A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Judyka : hát apa tényleg egy higgadt teremtés! :) Néha bosszantóan is!
Labkat : Remélem nem ,mert holnap sem ér rá! :lol: Nyugi a csajok miatt!Te is türelmetlenebb vagy szerintem így a vége felé már....legalábbis én nagyon!Szinte minden 10.mondatom: "csendet akarok!"
Csillag: jó,hogy hazaengedtek és jobban vagy! :D Most hogy írtad jut csak eszembe....már el is felejtettem milyen szar is a kórházi ágy! :( Erre külön készülni kell!
Anna : de jó neked!Szorítok,hogy minden rendben menjen!
Vendég

Apósék pont elöbb hívtak,hogy miért nem oltatjuk be magunkat H1N1 ellen!!!????Mert,hogy csak úgy hullanak az emberek!
Ez a Tv teljesen megbolondítja az embereket! :evil:
Egy szóval sem mondták például eddig,hogy akik meghaltak azok be voltak-e oltva vagy nem....meg sorolhatnám még!
Jah,és a nagyfiút(22hónapos) el kéne vinnünk valami orvoshoz,hogy miért nem akar beszélni még...! :roll:
Párom mondta is nekik,hogy Einstein is 7 évesen kezdett beszélni! :lol:
Vendég

TULIP: néha kimenekülnék a világból a hisztik közepette! :oops:

Kata
labkat

Hahó!
Csillag! Dejó , még hazaengedtek? Jó lesz az ha időben szülsz, meglásd! ;-)

Anna
drukkolok hogy beinduljon magától a szülés!!

Manocskak
Gratulálok!!! Várjuk a képeket! Szuperek vagytok!

Briell
csatlakozom, szerintem sem helyes, ha ok nélkül megindítják a szülést hisz az is lehet hogy a doki elszámolta...Hugom első babáját 2, a 2.babót 1 héttel "hordta túl" az orvos által mensihez számolt időponthoz képest és semmi gond nem volt, indult minden magától, egyszerűen csak kivárták. Nem volt zavaros a magzatvíz, lassú a szív, ami indokolt volna egy művi indítást.
A kicsik legtöbbször tudják mikor akarnak érkezni:-) Más dolog az ha fennáll a fentiek közül vmelyik veszélye.
Vendég

Manocskak: GRATULÁLUNK :D
Csillag: sziaaaaa :)
Vendég

Meli, Briell: ez nem ér, én is csüt szeretnék bent lenni!!!!!!

Mi fogadtunk szülésznőt! Már csak azért is, mert megbeszéltük, hogy mielőtt mindent eldobva berohannánk, mindenképpen felhívom és egyeztetünk, hogy tényleg be kell-e menni :lol:
Vendég

Gombi,hát gyere csüt.is....
Várjál,este rendszertelen,gyakori fájásaim voltak.Igaz,csak jóslók,nagyon rövidek,de fájások...szóval ki tudja.Lehet a névnapomra negszületik 8) ráadásul aznap leszünk együtt 11 éve.

Csillag,szia!!!!!!Én sem hittem,h hazaengednek-

Tulip :lol: Einstein :lol:

Kata,hát nem lehet egyszerű 2+2 gyerekkel.De vigasztald magad,mert lesz ez még cifrább is......Én már látom magam a földön görnyedve szoptatni 2-eskét,amíg egyeske üvölti:Építsünk autópályát MOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gio,Briell,azért,ha indokolt,szerintem jobb megindítani.Azért a 41.héten már elég öreg a méhlepény és legtöbbször olyan nagy a baba,h csak császárral sikerül megszületnie.Ami a baba szempontjából előnyösebb,ha úgy alakul.Lásd Kata.

Anna,hogy viseled?????Nem semmi,milyen ügyesek vagytok!!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Anna: nagyon drukkolok én is, hogy magától meginduljon a picúrka!

Meli: teljesen egyetértek, ha indokolt, indítsák meg. Csak sokszor az indok csak az, hogy letelt hét nap. :? Mondjuk belegondoltam, hoyg dec. 31-én valószínűleg nem fogom azt mondani, hogy én még nem akarok szülni :lol:

Csillag: de jó, hogy hazajöhettél! :D

Tulipános: ártani biztos nem árt, ha megnézik a fiadat.

Barátnőm épp tegnap írt, hogy milyen, amikor a négyéves és a tízhónapos egyszerre üvölt érte éjszaka :? Azért nem lehet egyszerű!

briell

Briell,az még durvább,ha éjszaka üvöltenek egyszerre....Dénes szerencsére alszik,mostanában a pisit is benntartja reggelig,nagyon ritkán pelusba még(éjjel még kap)
Aztán majd meglátjuk mit hoz ki belőle a tesó hazaérkezése....
31-én már szülsz :lol: :lol: akkor az vicces lenne,még a tv-ben is benne lehetnél...2010 első babája???Megvan már a név????

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Most éjszaka volt telihold?Nekem fel sem tűnt.Azon kívül,hogy nem sikerült elaludni csak éjfélkor.Zizu is kismilliószor felsírt.Sikerült letaknyosodnia meg már köhög is.Nyomom bele a citromos-mézes teát meg biztos ami biztos lándzsás utifűszirupot is kapott.

Nálunk is 1 hetet várnak,aztán indítás.Bár abszolút ellene vagyok.Tudja az a baba mikor kell érkeznie.NA és ha 2 héttel később akar jönni?Amíg nincs probléma a babóval addig szerintem felesleges.

CSILLAG!
SZia!Jó,hogy haza engedtek,remélhetőleg már csak szülni mész be.Nem riogattak császárral a vérnyomásod miatt?
Vendég

Mármint ma éjjel vagy holnap éjjel???

Kép Kép
meli1118

A holdnaptár szerdára írja. Gondolom, akkor az szerda éjjelt jelent.

briell

Tényleg rohan az idő kismamik.

Nem volt időm végigolvasni, de újonnan születetteknek és mamiuknak, apuciuknak nagy gratula!!!!!!

Én tegnap voltam dokinál. Velünk minden ok. Karácsony előtt nem várható Zoé. Aminek nagyon örülök, mert talán lehet januári, mint ahogy szeretnénk, és így meg tudja várni a konyha építését. Viszont már szeretném a kezemben tartani... No de se baj. Fejméret 95 mm. Egy hét alatt 2 mm-t nőt. Ma én is taknyosan ébredtem... Be volt dugulva az orrom egész éjszaka. E miatt horkolhattam, amikor végre aludtam. Ettől fáj egy picit a torkom, sokan vannak a fejemben... Tehát náthás tüneteim vannak. Meleg teázni fogok, de délelőtt dupla órára jön a tanulóm, utána indulok CTG-re, majd jönnek barátaink, és pakoljuk el a régi konyhát, mert elméletileg holnap szétverik a falakat a villanyosok. Pihenés tehát nem sok lesz, pedig most olyan jó lenne....

Nálunk nem tudom mennyit várnak a szülés megindítására.

Kép
kicsi80

Sziasztok Lányok!

csillag örülök, hogy itthon vagy és jobban vagy! Elhiszem, hogy már szülnél :lol: Én is, pedig nekem sok időm van még :lol: :lol: :lol:

tulipános nagyon vicces a férjed! :lol: AZ enyém már lett volna parázva, bár nem tudom melyikünk lenne jobban :lol:

Engem most a gyomorégés készít ki. Este alig tudok elaludni és úgy látom, most napközben is folytatódik. Van rá valakinek valami jó ötlete? Eddig bevált a hideg tej, de gy látom már az sem segít.

Kép
Kép
akella

Jó reggelt, vagy napot mindenkinek!
Hírek: tegnap voltam ctg-n, minden rendben volt, szűk egy ujjnyira vagyok nyitva. HOlnap mennem kell megint uh-ra meg ctg-re. Ha szombatig nem indul be magától a szülés, akkor burkot repeszt a doki. Tehát legkésőbb szombaton szülünk! Persze erre kicsit ráparáztam, de azért már várom ám.

Manócskák, gratulálok!!!!

Visszaolvasok, de előtte ki kellene találnom, hogy mit egyek, napok óta semmi étvágyam!
tedorka

Még egyszer köszönöm mindenkinek a gratulációt.
A kis Joakim éppen reggel 8-kor evett és most alszik, ugyan úgy most a Joel is éppen alszik.

Anita
1 kérdésedre nem válaszoltam, most pótlom. A Joelnek onnan vettem észre, hogy hiányoztam, hogy amikor hazajöttünk tegnap a kórházból le sem szállt a nyakamból.

Amíg a kórházban voltunk a párom átrakta a kiságyát a Joelnek a fiuk szobájába és átalussza az éjszakát, ami hihetetlen, így most már értem, hogy miért volt fönn olyan sokszor amíg itthon voltam.

manocskak

Sziasztok!

Mi ez a nagy csend????
Mindenki készül a szülésre?

Én is ma voltam CTG-n és minden rendben.Mondtam is dokinak,hogy ugye semmi jele még,hogy szülök......mert párom nem ér rá még pár napig :roll: ! :)

Tedorka : miért ilyen türelmetlen a dokid?
Vendég

Sziasztok lányok!

Huhh,először is.. MAnócskák: nagyon-nagyon gratulálok nektek!
Sok boldogságot,egészséget és sok sok tejcsit!!! :)

Anna: de jó,hogy hazaengedtek! :)

Tulipános: a te férjed igazán nyugis tényleg.. :) Az enyém ma éjjel már alig aludt... sőt.. hasmenése van,annyira izgul :D:D
Ja,és ne aggódj,az én fiam is csak 3és fél évesen kezdett beszélni igazán,mikor az oviba ment... mi vittük dokihoz,de aztmondták,lusta.. mert csak mutatnia kell valamire,én/mi meg már mindent mondtunk is helyette :) Azóta meg folyik belőle a szó.. :)

Én is úgy tudom,hogy csak a császárnál kell előre megadni a neveket, mi viszont gondban leszünk,mert csak lány nevünk van :D Fiú nevet honnan szedek össze péntekig? :D:D:D

Meli: hogy vagy igy a befekvés küszöbén? :)

Dorka: na,akkor te is beállsz a sorba a héten :)

Lányok.. minden nap lesz egy-egy új babánk.. :)
Vendég

Gabicika szia!!!
Szegény férjed...akkor rendesen ki van! :) Mi lenne ha még neki kéne szülni is? :lol:
Én is úgy gondolom,hogy a fiamnak legkésöbb közösségben majd megered a nyelve!Egy-két szót mond Pl:cica,apa...de én azt látom igazából,hogy lusta megszólalni!Sokat mesélek is neki....szóval tuti az sem lehet baj,hogy kevés lenne a szókincse!
Hát ha úgy vesszük beszél.....hiszen szinte minden cica! :lol: :lol: :lol:

Mi is harcoltunk a fiú név miatt!Mert azért ugye kell egy tartalék fiú név,és nehezen eggyeztünk meg.Nálunk úgy néz ki,hogy a Gellért lesz ez a tartalék név! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.01 10:06-kor.
Vendég

Alapvetően szombatra vagyok kiírva, és azt mondta, hogy nincs értelme túlhordani. Egyébként ezzel teljesen egyetértek, mert így se lesz kicsi, és a plusz napok már tényleg feleslegesek. Főleg, ha elkezdett nyílni a méhszáj. Ráadásul szombaton ügyel a doki, úgyhogy érthető.
tedorka

Tulipános: Mondtam is neki ma reggel,hogy ha már itt tart.. mi lesz vele pénteken? jönnie kell hozzám be a szülésre... :D:D De szerintem akkor már egy zabszem sem férne a hátsójába :D úgy kész lesz.. :):)

Eredetileg nekünk is volt tartalék fiú nevünk,Milán Gergő.. de már nem tetszik,kitaláltam a Márkot.. az a férjemnek nem tetszik.. igy most ez van,hogy egy sincs :D
De már mondtam,hogy ha 3 különböző doki ígért lányt és mégis egy fiút szednek ki... akkor az mellett,hogy ott helyben agyvérzést kapok :D:D:D akkor a dokim nevét kapja :D:D
Vendég

Ahha így már értem. :) De jó neked Dorka!
Vendég

Sziasztok!
Tegnap éjfélig olvastam a fórumot, annyira érdekelt kivel mi történt, de nem is maradt meg sok a fejemben a rengeteg oldalból. :oops:
Nagy gratuláció a babát már kezükben tartó anyukáknak, a többieknek pedig kitartás. :wink:
Hát én azért bíztam benne, hogy hazaengednek, mert minimális gyógyszerre szépen beállt a vérnyomás -így nem került szóba csaszi- és ha nincsenek fájások akkor a 40. hétig még nagyon hosszú lett volna bent. Sőt, én már azt hittem pénteken jöhetek, pár nap megfigyelésről volt csak szó... de mint említettem nem bánom, kicsit beleláttam a történésekbe, volt alkalmam közelről szemlélni milyen az, hogy de. 11 körül még csak valami elkezd fájdogálni, aztán az nst már szépen mutatja, 1-kor burkot repesztenek és fél 3-kor baba van. 8) Ráadásul a mi szobánkba került vissza az anyuka, így az első órákat, napokat is láthattam/tapasztalhattam, főleg éjszaka. :D Persze láttam mást is, de nem rémített meg, inkább az ismeretlentől féltem volna.
De nagyon jó volt hazajönni, férjem már úúúgy hiányolt. Pozitívum, hogy egy csomó mindent megtapasztalt így hogy nem voltam. Már másképp látja a háztartás dolgait, kezdve egy bevásárlástól, a mosogatásig, vagy a ruhák kiteregetéséig. Beismerte, hogy kívülről egyszerűbbnek tűnik és most látja mennyi idő elmegy azzal, hogy rendben legyen minden a napi életvitelhez. :lol: Olyan Drága!
Egyébként meglátszik rajta, hogy nem voltam itthon, már a kórházban nevettem mikor megláttam, hogy a pocak jóval lejjebb ment. Be is vallotta, hogy alig evett, még az sem esett jól neki, igaz ebbe a bölcsességfog és bent maradt gyökér kiszedés is belejátszott.
Jaj lányok, olyan jó volt tegnap sétálni a városban, úgy bepunnyadtam az 1 hét alatt. Csak feküdni egész nap, enni a "jó" kórházi kosztot, séta csak helyben... Most újra élek. Férjem is szorgalmazta, hogy menjünk délután, ha nem vagyok fáradt, mert ki tudja mikor kell visszaindulni a kórházba, legyen egy kis élmény is addig. Szaloncukrokat kóstoltunk a vásárban, bűnöztünk egyet a mekiben és tempósan gyalogoltunk. Ő is belátta, hogy most már akármikor lehet esemény, ki kell használni az időt. Cél a december volt, ezt már elértük, ma reggel úgy ébresztett, hogy innentől már megszülethet a pici, decembert írunk. :) Ja, nem is kellett ébreszteni, a kórházi 5 órás lázméréses ébresztés után itthon magamtól keltem reggel. Úgy tetszett az itthoni ágy, hogy éjszaka még pisilni sem mentem ki, éjféltől hatig nyomtam a szunyát egyfolytában.
csillag25

gabicika ez a névadás tetszik :lol: :lol: :lol: Hogy hívják a dokidat?

csillag jó, hogy otthon vagy, de így a kellemetlenségek árán egy kis tapasztalatot szereztél :wink:

Kép
Kép
akella

Igen, furcsán hangozhat, de talán több pozitív dolog volt benne mint negatív. :)
csillag25

Bentlét alatt levették a kenetet a cervixtenyésztéshez is, aminek már meg is van az eredménye, szerencsére negatív. :) Ellenanyagszűrés is megvolt és a mult péntekre tervezett szülőszobalátogatást is megejtettük egyik reggel, mikor a férjem be tudott osonni, így az is kipipálva. Most pénteken 38 hetes UH és nst, amit már nagyon várok, kiváncsi vagyok a csöppünkre és persze a többi dologra, mi mennyire érett már, közeleg-e a nagy nap?
csillag25

Sziasztok!

Azt hittem reggel esemény lesz, de csak hasmars volt megint :?

Meli: neked megy még a hasad?

Tedorka: furi hogy már szombaton indít is a doki. Elvileg én úgy tudom hogy ha két ujjnyira kinyílik a méhszáj, csak akkor lehet burkot repeszteni. :roll: De biztos ő tudja jobban. MEg ahogy már mások is írták, úgy tudtam, hogy egy hetet szokták engedni, hogy ráhúzzon az ember lánya!!! No és az is fura, hogy már most két naponta néznek. De az tetszik, hogy uh-al is megnéznek a szülés közeledtével :) Egyébként veled álmodtam, talán szültél, de zavaros álom volt, nem emléxem a részletekre :roll: Jó lenne jövő héten már én is hasonló hírekkel jöhetnék, mint te!!!

Kata
labkat

Gabicika : :lol: :lol: :lol: Apának főzzél valami nyugtató teát!Tényleg,mi a neve a dokidnak? :lol:

Csillag: az a lényeg,hogy most már otthon vagy! :) Mászkálj amíg lehet.....én pont 3-4 napja vagyok úgy,hogy sehova nem tudok menni a lábdagadás miatt... :( ...nagyon fáj ha mászkálok...szóval szigorú pihi van!

Mit esztek ma?
Vendég

Kata! Igen, mondta, hogy ha a hétvégére kinyílik két ujjnyira, akkor...nade miért ne nyílna ki? Szerintem simán. Ráadásul tényleg látszik is, hogy nagy baba, így meg nem kell túlhordani. Az senkinek se tenne jót. Ja, meg gondolom, hogy a dologra a tegnapi vizsgálat biztos rá is segített, mert nem esett annyira jól. Ugyanakkor azért örülök, hogy nem úgy vizsgált meg, hogy meg is szüljek...
tedorka

Jó reggelt lányok!

A változatosság kedvéért már az alvás sem megy. Kb fél 4-ig szakadt rólam a víz. 1,5 óránként pisilni jártam és kisfiam is nagyon aktív volt egész éjszaka ment a diszkó a pocakban. :)
Na, de kitartás és meg lesz a gyümölcse(ezt kb. minden órában 3-szor el kell mondani magamnak, hogy ne boruljak ki :twisted: )

Mégegyszer elnézést hogy egy pár napja csak a panaszkodásaimat lehet olvasni, de a férjemen kívül nem igazán érzi ezt át senki rajtatok kívül. Mindenki zaklat minden órában, hogy na mi újság?, még mindig semmi?..... Inkább ki is kapcsoltam a telefont, mert ebbe fogok bele őrülni... :evil: Még az ingatlan közvetítő, a "kis aranyos", is ezzel bombázott tegnap, amikor felhívott, hogy megemelték az áraikat.... Jááááááááááj :roll:

Dorka, irigyellek megmondom őszintén, meg Gabicikát és Fmelindát, mert ti legalább tudtok valami biztosat. :) Engem meg a várakozás készít ki igazán, meg a bizonytalanság.
Nálunk sajna az a szokás, hogy 1 hetet még hagynak ráhúzni, ha minden okés a magzatvízzel. De a szülésznőm azt mondta, hogy szerinte nem fogja addig bent hagyni a dokim babócát. Erre én: Ha még 9-én is bent lesz akkor én a zárt osztályon fogok szülni valószínűleg! :lol:

Csillag, hál Istennek, hogy haza engedtek! Remélem most már nem lesz semmi gubanc a végéig! Nagy drukk neked! :wink:

Briell, telihold? Hurrá, akkor azért sem tudok aludni, de hátha ez az égi esemény meghozza a kisördögöt! :lol:

Akela, nekem egész nap ég a gyomrom, néha már kenyér héjat kell ennem, hogy felszívja a gyomorsavat! Ha már nagyon nem bírom be szoktam venni egy Rennie tablettát és az segít. :wink:

Meli, Labkat, Olga, Manocskak, Tulip és folytathatnám a felsorolást... Szrintem hősök vagytok, hogy minden nap több gyerkőcöt neveltek és hogy összetudjátok szervezni a kiscsládot. Remélem egy napon én is belépek a több gyerkőcös szuper mamik táborába! :lol:

Tulip, szerintem a megoldás, hogy az ember ne nézze a híreket, mert csak felidegesítenek vele, a hülye pánikkeltéssel! Apukádnak meg finoman meg kell mondani, hogy ti a pároddal majd szépen eldöntitek hogy mi a legjobb nektek és a gyerekeknek!
Amúgy nálam is a padlás tele van a témával!!!! :evil:

(Miközben írok, már megint hív az egyik ismerősöm, hogy meg van-e már a baba!!!!!!!! Elmondtam tisztán és érthetően, hogy ha megszületik, mindneki megkapja saját kis sms-ét! Miért nem lehet ezt felfogni :?: :?: :?: )

Na most már lelövöm magam.....
Szép napot mindenkinek! :D
Vendég

sziasztok
látom tegnap óta nem szült senki
csillag de jó hogy vagy újra bár én azthittem babával jössz haza.
manócskák én félek attól hogy André hogy fogja viselni a távollétem főleg még látogatási tilalom is van
tuli a végén beelőzöl :D
nálam változatlan a helyzet ugyanúgy fájdogálok de nem rendszeresen

Kép
Kép
anitaaa03

Anna: nincs valami, amivel el tudod terelni a gondolataidat? Tudom, hülye kérdés :lol: De hátha van, ami segít, ami ki tud kapcsolni. Már tényleg csak pár napod van! :wink:

basszus, tényleg nem kéne olvasni a híreket :( :?

briell

Akella, Tulipános: Dr. Demendi Csaba Péter... :D:D:D

Deee,még mindig bízom benne,hogy nem szívatott be 3 különböző doki,és Sári kerül elő a pocakból :) :roll: :oops:

Én ma vagy zöldbabos sertéstokányt főzök,vagy zöldborsós csirkemell ragut -- sült krumplival,bármelyik is lesz és karfiol levest.
Holnap este meg még főzök a fiúknak egy kis babgulyást,meg tojásos nokedlit.
Vendég

hát a hírek engem is kiakasztanak a tegnapi híradóba volt h megint halltak meg és az egyik kismama állapota vállságos lett.a párom is mindig mondja h csak szülnék már meg és nem leszek akkora veszélyben.

Kép
Kép
anitaaa03

tudtátok hogy ma megint hidegfront van?

Kép
Kép
anitaaa03

Briell: gondolom a 6hónapos terhes kismamára gondoltál a hírekkel kapcsolatban ... :(:(:( én is hallottam,olvastam...
Vendég

DORKA: Jó, jó. Simán megindulhat, bár én heteket töltöttem egy ujjnyira nyitott méhszájjal! De hát nem volt még itt az időm! Ha pedig úgy vizsgált meg, hogy erre rásegítsen, bizonyára meg is fog indulni. Nagyon IZGI :D

ANNA: jó ha itt öntöd ki a lelked, mintsem hogy a férjedet zaklatnád vele folyton! Biztos nehéz várni, én is türelmetlen vagyok, de én még 39. hétnél tovább nem hordtam ki gyereket, szóval nem tudom milyen így majd a 40. héten :roll: Én sem tudom mi lesz, ha még karácsonykor is egyben leszünk, mert én nagyon arra készülök, hogy legkésőbb jövő hétvége felé megszülök!!! Szeretném! Bár az bíztató, hogy a dokink nem nagyon húz rá több napot az ütemezésre - ahogy Dorka esetében is látható. Mindenképp szeretném legkésőbb dec 30-án elkezdeni a szülést így, vagy úgy. De ha máshogy nem megy, akkor karácsonykor lepasszoljuk a gyerekeket, és hatalmasat szeretkezünk a férjemmel :oops: :lol: :lol: :lol:

ANITA: sajnos a kismama aki hat hónapos terhes volt, babástól együtt elhalálozott :cry: :cry: :cry: Remélem itt senkivel nem lesz semmi baj!!!!

GIO hol van??? Ilyenkor már szokott jelentkezni!

Kata
labkat

Briell, sajna ez már most nem nagyon megy... :? Próbálom az olvasással elüti az időt, meg elterelni a gondolataimat, de inkább kevesebb, mint több sikerrel. Főleg, hogy aggódom a szerdai magzatvíz vizsgálat miatt. Félek, hogy egyátalán nem nyílt még meg a méhszáj, mert akkor nem valami rózyás a helyzet.... :(

Néha én is elgondolkodom rajta, hogy lehet jobb lett volna, ha beoltatom magam, de én hiszek abban, hogy nem véletlenül alakulnak a dolgok, úgy, ahogy.... Az biztos, hogy most nem idegeskednék ennyit. Na de most már mindegy. Nekem az oltás majd szülés utánra marad...
Vendég

Anitaa : ma már meg is halt sajnos az a kismama! :( Amúgy eszem ágában sincs szülni!Naa ilyenkor van az,hogy tuti elöbb szülök! :( :) :D :lol:
Gondolom ma annál inkább hívnak majd apósék!

Gioia merre vagy?Csak nemszülni mentél?

Gabicika szép név a Csaba és a Péter is! :lol: :lol: :lol:

Anna :rajtatok múlik a nagy család :) ,de nem olyan vészes ahogy látszik......amikor az ember benne van akkor minden olyan természetes!Bár azért ezt az utolsó pár hetet már nehezen viselem kétévesem mellett! Hát remélem utánna is bírni fogom!(két gyerekkel itthon) :)

Tedorka : "ha a hétvégére kinyílik két ujjnyira, akkor...nade miért ne nyílna ki?"....... :lol: hát sokminden miatt,de úgy legyen és vasárnap már a kezedben lehessen a babátok!
Vendég

hú csajok ezt nemtudtam :cry: azonnal szülni akarok :)

Kép
Kép
anitaaa03

már én is nagyon nehezen viselem el a fiam rosszalkodását és olyan mintha direkt idegelne

Kép
Kép
anitaaa03

Hali
vagyok, még egyben - terveim szerint még 2 hétig így is lesz.
Itt van anyukám, ezért vagyok eltűnve, holnap megy haza.
Tegnap meg babáztam hugoméknál.
Vendég

Tényleg Gio ma még nem jelentkezett,de Pókica sem... csak nem mentek el titokban szülni... :)
Vendég

Jajjj... de jó Gio.. akkor te megvagy :)
Vendég

Az a skandallum ebben a kismamás hírben, hogy a gyerekről SEHOL nem írnak, csak arról hogy milyen felelőtlen az a kismama aki nem oltatja be magát. Felrobban a fejem ettől :evil:
Vendég

Félre ne értsetek, tisztában vagyok vele, hogy "miért ne nyílna ki".
Bár a férjem már hetekkel ezelőtt közölte a gyerekkel, hogy december 5-én meg kell születni. És ez parancs. És ugyebár azt meg be kell tartani. Szóval ha lehetőség lesz rá, hogy szombaton szüljünk, akkor én nem vagyok ellene. Akkor töltöm a 40. hetet, és tényleg nem kell tovább hordanom. Így is hatalmas vagyok. Azért nem hiszem, hogy a vizsgálattal rásegített volna, de szombaton ígyís-úgyis be kell mennem a kórházba. Aztán majd kiderül. Mindenesetre reménykedem, hogy minden rendben lesz, és meg is szülhetek aznap.
tedorka

tedorka drukkolok nekem meg magamnak is bár ha a héten megszülök akkor mikuláskor nem leszek itthon

Kép
Kép
anitaaa03

Tedorka : A katonák szava parancs!!! :lol: Látod nálunk is működött!Azt mondta párom még ne,és pocaklakó hallgatott is rá! :lol:
Rend és fegyelem! :lol: :lol: :lol:
Na de jövő héten gyere ám a képekkel!!!!!!!!

Üdv Gioia!Igen igazad van...nagy manipulátor ez a média!Jobb ha nem is nézi az ember a tévét!

Póki,te hol vagy!????Beköszönhetnél,hogy még egyben!Vagy tán már "kettőben" vagy? :D
Vendég

Kép
Kép
Kép
na lányok itt egy szép nagy poci :D
remélem már nem sokáig :lol:

Kép
Kép
anitaaa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: