A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Nekem is tököm tele evvel a háziorvos-nőgyógyász küzdelemmel.
Össze kéne ereszteni őket. Na, de szegények, félnek, hogy megtalálják őket "fentről", hogy xy miért is van tp-n??????
Tolják egymásra a felelősséget.

Gio, az lenne a poén, ha tényleg sokan egyszerre mennénk szülni, és mire újra gép elé kerülnénk, a kispapik kisajátítanák a fórumot.
:lol:
Vendég

Dorka, az alkoholos filc már nekünk is felvetődött :lol:
Vendég

http://209.85.135.132/search?q=cache:38 ... clnk&gl=hu
itt pl azt írják hogy nem tartalmaz.hát már kezd elegem lenni belőle.

Kép
Kép
anitaaa03

Csillag-hírek:
Minden oké, vérnyomira adtak gyógyszert, az szépen beállt. Az éjszakát végigfájdogáltam, 1 órát sem aludtam, de reggelre elmúlt. Nst is alig mutat vmit. Vártam hogy doki vizsgáljon nyíltam-e tovább, de már csak holnap fog szerintem. Nem sietik el. Puszi Nektek!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket :D

Én épp ma vagyok 33 hetes! Védőnő volt kint nálam, és azt mondta, hogy Gergő baba már simán lehet kb 2,5kg, Bálint baba úgy 2kg körül mozog! 83kg-al meghíztam a 11. kilómat is :? A vérnyomásom kissé alacsony, de a vizelet teljesen jó. Kissé savas, de mert elég keveset iszok :roll:

Milla: ilyenkor szerintem azért jó a 4D, mert már szinte épp úgy néz már ki a baba, mint születéskor :D Remélhetőleg nem fordul háttal, és nem alszik be nagyon, és jó képeket kaptok. Majd remélem mi is megnézhetjük :D
A magneB6-ot hogy hagytad abba? Csak mert elvileg nem szabad egyik napról a másikra, hanem némi fokozatossággal kell csökkenteni. Én pl mostantól napi 750mg helyett 500mg-ot fogok szedni, ha a szervezetem sem reagál erre rosszul!

Anita: Bálint baba mindig kisebb volt, mint Gergő, csak hétfőn nagyon kisebbnek tűnt. Kedden már sokkal normálisabb eltérés volt közöttük. Szóval nem gond, ha nem esik vissza a fejlődésben Bálint! picur mozgását azért figyeld, hogy mozog e rendszeresen. Már nem nagyon van helye, így nem tud olyan nagy hancúrokat csapni, de azért mozogjon rendszeresen...

Lemon: megnézném a pici hajadat. Nem küldenél fotót??? Nekem meg amúgy a magnézium mellett is vannak méhkeményedéseim (750mg-ot szedtem).

Gabi: hát akkor talán meglesz a héten a második fórumos baba is??? :D

Gio: nekem is jó volt talizni Dorkával. Olyan másabb így levelezni :D A keményedés ugye előidéződik, ha a baba feszeng odabent. Ez más. Beton kemény a has, de nem társul hozzá fájdalom. Mint most nekem, érzem, hogy legalul is baromira kemény, és némiképp kellemetlen, mert tele a hólyagom :roll: De a fájás más. Akkor a keményedéshez egy olyan bizsergető fájdalom társul, ami derékba kisugárzik. Bizonyára azért nem tudod milyen, mert neked még nem volt! De nem lehet összetéveszteni! Olyan, mintha nagy görcsök között görnyedsz a wc felett...

Hú de izgi lesz a jövő hét :D Én az utána levő hétre pályázok inkább!!! Bár még mindig zárt méhszájjal nem hinném, hogy itt hamarosan szülés lesz! Isten tudja!

Kata
labkat

Hát én már nem tudom. Mondjuk anyukámnak szerintem tényleg többet ártana, mint használna egy oltás. Mindenesetre én ezt a kifogást találtam ki neki. Nyugdíjasok mindketten, vigyáznak ők magukra.
Gio, add át Csillagnak az üdvözletünket!
tedorka

na ezek szerint csillag jól van.tedorka én sem értem az egyik helyen ezt írják a másikon azt de azért eldönthetnék mert annak aki tényleg az nem mindegy :? rákérdezek a háziorvosomnál tudnia kell mit tartalmaz.
kata értem a lényeg hogy minden oké veletek.

Kép
Kép
anitaaa03

nekem nem volt problémám abból,hogy nem fogadta el a háziorvos a nődoki által írt papírt,hogy betegállományost kapjak..
anda-vivibaba

Anda
Jó Neked! Nálam meg itt kakaskodnak a dokik...Röhej 8)
Vendég

Nálunk a táppénzen tartással nem volt gond, de persze mindenért teljesen máshová kell menni a város különböző részeire, hogy egyszerű legyen + táppénzes felülvizsgálat miatt külön berángatták a kismamákat, így egy héttel később mehettem megint a táppénzes papírért. Szerintem senkit nem érdekel mármint ezeket a dokikat, és asszisztenseket a h1n1. Rángatnak mindenkit össze-vissza.
Engem ott tartanak táppénzen, ahová a terhestanácsadásra kell járni, mert a háziorvos azt mondta az elején, hogy ő csak egy darabig tud táppénzen tartani, mintha valami változna menet közben, nem értem :roll: Játszanak az emberekkel.

gio jó sokat nőtt akkor a pici :lol: Szedtél még valamilyen vitamint? 4 kg-os babát azért nem szeretnék, mert azt elég nehéz megszülni, nem mintha a kisebbet sokkal könnyebb lenne :wink:

Kép
Kép
akella

Megyek lányok vasalni, Mindenkinek további szép estét!
Ez a fránya bejárónő soha nem jön :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

DORKA. jót röhögtem a férjed filces ötletén :D
Gratula a palacsintához :) nem is nagy ördöngősség, ugye???

AKELLA: furi az, hogy a magzatvíz miatt megint megultrahangoztak. Nekem is több a kisebb babánál a magzatvíz egy kicsit - úgy írták árnyalatnyit. De a doki is és a szonográfus is azt mondta, nem számít.
De jó hogy leírtad a méreteket. Tényleg akkora már Bálint is, mint a ti babátok, és már ilyen nagy lenne??? :D az jó, csak örülök, ha több mint 2kg-ok lesznek :D Én is úgy néztem, hogy Bálint már kb egy 34 hetes babának felel meg, Gergő meg mintha 36-37 hetes lenne :shock:

GIO: Nekem Gergő feje most akkora, mint a ti babátoké :shock: :shock: :shock: Bár mi nagyfejűek vagyunk :D :D :D

Kata
labkat

Na megjártuk a T*scot.Szerencsére nem voltak sokan.Bevásároltunk karira meg mikire,meg úgy egyáltalán mindent ami kellett.Ott is hagytunk 18.000Ft-nyi ennikéket.Hogy a fene egye meg....és így belegondolva alig vettünk valamit.Féltem,hogy hamarabb megyünk szülni és ha a férjemre maradt volna a vásárlás,hát abból semmi nem lett volna.Bár ajándékokat még venni akarok,gyed érkezése után.Az pedig jövő hét.Bár úgyis gazdatest leszek még akkor,hisz 11 a mi napunk :D
Holnap NST,vérvétel.Na az még izgalmas lesz,a sok göthös között.Bár durakodni szándékozom.A kismamiknak úgyis lehet.

H1N1: Én szerintem mostmár olyan felesleges oltatni!Már úgyis mutálódott és arra meg mint elmondták semmit nem ér a mostani.Akkor meg minek!

AKELLA!
Az nem is lenne gond ha az ember 4kg-os babát szül.Zizuval sem az volt a gond,hanem inkább az,hogy ez a súly 50cm-hez társult.Állítólag ha 3-4 cm-el hosszabb lett volna akkor nem szakadtam volna így szét.Ahogy nézegetem igen-igen gyakori mostanába a 4-5kgos baba.

GABICIKA!
BKV :shock: Nem irígylem.Ott aztán tényleg mindenféle ember megfordul.Áááááá.... :shock:

Ajjaj!Jött apa,most övé a gép.Lépek is gyorsan.Holnap jövök ha végeztem dokinál.
Vendég

Akella
én még szedem a gravidát.
Nem tudom mennyire jók ezek a mérések. Épp mondta a dokim, hogy pl. uhugéptől is függ, hogy mit tud mérni. Kórházban tudnak belső-külső fejmértetet mérni, amit én alapból nem fogtam, de már nem akartam belebonyolódni a kérdésbe. A combcsont meg semmit nem nőtt az ő gépe szerint az elmúlt 2 hétben.
Szval fene se érti- gyerkőcöm teljesen akkora mint a hugim kislánya volt - eddig, úgyhogy aggodalomra nincs ok.
Vendég

Na megjöttem a dokitól...
Holnap megyek a laborbeutalókért,mert elöbb lesznek megcsinálva a vizsgálatok....9-én lesz az ultrahang,és 14-én fekszem be szülésre,ha addig nem megy fel a vérnyomásom...

röviden ennyi....,majd holnap....jó éjt mindenkinek....
anda-vivibaba

Hahó!
Most, hogy kint vagyok anyumnál napközben, így egy csomó mindenről lemaradok. :( Na, de visszaolvasok ám! :wink:

Katáinknak nagyon sok boldog névnapot kívánok én is!

Édesek ezek a kispapák és persze tök viccesek is. Furi, hogy miket hoz ki az emberből egy-két helyzet, de jobb ha poénosak, mintha bepánikolnak és őket kell pátyolgatni. :lol:

Az alkoholos filccel már mi is poénkodtunk, tulajdonképpen nekem jutott ez eszembe. :D Az a legnagyobb parám, hogy elcserélik!!! :oops: Ugye ez nem fordulhat elő? Nyugtassatok meg, mert sokszor eszembe jut és ráparázok.... :oops: :?

Anitaaa, Nekem az egész család be lett oltva, nehogy haza hozzanak valamit, és mindenki letaknyosodott 4 napra. Kisgyerkőc nincs a közelembe, akit oltottak volna, de szerintem én beoltatnám. Max beszottyosodik az orra pár napra... Gabicika írta asszem, hogy, ha meglesz Sári ő is beoltatja magát. Én is ezt tervezem, hogy a 6 hét alatt, amíg tuti nem mászkálunk addig én is beoltatom magam. Egyedül attól aggódok, hogy be ne taknyosodjak, mert attól elmehet a tejcsi.. :?

M&G (Gabi), én elvileg 2-ára vagyok kiírva, de nekem semmit nem mondott még a dokim, mondjuk utoljára a 36. héten vizsgált, akkor 2 centire volt rövidülve a méhszáj, de nem is akar már kukucskálni befelé,majd csak 3-án, ha a addig nem érkezik meg Noel. Szóval jó neked, hogy te már tudsz valami biztosat. Pénteken kell mennem még NST-re , lehet ráveszem hogy azért kukkoljon be mi újság méhszáj ügyileg, hátha mond valami biztatót. :wink:
Jaj csajok, én már úgy szülnék........ :roll: Ez az utolsó hét olyan mintha állna az idő... :shock:

Gio, csatlakozom hozzád, mert én sem igazán tudom, hogy milyen a keményedés csak sejtem, hogy az az amit érzek. Eddig én sem éreztem semmi ilyesmit, amit a többiek leírtak ezügyben. :oops: Hát majd meglátjuk nálunk ez mit eredményez. :wink:
Vendég

Anna
legyünk optimisták: egy gyors könnyű szülést eredményez :D
A dokim mondta hogy ő méhszájat majd akkor néz, ha már túl leszek a 40- héten, előtte már nem akar piszkálni.
Olyan furcsa hogy minden orvosnál más-más a protokoll

Pumi
hátTe merre vagy? Nem ám megszültél titokban? :-)
Vendég

Helloka Mindenkinek!
Most értem haza :oops:
Persze semmi rosszullét, az én gyerekem fordítva van bekötve?? :shock:

Dorka, a palacsinta miatt irigykedem, nekem minden bátorságom eltűnt, egy darabig biztosan jegelem a témát :oops:

Tibi pont most este adta elő barátoknak, hogy ő a karszalagot is jó sokszor átcelluxozza majd a babán, és amint kint lesz, követi mindenhova, nehogy elcseréljék... Erre az egyik srác azt reagálta, hogy ne parázzon már ennyire, nem gyakram fordul elő a cserebere... Erre T: hohohó nem úgy van az, azért nem hallani gyakran mert nem veszik észre a cserét! Aztán meg vakarhatja a fejét, hogy miért nem hasonlít rá a gyerek.. :lol:
Nagyon nevettem rajtuk, két pasi tárgyalja a szülést... :lol:
Vendég

Sprite: én el se merem mondani, hogy karácsonyi ajándékok letudása és egyéb készlet feltöltése címén mennyit tapsoltam el az elmúlt 2 nap alatt... Mindenesetre többszörösét annak, amit ti! DE én már tutira nem tervezek vásárolni menni. A többi a férjem dolga lesz. Pl venni a szüleinek valamit, és a lányoknak megvenni a kiegészítő síneket a vonatokhoz!!!

Gio: még én is szedem a Gravidát. Bár kicsit leálltam vele, aztán most megint. Jobb ha növeli a babák méretét az én esetemben, bár amúgy a lányoknál én a második trimeszterben nagyon ritkán szedtem, majd a szülés közeledtével megint rendszeresen. Ill. ha beteg voltam. Te meg ugye most még nem vagy teljesen ok. Szóval nem árt egy kis vitamin.
Ja és megnéztük a 2012-t mi is a férjemmel, bár itthon. Hát azért nem volt olyan rossz film, jó kis látványos dolgok voltak benne, és sok sok meseszerű szitu :D de amúgy élveztük. Bár sokszor le kellett állítani a csajok miatt! Jó volt kikapcsolni. De egyébként szerintem az emberek mindig ilyenek, mindenre van valami vészterv, bizonyára a világ végére is - mármint amit a Biblia is előirányoz. Ki tudja mi lapul Kínában :roll:

Mindenki elment aludni???

Kata
labkat

Kata, én még virgonckodok :)
Karácsoooony? Hát szégyellem magam, de mi nem készülünk idén a karácsonyra... egész egyszerűen nem futja rá :oops:
Veszünk egy mini fenyőt, szépen feldíszítjük a lakást, és nagyjából ennyi..... A rokonság meg remélhetőleg megérti, hogy hitelkártyára nem veszünk ajándékot....
Vendég

gombi: az a szomorú, hogy kis ajándékokat vettem, úgy 2e körül, és mégis rengeteget fizettem!!! Szóval nem csodálom, ha valaki mégis amellett dönt, hogy nem ünnepli a karácsonyt. Mondjuk nálunk gondolom az lesz, hogy majd mindenki meglátogat minket. Bár igazán lehet hogy jobb lenne, ha senki nem jönne, nehogy ide hozzon valami vírust.

Kata
labkat

De ez legalább azt jelenti, hogy szép nagy a családod :)

Szerintem mi megpróbáljuk megbeszélni a "felnőttekkel", hogy idén csak a gyerekeknek adjunk ajándékot... de ezzel meg az a bajom, hogy olyan igazságtalan, mert pl. sógornőméknél van 2 kislány... az én családomban pedig még nincs kisgyerek, és akkor most egyik család felé készülünk, a másik család felé meg nem???
Őrlődök rendesen, hogy olyan megoldást találjunk, amin nem sértődik meg senki, és nekem sincs lelkifurdalásom, hogy nem így kellett volna legyen..
Vendég

Mi úgy oldottuk meg tesómékkal, hogy a gyerekek kapnak, de a felnőttek csak valami ici-picit. A többieknek kb úgy, ahogy írtam...

No jó, azért magunknak is vettem ajándékot ugye, egy dvd lejátszót, ami lejátsza a divx-es filmeket is, és mellé még egy pendrive-ot, mert van usb-portja, és így tudunk arról nézni filmeket, nem kell kiírogatni. Persze valami olcsóbbat!

No azt hiszem nyugovóra térek. Bár a srácok boxolnak a méhemben :D :D :D

Jó éjt GOMBI (integetős smiley :)

Kata
labkat

Pumi,
hiányoltalak már tegnap, de látom minden oké, megvagytok.
Pakoltok?

Kép
apkata

Jó reggelt kismamik!

Anna: az én párom nagy parája is a babaelcserélés!Hát a fiunk olyan gyurma volt,hogy egyből észrevettem volna ha elcserélik!
Szerencsére nem sok ilyen babacsere fordul elő.Azért baromi nehéz lehet 5-6év után amikor kiderül,mint legutobb!
Borzalmas mert így két embert szeretsz-azt akit addig neveltél,és a saját véredet.....és választanod kell-vagyis azthiszem,nem mert autómatikusan a vér szerinti szülőkhöz kerül a baba.
Na azokat akik ezeket a hibákat elkövetik,azokat is rettenetesen megbüntetném!NAGYON!

Sprite:Jót nevettem ezen a gazdatesten! :lol: Nagy csillagkapu néző voltam annó párommal együtt. :lol:
Mit vettetek Zizunak karira?

És többi anyuka is,ki mit vett ajándékba gyermekének,gyermekieinek?
Én a picinek a vonat makettet csinálom,a nagy pedig egy társast kap amin az órát lehet tanulni,+ágynemű-ami angol nyelvű feliratos és könyv a bogarakról(ráadásul matricás-amit be kell ragasztani).
Párom a babát kapja! :D

Gioia : Hát igen a méhszájat azért nem szokták már ilyen tájt nézni,mert megindíthatja a szülést...mint nekem is a pici fiamnál!
Vendég

Sziasztok.
Bocsi, hogy megint eltűntem, de izgalmasnak tűnnek a napjaim. Lehet, hogy már hétvégén babázni fogok, mert ma reggel óta távozik a nyákcsap dugó. A Joel fiamnál is így kezdődött és rá 2 napra meg is született.

manocskak

Húú manocskak de izgi!Lehet,hogy akkor te leszel a következő???
De jó! :D
Vendég

Huuuuuu manocskaka...ez nagyon izgi :):) Es amugy erzel valamit? Szoritunk neked, aztan uzenj, amikor tudsz!

Olyan jok a kepek a levlistan...mindenkie...a gyerkocosoket is imadom, kuldjetek meg!!! azt ugyis gyakran megnezem, megha ide nem is tudok most mindig (igen, pakolunk, meg egyebek). Bar lassan mar tenyleg babafotokat nezegetunk...Tenyleg, O'hara ma mar hazajon a korhazbol...de jo nekik!!!

Engem sem nez a nodoki..legutobb is csak az UH-n nezte, hogy felpuhult es megrovidult a mehnyak de a mehszaj meg zart...sot, most mar egyaltalan nem is megyek hozza. ha nincs semmi gond, azt mondta, varjunk szepen nyugalomban. Holnap megyek utyoljara a szuleteshazba is, vasarnaptol mar ugye szulhetnek (de persze semmi jele)..de azon kivul semmi tobb, semmi vizsgalat ezutan. Nem is banom.

Tegnap voltunk a gyerekdokinal is, tok jo fej, nagyon laza, egy arab-szeruseg...persze semmi extrat nem mondott...sot, nem-extrat sem...bar nalunk ugye recept sem kell semmihez, meg a korhaz ad mindent. De azert szimpi volt, meg legalabb ezen is tulvagyunk.

Gio! Nekem sincs semmim...se elofajas, se kemenyedes, semmi. Hetekkel ezelott jopar hetig tartottak a hullamok, gyakran, erosen, de teljesen fajdalommentesek voltak, csak az izmok munkajat ereztem, meg jo volt gyakorolni. Most talan 2-3 hete mar az is nagggggyon ritka, talan naponta 1-2 alkalommal erzem, de van, hogy sosem. A doki mondta, ez smemit nem jelent, akar a szules elotti napon is kezdodhet a dolog, inkabb oruljek neki. Hat, nem tudom, oszeinten szolva azert neha jobban orulnek valaminek, amit erzek, mint a szerencsenek, hogy nem erzek semmit.

Kép
pumipumi

Manocskak
mennek a drukkok!! :lol: És persze gyere majd a beszámolóval!! 8) Dejódejó nektek!!

Kép
apkata

Sziasztok Lányok!

labkat tényleg szép nagyok a babák, szerintem nincs miért izgulnod :wink: Furcsa lehet két baba a pocakban, nekem ez a kiscsaj is néha olyan dolgokat csinál, hogy el sem hiszem :lol:

sprite nem gond a nagy baba, de elég nehéz simán megszülni :roll:
Az egyik ismerősöm barátnője délután 6 -tól volt bent és másnap 11-re lett meg a fiúcska. Nagyon megszenvedett vele :?

manocskak ez tényleg nagyon izgalmatos :wink: Akkor biztosan Te vagy a következő. Szorítok Neked is, hogy minden rendben legyen!

Utána meg jönnek a többiek például anna, akinek látom szintén napjai vannak. A végén nem decemberi, hanem novemberi babák lesznek :P

Ez a papás írogatás tényleg cuki. Mi majd babázunk az apáink meg eszmét cserélnek majd a szülés élményeiről :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Jó reggelt!
Nem tudom mi van velem, de tegnap óta nem tudok aludni.. Ma reggel is 5:30-kor keltem, szenvedtem egy órát az ágyba, hátha, de aztán csak felkeltem. :? Lehet már tud vagy jelez valamit a testem, amit én még nem..... :D

Manocskak, tök jó neked, nagyon drukkolok, reméljük működni fog most is az előző tapasztalat.

Gombi, sajna nálunk látogatási tilalom van, szóval csak anyum lehet bent(ő lesz velem a szülésnél), de kb. ugyanezeket mondta ő is. Megígérte, hogy egy percig sem veszti szem elől a picúrt, ha el is viszik rendbe rakni, ő követi mindenhová és már viszi is a saját kis ruhácskát, hogy azt adják majd rá. :D
Mi is stornóztuk a mostani karácsonyt. Tuti, hogy szép nagy fánk, feldíszítjük a lakást, finomakat eszünk, és ennyi. Elég nagy ajándék lesz nekünk a kisfiunk, meg sajna kifújt az ez évi költségvetésünk. :lol:

Gio, én is optimista vagyok, szerintem is biztos jót jelenthet a mi esetünk! :lol: (Adja Isten...... :wink: )

Kata(Labkat), ha nagy a család akkor sajna a kis összegek is sokat tesznek ki... :? De szerintem mindenki nagyon boldog lesz, és örül majd az apróságnak is, magatoknak meg tök jó ajándékot vettél. Ha tehetitek, sok romantikus, összebújós dvd-s estét kívánok neketek hozzá.... :wink: :D
Vendég

Anna, Gio! velem is igy van...es hat persze, hogy pozitivat jelent!!! :):):)

POkica! Mi lett vegul az eredmeny tegnap?

Kép
pumipumi

Akela és Anna
A Joel is január 15.-e helyett 10.-én született.
Remélem minden rendben lesz most is, kikerüljük a látogatási tilalmat is.

Imádkozom értetek is, hogy ne legyen látogatási tilalom és, hogy simán menjen nektek is majd a szülés, akkor menjetek haza a kórházból egészségesen amikor kell, ne kelljen bent maradnotok tovább.

manocskak

Manocskák, tiszta izgi, drukkolok én is!!!

Csatlakozok, a semmit nem érzők táborához, és remélem, ettől nem lesz nehezebb.

A ctg-s néni azt mondta, az a könnyebb, ahol úgy jönnek a fájások, hogy még nem megy el a víz. De ugye, már annyi mindent hallottunk....
Vendég

Pumi, tényleg el is felejtettem, hogy te is a fájdalom- és keményedésmentes különcök csoportjába tartozol! :wink: Na de azért túl teszel mindannyiunkon... :lol: :lol: :lol:

Manocskak a próféta szóljon belőled! Köszönjük a pozitív gondolatokat energiákat. :wink:

Drága kisfiam tegnap is nagyon aktív volt és ma is fent van fél 6 óta. Konkrétan jobbra balra ugrál a hasam, és a bordáimon zongrázik. :lol: Ha ennyire aktív akkor valószínűleg nem akar még kibújni ugye? Azzal tömik most az okosak a fejem, hogy az is jelzi a szülést, ha már alig-alig mozog a baba... Szerintetek? :?
Vendég

Anna, én már tényleg nem tudom, mi mit jelent. :shock:

Ahogy írtam is, annyi mindent hallottam már, tuti minden szülés más, és minden várandósság is.
Vendég

Sziasztok!

Én ma nagyon kész vagyok :? Tegnap éjfél után értünk haza, és úgy néz ki, nem tudtam kialudni magam. Olyan vagyok, mint aki másnapos :(

Gio: nagyon jó volt Veled találkozni! Legszívesebben beültem volna veled egy teázóba folytatni a beszélgetést. Illetve eszembe jutott, milyen jó lett volna egy fórumos tali. Élőben még jobb beszélgetni, mint fórumon. :wink: Ja, és tökéletesek a melltartók!!! Úgyhogy nagyon-nagyon köszönöm!!! :D :D :D Bár, ha nagyon megnőnek még szoptatáshoz, akkor lehet, hogy már nem férnék beléjük. De azon majd aggódok akkor.

Képzeljétek, leányzóm keresztbe fordult :? Sőt úgy érzem, éjszaka már egyre feljebb nyomta a fejét. Hát nem örülök nagyon. Már úgy megnyugodtam, hogy beállt fejjel lefelé. Viszont annyira jó, ahogy meg lehet simogatni a kerek buksiját :lol: Jövő csütörtökön megyek uh-ra. Addig jó lenne, ha visszatalálna... De úgy néz ki, van még ideje, mert én is teljesen zárt vagyok. Sőt nekem is kezdenek megszűnni, de legalábbis ritkulni a keményedések, annak ellenére, hogy alig szedek már magnéziumot.

Na, megpróbálom valahogy összekaparni magam.

briell

Sziasztok!
Anna, nekem is ezt mondják, de ha jól emlékszem Olga írta, hogy neki még Zizu aznap is rendesen rugdosott, amikor megszületett. (Vagy nem Olga írta???) Na mindegy, szóval mindenkinél más.
Már nekem sincs túl sok hátra, de azon kívül, hogy éjszaka, amikor fordulok bekeményedik a hasam, semmi. Se jósló, de napközbeni keményedések. Ja, és a férjem nem tudott aludni éjszaka, és mondta, hogy a gyerek egy csomót rugdosott...én meg békésen aludtam. :?
tedorka

Tegnap voltam vérvételen reggel, olyan ideges voltam estig, míg meg nem lett az eredmény, hogy a gép elé sem tudtam ülni. :oops:
A lényeg, hogy lejjebb ment az érték! :D Bár még így is 2,5x-ese a maximált normának mind a GPT és GOT értékem, de nem nőtt! Így remélem megúszom a befektetést.

Csillag drága, még nem tudja mikor jöhet haza, egyenlőre nincs szó róla, hogy hazaengednék. :cry: Szerencsére a vérnyomija már rendben és én is csak arról tudok beszámolni, amit Gio is írt vele kapcsolatban.

Anita! Mi is abszolút oltás ellenesek vagyunk. A lányom osztályában a 22 gyerekből 6 gyerek kérte az oltást, kb két hete oltották be őket. Múlt hét végén ebből egy gyerek lett beteg, tegnap a másik kettő. A többiek akik nem oltattak mind egészségesek. De ez jellemző is a suliban, akik megkapták, azok betegedtek meg. Ahogy Olga is mondta, már úgyis mutálódott, így már végképp minek.

Karácsony: a férjem már megvette az összes ajándékot mindkét gyereknek, én nem vettem most részt ebben, nem akarta, hogy a sok ember közt mászkáljak. A rokonoknak, felnőtteknek idén először nem adunk semmit, most már lesz 3 gyerekünk, inkább rájuk költjük azt a pénzt is. Ja, egyedül anyósék kapnak, mert ők tényleg imádnak minket és egész évben aggódnak, szeretnek, támogatnak. De csak apróság, figyelmesség lesz amit adunk.
Tulip kérdezted ki mit vett a gyerekének. A fiam kap egy nagy dínós autópályát, kb 80 cm magas a dinó, amin átmegy az autó, nagyon kíváncsi vagyok rá. Kap még egy nagy barkácsasztalt, ez is kb 80 cm magas és még egy dínós játékot, ha jól emlékszem ez egy sétáló, összeszerelhető dínó. De 15-én lesz a szülinapja így arra is kap pár dolgot. A lányom Hannah Montana rajongó, így kap egy ilyen dobozt, amiben párna, zokni, dezodorok, könyv, napló stb...ilyen H.montanás dolgok lesznek. Kap egy cuki papucsot, másik könyvet, ugró béka társasjátékot.
Ezzel le is tudjuk, év végéig még törlesztenünk kell a Cégünkkel kapcsolatos befizetéseket az Apehnak, enyhén szólva elmaradtunk jópár hónappal. Remélem sikerül, ha nem, akkor majd fizetjük a büntikamatokat, de akkor is lesz a gyerekeknek Karácsonya, nem érdekel.

Jövő héten igazi babaeső lesz nálunk, annyira nagyon várom már, főleg a képeket a kicsikről! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Dorka, erről az jutott eszembe, amikor Meli írta, hogy a férje valamelyik reggel mondta neki, mennyire horkolt. Na, velem is ez történt kb 2 napja (akkor még nagyjából tudtam aludni)! Drága férjem közölte velem reggel, hogy még az időseket is megszégyenítő hangokat produkáltam éjszaka, csak nem akart szólni, mert vörült, hogy tudok aludni. :lol: Jaj, én meg csak vörösödtem, mert hát ez annyira nem vonzó...... Tudom, hogy megint a hiúságom tört elő belőlem, dehát melyik pasi szeretne egy hortyogó bálna mellett ébredni! :oops: :lol: De gáááááááááz... :twisted:
Na, de az én édesem, csak megpuszilgatott, amikor látta, hogy vörösödök. :roll:

Judyka, én is így vagyok vele, hogy már teljesen összezavarodtam! :twisted: Azért is lenne jó, már túl lenni rajta, mert kíváncsi vagyok már, hogy velem hogyan lesz.. :?

Briell, Gio, irigyellek titeket, hogy taliztatok! Én is szeretnék már mindenkivel találkozni személyesen, olyan izgi lesz, majd az a tali, főleg a bébikkel!!!! :wink:
Babóca miatt szerintem ne aggódj, mert az egyik ismerősömnek is a 37. héten forgolódott végre valahára a helyére a kis csemetéje, szóval van még egy kis idő, hogy meggondolja magát és irányba forduljon. :wink:
Vendég

briell szerencsére van még idő, hogy visszaforduljon a pici :lol: Nekem a 18 héttől kezdve folyamatosan fejvégű fekvésben van és remélem így is marad.

Mi sem csinálunk nagy felhajtást a karácsonyból, örül az egész család a pici érkezésének, persze valószínűleg később születik, mert én köztetek a legvégén vagyok :roll: Szeretném ha hamarabb lenne egy picit, de ő majd eldönti mikor szeretne kibújni. Én csak attól félek, mivel nincs tapasztalatom, hogy hirtelen történik valami.

Nekem is sokszor rövid időre keményedik a hasam, de gondolom azért is, mert próbálok aktív maradni és egész nap csinálok valamit, hogy nagyjából készen legyek mindennel :lol:

Kép
Kép
akella

Szép reggelt!

Tulip: én a lányoknak vonatot vettem, azt hiszem írtam is. Anyuéktól kapnak egy-egy babát. A férjem nem kap semmit, ahogy én sem, vagyis vettünk magunknak egy dvd lejátszót!

De édes egy bácsi volt a tv-ben, hogy "meg kell becsülni a nőt, mert az otthon nem csak a gyerekekkel foglalkozik, nem csak a munkahelyén dolgozik, hanem még a férjét is ellátja" :) ERRE KÜLÖN FELHÍVOM GOMBI FIGYELMÉT IS!

Anna: hát már az is jó, ha együtt nézünk meg egy-egy filmet :) Már ennek is örülünk.
Amikor szülni mentem Verussal, nem tudtam előtte levő éjjel aludni. Annyi kaját főztem, hogy a férjem a végén ki is dobott néhány adagot :D
Azt hogy a baba mennyit mozog, nem tudom, hogy van e összefüggés a szülés közeledte és eközött! Nekem vannak nyugisabb napok, és vannak mozgékonyabbak.

Judy: a fájások addig, amíg a víz nem folyik el tényleg nem annyira erősek, mint utána!

Briell: nem értem mi van most a gyerekekkel. Nekem Verus is és Johi is elég hamar befordult, és aztán nem forogtak már. Most viszont többektől hallom, hogy pörög a gyerek az utolsó hetekben is a pocakban!!!

Dorka: hú, már lassan csak egy hét van hátra, de amúgy a fiúk simán rá szoktak húzni egy hetet is. Aztán megindítja a doki, bár biztos beszéltek majd erről is. Még jó, hogy közel laktok a kórházhoz, és ha be kell járni majd gyakrabban, akkor sem kell feltétlenül befeküdnöd! :)

Kata
labkat

anna ez a hortyogó bálna nagyon aranyos! :lol:

Az én férjem szegény már külön alszik, mert egyébként is rossz alvó mindenre felébred és ehhez társult az én hortyogásom és vergődésem is. Egész éjszaka forogtam a hátamról az egyik oldalamra utána meg vissza + az esti egy alkalmas pisilés. Szegény ezt már nem bírta :lol: :lol: :lol: Azt nem tudom mi lesz, ha itthon leszünk és sírni fog a pici :P

Kép
Kép
akella

Nna ímhol ittvagyok én is.
Annyira kíváncsi voltam hogy szült-e valaki éjjel, de látom nem, ellenben sajnálatos események meg voltak... :(

Én voltam ma ctg-n 7kor, majd megkaptam a laborleleteimet. Minden oké, kivéve a vizelet, ami bacis, meg van benne fehérje - és a dokim hosszú percekig győzködött, hogy ugye nem is középsugaras a pisi amit vittem, mondom de, erre ő: biztos? Mondom igen, erre ő: tutituti? És így tovább....Ha folytatjuk még 10 percig, akkor még az is lehet hogy meggyőz arról hogy "rosszul" pisiltem...Mindenesetre jövő héten ezt ismételjük vmi lakmuszpapíros vizsgálattal a ctg-s nővel.
A doki szerint a lázas -takony állapot nem indokolja a fehérjeállapotot, mert akkor a kenetben is kellene lennie vminek, ami viszont tiszta mint a hó.
Szval némi kis izgalom jut a végére, de a vérnyomim meg rendben van.
Annyira rossz volt 6kor kelni, hogy azt hittem beájulok, úgyhogy kissárkányként ültem a kocsiban, de annyi azért szorult belém hogy legalább nem nyitottam ki a számat, csak magamben belül duzzogtam..Hogy miért? Ki tudja? Kell ok a 38. hétben? :-)
Vendég

Mi csak akkor aludtunk külön, mikor Apa taknyos volt, de nem volt jó.
Velem, nem tudom, mi van, de be vannak duzzadva az orrnyálkahártyáim, és nem kapok rendesen levegőt. Állítólag szuszogok hangosan. :oops:
Vendég

Briell
nekem is annyira eszembejutott egy teázó!! De úgy hiszem lesz még legközelebb, csak akkor majd figyelnünk kell arra hogy bababarát teázót keressünk :)

Horkolás...Most mondt a férjem hogy múltkor fel akarta venni...Tényleg milyen vonzó nőcis lehet ez... :evil:
Vendég

Ó, én ma megyek a leletért, kicsit para van, milyen lesz.

Nem, Gio, nem kell ok a 38. hétben. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.26 10:56-kor.
Vendég

Judy
nem lebetegedni!! Szülni!
:wink:
Vendég

Beugrottam a mhelyemre is, tegnap meg voltunk templomban is és mindenki azzal nyaggatott hogy nem sérült-e a kicsike a láztól. Milyen kérdés már ez? nem elég parás az ember lánya amúgyis?
Úgy döntöttem én a dokinak hiszek: nem sérülhet már ilyenkor és kész! :roll: 8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: