalosan, így először meg kell csinálni egy spec bőrtesztet, ami maszekbe is több hét.

Kép
arvaerika

Kriszta nagyon jó a kép!
T-pk én is itten az előbb én is azt hittem egyedül maradtam...
Felmosás kész, kaja kész. Na nem nagy dolog, grízes tészta.
Erika mindegy mire allergiás az ember? Ezt még nem hallottam.
bex13

Én férjem hazaért koncertről, azóta alszik :evil: ...fürdésre azt mondta keltsem fel, sokra mennék vele....így én nem tudok ma kimenni tescoba, talán holnap, csak úgy utálok hétvégén oda menni - tömeg undorom van-, de a gyógyszertárba úgyis mennem kell, mert a rotát ki kell váltanom - tegnap álltam a sorban fél órát, mire közölték, hogy ebből csak egy adagot tartanak, rendelni kell..ikresekre nem gondolnak...

t-pk

Szóval utáltok...egyedül maradtam...

Akkor írok egy kedvenc viccemet:
Két dinó beszélget:
A fiú dinó a lány dinónak:
-Na!? :wink:
-ŰŰ!!
-Na?!
ŰŰ!
-Na!?
és ezzel kihaltak a dinók...

Na jó megyek fürdetni.....hamár ti ....na mindegy....

t-pk

Nem utálunk, én itt vagyok....

Kép
arvaerika

NEkem MArgitka után több, mint fele hajam kihullott, aztán nagyon viccesen néztem ki: a fejem tele volt 3 centis hajjal, hátul meg a hosszú copfom,mint egy egérfarok :lol: :lol: :lol: Akkor vágattam le a szép hosszú hajamat. (Szoptatás közben nem szedtem a vitamint, se mandulát :( :oops: :roll: - elkerülhető hibák :wink: )

Kriszti, annyira aranyos ez a két gyerek!!!! :D

Jelentem 9 kerek lap megsütve, krém hűl, a "dob"tól még tartok (tudom, hogy Dobos József után dobos torta, de az akkor is így jó :wink: )

KAta, a csontok aztán visszamennek :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Én már végeztem a fürdetéssel, körömvágással, a nagyobbak meg most vacsoráznak, a férjem meg barantázik :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laki papné 2009.12.04 18:50-kor.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Olyan rossz, hogy amikor én tudok jönni, sosincs senki :cry: :cry: :cry: :cry:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna köszi a fokhagyma infót.... :wink:
Mi az a baranta????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.12.04 18:51-kor.
vikiviktor

Anna én itt vagyok! Pörkölt sós mandula is jó?
bex13

Szia Bex!!!! Én is itt vagyok.... Kép
vikiviktor

Helló Viki!
bex13

Most néztem a tsco.hu-t... és akit érdekel... van FP tanuló kutya 6.990 HUF-ért... :wink: :wink: (nálunk a játékboltba... 11 ezer.... :? :? :? :? )
vikiviktor

Én meg az újságot. :lol: :lol:
Többiek jól itthagytak... Süti, Andi, Madar, Babcika...
bex13

Nooo minnyá jövök... a Főnök éhes.... :wink:
vikiviktor

Anna --- a férjed barantázik tényleg? az én szadai rokonságom is a keresztapám és az unokatesók!
És én voltam aki két gyerek mellett lemondott az ötről... de ki tudja mi lesz még pár év múlva.......

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Bex, mindegy csak mandula legyen, bár a nyers a legjobb ebből a szempontból :wink:

A baranta magyar népi harcművészet (bemelegítés néptánc, van botozás, szablya, íjászat, karikás ostor, pihenés: népi játékok - itt van mellettem a súgó, mer' én még nem voltam :wink: )

A dobostorta kész :wink: Látszik rajta, hogy házi, de örülök, hogy így sikerült :wink: :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Zsalyam, tényleg barantázik :wink: hetente kétszer, és nekem is van Szadán rokonságom :wink: , de ők nem barantáznak

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Astrid, amennyire emlékszem 5-tel is könnyebb volt, mint kettővel :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Köszi Kriszti a linket...okosodok... :D

KépKép
KépKép
zsalyam

és nagyon jó a kép is, Luca baba szépen tartja magát kiscsuda!

KépKép
KépKép
zsalyam

vendégek elmentek!!

berni übernyűgös,mert du nem tudott aludni,illetve rajtam igen,de hát az nem volt megoldható a vendégek miatt(2 éves kislány ),de a felnőttek se voltak halkak,most épp berni ismét felkelt,apja próbálkozik míg én pótolom az egésznapi nemevésem/ivásom...

hajhullás,én szedem még az elevitet,mikor eszembejut,és nem hullik a hajam!!!

bocs megint csak ennyi mert apa nem boldogul

sutimano76

Köszi Anna. Volt hatalmas mandulafánk, nagyszemű, sok, szép terméssel.... de már idős volt és 1 nagy vihar.... megkönnyeztem. De még él szerencsére, csak kicsi és nem hoz annyit.

Süti enned azért kellett volna. Most én fenyegesselek seggberúgással?? :wink: és inni sem lehetett a vendégektől??
Elevitet szedtem, míg a férjem odakészítette az éjjeliszekrényemre minden este. :lol: :lol: :lol: :lol: amikor még beteg voltam.....
azóta én is ritkán...

Zsalyam rólad megkérdezhetem Te mennyi idős vagy? Tudod, kiváncsiak vagyunk. Mesélhetnél kicsit magadról.

Férjem kapott Mikucsomagot a kicsinek is. :lol:
bex13

olvastam, olvastam két rohanás között mindig ... oszt most meg jól nem tudok reagálni, mert kiesett minden a fejemből :roll: :oops:

most végeztem a ruhásszekrények pakolászásával, mert ugye közben itt volt Veronika, főztem is, meg Julcsiért oviba, utána úszni vittem .. bocsánat vittük, mert Mogyoró is jött .... szóval szépen elhúzódott egésznapra ... de most olyan szépen rendben vannak :)

Süti: ejnye-bejnye, igaza van Bexnek, azért inni legalább lehetett volna ... bár, ha őszinte akarok lenni, akkor be kell, hogy ismerjem, hogy amikor nagyon sűrű a nap, és rohanok, akkor én is azt veszem észre, hogy eltelt a nap és alig ittam, na akkor lefekvés előtt iszom meg egyszerre 1,5 l vízet :roll: :roll:

Anna: gratulálok a doboshoz meg a vezetéshez is ... ügyes vagy :D :wink:

Viki: na, ne máááá, hogy kicsi Moncsicsi még mindig eszik ... mert hogy minnyá jövök (18:57) :lol: :lol: :lol:

Bex: apa milyen rendes ezzel a vitamin oda készítéssel :D

t-pk: én sem utállak, csak dolog volt, egészen konkrétan szerintem akkor voltunk az uszodában. :wink:

Kriszti:
na, hogy sikerült a vásárlás? :wink:

Álmos nem vagyok, de fáradt igen, megyek aludni. Jó éjt! :)

KépKép
KépKép
madar

Hahó Istennők!

Képzeljétek, mióta váltottunk a Beba (Nestlé) tápira (Milupa Milumilról), azóta nincsenek nagy pukik, és amik jönnek, azok nem büdik!! És ez a tápi nem válik 2 részre, homogénebb!!

Voltunk ma Ritával turizni és nagyon jó kis cuccokat vadásztunk, valamint jókat traccsoltunk a kocsiban a dugó következtében :D
Kisori varázslatos mosolyokat küldözgetett végig Ritának, és csak 1 óra turi után borult ki, addig ő is nézelődött, és lelkesen kommentálta a ruhadarabokat, amiket mutogattam neki. Azokat hoztam el, amikre sikongatott :D
Képeket majd varázsolok!

Erika, szerdán valszeg megyünk Fehérvárra, de sztem nem lesz időm benézni hozzátok :( de még szólok!

Ma még zugolvasni sem volt időm…

Holnap jövök, tényleg. (Ha babanet megengedi, mert nálam 1 hete sz*r*kodik, hálózati időtúllépés meg ilyenekre hivatkozik, aztán nem enged belépni, nálatok minden ok???)

Jó éjt, az angyalok vigyázzanak az álmotokra!

floranan

Jó reggelt!

Viki, Vicger, pic kiemelt figyelmet szán nekünk a fogyókúrás tábliban!! :lol: Szépen ki lettünk emelve!

Erika, 3-as pelusban volt 90 db és került 3699-be az auchanba.

Vicger, nagyon jó lett a Lucáról a kép!!!

Anna, tortával ügyi voltál!!

Tara, Marci lázasodott végül?

Megyek mert gyerekem felkelt!

Kép
kata05

Halihó! gyors bejelentkezés :)

mindjárt indulunk Mikizni, aztán majd jövök. Drukkoljatok, h Ati ne üvöltse le a Miki fejét :):):) köszi :)

vásárlás: vettem pár felsőt Lucának :) többet nem mertem :lol: :lol: :lol:

vicger

Jó reggelt!!

Anna,grat a dobos tortához,hogy csináltad?????a nővérem eszterházyt akart,asszem hasonló a tészta lapja,de azt írta a recept,hogy egyszerre kell kisütni,mert a nyers tészta nem állhat,viszont a sütőbe max 2 tud sütni egyszerre,ezért nem állt neki,mert nem volt kedve többször összekeverni a hozzávalókat!!!

Kriszti,te már nagyon ügyesen használod ezeket a képszerkesztő progikat,nagyon jó lett,amit tegnap feltettél!!!!

most mennem kell,de folyt köv.

sutimano76

Kép

Kép
v.andi

hoztam néhány képet:
első körben Anditól kapott menő ruciban:
Kép Kép

nővéreméktől télapóra kapott rucik (barna-sárga ):
Kép Kép
és rózsaszín:
Kép

régebben írtam,hogy Berni úgy alszik,amiről "nagyapáink a fotelban alszik" jut eszembe,íme:
Kép

sutimano76

[quote="v.andi"][ írta:v.andiimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1260003991.5203.jpg[/img]

Andi hát ez nagyon ott van,annyira cuki!!!

sutimano76

énisénisénis akarok ilyen képet Berniről!!!!

sutimano76

Sziasztok!!

Andi annyira nagyon jó ez a kép! Cuki kis manó! :lol:
Süti pelus a fején olyan mint egy turbán! Édesen alszik! :lol: Mit figyel ennyire? Jó cuccok.
Anna Boldog Szülinapot Attilának!
Viki tényleg jól eltűntél! :(
Madar biztos szép így a szekrény..De meddig marad így? :wink:
bex13

kÖSZI, bEX, ÁTADOM :wink:
Viki fertőzöl? :lol: :lol: :lol:

süti, később írok

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Várom, Anna

sutimano76

Bex,néha olyan helyekre tud ezerrel koncentrálni ahol nincs semmi!
illetve én hiszek abban hogy a gyerekek még látnak lelkeket,vagy szellemeket vagy hívjuk bárhogy,és sztem olyanokor azt nézi :roll: ,de hát ki tudja :roll:

Anna,hú én már nem emlékszem mit írtál kinek van szülinapja,bocsi :oops: :oops: :oops: ,de én boldog szülinapot kívánok!!!

sutimano76

Na látom megint mindenki családozik!!

sutimano76

Hahó!

Blog egyelőre esélytelen, se a miénk, se Ritáé… :cry:

Kisoriból mormota lett… tegnap 16-21, majd 22:30-05:30 alvás, most is vagy 3 órája… na nem baj, biztos kifáradt a turiban. Alszik sokat, de így sem tudom utolérni magamat mostanában.

Süti, békülni jó!!! :wink: Ne aggódj a gyors békülés miatt, bébi mellett mi békültünk már 15 perc alatt is :D a szükség nagy úr :D Andi, azért a nagy átlag inkább több :evil: de igazat mondtál hehe

Kriszti, fogmosó trükk 10 pontos!

Szia Zsalyam!!! Szépek vagytok!

Csajok, mennyien előbújtak, mert félnek, h elveszítenek minket!! Ez azért olan jóóóóóóó!!!!!!!!

Anna, iskolába szökés :lol: Csodanő vagy, komolyan, miket sütsz, és úgy általában, le a kalappal!

Erika, kakaós-tejfölös :D
Rita, sárgabaracklekváros-sajtos :D
Andi, férj-csusza :D
Én kísérletező kedvű vagyok, sok mindent ettem már az életben utazások alkalmával, lehet, h megpróbálom :D

Mikulás: barátnőm kislányáékhoz jött, erre a kiscsaj közölte, kb 5 éves, hogy: „Anya, ez nem is a Mikulás, csak egy dagi fiú, akinek műanyag szakálla van”… Ilyenkor mi van?????????????????? :D

Timi, Dorka rövid hajjal is nagyon cuki!!!!!! :D És az a ruci, kész vagyok!

Bex, pénz, juhé!!

Móka, Momo-sorozat haláli!!
Mi mostanában csak hason alszunk, mindig próbálkozunk kinyomni a szemünket, de anya nem hagyja, így csak pelusba fúrjuk az arcunkat.

Fogyi, lehet, h nálam is befigyel!

Bniki, köszi :D 99-ben költöztünk ide, bár anyu itt nőtt fel, de ők is csak 5 éves kora körül jöttek ide.
Persze, összefuthatunk valamikor, megbeszéljük, szólj!

Erika, Lotti édes :D nemisdagiiiii
Mi az, h nem adják be??

Madar, remélem nem lesz több gond a lányok szemével! :( Szemüveg, látatlanban mondom, pikk-pakk belejöttök, és Julcsinak szuperül fog állni, és tudja is majd viselni, nagyon csajos lesz!!!

Dorka, simán lehet ez a csont dolog, nekem is mondták!! Én átlag 10 kilóval nyomok többet mindig, kiskorom óta, mint aminek kinézek!!!! Még mindig jobb, mintha fordítva lenne :lol:
Kriszti felejtsed el a bálnázást, engem még nem láttál! És rengeteget fogytál, nagyon csini vagy!!! Nem is tudom, voltam-e ilyen vékony életemben :D

Nekem nem kiló céljaim vannak, magammal szeretnék kibékülni. Amikor látom, h oké, akkor jó lesz.
Van fogyis tábla? Kimaradtam :shock: Bár asszem abból kimaradnék, ha lehet, fogyihoz talán csatlakozom… bár sosem voltam jó ezekben a nőcis témákban….
Az étkezés nálunk nagyon fontos, főleg Apa nagyon odafigyel rá, és ellenőrzés alatt tartja a sok szemetet, amit én bizony megeszek néha. De sokkal egészségesebben eszem, mióta ismerem őt.

DM kuponra én is felfigyeltem!!

Mi a prevenart a kötelezők után kapjuk. Mást sztem nem fogok beadatni, még azon is filózok.

Tara, hajhullás természetes ilyenkor, nekem anno a Biovanne vitamin szuper volt. Nem óccsó, de jó.

Ismét írom a tuti receptet megfázásra, forralni jó hosszan fokhagymát, kockára vágott citromot, gyömbért, pici feketeborsot, utána mézet bele, forrón inni, és hussssss a nátha!

Baranta, még életemben nem hallottam róla… megkeresem, megmutatom Gilnak, sztem nagyon érdekelni fogja!

Berni és Barni képek édesek, tündéri ez a két csemete!

Megyek, bekapok valamit, amíg kisori alszik még.

floranan

Andi!

De édes Barnabás!!!

Süti!

Berni nagyon csini lesz a nőcis rucikban, de asportos is jól áll neki!

Apa ma jól átvágott, tegnap aszonta, hogy viszi Balázst Télapó focira egész napra.

Erre kiderült, hogy a télapó-foci csak az apukáknak van, (kaja-pia),
Mentségére, hogy ő sem tudta :cry:

Télapózóknak sok finomat, vámoljátok meg az öreget rendesen :lol:

Mi tegnap is voltunk, kellett énekelni, de az én nagyvagány lányom úgy betojt, hogy a nevét is alig tudta kinyögni.De azért a szaloncuki sikeresen motiválta.

Floranan: szerda, oké,majd meglátod.....

Én ma ebédre olyyan finit főztem.
Őszibarackrémleves tejszínhabbal
kapros-joghurtos hekk(apának simán paprikás-lisztes)
brokkolival, rizzsel

Anna!

nem semmi vagy a dobostortával, én nem merném bevállalni....
Igen, szegény Dobos, akiről elnevezték mindenki azt hiszi, hogy a teteje az a dobja :wink:

Kép
arvaerika

Kriszti,na hogy tetszett a tojgli recept,kedvet kaptál hozzá?????
ha lesz kövi tali,akkor megcsinálhatjuk együtt,mert hamar kész !!!

sutimano76

én a dobost tanultam a suliban,sőt,készítettem is,de ha megölnének se emlékszem rá :oops: :oops: :oops:

sutimano76

Én is vagyok, csak de. kori, utána anyáék,most végre nyugi itthon, du. még főznöm kell, itt a 2 gyerkőc, és ki kellene találnom, hogy Julcsira mit adjak, mert holnap hótündér lesz a Lovas Világkupán ... :roll: :D

Bex: szekrény? Te tudsz valamit ... :wink: :wink: elégedett leszek, ha cc. 2 hétig :lol:

Süti, Andi: BB képek nagyon jók, majd én is hozok, mert ma alkottam :wink: Ruhák nagyon csinosak

Erika: legalább apának jó Mikulása lesz :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Flora: turi és traccsparti Ritával :D :D ... én meg irigy :oops: :wink:

Erika: Julcsi sem volt oda a Mikulásokért ... csak azért, ami a zsákban van :lol: :lol:
Tényleg nagyon finom lehet, amit főztél. Kép

Mi apink most küldött egy mms-t, rövidujjú póló van rajta ... és azt írja, hogy izzad, mint a ló :roll: ... annyira azért nem sajnálom :wink: .. de holnap délután már itthon lesz :D

KépKép
KépKép
madar

Na hahó :) ho ho ho :D :D :D

hát csajok ez nagyon jó volt! :) :) szét röhögtük Atesszal az agyunkat, nagyon jó fej Mikulás volt :) Volt műsor is, az is teccet nagyon :) Ati eleinte tartott rendesen az egésztől, hangos volt és nyüzsis, tele vad idegen emberekkel stb, de aztán mutogatta h ott a Mikuás :D:D:D:D Aztán lecsúsztak a tűzoltó csúszkán, meg beültek a szerekbe /így hívják hivatalosan a nagy tűzoltóautókat/ meg, kosárba is beszálltak, felemelkedtek a házak fölé is :) képeket majd este :)

Anna, boldog szülinapot Attilának!!! Dobos miatt minden elismerésem!
Flora, ugyanmá. nőcis dolgok: Én Atesznak köszönhetem, hogy Nő vagyok. Illetve NŐ. ;)

ERika, tényleg nem kevesebb a tejcsi!

Madar: azannya :shock: :shock: :shock: világkupa.... elismerésem! hát valami tündércsodát adj rá, másba ott nem nagyon lehet megjelenni :)

Süti szimpi nagyon, de sajna nem került rá sor, mostanában kimarad az ebéd, csak vacsizni sikerül, úgyhogy majd legközelebb /holnapután :)

vicger

Ja, s valami überbunkóvadparasztcsököttlelketlen f.sz ellopta az ajtónkról a téli /karácsonyi díszünket :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

vicger

Kriszti: izgatottan várom az esti képeket, tényleg szuper lehetett, és Ati is, hogy azért csak jól érezte magát. :)
Hótündér: na, azért annyira nem kell kiöltözni, mert ez a Papp László Sportarénában lesz és azért fel kell öltözni, szval, vmi fehér nadrág vagy harisnya és szoknya, fehér felső és szárnyak, meg fejdísz, de azért annyira nem kell habos-babosba menni ... egy kis fogaton lesznek, azzal mennek körbe-körbe :wink: ... azért majd lefotozóm :)

Anna: én már teljesen megkavarodtam. Most kinek van szülinapja?

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: