Hahó!
Blog egyelőre esélytelen, se a miénk, se Ritáé…
Kisoriból mormota lett… tegnap 16-21, majd 22:30-05:30 alvás, most is vagy 3 órája… na nem baj, biztos kifáradt a turiban. Alszik sokat, de így sem tudom utolérni magamat mostanában.
Süti, békülni jó!!!

Ne aggódj a gyors békülés miatt, bébi mellett mi békültünk már 15 perc alatt is

a szükség nagy úr
Andi, azért a nagy átlag inkább több

de igazat mondtál hehe
Kriszti, fogmosó trükk 10 pontos!
Szia
Zsalyam!!! Szépek vagytok!
Csajok, mennyien előbújtak, mert félnek, h elveszítenek minket!! Ez azért olan jóóóóóóó!!!!!!!!
Anna, iskolába szökés

Csodanő vagy, komolyan, miket sütsz, és úgy általában, le a kalappal!
Erika, kakaós-tejfölös
Rita, sárgabaracklekváros-sajtos
Andi, férj-csusza
Én kísérletező kedvű vagyok, sok mindent ettem már az életben utazások alkalmával, lehet, h megpróbálom
Mikulás: barátnőm kislányáékhoz jött, erre a kiscsaj közölte, kb 5 éves, hogy: „Anya, ez nem is a Mikulás, csak egy dagi fiú, akinek műanyag szakálla van”… Ilyenkor mi van??????????????????
Timi, Dorka rövid hajjal is nagyon cuki!!!!!!

És az a ruci, kész vagyok!
Bex, pénz, juhé!!
Móka, Momo-sorozat haláli!!
Mi mostanában csak hason alszunk, mindig próbálkozunk kinyomni a szemünket, de anya nem hagyja, így csak pelusba fúrjuk az arcunkat.
Fogyi, lehet, h nálam is befigyel!
Bniki, köszi

99-ben költöztünk ide, bár anyu itt nőtt fel, de ők is csak 5 éves kora körül jöttek ide.
Persze, összefuthatunk valamikor, megbeszéljük, szólj!
Erika, Lotti édes

nemisdagiiiii
Mi az, h nem adják be??
Madar, remélem nem lesz több gond a lányok szemével!

Szemüveg, látatlanban mondom, pikk-pakk belejöttök, és Julcsinak szuperül fog állni, és tudja is majd viselni, nagyon csajos lesz!!!
Dorka, simán lehet ez a csont dolog, nekem is mondták!! Én átlag 10 kilóval nyomok többet mindig, kiskorom óta, mint aminek kinézek!!!! Még mindig jobb, mintha fordítva lenne
Kriszti felejtsed el a bálnázást, engem még nem láttál! És rengeteget fogytál, nagyon csini vagy!!! Nem is tudom, voltam-e ilyen vékony életemben
Nekem nem kiló céljaim vannak, magammal szeretnék kibékülni. Amikor látom, h oké, akkor jó lesz.
Van fogyis tábla? Kimaradtam

Bár asszem abból kimaradnék, ha lehet, fogyihoz talán csatlakozom… bár sosem voltam jó ezekben a nőcis témákban….
Az étkezés nálunk nagyon fontos, főleg Apa nagyon odafigyel rá, és ellenőrzés alatt tartja a sok szemetet, amit én bizony megeszek néha. De sokkal egészségesebben eszem, mióta ismerem őt.
DM kuponra én is felfigyeltem!!
Mi a prevenart a kötelezők után kapjuk. Mást sztem nem fogok beadatni, még azon is filózok.
Tara, hajhullás természetes ilyenkor, nekem anno a Biovanne vitamin szuper volt. Nem óccsó, de jó.
Ismét írom a
tuti receptet megfázásra, forralni jó hosszan fokhagymát, kockára vágott citromot, gyömbért, pici feketeborsot, utána mézet bele, forrón inni, és hussssss a nátha!
Baranta, még életemben nem hallottam róla… megkeresem, megmutatom Gilnak, sztem nagyon érdekelni fogja!
Berni és Barni képek édesek, tündéri ez a két csemete!
Megyek, bekapok valamit, amíg kisori alszik még.