Zsófi, de jó, h bekukkantottál !!:D:D
Andi Barni bébinek jobbulásT!!
DorkaTimi, nagyon cukiiiiiiiiii Dorki!! Apa megint pont akkor jött gép és, amikor néztem a képeteket, ésss tök odavan érte:)
Úgyh,ha Niki baba és CsokiFiú engedi akkor Momó is elkezdi csapni a szelet:D:D:D
Viki, nekem is fáj a torkom:(
Vera, hellló hellló!:)
Kriszti, juhéééjuhééé!!
MAnó, szupi iccakátok volt!!
Mirának jó Mikulásozást!!
Képregény, átadtam Momónak a dicséretet, mert ugye Ő írta...
OLTÁs úgy tűnik nálunk Apa oltások után lett szarul:( ezért sem merem beadatni mert félek, h most nálam is ez lenne, h szarul leszek:( /asszem a homokba dugtam a fejemet,... remélem, h nem fogom később megbánni)
kisgyerekes (nem ovis sulis) barátokkal talizgatunk, és sokat vagyunk levegőn, majdnem h mindig séta közben vannak a randik...
Ja és tegnap Petőfi híd- vörösmarty tér, majd margit hídig volt a séta.. szerintetek izomláz van??? áááá Apropó jóga.... na majd arról később, mert Apa itthon van és, ahogy Anna fogalmazta jól, amikor Apa megjön, akkor hanyagoljuk a gépezetet:D
Fórumozás én nem nagyon hirdettem, h itten vagyok:oops:
én meg akaratalak tartani Benneteket magamnak!!!
Aki rám talál, s felfedezi, h ismer, olvasson...
Én rátaláltam egy másik topikban vkire, de nem mentem oda hozzá, h hééé, olvaslak...
Nagyon nagy segítség vagytok nekem, nekünk.. volt olyan, h Apa kérdezte, h a Csajok mit mondtak:)
szóval na.. mindjárt hüppögök is!!
KÉrdÉS, meddig van teljesen anyatejes táplálás? csak azért kérdezem, h lelkiekben készüljek a kaja készítésre..
mert Veletek ellentétben, én csak akkor főzök, amikor van kedvem, de ezt azt hiszem, már nem tehetem sokáig!
Na, ugyi, h hogy el voltam maradva?! nem tudom, h aktuálisak-e a reagálások..., de igyekeztem figyelni:D sorry, ha nem voltam teljes