A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Nini Zsófi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szijjjjjjjjjjjjjjjja ,ahogy Ati mondaná :):):) vizsgaidőszak, ikrek, karácsonyifrász, hallod, tudsz Te is élni ;)
Jut eszembe a pörgésről Csunyeszkaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! HahóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :):):)

Végre péntek, végre holnap már szombat :lol: :lol: :lol:

Holnap megyünk tűzoltóékhoz Mikulásozni 8) :lol: :lol: :lol: :lol: /még most is tartok a Mikulásoktól 8) 8) 8) :roll: / aztán 12-én Mikulásvonatozni.... mennyi Mikulás... Egyébként Ati annyira nem foglalkozik vele...
Ati khm... kissé bizalmatlan általában az idegenekkel, ami konkrétan abban merül ki, hogy ha szól valaki hozzá, simán beleüvölt az arcába, hogy neeeeeeeeeeeeeem, vagy szimplán felmászik az apja nyakába erős hanghatásoktól kísérve. Na, kíváncsi leszek mit fog mondani a Mikulásnak :roll: :roll: :roll: :roll:

Olyan köd van, hogy vágni lehet....

vicger

Móka... ez a kis Minimanó csuda édes pofi :):):)

vicger

Dagi Lotti fürdik
Kép

Kép

Vigyor apára

Kép
arvaerika

Erika: Dagi Lotti :D anyát minnyá kupán nyomom .... így szép :D :D

Röviden, tömören rólunk - tegnap esti dokimenet:
Julcsi szemüveges lesz, valszeg emiatt is fájdogált időnként a feje. Az első sokk után, amikor nem is tudta, hogy sírjon vagy örüljön, most nagyon örül és várja már, hogy meglegyen ... persze tudom, hogy ez sem lesz egyszerű, hisz megszokni, plusz eső, pára egyéb nehezítő körülmények, ráadásul sportol sokat, meg ugye rohadtul nem tud vigyázni a dolgaira ... na mindegy, meglátjuk ... Valaki, tapasztalatok, mire érdemes figyelni? Kriszti? Nálatok tudom, Vicának van ... ment gond nélkül a hozzászokás stb.?
Veronika sajnos tegnap is átmosták, kaptunk szemcseppet, de kis Mogyoróm olyan ügyes, bár üvöltött, de teljesen igaza van, de ott voltam, fogtam a kezét, és utána rögtön meg tudtam nyugtatni, megint úgy jöttünk el, hogy újra fülig ért a szája. ... de természetesen szívem szakadt meg megint ...

KépKép
KépKép
madar

Manó: nagyon jó a fogyis tábla, kösz :D

Petra:
nagyon örülök Neked. :D Kisvejemről képeket szeretnék.

KépKép
KépKép
madar

Madar banyek, szegény Veronika........... s akkor most már ez "használ" ? Mondták, hogy miért "dugult" el megint? Ne értsd félre, nem dramatizálni akarom a helyzetet, csak ugye Lucának is könnyezik a szeme mondjuk napi szinten, s nem egészen világos, hogy nekünk miért nem mondták az átmosást /hála az égnek/, s miért mossák át, ha utána újra ugyanaz a helyzet, egyáltalán ez probléma e /a könnyezés/ vagy kvázi élettani, mint mondjuk a mellduzzanat. Szóval érted? :)

Annak viszont örülök, hogy utána vigyorgott a kis mosolygombócod :):):):)

Julcsi szemüvegesen még szebb lesz!! Ááááá Apájának üzenem jobb lesz ha vesz egy puskát ;) Nem volt gond nálunk a hordásával, hozzászokásával is csak annyi, hogy elég gyakran rá kellett szólni, h vegye fel a szemüvegét /Vicának állandóan kell hordani/. Szereti is, hordja is, nálatok sem lesz gond :) A sportnál sem fog gondot okozni, mert hogy ugye akkor az ember lánya nem viseli ;)

vicger

Móka,hát ez nagyon édi volt!!!!!!Berni is az arcára szokta húzni,de ő reklamál,hogy szedjem le :lol:

Madar,tudod,ha egy üzlet beindul!!!! :wink:

Zsófi,szia,reméltük hogy előbb utóbb visszatérsz,és a reagálástól meg az visszaolvasástól eltekintünk,ha raksz sok-sok képet!!!!

Erika,Lotti nem dagi,ezt kikérem neki!!!gyönyörű,és az a mosoly!!!

Madar,ahhhh,megint átmosták,és mostmár ugye nem kell többet!!!!

sutimano76

Kriszti kösz a szemüveggel kapcsolatos sorokat :D ... apát kell csak megnyugtatnom, Ő aggódik csak emiatt, talán a saját gyermekkori, szemüveggel kapcsolatos érzései törtek elő, és nagyon nem kellene, hogy ezeket rávetítse Julcsira ...

Veronika: doktornő azt mondta, hogy nem mindig sikerül elsőre, van akinek 3x is kell :? Veronikának is egyébként balszeme OK 1 után, most már csak a jobbal volt gond ... azt monja a dokinő, hogy ez ugye azért probléma, mert nem tud elvezetődni a könny, a pangó folyadék pedig gyulladást okozhat, Veronikának az átmosáskor jött is váladék ... féléveskor után sokkal nehezebb szerintük ez a beavatkozás, kábítják őket vagy esetleg altatásban csinálják, ráadásul akkor már tuti, hogy emlékeznének is rá ... sztem, de legalábbis remélem, hogy Veronika még nem fog ezekre emlékezni, legalábbis nagyon vidáman vigyorgott a doktornőnek még a vizsgálat előtt is, mintha nem emlékezne ... vagy csak nem tudja még összekapcsolni a dolgokat :? mindenesetre remélem, hogy ezzel vége

KépKép
KépKép
madar

Süti: ebben sajnos most még nem lehet tuti biztos az ember, de nagyon bizakodom.

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Még itt vagyunk, élünk és virulunk, bár ez a hét eddig nem volt valami fényes. ma megyünk a 3 hós szurira!

folyamatosan visszaolvasok, de mindig annyit írtok, hogy nem látom a végét. de nem adom fel, nem akarok teljesen lemaradni.

reagálni megpróbálok később, kezdek olvasni, csak bejelentkeztem.

KépKép
Kép
s.vera

Sziasztok!!! Jó reggelt!

Húúúú nagyon fáj a torkom... már tegnap éreztem, hogy gebasz lesz... és elkezdtem a homeos cuccokat... :wink: :wink: Kicsi Moncsicsim érezte, hogy anya nincs a toppon... és éjjel tizenegykor evett és legközelebb reggel fél 8-kor!!!!! Húúúú nagyon jól esett, hogy tudtam aludni...
Valószínű felfáztam, mert nőtt a lábam és eddig még nem volt időm elmenni cipőt venni... és egy vékony talpú cipő jött csak fel a lábamra... és hát no felfáztam.... :cry: :cry: :cry: Tegnap este voltunk Szekszárdon és vettünk egy bundás bakancsot, hogy tudjak menni sétálni Dórival....

Flora..
. köszi... terhesség alatt én is ettem minden félét... azóta mióta Dóri van... nem... de szép lassan próbálgatom.... :wink:
vikiviktor

Jó reggelt!

Madar,sajnálom Mogyorót,de remélem most már minden rendben lesz a szemecskéjével.Nagy puszi neki,mert egy hő volt!

Móka,annyira édes a képregénye "Momókának".Csinálhatnál ebből rendszert,remekül szórakoztam,és nagyon ügyes!

Zsófi,sziasztoooook!De örülök,hogy benéztél.Képeket tényleg dobhatnál :wink:

Bex,ez tök jó,hogy kapod a borítékos részt :shock: :)

Samukának nagyon sok boldog szülinapot!

Kata,még meg sem dicsértem a séródat.Nagyon jó lett,tényleg minimum 5 év mínusz! :wink: Nagyon jól áll.

Erika,Lotti nem is dagi,viszont olyan szép.Szerintem formás kiscsaj,és édes ahogy mosolyog.

Nálunk viszonylag nyugis éjszaka volt,kétszer kelt Barni.Picivel 6 előtt ébredtünk,most 7 óta megint alszik.Ma azért felhívom a gyerekorvost.Nem volt lázas megint.Csak az esti hőemelkedés.Nem látom,hogy bármi baja lenne,tegnap ölbe baba napja volt,és alvós maci volt.

Kép
v.andi

Viki: jobbulást, gyógymanók már úton vannak. :) Dóra baba rendes kislány. :)

Vera:
van felmentés olvasás alól, képekkel kiváltható. :wink: vizsgákkal hogy állsz?

Kriszti: tényleg, biztos írtad, csak nem láttam :oops: :oops: :oops: Atesz átderiválta magát a köv. félévre? :wink:

KépKép
KépKép
madar

Andi: nagyon jó, hogy Barninak már beálltak így az éjszakák és tudtok pihenni ... meg az is, hogy minden OK vele :) pusszantom :wink:

Ma ruhásszekrényt pakolok :? a kipakolásnál tartok :roll: el tudjátok képzelni, hogy néz ki a felső szint? :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar: tudok a felmentésről, de olyan sok izgi dologról maradnék le. képeket majd hozok, lógok a 3 hós képpel Sütinek. még 2 vizsgám lesz, és eddig úgy néz ki csak 1 csúszik át a kövi félévre, sőt még a diplomatervet is sikerült leadnom.

KépKép
Kép
s.vera

Zsófi... dejó írtál!!! Képet!!!!

Móka...
kis Momo alvása.... Kép

Bex... fizu... hurrá hurrá... :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika..
. dagi Lotti... nem is dagi... :lol: :lol: :lol: nnnnooo mi tagadás jól tartod a lánykát.... :lol: :lol: :lol: :lol: milyen édes mosolya van... és milyen dögönyözni való.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni... Julcsi szemüveg.... :? de biztos hamar hozzászokik... Mogyoró szemátmosás... :? :? :? huuu nem irigyellek.... :? :? :? kis Veronika egy hős!!!! (meg te is... :wink: nagy simi....)
vikiviktor

Madar,átadom.Az éjszaka még nem az igazi.Úgy érzem, még mindig inkább nappal alszik jókat Barni.Lassan 3 órája nyomja.

Kép
v.andi

Móni... ruhásszekrény pakolás.... :? :? :? :? nem irigyellek.... :wink: [/b]
vikiviktor

Jó reggelt!

Éjjel álomba szopizta magát... vártam, hogy leteljen a 20 perc, hátha utána nem ébred fel a szállítmányozásra... 10 perc után felébredt :shock: :shock: sírt, semmi nem volt jó. Akkor megint cici és megint bealudt. Szerencsére rendesen és nem is vártam sokat, ha felébred is nem húztuk az időt a 20 perccel. Negyed 1 volt én meg hiába voltam hulla nagyon nehezen aludtam el, erre 1-kor felsír. :shock: Pedig nem nagyon szokott sírni. Ugrottam, de szó szerint :lol: , de alszik, csak nyugtalan, gyors hasra fordítás és aludtam tovább. Reggel 3/4 6-kor ébredtem, de csak én. Mocorgott, de semmi. Fél 7 körül aludhattam vissza, görcsölt a fejem, meg gondolkoztam... Negyed 9-ig aludt, akkor ébresztett. Szopizásba belealudt, ezért bukott is utána, át is öltöztettem... kicsit nézelődött, de álmos volt. Betettem ágyikójába és magától elaludt. Ő alszik én meg itt garázdálkodom alvás helyett. Megint front van, nem is kicsi, irtóra fáj a fejem.
bex13

Vera: ügyes vagy Kép

Andi: azért ez sokkal jobb már, mint volt, nem?!

Viki: szemüveg, én nem görcsölök ezen, csak Ő tart egy picit, hogy esetleg csúfolni fogják. :roll:

Veronika most ébredt, a reggeli bealvés után :lol: imádom, ahogy ilyenkor nyújtózik :lol: :lol: :lol: és nem gondoljátok, hogy ilyenkor olyan az arcuk, mint egy öregemberkének? ... lehet látni, hogy milyenek lesznek ... Somának üzenem, hogy kicsi Mogyoróból gyönyörűségeskedvesarcú mamóka lesz :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Bex: simi-simi

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt,

mi éjjel már megint keltünk 1/2 3-kor... igaz utána csak 1/2 9kor. :lol:
Ma megint Mikulásos napunk lesz... legalábbis Mírának, mert én úgy döntöttem Ákossal inkább nem kockáztatok meg egy zárt helyes mikut... Pároméknál lesz, lesz műsor meg minden jó. Így én majd csak vidijóról nézem meg utólag... :(

Andi, köszi, de még javítottam rajta egy kicsit. Hiányzott még (min.) 1 oszlop. Az előbb pont egyszerre garázdálkodtunk ott. ;) :lol:
Barninak megint volt hőemelkedése?... még a végén télleg 3 napos láza lesz. ;)

Rita, hogyhogy nem nézte meg Mátét csípő kontrollon? Vagy az uh az most készült? :roll:
Jók az ajcsik. Én még gyűjtöm az ötleteket meg bújok mindent... szval még nemtom ki mit kap. :? Az igazság szerint Míra mostanában rengeteget ugrál(na) az ágyon... így gondolkodtam a trambulinon neki, de félek, nehogy majd melléugorjon... akkor meg kellene védőháló is, meg minden, úgy már egy vagyon is lenne meg hát nem igazán lenne megfelelő helye. Szóval a nagy ajcsi még passz. Mesekönyvet ő is kap (Anna és Peti meg az évszakos könyv), meg vmi logikai meg kreatív játék is kellene... tegnap elkezdtem böngészni a toystore-os oldalt, valszeg onnan keresek, de még nem volt sok időm rá. Öcsinek meg... passz...
A favasút tök jó, Míra is nagyon imádja apóséknál, így tőlük azt kap. Legalább legközelebb már lehet venni hozzá kiegészítőket.

Anna, Samukának mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!

Móka, nagyon jó kis fotósorozatot aktál fel nekünk. Köszike érte. Asszem anyukára fog ütni ez a kisFickó. :lol:

Zsófi, hahóóó. Ha másra nincs időd, legalább képecskéket dobj fel nekünk lécccccccciiiiiiiii!!!!!

Erika, jaj de husa Lotti. Milyen kis mosolygós baba! :lol:

Móni, simi neked és Veronikának is. És mit mondott mennyi az esélye hogy még át kell neki mosni vagy most már valszeg ok lesz? Szegénykém... Nem kérdezted azt a cseppet, amit Timiék kaptak és nekik bevált?
Julcsi szemüveges lesz... legalább megvan a fejfájás oka. Párom féltesója (10 éves) ők is így jártak, fájt a feje és megnézették a szemét... neki bifokális kellett... most szokja még ő is, de alapjában nagyon élvezi. Kíváncsi vagyok Julcsinak milyen lesz majd, majd mutizz ám képet róla, ha megvan a szemcsi.
Néztem az adataidat a fogyis táblában!!! Meg Timiét is és kérdezem noooormális? Titta gizdák lesztek.

Viki, ügyes Dórika!!!! :lol: Neked meg jobbulást. Köszike megkaptam és teeee? lehet ma megjön!

Vera, ügyi vagy. De azért képeket kérünk mindenképp! ;)

Bex, simi az éjszaka miatt. :?

Kép Kép
manósziget

Móka imádom a képregényeidet. :lol: :lol: :lol: A fiad pedig szép kislegény. :o
Erika én is kikérem neki... nem is dagi és az a mosoly.... persze apájának szólt. :wink:
Tényleg Kata bocsi, elfelejtettem írni, nagyon jó lett a hajad! :D Párod mit szólt hozzá?
Madar, simi nektek! Jó, hogy Julcsi várja, reméljük ha megkapta is szeretni fogja. Veronika nagyon ügyes. :D Te meg.... nem irigykedem a pakolás miatt. :?
Viki jobbulást! Bundás bakancs.... :shock: abban meg nehogy meleged legyen, amilyen idő még 2 napja volt...
Andi örülök a nyugis éjszakátoknak... nem válaszoltál, miért is akarsz 90 napozni? :o
Süti lemaradtam??? Megint összevesztetek? Csak, hogy mentél békülni... :lol: :lol: :lol:
Vera mesélj, hol jártál mi van veletek.
Csunyeszka????? Lili???????
bex13

Erika Lotti gyönyörűséges!!! :) most nem emlékszem, h írtam e már, ezért bizti ami bizti.
Bex, boríték juhéjj :)
Vera szurihoz drukk, diplomaterv leadás éljen :)
Madar, vmikor jövőhéten derül ki.
Andi, ártani nem árthat

tettem pár eccerű receptet a doksikhoz Manó majd lécci csapd be a 90 napos receptjei közé, mert nem bírtam :evil: :evil: beírtam magam a táblába, szintén biztos ami biztos.

vicger

fogyis tábla, ja igen, épp az előbbi hszbe kérdeztem /de aztán töröltem, mondván közöm hozzá semmi/ hogy a ropizmus a cél? mer' az 50 kiló az már bakfis külső :shock: :shock: 8)

vicger

Madar,természetesen jobb sokkal,nem elégedetlenkedem.

Bex,magamhoz képest 10 kilo plusz van rajtam :oops: Ha csak a felétől szabadulnék meg,örülnék.Gondold el,Danit 47 kilosan kezdtem,és nem voltam gebe.Vékonyak a csontjaim,de husi van rajtam :lol: :lol: :lol:

Manó,lehet,figyelem is a pöttyöket,amiket írtál.Szerencsére nem magas a láza.A 3 napos láz nem mindig magas lázzal jár?Még sosem volt ilyene Daninak sem.

Kép
v.andi

most megint beírtam magam, mer' eltűntem :shock: :lol:

éééééééééééééés

megnéztem az indexemet a mostani kilóimmal, éééééééééééééééééééés

normál kategóriás lettem juhééééééééééééééééééééééééééééééééj

seggriszálósmile :lol: :lol: :lol:

megjöttek a naptárak is /aszittem kicsit nagyobbak lesznek 8) 8) 8) , de szépek nagyon :) kár, hogy nincs összefűzve... de lehet, h keresek egy spirálozót... :roll:

vicger

a francot :cry: :cry: :cry: :cry: seggriszálóssmile seggre esett.... balfék vagyok, nem is normál kategória 8) 8) 8) 8)
brühühüüüüüüüüüüüüüüüüü

vicger

Kép Kép
manósziget

HellóHalló!!

Bobóka
, nagyon szép NikiBaba!! és tessék nagy levegőket venni, és megnyugizni..Minden rendben van, tejcsi is lesz, meg idő is!! :D:D

Babcika, asszem Te kérdezted a kocsiban hogy szállítmányozzuk a kicsiket, ugyi?!
Nekem mózesem van, mivel még abban sétálunk, így azt cipelem...
és így már más nem fér el hátul:)
De a bébihordozó is hátul egyedül lesz, mert az anyóson nem lehet a légzsákot kikapcsolni::)

Madar Veronikának simi!!!Julcsinak meg szupi lesz a szemüveg... én szeretem a szemüvegemet... öltöztet :oops:
persze egy 6 éves kislánynál még nem erről van szó, de szerintem már elmúlt ez a szemüveges béka vagy csúfolás...
legalábbis amikor tanítottam,már nem volt ilyen...

Süti, édes, h ennyiszer "békültök":)
Mi apával külön alszunk most:(, mert nem akar fertőzni... hüle betegség!!!

Erika, tündérbogyó LottiBaba:):)

Bex,, tök jó, h kapsz borítékot!:)
és állítólag jön a melegfront:( most már lehetne hideg, h eltűnjenek végre a bacik, és különben is december van!

Kép

Kép
móka:)

hát ez a kilómizéria olyan egy dolog ám, hogy pl barátnőmmel anno tök ugyanúgy néztünk ki és ő érdekes módon mindig 5-6 kilóval nehezebb volt.....----de ruháink is ugyanollanok voltak....
más a csontunk... aszonta egy doki....

szóval én most vagyok 59...... és bezony jócskán van a combomon meg a pocakom hurkás.... de meeekkora hurka:))) és a kezem pontosabban a felkarom irtó vastag..... abból semmi nem ment le..... (persze most azt mondjátok hogy na persze 59 kilóval itt hisztizik..... de ha látnátok egy szááál bugyiban értenétek miről beszélek....:)))

szóval magamhoz képest kell fogynom..... amúgy én nem kilókra akarok fogyni .....ha úgy érzem most jo akkor ott jo és kész....
de nálunk ez genetika......mindenki ilyen ropis......:)))) .evvan.....

KépKép
dorkamartini

mano:))))))))))))))))))))))))))))
ez kkkkva jó

KépKép
dorkamartini

[quote="manósziget"][ írta:manószigeturl]http://elfyourself.jibjab.com/view/X9fcuFLU6LHB2JCV[/url] :lol: :lol: :lol:

Mano,ilyen nekünk is van :lol: :lol: :lol:
http://elfyourself.jibjab.com/view/pwOTnkZR3h4ihAJKLaYG
http://elfyourself.jibjab.com/view/EpBbGO4G1Fv9x4aFP0M0

Kép
v.andi

Manó tök jó, de annyira fura vagy nekem barnán...
bex13

halihó!

Viki - most olvasom Szekszárd --- az nincs is olyan messze tőlünk...

Ma rémes dolog történt, Keve ráborította a szárítót Rózára.... csodák-csodája nem lett baja, legalábbis látható..... remélem láthatatlan sincs!

Olvasok még...[/b]

KépKép
KépKép
zsalyam

ááá most a szemüveg divat.. menőőőőő a piciknél is mert sok a szemüveget viselő énekes......

én annno szemüvegben röpiztem..... - így visszagondolva.... nem voltam normális.....de anyumék nem akarták, hogy a szemüveg miatt még ezt is abba kelljen hagyjam....
akkoriban volt 2 fajta szemüveg..:))))))) vicces volt... de engem akkor sem csúfoltak.....

inkább a sok macera lesz húzós sztem egy julcsinak:))))
apának meg bele kell döngölni a fejecskéjébe, hogy ne a jajj szegénykém nézését vegye elő hanem a láááányzóm!!! te kész hölgy vagy ebben a szemcsiben!!! elámuló büszke nézést...:))

KépKép
dorkamartini

Andi tietek is tecc.
47 kg nem semmi. De ez olyan fura, mert én már nem tom elképzelni magam 50 kilosan. Pedig annyi voltam és nem voltam gebe. De 55-60-nal kiegyeznék. Gondolom, de ahogy Dorka írja, majd látom mikor oké és akkor.
bex13

mano a mostani kilót nem írgyuk bele?

KépKép
dorkamartini

Manó: Éjszaka - azért nem rossz ez. :)
Szemcsepp, azt kaptuk mi is (Floxal)
Mikulás: Míra már biztosan fogja élvezni, bár Julcsi is mint Kriszti kisAtija fenntartással kezelte :wink:

Kriszti:
és apának vannak még vizsgái?

Fogyi: én is mint Timi magamhoz képest kalkuláltam így, én így érzem jól magam, és nem leszek pálcika emberke ... majd meglássátok. :wink: :wink: :wink:

Móka: ezt mondtam én is Julcsinak, hogy olyan, mint egy ékszer, ami nem lehet akárkinek. :wink: Tudod, mit hallgatunk Mogyoróval? Naaaaaa???? :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Timi: este pont ezt magyaráztam apának, mikor Julcsi elaludt, felhívtam telefonon (mert Olaszo.-ban van), úgy tűnik, megértette :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Zsalyam: uffff, remélem, tényleg semmi gond.

KépKép
KépKép
madar

mano tudod mi lesz furi a szemcsiben? ez most jutott eszembe, hogy egyrészt veronika tuttti imádni fogja:))) emlékszem enyémet folyton el akarták orozni a pöttömök.....
másrészt eleinte talán julcsinak lesz furi, hogy nem tud úgy bujcizni....

vagy nektek ez nem volt gond? nekem a rossz érzés szemüveggel az volt, hogy ha vkihez oda akartam bújni azt mindig összekaristolta szemcsi.....és az én ölelésem mindig fájt..... - nekem ezt volt nehéz megemészteni...

KépKép
dorkamartini

Timi, beírhatjuk, de most még nem fogyizik mindenki. Vagy írjuk folyamatosan és majd mindenki csatlakozik, amikor akar?

Kép Kép
manósziget

hááát csak csináljunk akkor egy dec táblit is..... aztán aki elkezdte beleír aki meg nem az nem
hm-? szted?

KépKép
dorkamartini

Manó: ez tényleg k..... jó :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Oksi, átartam 7.-re, és így tök jól kijönnek a 2 hetes turnusok. Úgyhogy aki csinálja hajrááá és hétfőre kitölteni tessék. ;) Ha jó ez így nektek.

Kép Kép
manósziget

Zsófi, de jó, h bekukkantottál !!:D:D

Andi Barni bébinek jobbulásT!!

DorkaTimi, nagyon cukiiiiiiiiii Dorki!! Apa megint pont akkor jött gép és, amikor néztem a képeteket, ésss tök odavan érte:)
Úgyh,ha Niki baba és CsokiFiú engedi akkor Momó is elkezdi csapni a szelet:D:D:D :oops: :oops: :oops:

Viki
, nekem is fáj a torkom:(

Vera, hellló hellló!:)

Kriszti
, juhéééjuhééé!!

MAnó, szupi iccakátok volt!!
Mirának jó Mikulásozást!!

Képregény
, átadtam Momónak a dicséretet, mert ugye Ő írta...:D

OLTÁs
úgy tűnik nálunk Apa oltások után lett szarul:( ezért sem merem beadatni mert félek, h most nálam is ez lenne, h szarul leszek:( /asszem a homokba dugtam a fejemet,... remélem, h nem fogom később megbánni)
kisgyerekes (nem ovis sulis) barátokkal talizgatunk, és sokat vagyunk levegőn, majdnem h mindig séta közben vannak a randik...
Ja és tegnap Petőfi híd- vörösmarty tér, majd margit hídig volt a séta.. szerintetek izomláz van??? áááá Apropó jóga.... na majd arról később, mert Apa itthon van és, ahogy Anna fogalmazta jól, amikor Apa megjön, akkor hanyagoljuk a gépezetet:D

Fórumozás
én nem nagyon hirdettem, h itten vagyok:oops:
én meg akaratalak tartani Benneteket magamnak!!! :)
Aki rám talál, s felfedezi, h ismer, olvasson...
Én rátaláltam egy másik topikban vkire, de nem mentem oda hozzá, h hééé, olvaslak...
Nagyon nagy segítség vagytok nekem, nekünk.. volt olyan, h Apa kérdezte, h a Csajok mit mondtak:)
szóval na.. mindjárt hüppögök is!!

KÉrdÉS, meddig van teljesen anyatejes táplálás? csak azért kérdezem, h lelkiekben készüljek a kaja készítésre.. :wink:
mert Veletek ellentétben, én csak akkor főzök, amikor van kedvem, de ezt azt hiszem, már nem tehetem sokáig!

Na, ugyi, h hogy el voltam maradva?! nem tudom, h aktuálisak-e a reagálások..., de igyekeztem figyelni:D sorry, ha nem voltam teljes :oops:

Kép

Kép
móka:)

Timi: látod, ez eszembe sem jutott, pedig nagyon igazad van ... talán tényleg ez lesz a legnehezebb .... én már ezt annyira elfelejtettem, én is kisgyermekként lettem szemüveges, csak már ezeréve kontaklencse ... de tényleg :roll: nem baj, majd engem, meg apát karistól bujcizás közben, mire meg a pasikhoz bújik, addigra megtanulja, hogy kell finoman :wink: ... hát meg majd Veronikánál kell vigyázni, mert állandóan belemászik az arcába :roll:

KépKép
KépKép
madar

fúúú a szemüveg kapcsán most jönnek elő az emlékek - babó itt szundizik...szval sokmindent ma sem tudok tenni-venni.....van időm gondolkodni..:))))) ez is ritka pillanatok egyike mostanság....:)))

tudjátok miért utáltam meg az éneket? mert szolféson folyton bááármit is vettünk a ti mi hangokat mindig nekem kelett szolmizálnom..... énektanárnő ezt roppant humorosnak tartotta..... én annnyira nem....így abba is maradt az ének taníttatásom :)))

KépKép
dorkamartini

mondjuk ha belegondolok, hogy voltam én is sokáig 58 kiló (174 cm).... :roll: de hááát az nem volt az igazi sztem, meg apika szerint sem. Nekem a 66-68 jött be. Mírát innen is indítottam, meg sikerült is utána ugyanide visszafogynom, de míg öcsire készültünk, meg hát kari meg szlovénia.... így 72-vel indultam :?

Kép Kép
manósziget

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: