Tegnap voltam vérvételen reggel, olyan ideges voltam estig, míg meg nem lett az eredmény, hogy a gép elé sem tudtam ülni.
A lényeg, hogy lejjebb ment az érték!

Bár még így is 2,5x-ese a maximált normának mind a GPT és GOT értékem, de nem nőtt! Így remélem megúszom a befektetést.
Csillag drága, még nem tudja mikor jöhet haza, egyenlőre nincs szó róla, hogy hazaengednék.

Szerencsére a vérnyomija már rendben és én is csak arról tudok beszámolni, amit Gio is írt vele kapcsolatban.
Anita! Mi is abszolút oltás ellenesek vagyunk. A lányom osztályában a 22 gyerekből 6 gyerek kérte az oltást, kb két hete oltották be őket. Múlt hét végén ebből egy gyerek lett beteg, tegnap a másik kettő. A többiek akik nem oltattak mind egészségesek. De ez jellemző is a suliban, akik megkapták, azok betegedtek meg. Ahogy Olga is mondta, már úgyis mutálódott, így már végképp minek.
Karácsony: a férjem már megvette az összes ajándékot mindkét gyereknek, én nem vettem most részt ebben, nem akarta, hogy a sok ember közt mászkáljak. A rokonoknak, felnőtteknek idén először nem adunk semmit, most már lesz 3 gyerekünk, inkább rájuk költjük azt a pénzt is. Ja, egyedül anyósék kapnak, mert ők tényleg imádnak minket és egész évben aggódnak, szeretnek, támogatnak. De csak apróság, figyelmesség lesz amit adunk.
Tulip kérdezted ki mit vett a gyerekének. A fiam kap egy nagy dínós autópályát, kb 80 cm magas a dinó, amin átmegy az autó, nagyon kíváncsi vagyok rá. Kap még egy nagy barkácsasztalt, ez is kb 80 cm magas és még egy dínós játékot, ha jól emlékszem ez egy sétáló, összeszerelhető dínó. De 15-én lesz a szülinapja így arra is kap pár dolgot. A lányom Hannah Montana rajongó, így kap egy ilyen dobozt, amiben párna, zokni, dezodorok, könyv, napló stb...ilyen H.montanás dolgok lesznek. Kap egy cuki papucsot, másik könyvet, ugró béka társasjátékot.
Ezzel le is tudjuk, év végéig még törlesztenünk kell a Cégünkkel kapcsolatos befizetéseket az Apehnak, enyhén szólva elmaradtunk jópár hónappal. Remélem sikerül, ha nem, akkor majd fizetjük a büntikamatokat, de akkor is lesz a gyerekeknek Karácsonya, nem érdekel.
Jövő héten igazi babaeső lesz nálunk, annyira nagyon várom már, főleg a képeket a kicsikről!