Sziasztok!
Újabb zugolvasó[/b] jelentkezik, remélem nem gond...amúgy azt hittem tuti csak én lehetek ilyen "lapító-üzemmódban"...
A kezdetektől fogva olvaslak Titeket, csak kissé szemérmes típus vagyok,a hozzászólásokat illetően... hát most már eltelt majd egy év és úgy tűnik megérett az idő, hogy én is merjek írni

.
De többször éreztem késztetést, hogy csatlakozzam, vagy tanácsot kérjek, de fő tulajdonságaim közé tartozik a makacsság... azt gondoltam én majd mindig megtalálom a megfelelő választ a felmerülő gondra (végül tényleg így van ez mindenkivel), de talán kicsit lazító hatású,ha ezt megosztod hasonló cipőben járó nőkkel, asszonyokkal....
Jó érzés volt (és most is az) olvasni a gondolataitokat, még így
ismeretlenül is....és hatással is voltak rám.... furcsa dolog nem?
De sok közös pont is van
- gépiróklub
-Bibi[/b] - Szadán laknak a keresztszüleim az Illés tetőn
-Anna
- református vagyok
-Piciibo - méghozzá erdélyi születésű(marosvásárhelyi)
ezek apróságnak tűnnek, de jó volt felfedezni...
Mielőtt sokat regélnék (meghozta a hatását az eddigi szótlanság), kicsit rólunk:
Két gyerkőc anyukája vagyok a nagyobbik Keve és 2, 5 éves és a hatalmas hiszti korszak után kicsit nyugisabb időszakban van, a kisebbik pedig Róza ő 3 hónapos és egy hetes.... szeptemberi csemete lett volna, de meggondolta magát és augusztus 27-én megérkezett, mos ő is nyugisabb időszakba lépett, hasfájás nincs, kaki gond van....
Egy kis református faluba lakunk, pár éve költöztünk ide.... úgyhogy nemsok ismerős/barát van a közelben, ezért is csatlakoztam.
És ami elindította a szólavinát, hát persze, hogy ez a fránya h1n1, mert eddig én is biztos voltam a dolgomban, de a hírek hatására én is elkezdtem pánikolni, viszont ezt találtam ami megnyugtatott kicsit és gondoltam megosztom veletek, hátha segít
http://www.babafalva.hu/hp/babavedelem-a-h1n1-ellen/
de lehet, már nincs is rá szükség... kicsit lemaradtam talán...
üdv
Orsi