A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Apropó, főzés:

Andi: Úgy csináltam mára a rizst, ahogy mutattad és isteni lett. Azért halkan megjegyzem, a tied finomabb volt. :wink:

Ja, és Süti: Ötletem konkrétan nincs, de mi ma olivaolajban pácolt karajt ettünk, Andiféle rizzsel és párolt bébirépával. Tegnap májgaluskalevest és dióstésztát. Estére pedig vargabélest csináltam. Csak ötletek... :wink:

Madar: Jó utat!

Kép

Kép
hgrita

[quote="madar"]A írta:madarndi: :lol: :lol: :lol: én a vöröshagyma pucolássa, aprítással végeztem, most jön afokhagyma ... hogy úúúúúúúúúúútálom
Mit főzünk??? :)

Rita: nektek jó ünneplést, de milye lesz Andrisnak, mert szülinap nem lehet :?: :?: :?:

Névnapja lesz hétfőn. :lol:

Úgyhogy tessék ám majd szorgalmasan köszöntgetni akkor... :wink: :lol:

Kép

Kép
hgrita

Rita,majd a sokadik,már neked is olyan lesz.Én és anyumtól tanultam,és az én rizsem jobban ízlik itthon,mint a nagyié.

Madar
,férjecske valami uncle bens-es mártsásos csirkét eszik,főzöm neki hozzá a rizst.Én azt nem szeretem,ezért gyorsan egy kis tejszínes fokhagymás-kukoricás csirkemell,főtt-sültkrumplival.Kamaszom kirándul,utána valami enyhe buliba megy,csak este jön.Neki most nem kell főzni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.11.27 13:23-kor.

Kép
v.andi

Andi: infót kösz :) ezt a rizst én is meg akarom tanulni!!!! :)

Rita: akkor csak hétfőn írok Neki. :wink: :wink: :wink:

Fokhagyma puc kipipálva ... online főzőtanfolyam ... valaki? meg sem kell nyitni, lehet velem együtt csinálni ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Madar, olyan lesz mint Ramsay élő főzőshowja a Viasat-on! Már csak addig kell fejlődnünk... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Rita: :D
... és megkaptam, kösz :D megnézés azért nem főzés közben lesz, erre oda kell figyelni :D

KépKép
KépKép
madar

Madar,mit is főzöl?????

sutimano76

Ezt nevezem! Online főzés van:))

pakoltam képeket!!!

Kép

Kép
móka:)

Most önző módon magunkról, és este majd bővebben:

Megjöttünk az oltásról. Fiam végig nevette az egészet. És 6100 gram és 64 centi. :D

Kép
kata05

Viki: Küldesz nekem egy élő email-címet priviben, mert a citromail-es visszajön. Zárom a blogot, és küldenék meghívót...

Kép

Kép
hgrita

Én meg jó hogy beszéltem mostohaanyósommal még vásárlás előtt... A dédi süt holnapra fincsi házi rétest... :P Jó hogy én meg vargabélest akartam vinni.... így gyors ki kellett mást találnom... somlóit fogok gyártani. Nyami, rájöttem azt még én is jobban szeressem... bár a fini halászlé meg a rétes után... :roll: háááát. :oops:

Gépcsere
... :lol: majd rakok fel képet milyen volt és milyen lett. Mert érdekes és látványos a változás. ;) :lol:

Timi, eszmefuttatásod a taliról. :lol: zúg-blogolvasó :twisted:

Süti, a gmail-es csevegés az kb, mint a skype... de ez nem jó. Anno Mírás topikból páran tök jóba lettünk és napi szinten skype-oltunk (írásban)... mondanom sem kell ott ültünk egész nap 8) :lol: ...tök jóóó volt, DE így nem volt maradandó + online kellett lenni., és ha vki kimaradt.... na az szomorú volt... Ekkor csinált párom nekünk is egy fórumot... A mai napig tartjuk a kapcsolatot...
Gyertek!!! MAjd megóddjuk! ;)

Kép kicsinyítése.
.. már vagy ezerszer akartam írni nektek, hogy van egy jó ingyenes progim, amivel egyszerre több képet lehet egyszerre kicsinyíteni: http://www.multipleimageresizer.net/

Viki, nembaj, ha ennyire hízik Dóri...ez még nem jelenti azt, hogy mindig ilyen lesz, majd nyúlik is, aztán meg ő lesz majd a legkarcsúbb. Meg az se mindegy ki honnan indult. Nehogy aztán aggódj ám ezen.
Csípő hurrá!!! Mi még nem is voltunk... dec 2-re volt időpontunk, de akkor megyün pécsre megint, így le kellett mondanom és csak dec 21-re kaptunk csak időpontot... Mi lenne ha baja lenne a csípőjének? :roll: Neki tuti nincs, de ha lenne... közel 4 hósan már nehezebb lenne helyrehozni... így meg addig tuti bugyizunk még.

Csajok-csajok, aztán nem ám odaégettek vmit!!!! :lol: :lol: :lol:

Milyen az Andi-féle rizs? :oops:

Móni, mit főzünk?

Kép Kép
manósziget

hát, a pástétomot ... buliba megyünk és persze kötelező belépő nekem ez :)

KépKép
KépKép
madar

előre bocs, de csak távirati stílusban fogok írni most, mert Mogyoró ébren, pástétom, torta folyamatban ... :lol: :lol: :lol:

Lőrinc oltás Hurrááááá :D :D :D :D Jól jár vele Lottika :wink:

Manó: gépcsere képet várom, kíváncsi vagyok :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Megnéztem a talis képeket, szuperek! Biztos nagyon klassz volt a találkozás! Remélem tavasszal nekünk is sikerül csatlakoznunk.
A zárt topikkal kapcsolatban: ha valami fejlemény van, azért remélem tájékoztattok. Bár tudom, mostanában egy kissé inaktív vagyok, dehát picikém és az itthoni dolgok eléggé lekötnek, de azért remélem benne lehetek én is! :)

Most is mennem kell...

Szép napot mindenkinek!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Torta, milyen torta? :lol: :D :) :wink:

Kép

Kép
hgrita

Babcika,de jó,még régebben írtad hogy itt rezeg a léc valakinek és reméled nem apika lesz...hát most akkor egyenlőre tuti nem!!!!!

Találtam párat,de majd hétvégén ideül és játék helyett honlapokat olvas!!!

sutimano76

osztrák csokitorta
gondoltam Rád, hogy felrakom, mert isteni és nem bonyolult és még jobb, ha áll 1-2 napot. :)

ha lesz időm közben, felteszem, csak be kell gépelni

KépKép
KépKép
madar

ha mész vásárolni legyen otthon 250 gramm étcsoki és cc. 200 gramm vaj, sütőpor ... a többi biztos van, majd írom a receptet

KépKép
KépKép
madar

Nyam-nyam... Ha délutánig meglesz a recept, lehet összedobom holnapra.

Kép

Kép
hgrita

Móka én már fel sem merem tenni az én képeim :oops: szuperek lettek :)

Manó van fenn Anna-kép, Móka feltette :) Samuka imádnivaló rajta ...na, meg életben is

KépKép
KépKép
madar

[quote="hgrita"]T írta:hgritaorta, milyen torta? :lol: :D :) :wink:

Ez lett volna a következő kérdésem! ;) :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.11.27 14:02-kor.

Kép Kép
manósziget

igyekszem :) lehet e-mail-re küldöm, most az egyszerűbbnek látszik, és ha átmegy a szűrődön, felteszem ... :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Köszi Móni, folyamatosan lesem a képeket. ;)

Kép Kép
manósziget

Kis punk Veronika! :lol: Mintha csak Mírát látnám, neki is ilyen sérója volt anno.

Kép Kép
manósziget

Nagyon jók a talis képek :!: :!:

Torta recept nekünk is lehet? Megvan a csoki és a vaj! :D

spickey

Rita átküldtem a receptet.

OK Spickey, mindjárt feldobom a pic-re ... csak pörgök ezerrel

KépKép
KépKép
madar

épp ezért tele lesz elütéssel, bocs :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
madar

Köszi, nézem is...

Kép

Kép
hgrita

pic-en fenn van a csokitorta :)

és most keverem ki a pástétomot, oszt kész :D :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

A fiúknak üzenem, hogy ha Veronika mindent így végignéz, elég jól fog főzni ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Madar, nagggyon jól nyomod!!!!

A képeket, meg maaajd ha lesz időd, azért csak tedd fel!!! többb szem máshogy lát!

Kép

Kép
móka:)

Manó: kérek punk Míra képet. :)

KépKép
KépKép
madar

Móni... ezzel a pü-el... jól megbőgettél... :oops: :oops: :oops: köszi! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Húúú online főzés... nem szállok be jó... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: habár lehet megtanulnék főzni... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Kata,nagyon ügyi Lőrinc,és szépek a méretei is

sutimano76

Móka... hú dejó képek.... :lol: :lol: :lol: :lol: jók voltak aqqz alapanyagok is.... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: de a képaláírások se semmik.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Móka: :) Kösz, képek OK :)

Jelentem k.... jó lett a pástétom :)

KépKép
KépKép
madar

[quote="kata05"]M írta:kata05ost önző módon magunkról, és este majd bővebben:

Megjöttünk az oltásról. Fiam végig nevette az egészet. És 6100 gram és 64 centi. :D

Nem baj ha önző vagy!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Lőrinc baba szép nagy!!! És milyen ügyes!!!! :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Móni én is jelentem, hogy k.... éhes vagyok!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Apika elment a fővárosba.... :? :? :? ma jó későn lesz itthon.... :? :? :?
vikiviktor

Viki: gyere :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Rita... kaptam meghívót a citromailre.... !!!! Köszönöm!!!! :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Móni: Köszönöm :!: :!: Nem is nehéz, ahogy olvastam. :wink: :wink:

Akár találós kérdés is lehetne: Szerintetek az hogy lehet, hogy Nóci szülés óta nem nőtt? :roll: :roll: A 2 hós jelenésen ismét 60 cm-t mértek. (annyival született. Egyébként már 3-6 hós cuccokat adok rá.) :wink: :wink:

spickey

Jaaaaaa és lehet megcsinálom én is ezt a tortát!!! :shock: :shock: :shock: :shock: kedvet kaptam tőletek... hm... apika hazajön s néz majd, hogy újasszonyvanaháznál... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (főleg ha zugolvasóm félreért valamit s úgy járok, mint Dorka.... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
vikiviktor

noooo megyek a bóóótba hozzávalókért...
vikiviktor

[quote="madar"]M írta:madaranó: kérek punk Míra képet. :)

Most nemtok rakni, mert a régi vinyón van minden, de ha apika hazaért úgyis rendbe tesz itt nekem mindent és akkor mutizom.

Kép Kép
manósziget

[quote="vikiviktor"]A írta:vikiviktorpika elment a fővárosba.... :? :? :? ma jó későn lesz itthon.... :? :? :?

Enyimé meg a sógoroknál van. :?

Kép Kép
manósziget

gyerünk lányok hajrá ... én csak azokat a recepteket szeretem, aik nagyon jók, de egyszerűek, mert ugye, időből van mindig a legkevesebb. :roll: várom az élménybeszámolókat :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

[quote="spickey"]M írta:spickeyóni: Köszönöm :!: :!: Nem is nehéz, ahogy olvastam. :wink: :wink:

Akár találós kérdés is lehetne: Szerintetek az hogy lehet, hogy Nóci szülés óta nem nőtt? :roll: :roll: A 2 hós jelenésen ismét 60 cm-t mértek. (annyival született. Egyébként már 3-6 hós cuccokat adok rá.) :wink: :wink:

Az úgy lehet, hogy másképp mérik. Születéskor minden görbületén át vezetve mérik meg, most meg a tényleges hosszát, kinyújtott lábakkal...

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Ez az online főzés tuti... a recepteket is meglestem....
Móni tényleg jól nyomod.
Viki jöhettél volna Te is babóval.... elütöttük volna az időt, míg apája elfoglalt. :wink:
Képek nagyon jók!

Zugolvasókról jutott eszembe.... lehet már meséltem, akkor bocsi.
anno az első melóhelyen össze akartak hozni egy sráccal. Mindig mondták, aranyos, kedves, tanul is dolgozik is..... mi megunva ezt elkezdtük szivatni őket.... Reggel találkoztunk útközben és együtt mentünk be mindig... aztán ha valamelyikünk nem ment kérdezték, hol a másik. -Nem tudom, még aludt amikor eljöttem..... :lol: :lol:
onnan néztek, hogy most mi is van.... szóval lehet írni direkt jó kis félreérthető dolgokat a kedvükért. :wink: Csak egy kis szórakozás, aztán mi pá-pá.
bex13

a tortáról lemaradtam,milyen torta????????????????

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: