Jó reggelt lányok!
A változatosság kedvéért már az alvás sem megy. Kb fél 4-ig szakadt rólam a víz. 1,5 óránként pisilni jártam és kisfiam is nagyon aktív volt egész éjszaka ment a diszkó a pocakban.
Na, de kitartás és meg lesz a gyümölcse(ezt kb. minden órában 3-szor el kell mondani magamnak, hogy ne boruljak ki

)
Mégegyszer elnézést hogy egy pár napja csak a panaszkodásaimat lehet olvasni, de a férjemen kívül nem igazán érzi ezt át senki rajtatok kívül. Mindenki zaklat minden órában, hogy na mi újság?, még mindig semmi?..... Inkább ki is kapcsoltam a telefont, mert ebbe fogok bele őrülni...

Még az ingatlan közvetítő, a "kis aranyos", is ezzel bombázott tegnap, amikor felhívott, hogy megemelték az áraikat.... Jááááááááááj
Dorka, irigyellek megmondom őszintén, meg
Gabicikát és Fmelindát, mert ti legalább tudtok valami biztosat.

Engem meg a várakozás készít ki igazán, meg a bizonytalanság.
Nálunk sajna az a szokás, hogy 1 hetet még hagynak ráhúzni, ha minden okés a magzatvízzel. De a szülésznőm azt mondta, hogy szerinte nem fogja addig bent hagyni a dokim babócát. Erre én: Ha még 9-én is bent lesz akkor én a zárt osztályon fogok szülni valószínűleg!
Csillag, hál Istennek, hogy haza engedtek! Remélem most már nem lesz semmi gubanc a végéig! Nagy drukk neked!
Briell, telihold? Hurrá, akkor azért sem tudok aludni, de hátha ez az égi esemény meghozza a kisördögöt!
Akela, nekem egész nap ég a gyomrom, néha már kenyér héjat kell ennem, hogy felszívja a gyomorsavat! Ha már nagyon nem bírom be szoktam venni egy Rennie tablettát és az segít.
Meli, Labkat, Olga, Manocskak, Tulip és folytathatnám a felsorolást... Szrintem hősök vagytok, hogy minden nap több gyerkőcöt neveltek és hogy összetudjátok szervezni a kiscsládot. Remélem egy napon én is belépek a több gyerkőcös szuper mamik táborába!
Tulip, szerintem a megoldás, hogy az ember ne nézze a híreket, mert csak felidegesítenek vele, a hülye pánikkeltéssel! Apukádnak meg finoman meg kell mondani, hogy ti a pároddal majd szépen eldöntitek hogy mi a legjobb nektek és a gyerekeknek!
Amúgy nálam is a padlás tele van a témával!!!!
(Miközben írok, már megint hív az egyik ismerősöm, hogy meg van-e már a baba!!!!!!!! Elmondtam tisztán és érthetően, hogy ha megszületik, mindneki megkapja saját kis sms-ét! Miért nem lehet ezt felfogni

)
Na most már lelövöm magam.....
Szép napot mindenkinek!