Sziszka, látom megkaptad!

Használd egészséggel. De azért nem kell ám véresen komolyan venni, kicsit túl szakszerű. Nekem azóta virágzik az összes, amióta konkrétan nincs időm velük foglalkozni, csak hetente kapnak esővizet....
Ügyelet: Persze, értem én a másik oldalt is, szóval megtapasztaltam keservesen, hidd el. Most már ahányszor csak átgondolom a szülést, egyre dühösebb vagyok, mert mehetett volna az nagyon másképp is.
Csak azt mondom, nem hiszem, sőt kizárt, hogy Péter nem alapos egy vizsgálatkor, másrészt ott sem volt a banya, harmadrészt a mai napig nem derült ki, mi is volt a baja, mert csak artikulátlanul eszét vesztve személyeskedett. És pont rossz helyre irányult!
Mert ha Péter a pénzért lenne doki, már rég összepakolta volna kicsi családját és kihúzott volna olyan helyre, ahonnan nyálcsorgató ajánlatokat kapott. Csak neki még jelent vmit Magyarország....
Zsófi, drukk holnapra. Ez remélem csak az ajánlott vizsgálat. Majd mesélj, milyenek voltak, meg miket csináltak. Meg kaptatok-e házi feladatot.
Homoknyomatot átvenném, de mivel Beni-Levi hasonlóan mozgékony, nem sok esélyét látom a sikernek.
Honlaphoz adsz egy kis eligazítást?
Első ikon jobbra a képszerkesztő, ugye?
Hú, Lei, le a kalappal, hogy tudsz így odafigyelve melózni. Mit dolgozol? (bocsi, ha már írtad, de ez nekem kimaradt)
Boni, bölcsis szerelem.
Mecsi, szuper kis hintaló. Mi is ilyenben gondolkoztunk, de végül ugráló csacsi-paci lett. A fa hintalovat is azért passzoltuk, mert egyhelyben van mindkettő. Ezzel meg lehet rongyolni és jól kifáraszt. Pont ma hívott sógornőm, hogy beszerezte, lecsapott az ötletre, extracuki és hurrá hurrá!
De mivel Áron nagy hintás, mondtad, ezért biztosan remek lesz és imádni fogja! Ügyi vagy!!!
Már mindenki megvette a karácsonyi ajándékot a lurkóknak?
Mert mi csak kiosztottuk a feladatokat, meg azt veszem meg, amire pénzt kaptunk, de pont ma esett le, hogy tőlünk még nincs semmi.
Bár annyi ajándékot kap, sztem így sem Szenteste adjuk oda mind, mert csak nyűgi lenne tőle. Legalábbis ezt hallottam az ajándékhalmaznál.
Meg még vmi: aki olvas kismamát, mit szóltok a (S)ikersztorihoz? Mármint az ikres apuka írásaihoz? Mert én imádom...
Na, lépek pasizni, kihasználom az alkalmat!