Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, sms-ket, nagyon aranyosak vagytok!!! Én mára már egész jól vagyok, csak néha köhögök és fújom az orromat. Apa viszont még mindig dögrováson van

Gyerekek szerencsére nem kapták el. Kata a hétvégén napközben nem aludt túl sokat, így ezt ma délelőtt akarta pótolni, de ha délelőtt alszik, akkor délután nem, amikor a többiek, de végül sikerült ébren tartani, így most mind a három gyerek alszik + férj is, így megpróbálok visszaolvasni.
Most tényleg úgy izgulok, hogy Kriszta minél hamarabb a kezébe foghassa a kisbabáját!!!
Orsi: örülök, hogy már otthon is vagytok

Várjuk majd a történetedet

És itt is gratulálok Gergőhöz! Tej

Képek
Süncsi: tesódék tegnapig maradtak, vagy rosszul emlékszem? Ne legyél ám szomorú, sok-sok puszi!!!
Linda: nagyon szépek a gyerekeid!!! Tök jó a kép!

Kitartás a fiúkhoz! Ádi meddig van otthon? Katánál nem számolom mennyiszer eszik egy nap- sokszor. Kaja: elvileg ami téged puffaszt, azt nem lehet, én mostmár egyre több mindent eszek, és nem zavarja.
Trita: nagyon szép kis család vagytok!!!

Lili nagyon aranyos! Grat a jó éjszakákhoz!!!

Mosolygós kép

Májfoltok

Remélem elmúlnak gyorsan!
Swen: merre vagy? Én csak bent adok rá zoknit. Csípőszűrésre a mi dokinénink csak 3-4 hónaposan küld, viszont két hónaposan meg küld UH-ra, ahol a csípőjét is nézik. Kengurura nekünk anno két hónapost kort ajánlottak. Oltás: nekünk betöltött 2 hó után adják. Most olvasom csak a pizzaevést

Én is bízom benne, hogy jól fog elsülni az ovi, de Nóri mostanában elég gázul viselkedik
Köldökcsonk: nekünk is napi egyszer kellett és fültisztítópálcikával.
Szöszi: remélem eljutsz a dokihoz, és hamar rendbejössz!!! Balázska képei szuperek és te is jól nézel ki!!! Nyugisabb napokat-éjszakákat nektek!!!

És jó hosszúhétvégét!!! Köszi a híreket Alice-ról.
Anikó: hogy vagytok? Köszi az sms-t
Jerry: de jó újra olvasni Téged!!!

Gratulálok még egyszer Marcellhez! Örülök, hogy már jól vagytok!!! Az jó, ha egyre több a tejed, de akkor se történik semmi, ha tápszerezni kell

Ha van egy kis időd, és megírod, szívesen olvasnám a történeteteket!
Chello: hogy vagytok? Noémi pocakja?
Bnm: nagyon szépen gyarapodik Réka

Remélem nem lesztek betegek!!!
Mariann: Üdv újra itt!

Anna nagyon szép!!!
Anita: Ráckevéztek?
Kisdió: gratulálok a babádhoz! Nagyon aranyos

Nem semmi hízás
Zsuzsa: lányok képe

Mennyit evett este Edina, hogy kevés volt? Ovi nálatok mikor kezdődik? Kata meg visszatért a nappali alvásához. Hétvégenként amúgyis kevesebbeket alszik napközben, mert mindig sokfele megyünk. Most már nagyon hiányolja a tesókat, ha nincsenek körülötte, nagyon nagyokat mosolyog rájuk
Ildikó: nálatok lévő ovi helyzet

Persze ez itt se ismeretlen, nem igazán veszik fel azokat akiknek anyukájuk otthon van a kisebb tesóval

Szerintem hülyeség. Festékes kép

Nagyon jó!!!
Panó: Beni nagyon ügyes a forgással!!!

Katának mostanában nehezebben megy, régen simán átfordult úgy hogy a lábait a hasa alá húzta, és átdobta magát a hátára, de amióta a rendes mozdulatsorral próbálja csinálni sokkal ritkábban sikerül neki.
Bea: mi újság veletek?
Mucska: örülök, hogy jól vagytok!

Védőnő

Ház

Anyósodnak jobbulást!
Maci: hogy vagytok? Hízásra nekünk azt mondták, hogy 100-tól felfelé jó a heti hízás, de akkor sincs gond, ha egy hétig nem hízik és utána meg igen. Kajamennyiség: testsúlykg-ként 150 ml, elvileg.
Zita: jól vagytok? Rég jártál erre Te is!
Vali, Kakukkfű, Egcsi, Timi, Dzscs: rólatok meg már tényleg ezer éve nem hallottam! Írjatok, ha tudtok!
Nandával beszéltem telefonon, jól vannak
Zsuzsi: Dorka megy végül oviba? Vagy nem vették fel? Hogy bírja a kistesót? Emma hízása
Nalika: köszi neked is a jó kívánságokat!
Remélem nem hagytam ki senkit!
Szilvi