Én meg jó hogy beszéltem mostohaanyósommal még vásárlás előtt... A dédi süt holnapra fincsi házi rétest...

Jó hogy én meg vargabélest akartam vinni.... így gyors ki kellett mást találnom... somlóit fogok gyártani. Nyami, rájöttem azt még én is jobban szeressem... bár a fini halászlé meg a rétes után...

háááát.
Gépcsere...

majd rakok fel képet milyen volt és milyen lett. Mert érdekes és látványos a változás.
Timi, eszmefuttatásod a taliról.

zúg-blogolvasó
Süti, a gmail-es csevegés az kb, mint a skype... de ez nem jó. Anno Mírás topikból páran tök jóba lettünk és napi szinten skype-oltunk (írásban)... mondanom sem kell ott ültünk egész nap

...tök jóóó volt, DE így nem volt maradandó + online kellett lenni., és ha vki kimaradt.... na az szomorú volt... Ekkor csinált párom nekünk is egy fórumot... A mai napig tartjuk a kapcsolatot...
Gyertek!!! MAjd megóddjuk!
Kép kicsinyítése... már vagy ezerszer akartam írni nektek, hogy van egy jó ingyenes progim, amivel egyszerre több képet lehet egyszerre kicsinyíteni:
http://www.multipleimageresizer.net/
Viki, nembaj, ha ennyire hízik Dóri...ez még nem jelenti azt, hogy mindig ilyen lesz, majd nyúlik is, aztán meg ő lesz majd a legkarcsúbb. Meg az se mindegy ki honnan indult. Nehogy aztán aggódj ám ezen.
Csípő hurrá!!! Mi még nem is voltunk... dec 2-re volt időpontunk, de akkor megyün pécsre megint, így le kellett mondanom és csak dec 21-re kaptunk csak időpontot... Mi lenne ha baja lenne a csípőjének?

Neki tuti nincs, de ha lenne... közel 4 hósan már nehezebb lenne helyrehozni... így meg addig tuti bugyizunk még.
Csajok-csajok, aztán nem ám odaégettek vmit!!!!
Milyen az Andi-féle rizs?
Móni, mit főzünk?