A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Halihó mindenkinek!

Szép kis termés egy nap alatt :D
Tegnap levadásztam a teszveszről Áron karácsonyi hintalovát! Szombaton voltunk Tejitalt venni a brendonba mert akciós volt és ott beleszerelmesedett ebbe a játékba és mivel amúgy se volt nagyon olyan igazi jó ötletünk ezért megvettük ezt :
Kép

Húúúú Mazska szuper hírek gratuláció majd később ha már minden biztos. Ti terveztétek amúgy a tesót?
Laurának jobbulást, milyen édes hogy most ő vigyázott rád éjjel :lol:

Andrisnak és Virágnak utólagosan is Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

egy példa az általam említett programmal :)

Kép

sophie27

Mecsi, szuper a hintaló! nálunk is nagy a szerelem... mindenre rámászik, és gyitézik! :) mondja, hogy gyí gyí, vagy gyita :D

sophie27

Áron még mindig köhög és jön fel neki a cucc , gondolkodom az orvoson de már jobban van , most meg én érzem hogy kifogok dölni. Már feszül a fejem és baromira fáj is.

Csenge nagyon szépek a fiúk a képeken! Zéti nagyon jó oviba járhat hogy ilyen foglalkozások is vannak, most már végre ő is jól érzi magát az oviban.
Lázmérés nekünk omron fülhőmérőnk van és nagyon biztos! 1-2 tized eltérés ha van a sima hőmérővel . Azért ha nagy láza van popsiba is mérek. De megbízok a fülmérőbe.

Boni kis ügyes képszerkesztős! :D Hogy van Csigusz amúgy ? a képeken nagyon vagány.
Eladtam a legot de 4500ért :( nembaj végre elvitték.

Kitti hogy van Levi eddig? Bilizéshez gratula és mit szól a terméshez ami benne van. Olvastam olyat hogy vannak gyerekek akik megilyednek az ilyentől.
Verekedős korszakán már túl van?
TEsó :(

JázmindAndi a férjed már bocsánat de most mire sajnáltatja magát? Neked lenne inkább okod az elkeseredésre nem neki. Vagy rosszul gondolom :?: Sziszkával egyet értek :S

Most futottam össze a ház előtt Szilvi barátnőmme,l jövőhéten ha nem leszünk már betegek átugrunk hozzájuk még nem tudjuk melyik nap H-K-SZ ,, de majd még értekezünk és szívesen várunk mást is!

Aproo nagyon szép cselekedet hogy a nénit haza vitted.
Mi elég sokat iszunk , ha kell ha se a szánkba lóg a cumisüveg azaz most vettünk szívószálas itatós és azzal bohóckodunk. De mi is szoktunk koccintani és jó ürügy az ivásra! :lol:

Kata mi az MMR vax c30asat kaptuk a gyogyszertáros nénitől.
Jut eszembe mi lenne akkor ha beadom előtt a gyereknek és lebetegszik mint ahogy nálunk is lett. MÉg szerencse hogy nem adtam be neki mégse. Az anyai megérzések. Bár baromira nem kívántam a betegséget. :(

Zsófi én utálom a hósprayt lemosni kész szívás, főleg ha még a nap rá is süti az ablakra
:twisted: Én öntapadós matricát vettem amit már 3éve használok az ablakokra.
Én vettem a linket meg is néztem de tovább még nem jutottam vele, de látom milyen jó kis képetek lett majd megpróbálkozom vele.
Mi igen kevesebbet járunk el itthonról, amúgy is ilyen bezárkózósak vagyunk, meg valahogy úgy veszem észre a család immunrendszere a béka segge alatt van. hiába a sok gyümölcs

Adri Dorka annyira cuki olyan édes kislány. Annyira sajnálom hogy ennyit kellett szenvednie a szeme miatt. Örülök a javulásnak és kívánom hogy ennél már csak jobb legyen. a fürdőkádban feszítős kép a legédesebb :D

Barbi az uracskád nagyon ügyesen vásárolt !

Mennem kell pedig még nem végeztem felébredt a törpöm és sír :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mazska, gratulálok! :) Mesélhetek milyen két oroszlán kölyökkel :) De neked annyival nehezebb dolgod lesz, hogy csak két év lesz közöttük.

Köszi a hőmérős válaszokat. Nemünk is omron fülhőmérő van, de a baj gondolom az, hogy Zsombi nem marad nyugton pár másodpercig sem, ezért kétszer egymás után mindig mást mérek (pl. 38.1 és 38.9, nem mindegy) Találtam egy hagyományos hőmérőt itthon, jól meg is mértem a hőjét, azután Zsombi egy elegáns mozdulattal kiverte a kezemből, ez a második amit összetört rövid idő alatt :(

Úgy néz ki rendbejött Zsombi, nem lázas és ma már mutatott némi érdeklődést az étel iránt is. Az éjjel is félóránként keltünk,mit azelőtt, meg azelőtt...

Bilizésről jut eszembe: Zsombi már elég régóta ráül minden este fürcsi előtt a bilire vagy a vécére szűkitővel és legtöbbször produkál is valamit. Nem mi tanítottuk, hanem Zétitől látta, úgyhogy neki is csiálni kell :) Így mosunk fogat is, csak előveszi valamelyikünk a fogkefét már kéri ő is a magáét.

Zétinek nagyon bejön az ovi, ma azzal fogadott, hogy megette héjastól az almát! Életében először! Imádom ezt az ovit :)
Vendég

Hát gyerekek ma lecsót föztem a sok paradicsomból jobb ötlet híjján. (így kell ezt írni egyáltalán?). Nagyon finom nyári íz így összel... :)

Mazska szívböl gratulálok a duplacsíkokhoz! De jó neked! :)

Iminek szereztem ebayen egy szuperluxi téli csizmát sötétkék börböl. belül gyapjübélés és a bör átázás ellen kezelve van. Ugyanaz a márkája, mint annak a cipönek, amit Sziszkának küldtem: lurchi salamander (ez a gyár itt van nálunk a városba, de én sose jutok el a gyár vásárába...). A cipö eredeti ára 60 (!) Euro, nekem 10 lett a vége vadi újonnan dobozzal. :)

A gyerekekkel jó volt sütni, nagyon édesek voltak. Végülis teljesen egyedül maradtam, a társam lebetegedett és volt nagy kapkodás, mire közöltem, hogy a nagy szervezkedés helyett inkább haggyanak engem érvényesülni és én majd megoldom. Nem is volt semmi gubanc, idönként lepotyogott 1-2 gyerek a lelépöröl, hütésképpen a beütött buksira kiosztotta, a lehütött tejesdobozokat. Egyik kézben doboz, a másik dolgozik. :) Pont fél egyre végeztünk is a gyerekekkel. Mint a mesében.

Éjszakai müszakban melóznom kell az adventi kalendáriumokkal.

Ti mikor és milyen aprósütiket gyártotok? Vannak jó receptek forgalomban?

Mecsi te voltál a domino? Elküldeném kicsivel karácsony elött, ha aktuális még. Illetve lenne még pár dolog, amit kiszortíroznék. Pl. egy selecta nagydarabos kirakó. Szuper minöség, újszerü állapotban.

Kép

Majd gyüvök...

én
Vendég

Zsófi elfelejtettem megdícsérni a benis képet! Nagyon frankó, nekem nagyon tetszik! Boni te is ügyes vagy, mint mindig!

A gyerekekkel megkötöttem az adventi koszorúnkat és szerintem nagyon jól sikerült. Ha azt veszem, hogy az Aldiban a legolcsóbb, ott 12-13 Euro körül van, mindenütt máshol meg legalább 25. Az oviban is kötöttek koszorúkat eladásra a hétvégi karácsonyi piacra. Az erdész apuka hozott hozzá egy utánfutónyi zöldet, gyertyák és pár apró dísz is került hozzá, most megveheted 28 (!) Euroért. Hát nem tudom ki az a marha, aki ennyi pénzt kiad rá ennek tudatában!?

Az én koszorúm 2 euro anyagköltségböl megvolt. Akkor hogy is van ez?
Vendég

Regö elaludt. Szokása szerint egy feltünö formációban.
Kép

Kép
Vendég

De szerintem ez se utolsó...
Kép

Kép

Kép
Vendég

Kész vagyok Regötől....hihetetlen!
Levi csak sötétített szobában, egyedül, csendben hajlandó aludni.
Többedik gyerek sorsa a ricsajbanalvás....remélem a köv. babót nem kell majd elszeparáltan altatni, nincs is hol.

Mazska, szuper ajándék, csendben örülök és drukkolok nagyon nagyon!!!

Csenge, hát igen, akinek ilyen példaképe van, mint Zéti! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

[quote="aprooka"]B írta:aprookaoni, én senkit sem ítélek el, mindenki nyugisan böködje végig könyöktől vállig magát mindennel, amitől fél, ha ettől jobban érzi magát :-) (hozzáteszem, tesómék pl. beadatták mindkettőt, szavam sincs és az érveik is érthetőek, négy gyerekkel sógornőm egyedül, mert bátyám is doki, alig van otthon,rengeteget ügyel) de hogy azzal, hogy nem oltatok, kihívom a sorsot? Sztem ez ipicit erős, kicsit olyan, mintha azt állítanád, hogy felelőtlen vagyok amiért nem oltatom be magam ezzel a kétes, rengeteg pénzt elnyelő és mint kiderült eléggé hatástalan cuccal. :oops: :oops: :oops: Szóval én csak azt mondom a média által kerekített horrosztorik és enyhe félremagyarázások mamlaszságok, meg azt hinni, hogy ez az oltás aztán mindentől megóv. De ha vki tisztában van vele, mit vállal vele, akkor hajrá! :-)
Viszont a kép cukker nagyon nagyon! :wink:

eszembe se jutott ilyent gondolni :wink: magamra vetítve írtam, amit leírtál meg se fordult a fejembe... sajnálom ha így értetted..

MAzska nagyon drukkolok! :wink:
Vendég

Mecsi sajnálom hogy csak ennyiért ment :cry: Hintapaci naggyon pöpecke

Regő becarás

8) nálunk is a sötétített szoba és csend a menő :wink:

ZSófi cukker a kép

:lol:
Vendég

Barbi! Apa kérdezi, hogy mivel eteted a gyerekeidet, hogy ilyen lehetetlen helyeken képesek elaludni????? :shock: Nagyon odavolt a képekért, főleg a széken alvásért, de a vasalnivalós az adúász. :D

Mazska! Gratulálok. Remélem időnként írsz majd, hogy hogy vagy.

Sziszka! Tesóm ma megkérdezte a házat, van hasonló, de sokkal rosszabbb minőségben... :x

Boniko! Hogy ment a tapétávaé való "laminálás"?

Vera! Hogy bírod a 90 naposat?

Zsófi! Nagyon klassz a karácsonyi képeslap. :) Én sajna nem igazodtam ki a honlapon, de még próbálkozom.
Vendég

mazska, NAGY GRATULA!!

háááát csajok, ma kávézni voltunk a veráékkal és csengi mikut szólítgatta A NEVÉN!!most mesélem apukának és megint mondta vigyorogva, szóval tudatosan volt ez tuti!!hiába nem ma kezdődött a szerelem :D
Vendég

hahó :)

zsófi: ingyenes ügynökség linkje jöhet priviben. köszi!

mindjárt rakok be új frizus képet Csabiról, hehehe

ja és ezt is csináltam:
Kép kari lap
lei

mazska: csendben gratulálok én is :)

barbi: Regő tényleg nem semmi. Csabi is el tud aludni bárhol, neki sem kell sötétített szoba, meg ágy.... :)

én karira Csabinak valami Duplót, vagy Legót akarok, de még nem tudom, milyet, meg valami gyerekfilmet DVD-n, mondjuk kockásfülű nyulat, vagy kisvakondot, ilyesmiket.

na itt az új frizu:
Kép

Csabi meg mondja, ha ásítunk, hogy "ÁS", és ő is imitálja, hogy álmos, hunyorog, meg ásítgat. nagyon cuki! :)
lei

Sziasztok!

Koszi a drukkokat - remelem minden rendben lesz, jovo het szerdan megyunk majd UH-ra, aztan kiderul minden. Egy kicsit hanyingerem van, meg a hasam faj - tisztara olyan, mint Lauraval.

Most megyek aludni, mert leragadnak a szemeim...

Kellemes estet!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Boni, akkor jó! :-)

Mazska, jövő héten már uh? Hányadik hétben vagy?

Jaj, lányok, picit kiöntöm a szívem, mert megjött Péter beosztása... :cry: :cry:
Ugye szombaton 24 óra volt, ma hazajött, de Levi épp aludt és akkor ébredt fel sírva, amikor apája távozott éjszakázni. Mondanom sem kell, nem volt egyszerű megnyugtatni így.
Erre ma küldik el az eheti beosztást a másik ügyeletben: csütörtök és szombat, ami megint 24 óra...igen ám, de ahova ma ment, ott vasárnap is 24 órázik. Ez 7 nap alatt 5 ügyelet, ebből 3 24 óra....elcserélni a vasárnapot meg kizárólag dec. 26-ra tudná, amikor nagycsaládi karácsony van.
Majd megszakad a szívem, mert alig látjuk, kivan mint egy liba és és és: hétvégén bement hozzá egy 18 éves csajszi, 37,1-el. Megvizsgálta, közben meglátta, hogy van egy brutkó lila folt a karján, megkérdezte mi az, erre a csaj közölte, hogy a pasijával így "játszanak". Ja, apuka végig benn volt a vizsgálaton, látta, mi történt....meghallgatta Peti, tiszta tüdő, egy hete tartó felszakadó köhögés. Két marcona ápolóval ügyelt Petyó, ők a foltra állítólag mondtak vmit viccesen, de párom nem hallotta, mert épp hallgatta a csajt. Erre fél óra múlva beviharzik anyuka, elkezd ordítani, magán kívül, azt nem mondja mi a baja, csak annyit, hogy a gyereke halálos tüdőgyulladásos és mi az, hogy meg sem vizsgálják, most otthon sír....elkezdett személyeskedni, hogy Péter ilyen meg olyan (soha senki nem kritizálta eddig, folyamatosan a betegek kedvence) és hogy aki a pénzért csinálja csak, az ne is csinálja....az agyam eldobom. Persze a pénzért, havi 90ért. Meg alig 1000 Ftos bruttó órabérért. El vannak tévedve az emberek? Ma a kezdő orvosok között nincs olyan, aki csak a pénzért csinálná....vagy az tök hülye. Ha meg az ápolók megjegyzésével volt baja, miért Péterrel üvölt és mondja el mindennek????
Amúgy meg, ha olyan beteg és egy hete köhög, miért is a szombat kora esti falusi ügyeletbe viteti be apucival a Drágáját? Ahol még kb. aspirin sincs, annyira lepukkadt?
Na, bocsánat, csak itt csendes magányomban duzzogok az ilyen embereken, és látom, hogy Péter is egyre szarabbul van és utálom, hogy ez a helyzet az egészségügyben. Csoda, ha 30-35 éves korára minden doki kiég és a töke tele van mindennel vagy elhúz a francba innen?
:shock: :cry: :? :evil:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Köszönöm a szorítást, szerencsésen felértünk Bp-re. Az autó 70-85 között nem akar menni, végsebessége 110-re redukálódott, az emelkedőkön meg kicsit félő, hogy visszagurul, de csak felértünk szerencsére.

Azóta megy a szokásos rohangálás az építkezés miatt, nem is untatlak benneteket vele. Amikor egy csöpp szabadidőm van, csomagolok, dobozolok. HOlnap jönnek anyósék, csak úgy, látogatóba, mert hogy még egyet hadd aludjanak már itt ebben a lakásban. HÁt mondanom se kell, mennyire hiányoznak most...

MAzska! SZuper hír! Gratulálok a pozitív teszthez! Remélem minden okés lesz továbbra is.

Karácsonyi fotós képeslapok szupik, nem tudo m nekem lesz-e időm gyártani ilyet :cry:
Dorca nagyon kis huncut lány lett! Édes a fotókon!
Regő hihetetlen! Édes!

Barbi! LAkással mi lesz? Költöznötök kell?

Fogyi: Nekem sem ártana ledobni 5 kilót valahogy. De ami jobban zavar, az hogy kondim az nincs. SZóval inkább az lenne az elsődleges. Csak most sportolni nagyon nincs időm, majd jövőre...
FOgyni meg el tudom képzelni, hogy karácsonyig még lemegy egy pár kiló a nagy hajrában.

Oltás: Mi ugye szerdán megkaptuk férjemmel a H1N1 ellenit. Nem tudom az oltás mellékhatása volt-e nálam, vagy valami egyéb kórság kapott el: péntek este olyan irtózatos fejfájásom volt, mint még soha (egyébként se szokott). Kalapált, dobolt lüktetett a fejem,szét akart robbanni az egész, fájt a szemem, nem bírtam kinyitni, és még így is folyt belőle a könny. Mindez ugyanígy folytatódottt egy algopyrin után is. Aztán már hányingerem is lett. Hánytam is egy jót, utána rohamosan javult az állapotom, reggelre semmi bajom. Vagyis a torokfájást, enyhe orrfolyást leszámítva. MA mondjuk izomlázam van durván a combomban, a nem tudom mitől... Szóval csak az oltásra gyanakszok... Láz nuku, többiek jól vannak a családban.

15. hós oltás: Sztem is elég kemény ez a cucc, RÉka se volt még ilyen nyűgös egy oltás után se. Akik küzdenek a reakciókkal: Kitartás!

Szisz! Sajnálom összeveszésedet anyuddal! Átérzem nagyon mert én is ilyen cipőben járok. Anyum mondjuk nincs jó passzban, sztem lassan deppresszióhoz közeleg apum meg az általa kreált anyagi helyzet miatt. SZóval nem csodálom, hogy hiperérzékeny, csak annyira bosszantó tud lenni, hogy mindenen megsértődik. Nekem telefonon sikerült véresen komolyan megsértenem, mert negyed óra után, amikor a huszonötödjére hallott eseménylevezetés közben azt mertem mondani, hogy lerakom, mert fürdetem RÉkát (ugye kettesben vagyunk, Apa Pécsen). De csak megbékél majd... :roll:

Bilizés: Király, hogy lassan mindenki elkezdi! RÉka most éppen ott tart, hogy nem nagy kedvenc. De kb hetente változik a hozzáállása.

Jaj még annyi mindent akartam, de késő van meg már így is hosszú voltam... Na holnapután jövök!
Pusz!

panna1

Sziasztok!

Mazska!Gatulálunk!!!

Kata!én tök jól bírom a gyümölcsnaptól féltem de az volt a legkönnyebb.Te hogy bírod?

Lei!Nagyon aranyos lett Csabi frizurája!

Barbi!Nem semmi Regő,látom nincs sok problémád az altatással!
vera
l.veronika

Kata, Vera nekünk mától van diétás ebédünk Gastrotól..apának a for men menű, nekem a turbó diéta :oops:

remélem erősek leszünk...

KAta még nem jutottam el az üvegtapétáért.. de rajta vagyok

Panna minnyá költözhettek! :lol: sajnálom a rosszullétet...

Aproo igen elvileg a héten azt mondták.
Vendég

csajok el is feledtem, tegnap vettem Zsigának Tescóban Buci MAci újságot, egy oly kisautó van benne, amit ha hátrahuzol utána magától jó sokáig megy előre! :wink:
Vendég

Boniko! A Buci MAcin nöttem fel, a hátoldalán lévő sütiket mindig megsütöttük. Alíg bírtam kívárni a következő havi számot....

Felhúzos autó, nálunk apa már Kisded születése előtt beszerezte őket a schelltől, tavaly mind a 7-et megvette, az idei garnitúrából is megvan mind az 5-6. Kristóf imádja őket, amióta kúszik, azóta játszik velük, meg megrágja a kerekeket, 1-ről le is kellett vágni... Szóval nálunk sláger az autó...
Vendég

Sziasztok!

Meg tudnatok mondani, hogy aki max. GYED-et kap, az mennyi penzt kap kezhez? Koszi!

Sok sikert a dietahoz - csinosak lesztek Karacsonyra! :) Kitartast!

Lei - hogy megy a munka?

Nalunk is lett volna Mikulas party, de a cegek ugy dontottek a H1N1 miatt nem lesz...:( Na,amjd jovore...Remeljuk addigra mar nem lesz jarvany. Ma voltunk Ringaton, ott is alig voltak.

Barbi, nem semmi Rego alvasi pozai...:)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Végre az én csajom is kidőlt :)

Mazska, gratulálok nektek, ezt a szülinapi ajándékot nehéz lesz überelni bárkinek is :D :D :D

Barbi
, Regő továbbra is a szívem csücske, imádni való kiskrapek, és éljen a szobatisztaság! A Csajok jól vannak? Nálatok mi lesz Mikulásra, biztos lesz sok jó program.
Nálunk a Sünizenén (mint nálatok a Ringató) ott jön a Mikulás, így külön nem is készülünk, ajándékot is fog hozni, mindenkinek egyformát, egy apuka fog beöltözni, és 1000 Ft-ot kell befizetni rá, szerintem ez így korrekt. Remélem Málnus nem fog félni tőle, én már kidekoráltam a házat, és csináltam neki egy viszonylag nagy mikulásos képet a falára, és kapott egy Mikulás bábot is, a bilin ülve szoktunk bábozni és mikulás dalokat énekelni :D

Bilizők:
nektek is van olyan, hogy annyira kitartóan ül a bilin, hogy én is meglepődök, mégsem jön semmi? Már arra is gondoltam, hogy belecsempészek egy kis vizet, hogy legyen sikerélmény, vagy ez nagy hülyeség?

Apró, elfelejtettél válaszolni az orchideás kérdésemre :oops: Durva, hogy Peti ennyire sokat dolgozik, és ilyen hálátlanok az emberek....bár azt is be kell vallani, hogy nekem is csak rossz tapasztalataim vannak az ügyelettel kapcsolatban :(

Lei, Csabi nagyon vagány lett! Szerintem a regisztrálás ügyben beszélhetnél Annával, ők már szerepeltek reklám filmben is Emmával, ő biztos sok felmerülő kérdésre tudna válaszolni!
(én 12 éves koromban saját akaratból ugyan de beiratkoztam egy modell iskolába, aztán 10 évig modellkedtem, persze nem nagyban, hanem főleg a városban csináltunk divatbemutatókat, de sosem bántam meg, és rengeteg élménnyel ismerőssel, baráttal gazdagodtam, imádtam azt az időszakot!) Csabi pedig nagyon szép! Szerintem esélyetek simán lenne!

Panna, akkor a karácsonyt már az új házban töltitek?

Kata, köszönöm, hogy megkérdezted, de másmilyet azt hiszem nem szeretnék, kivárok, hátha lesz akció az ünnepek előtt!

Csandi, édesek a gyerkőcök, ki tudja...még bármi lehet közöttük, Boniék is a bölcsiben "jöttek" össze a férjével :wink: :D :D :D Málnus még semmit nem beszél, még az anya, apát sem....

Boni, remélem nem bánod, hogy lelepleztem a dolgot :oops:

Na megyek, ezer a dolgom :)

Adri, tudod már mikor jöttök? Ma begyűjtöttem a két gyerekes barátnőmtől néhány traktort és Dinót nektek :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka Kép :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni :D :D :D

Hú, Zsigi mennyire hasonlít rád!!!! Mármint a gyerekkori magadra :D
Azért nem semmi ez! A vagány kertész gatyó is megérne egy misét, ahogy mondani szokták :D :D :D

Sziszka

<
sziszka78
Tolna

sziasztok

Sziszka Levi szeret bilizni, bár az elején volt,h felugrott a biliről és gyors a szekrény mellé állva pisilni kezdett-mint a felnőttek :lol: .ha nem kell neki pisilni akkor mutatja,h nem akar ráülni. a produkciót előszőr megmuatatta, de mondtam,h nem szabad azóta csak nézi,h milyen ügyes volt és visszük a klotyiba.

Kata nekünk is MMR vax C30-unk van.

Mecsi köszi az érdeklődést, pocak mostanság nem fáj, viszont a pofozkodást elkezdte újra, bár ez most olyan szeretgetős fajta pofonok :D :roll:

Mazskának és gartulálok!! kislányt vagy kisfiút szeretnétek?

Zsófi én próbálkoztam a linkeddel,de nem tudok angolul így hamar elakadtam vele.Viszont amit Beninek csináltál tök jó!

Fogyizóknak kitartás, nekem is kéne fogynom, de inkább januárban, kari előtt nekem felesleges, mert mindjárt visszaeszem. :roll: :cry:

Barbi eszméletlen Regő alvástudománya.
makadu

mazska: köszi az érdeklődést, jól megy eddig a meló, de ez köszönhető annak is, hogy apa itthpn fekszik lassan egy hónapja gipszben, úgyhogy sokszor lefoglalja a manót. persze így is van, hogy sokszor itt ül az ölemben mikozben dolgozom, vagy szopizik közben :)

most is itt ül az ölemben és fejhallgatón U2-t hallgat :)

aproo: sajnálom férjed beosztását :( nem lehet könnyű se neki se neked.

sziszka: köszi, remélem ha egyszer odajutunk, tényleg élvezni fogja Csabi.
lei

Aproo, sajnálom, hogy ennyire nehéz Péternek! illetve a családnak! :( annyira igazságtalan! sok friss orvos ismerősünk van, ők is panaszkodnak nagyon... az egyikük Angliába jár ki melózni, hébe-hóba, de ez nálatok már nem megoldható, hiszen Péter nem független! ...

Boni, szenzációs a kép! nagyon klasszak vagytok rajta apájával!

Mazska, én a max. gyedet kapom, így szokott havi 80 lenni a nettóm, és én kapom még a családit is mellé, de mondjuk ez külön tészta!

Panna, majd dobj fotót az új kégliről! :)

Lei, nagyon király lett Csabi haja! édes az új frizkóval is! imádom! :D

Barbi, Regőt elfelejtettem megdícsérni! gratula a kis szobatisztához! :P

bilizés nálunk nulla... nem is nagyon próbálkozunk, és bár van bilink, Beni sem nagyon foglalkozik vele! majd később! de nagyon ügyes Levi, és a többiek, hogy hajlandók több mp-ig is elücsörögni rajta, sőt alkotnak is! :)

Sziszka, mikulás buli biztosan jó lesz! 1000 Ft meg teljesen baráti! hajrá mikulás bácsi! remélem, hogy Málnus nem fog félni tőle!

Kata, ez a Shell autós mutatvány! Beni első dolga a nagyiéknál, hogy az egyik autónak, amit odaadott neki öcsém, lerágcsálja az összes kerekét! persze nem nyeli le, meg ilyenek, csak le kell szerelni, amit csak a fogáva tud megtenni! annyira cukker!

na megyek! fürdetünk! holnap meg nem vagyunk itthon, mert megyünk a Tömő utcai szemklinikára... :S

sophie27

Zsófi, a képeslap készítéshez milyen képet csináljunk? Közeli vagy inkább távoli?

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, látom megkaptad! :wink: Használd egészséggel. De azért nem kell ám véresen komolyan venni, kicsit túl szakszerű. Nekem azóta virágzik az összes, amióta konkrétan nincs időm velük foglalkozni, csak hetente kapnak esővizet....:-)
Ügyelet: Persze, értem én a másik oldalt is, szóval megtapasztaltam keservesen, hidd el. Most már ahányszor csak átgondolom a szülést, egyre dühösebb vagyok, mert mehetett volna az nagyon másképp is.
Csak azt mondom, nem hiszem, sőt kizárt, hogy Péter nem alapos egy vizsgálatkor, másrészt ott sem volt a banya, harmadrészt a mai napig nem derült ki, mi is volt a baja, mert csak artikulátlanul eszét vesztve személyeskedett. És pont rossz helyre irányult!
Mert ha Péter a pénzért lenne doki, már rég összepakolta volna kicsi családját és kihúzott volna olyan helyre, ahonnan nyálcsorgató ajánlatokat kapott. Csak neki még jelent vmit Magyarország....

Zsófi, drukk holnapra. Ez remélem csak az ajánlott vizsgálat. Majd mesélj, milyenek voltak, meg miket csináltak. Meg kaptatok-e házi feladatot. :wink:
Homoknyomatot átvenném, de mivel Beni-Levi hasonlóan mozgékony, nem sok esélyét látom a sikernek. :)
Honlaphoz adsz egy kis eligazítást?
Első ikon jobbra a képszerkesztő, ugye?

Hú, Lei, le a kalappal, hogy tudsz így odafigyelve melózni. Mit dolgozol? (bocsi, ha már írtad, de ez nekem kimaradt)

Boni, bölcsis szerelem. :D

Mecsi, szuper kis hintaló. Mi is ilyenben gondolkoztunk, de végül ugráló csacsi-paci lett. A fa hintalovat is azért passzoltuk, mert egyhelyben van mindkettő. Ezzel meg lehet rongyolni és jól kifáraszt. Pont ma hívott sógornőm, hogy beszerezte, lecsapott az ötletre, extracuki és hurrá hurrá!
De mivel Áron nagy hintás, mondtad, ezért biztosan remek lesz és imádni fogja! Ügyi vagy!!!

Már mindenki megvette a karácsonyi ajándékot a lurkóknak?
Mert mi csak kiosztottuk a feladatokat, meg azt veszem meg, amire pénzt kaptunk, de pont ma esett le, hogy tőlünk még nincs semmi. :oops:
Bár annyi ajándékot kap, sztem így sem Szenteste adjuk oda mind, mert csak nyűgi lenne tőle. Legalábbis ezt hallottam az ajándékhalmaznál.

Meg még vmi: aki olvas kismamát, mit szóltok a (S)ikersztorihoz? Mármint az ikres apuka írásaihoz? Mert én imádom... :lol:

Na, lépek pasizni, kihasználom az alkalmat!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, igen, megkaptam :) Köszi!
Őszíntén, én a helyetekben fognám magam és kihúznék....semmi, de semmi esélyt nem látok arra, hogy itt változás lesz, bármilyen téren! :(
Ajándék téren én tele vagyok ötletekkel, de még csak a mikulás van..az anyagi helyzetünk jelentősen befolyásolja sajnos, de most megnyerem a sátrat, mert az RTL-en pont ilyen lehet a héten nyerni :D Életemben soha nem küldtem sms-t semmilyen műsorra, de most megpróbálom :D
Ami biztos, hogy az egyik mamától egy szép alvós babát, babakocsival kap...és kap még hangszereket sógoréktól, és kapott a tesóméktól egy kis asztalt székekkel, azt már megkapta előre. Én is olvastam, hogy a túl sok ajándék sem jó! Málnus a csacsiért nincs oda, pedig nekem is nagyon tetszik, de két helyen is van, ahova szoktunk járni, és egyáltalán nem érdekelte....:(

Ikres apuka nagyon jó, végre valami változatosság :)

Zsófi, miért mentek holnap? Szorítunk, hogy minden rendben legyen!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

kedves budapesti kismamák képzeljétek ilyet is lehet már aukciós oldalon találni :lol: :lol:
http://teszvesz.hu/item832295259_csodab ... kupon.html

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

Mecsi hehe lehet megveszem ösztönzésnek jó lesz :lol: :lol: :lol: :lol: jó csak viccötem ám :wink:

Aproo sajnálom párodat.. nem csodálom, hogy egykét orvos végül dobbant, vagy beszűkül és tényleg pénz orientált lesz...

örülök,hogy lett csacsi... Zsigát meg az nem érdekelte, így lett a hintaló.. így stornoztuk előző ajándékot, illetve család tagok adják oda , a mega bloks autópályát, tüske építőt, és a trakit...bár már így is a frász kerülget ha belegondolok, hogy hány helyről kap ajándékot..

ő lesz az új családtag: még nincs összeszerelve mert így jobban el tudjuk rejteni.. de mintha Csiga érezné hogy ő lesz, mert azóta nem csak az udvaron pacizik a rugós motoron, falovon stb, hanem itthon is a hengerpárnán, a hátamon, a lábamon.. folyamatosan..remélem tetszeni fog neki Szelid is

Kép

Szisz drukkolok,hogy megnyerd! :wink:

Zsófi én múlt héten kértem időpontot szemvizsgálatra.. február 5 re kaptam :roll: néha úgy látom mintha kancsalítana CSigusz, csak icipicit és mivel én szemüveges voltam és volt kancsalságom is inkább megnézetem...

Kata jók is azok az autók.. hú hát igen vigyázni kell velük..
Vendég

ja köszi dicséreteket! :lol:

és itt a vasúttörténeti parkban is lesz Mikulás, lehet oda kinézünk.. :roll:

tegnap úgy sajnáltam azt a szegény kismamát :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Én is úgy mennék Mikulásozni Levivel, de a közelben sajna nem tudok....JázminAndi, Zsófi, Ti tudtok?

Boni, tényleg rettenetes hogy kismamák is meghalnak...(csak megint a részletek és a hogyan veszik el a médiában :evil: )
De nekem annyira furcsa, hogy 1 hónapja még minden orvos, szakértő óvva intette a kismamákat, 3 év alatti gyerekeket ettől az oltástól, most meg felelőtlen mindenki aki nem oltat.
Mi változott?
Az ember így legyen okos... :roll: :?: :shock:
Ma, ha minden igaz, utána nézek a svájci oltóanyagnak, nem azért mert meggyőztek, de nagyon jónak mondják. Barbi, Te mit hallottál róla???

Mecsi,sőt, lehet már ctg/nst-t is venni, aztán az eredményt feltöltöd a netre, dokid onnan megnézi és értékeli, így nem kell arra sem bejárnod a végén. Durva...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

aproo,
ha a CELVAPANra gongolsz akkor ausztriáig kell csak menni mert ott azzal oltanak és ott is vannak oltópontok 8euróért beadják bárkinek csak 30percet ott kelll ülni még utána.ugye ez az az oltóanyag ami egész elölt sejtes, de nem tartalmaz triomelzált(szerves higanyt)és egyébb adjuvánsokat sem.hajrá!
Vendég

Aproo majd jelezd mit mondtak vele kapcsolatban... és azt gyerekeknek is ajánlják?

ja múlt héten mesélte tesóm, hogy a közeli településről egy huszonéves fiú elkapta.. állítólag nem volt már egy épp tüdőszövete...

ma meg olvasom, hogy tegnap meghalt egy huszonéves férfi ..szerintem ő volt :roll: :cry:

nekem ma reggelre elkezdett fájni torkom..

ZSigának hőemelkedése van.. remélem csak a foga... 8)
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Mazska,
Utólag is boldog szülinapot! Hatalmas gratula a +++ teszthez, nagyon örülök nektek! :D Várjuk a fejleményeket!

Betegeknek jobbulást!
Mi jól vagyunk már szerencsére, Virágnak csak a nózija folyik, de már nem olyan vészes.

Barbi,
Köszi, hogy megnézted az árakat, hát akkor ott sem olcsók ezek a játékok. :roll:

Szisz,
Drukkolok, hogy megnyerd a sátrat!! Nagyon jól nézz ki. Csak sajnos nálunk kis túlzással kb ekkora a nappali, tuti elfoglalna minden helyet :(

Kari ajándékok: egy ismerősünk régebben beszélt gyerekpszichológussal az ajándékokról, és ő mondta, hogy 4-nél több ajándékot nem célszerű venni, mert akkor az már leveszi a hangsúlyt az ajándékról és inkább a mennyiséget fogja elvárni ezután. Szóval mi igyekszünk leszorítani a mennyiséget, ha nem is 4re de 6nál többet nem szeretnénk, ha kapna. Mi most azt találtuk ki, hogy az anyóssal összedobunk és veszünk neki egy szupi tefal-os gyerekkonyhát: http://www.argep.hu/popup.asp?pid=59004 ... 001&foto=1
Mivel ez eléggé drága, így ha összedobunk akkor az már elfogadható és nem is kap annyi ajándékot. Vettünk még neki amolyan hullámvasutas golyóvezetőt meg a másik nagyiéktól is kap kisebb ajándékokat, aztán ennyi!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok lányok!

Zorkával túl vagyunk a náthán, vagyis apa döglődik, és így én kicsit visszaestem, mert a torkom fájdogál.

Segítséget szeretnék kérni!

Tudom mindenki utálja már ezt a h1n1 sztorit, de én tök egyedül vagyok. Érdekel a véleményetek!
Eddig ellene voltam, de most egyre inkább beoltatnám magam, mert nem vagyok túl jó állapotban mostanában ami a depit illeti. Nem tudom miért. Ahelyett, hogy örűlnék a pocakomnak, most teljessen befordultam. Lehet a hormonok hatására is, de teljessen oda, vagyok, hogy én lehetek a következő, aki nem éli meg a gyereke(i) felnőtt létét. Én azért vállaltam gyereket, hogy tisztességgel felneveljem, lássam ahogy férhezmegy, megnősül stb., de most beparáztam, és ebben apa nem segít. Szóval a lényeg, hogy álla a bál itthon, mert anyuék féltenek és oltatnának, de a Jani meg lehülyéz és azt mondja ő már nem mond semmit és csalódott bennem, hozzám sem szól, nem olvas el semmit, amivel együtt dönthetnénk. Most is a sírás kerülget. ÉN sem vagyok gyógyszerpárti, és félek a következményétől is, de több napja csak ez jár a fejemben, nem tudok m ire gondolni, itthon nem ülhetek, mert nem ilyen vagyok, meg attól a környezetem jár társaságba. Meg amellett, hogy szedünk rengeteg vitamint, egy ilyen hülye nátha is simán betalál minket. Meg ha most oltatok, lehet nem is vagyok egészséges, mert valaki mindíg fertőz itthon, lehet akkor rosszabbul járok?

A dokim azt mondta, nem akar befolyásolni, de én faggattam, erre ő azt mondta, hogy ha ő kismama lenne oltatna. Mi baja lehet a picinek? A 32. héten vagyok már mindene megvan. A Janit is megértem kicsit, de szerintem ő nem gondol bele, mi lesz ha mégis elkapom. Nem vagyok sérthetetlen, azóta minden este átölelem Zorkát és érzem az illatát (sírni kezdek). Teljessen oda vagyok, nem áll mellettem senki, pláne nem apa és ez nagyon bánt, ez ronda dolog.

Bocsi, hogy leterhellek titeket, de nem tudok kihez fordulni.

Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok!

Mazska, gratulálok!! De jó, hogy van újabb kismamink :D :D :D

Az utóbbi pár napban csak olvasni tudtam, írni már nem volt időm... Hétfőn terheléses cukor laboron voltam, ami jó lett, tegnap meg takarítottam... Ma mentünk volna sünizenére, én annyira nem akartam még bezárkózni a lakásba, erre azt mondja a párom ne menjünk sehova, majd ő a vásárlást is elintézi, de nehogy úgy járjak mint az a kismama.... Na jóvan, azt meg nem merem bevállalni, ha tényleg betegek leszünk, akkor én legyek a hibás... Csak olyan rossz belegondolni, hogy esetleg tavaszig nem mehetünk sehova, utána meg itt leszünk a pici babával, akivel megint nem lehet majd menni... Főleg hogy Eni annyira szereti a gyerektársaságot...

De azért kismamatornára szeretnék menni holnap, igaz, ott csak 2-en leszünk, meg aki tartja...

yuyu79

Ritus, sajnálom, látom egy a témánk... Nekem is már mondták a tesómék, hogy a helyemben beoltatnák magukat... de én azért még mindig tartok tőle, hogy az oltástól is valami baja lehet a babának... A védőnőm se ajánlotta, de hát én se tudok elég okos lenni :roll:

yuyu79

Ritus nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz döntés előtt állsz!

én ismerek olyan kismamákat, akik beoltatták magukat!

én sem szeretem böködni magunkat,apa meg egyenesen irtózik a tűtől, mi két okból döntöttünk mellette,

1, B. rengeteg helyen jár az egész országban
2, szeretnék kistestvért, és nem szerettem volna elkapni..illetve nekem a környéken nincs senki aki tudna segíteni, ha leterít az influenza... tehát muszáj helyt állnom mindig és mindenkor. mert nem mondhatom a fiamnak, hogy anya beteg stb.-vé ha elkapom, talán enyhébb lefolyású lesz.

most mindenhol ezzel foglalkoznak.. igazából az első időben nem javasolják oltást.. szerintem kérdezz meg több szakembert! másik orvost, ők hogy döntenek..
Vendég

Ritus,
Nagyon sajnálom, szörnyű érzés lehet! :cry: Én nem merek mondani semmi, hogy akkor most oltass vagy sem mert én is összevagyok zavarodva. Bár az is igaz, hogy már a vége felé jársz, és csak az első harmadról hallottam azt, hogy nem jó oltani. Csandi is oltatta magát, talán ő jobban tud írni arról hogy miért döntött mellette mint terhes kismama. Én csak annyit tudok mondani, hogy ilyenen próbálj nem gondolkodni, hogy esetleg te nem tudod majd felnevelni a gyermekeidet. Bármikor történhet bármi bármelyikünkkel, de ezen nem szabad gondolkodni, mert akkor mindenki csak félne mindentől, ki se mernénk mozdulni. A pozitív gondolkodás most a kulcs, mert én hiszem, hogy a dolgok többsége az elménkben dől el...nekem ez az idézet nagyon sokat segít sokszor: "Az élet 10%-a abból áll össze, hogy mi történik veled, és 90% abból, hogy hogyan reagálsz. " De tudom, hogy nagyon nehéz ilyenkor, de hidd el, hogy nem vagy egyedül, biztos nagyon sokan éreznek így, pláne hogy ennyire nagy a zűr-zavar most mindenhol. Fel a fejjel, és gyere sűrűbben hozzánk, nekem legalábbis sokszor segítettek már az itteni csajok!

Kép
Kép
dia123

Mecsi,
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!! ÉLJENEK A MECSIK!!! :wink: :D

Kép
Kép
dia123

Mecsi, boldog névnapot!

Mindenkit Isten éltessen, akinek múlt héten volt is névnap vagy szülinap!! Mazska, Szuszu Andrisa, Virág .... ki volt még???? Bocsi aki nem jut most eszembe :oops:

yuyu79

Mecsi boldogságosat!

ja ajándék: mi nem adjuk oda egyszerre .. mindig csak egyet fog kapni. :lol:
Vendég

Nálunk az én családom részéről közös ajándék lesz, egy lego duplo, állatkerti etetés. Aztán másik részről déditől lesz játékbabakocsi, mama nem tudom mit vett neki, meg a sógornőméktől is kap valamit. Plusz tőlünk egy kétméteres plüss hernyót. Ezen kívük még 1-2 könyvet, ennyi. Ez sok??

yuyu79

ritus, ne fogd föl ennyire tragikusan, mert ez biztosan nem teszjót,kérlek próbálj kicsit lazítani!!
segítünk amennyire tuduk!!én is nagyon sokat morfondíroztam és sokáig kitartottam a nem oltás mellett, de az orvosaimmal folytatott többedik egyeztetés után végül oltattam.ÉN MOST NYUGODT TUDOK MARADNI, MERT TUDOM, HA MÉG EL IS KAPNÁM, BIZTOSAN NEM KERÜLNÉK ENNYIRE SÚLYOS ÁLLAPOTBA!!ez nekem leki és testi nyugalmat adott és ez igen fontos, mert a pici mindent érez.plusz csengi t is így védem, mindannyiunk be van oltva már.
amit korábban belinkeltél én i selolvastam és alaposabban utánanézve, kiderítettem, hogy az a fickó egy pszihiáter vagy pszihológus egyébként pánikelmélet specialista :shock: jelenleg is peres viszonyban áll az orvosi kamarával és az orvosok körében nem örvend túlzott elismerésnek.szóval bár hitelesnek tűnt,de aza személyes hadjárata...
nekem agyerekorvos barátnőm adta be végül itthon, mert én a háziorvoshoz sem megyek el, a már egy hónapos ekg-ém sincs aláiratva vele :oops:
ha nagyon jót akarsz magadnak és a babának és ki tudsz menni ausztriába, akkor adasd be ezt a celvapant!!én is ezt akartam, csak mi nem vállaltuk be a kiutat :roll:
remélem segítettem
ha tudsz adni e-mail címet akkor átküldhetek róla minden orvosi kimutatást és infót
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: