A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kép

Kép
Kép
tengdi

Kriszti... kalitkaszindrómám nekem is van néha.... :lol: :lol: :lol: :lol: végre megfogalmaztad mi a bajom.... Kép Köszi!!!!

Tengdi.
.. karácsonyos-mikulásos nézeted olyan jó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Teljesen megértem az igazságtalanság érzésedet... a mikulás-szülinap összevonásával... nekem a névnapom van szinte karácsonykor... :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: én se szerettem sose...ráadásul egyszer a mamám összevonta pluszba a szülinapommal is (az februárban van) akkor kiborult a bili... nagyon ropsszul esett... és kikértem magamnak, hogy ilyent tegyen velem... amikor a tesómnak szétvoltszórvamindenünnepazegészévre... én meg egybe kaptam mindent... :evil: :evil: :evil: :evil: de ez csak egyszer fordult elő.... :? :? :?

Scoop... én már lassan ott tartok, hogvy kinyúvasztanám legszívesebben ezt a macskát... bocs az állatvédőktől... :oops: :oops: :oops: de engem teljesen kiakaszt... én már mondtam apikának azt is... hogy vigyük el valahova... :oops: :oops: :oops: :oops: de nem tudjuk megfogni a rohadt dögöt.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
vikiviktor

ja, címe
a nap vesztese

Kép
Kép
tengdi

na még egy poénos, aztán hagyok máskorra is :lol: Kép

Kép
Kép
tengdi

Vikiviktor

a fenti képena kutya is alighanem annyira szereti a macsekot, mint te... :lol:

Kép
Kép
tengdi

Tengdi... a kép nagyon jó.... :lol: :lol: :lol: és tényleg több most az "idősebb" kismami.... :wink:

Babcika...
dejótnevettem.... köszi!!!! Kép
vikiviktor

Jaaaaaj dejó ez a csirkés is.... Kép
vikiviktor

Naaa ma sem aludtam délután....

Ja képzeljétek hogy jártam múltkor.... egyik este Dóri tök sokat bukizott... és mindig átöltöztettem, mert nedves lett a ruhája... (meg apika szerint egyébként is szeretem öltöztetni Dórit... és ebből sportot űzök... DE Dóri ezt nem igazán díjazza... és végig ordít minden öltözködést... hááát nem lesz manöken az tuti.... :lol: :lol: :lol: :lol: )
Apika kiakadt, hogy nincs már mit feladni Dórira... aszongya menjünk be kínába és vegyünk valami ideigleneset... nooo felcuccoltunk... (nekem tök mindegy volt, hogy hova megyünk... csak mennyünk már ... Kép elhívtuk a barátainkat is... és együtt bevonultunk kínába... választottunk Dórinak rugdalozokat ... no este levagdostam a címkéket... és bedobtam mosásba... veszem ki, hogy Kép erre az egyik lábfeje előre áll a másik hátra... noooo én akkorát röhögtem... és vittem, hogy megkérdezzem a férjemet, hogy ez most melyik kínai gyerekre lenne jó?????????? Kép
Már nem tudom nektek megmutizni...:( mert közben át lett varrva... pedig bánom, hogy nem fotóztam le.... :)

Nooo azt hiszem megyek Kép
vikiviktor

Megint csak gyors olvasásra, reagálásra futja, mert most értünk haza ügyezésből, Veronika az udvaron :) még el kell pakolnom a bevásárlást, fejni kell tejcit, mert 4-kor indulok a suliba :roll: ja és persze addig vmi emberi külsőt kellene varázsolni magamból.

Astrid: örülök, hogy jobban vagytok. :) Jaj, tudom, Julcsi is úgy lefogyott, pedig Ő sem volt túlsúlyos. :?

Manó:
no, akkor majd nézem, olvasom, csinálom a kenyereket, aztán refferálok, milyen volt. :) Kösz :wink:

Bibi:
hatalmas gratulációt Nektek, akkor Nektek is süt ma a npocska. :) Szép estét, és ünneplést. :wink:
Oltáson gondolom, túl ... :? hogy vagytok, lányok?

Scooper: Kocka rendes cica, pedig olyan csibészcica fazonja van. :lol: :wink:

Lilikém sugárzik a "hangod" ... örülök, hogy szép az élet :lol: én meg jól megdícsérlek Téged is meg Fruzsikát is. pusz Nektek. :)

KépKép
KépKép
madar

Viki, hát szivesen :lol: :lol: :lol: , sajnos ezeket az élet írja....de legalább van min röhögni, én is szoktam így utólag főleg.

Viki! macska ügyben, én is útálom őket, ha más szeretik ok, nagymamámnak is volt, és még nézegettem is őket, csak nem szeretem, de akinek van, az nagyon vigyázzon velük,mert egy rokon mesélte, hogy a macska nagyon szereti a meleg helyeket, ezért ülnek pl a konvektor szellőzőjére, stb. Szóval megfulladt úgy egy baba, hogy a macska bemászott a kocsiba, és mivel a gyerek jó meleg volt és meleget lélegzett ki jól ráfeküdt az arcocskájára :cry: :cry: :cry: ,szóval Viki üsd ki!!! :evil: :evil:

Scoop, örülök hogy tetszik a nevem :lol: :lol: :lol:

Egyébként még 2 vicces babás történetem van:...

Kép
babcika

1, Janóka és főnököm gyermeke között pont 5 hónap a különbség. Egyszer asszonykája elhívott,hogy míg ő eliszis trénerezik vagy mi a nyavaja, vigyázzak a fiára. Elmentünk. Ő elment edzeni, én meg ottmaradtam a gyerekekkel. ( Janó ekkor volt 6 hetes, Raivo 6 hónapos) Odajön egy cuki szőke édibédi, igazi cicababa csaj, (apu biztos beíratta edzőterembe.. :lol: ), " Jaj de édes babák!! Mind a kettő fiú? Mekkorák?" Válaszolok . Erre " És mind a kettő a tied?" :shock: :shock: Hát csak mosolyogtam, miután most mondtam el a korukat. Gondoltam, inkább matekórára íratott vóna be a bikád, aztán válaszoltam " Igen" És a csaj elégedetten elballagott.

Kép
babcika

Tengdi: én sem érzem magam ennyinek. :wink: :wink: :wink: :wink:

Kriszti:
no, ezt akkor bevasalom ... öri-hari, ha nem álltok meg, amikor IKEÁZ-tok. :wink: Szerintem véletlenül talán néhányan még rá fognak akkor érni. :lol: :lol: :lol:
éjszaka :D ... volt ma egy laptetőm, bizakodom én is ... mert ez a tegnap két szuri betett nekem ma éjjel

Viki: én nem értelek félre ! :wink: Sajnos hallottam néhány történetet ismerettségi körben .... háááát, én azért igyekszem résen lenni, bár nálam Julcsin látszik is a féltékenység ... bár tegnap este is olyan jót beszélgettünk játszottunk hármasban, mikor már Veronika aludt ... ragyogott az arca ... és olyan jó volt boldognak látni. :D

KépKép
KépKép
madar

Babcika... ezt már én is hallottam... próbálkozom... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jaaa Peppino neked akartam már tegnap is írni, hogy holnap majd kalózkodhatunk... mert mindenki talin lesz... (najó vagyunk azért egy páran akik nem.... :? :? :wink: :wink: :wink: ) majd jól teleírjuk az oldalakat.... (vagy nem.... ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy van Tomi baba??? Hogy telnek a napjaitok?????
vikiviktor

[quote="babcika"]B írta:babcikarumi!!

Lilla mire kap curit?

Prevenart ... kapta volna ... ha a dokinéni nem felejti el elhozni az oltóanyagot ... :roll: :roll:

Kép

Kép
bibiesbrumi

2, Blankikát várom, a 7. hónapban vagyok, írtó meleg, Janóval felszállunk a villamosra. Egy aranyos csaj átadja a helyet, látva méretes pocakomat. Előttünk ül egy nő, olyan 60-as. Néz ránk.
Janó felkéredzkedik, had üljön az ölembe. Mondom neki:

"Jancsika, ülhetsz itt, csak ne dőlj hátra, mert összenyomod a kistesódat"

Nő: " Miért van kistesója, és hol?"

Én: " Hát a hasamba."

Kép
babcika

Babcika.... Kép

Móni... nem is rémtörténetként akartam írni... köszi, hogy nem értesz félre... csak háááát annyi szörnyűséget lehet hallani... és hát az én tesóm se akart valószínű rosszat... csak.... így is kijöhet a testvérféltékenység.... :? :? :? és én azért írtam ezt le nektek, hogy ilyen is előfordulhat... de nem akarom, hogy ez miatt valaki parázzon.. meg ilyenek... dehát figyelni kell!!!! :wink: :wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.11.25 14:54-kor.
vikiviktor

Viki: macsek-ügy ... nekünk lenni 1, Nektarina, aki ugyan nem bejáratos a házba, kint megtiszteletben tartja a babakocsit - eddig -, de pár napja bejön Veronika szobája ablakán, amikor szellőztetek, meg a kamra ablakán, ami meg mindig kicsit nyitva - márcsak volt. ... Természetesen mindig a legrosszabkor, amikor szépen felöltözve indulnék, Veronika hordozóba bekötve, sapki, pléd rajta ... és akkor meglátom ezt a kis ördögöt benn ... hát persze, hogy a konyhaszekrény alá tűz be ... én meg szép ruha ide, szép ruha oda ... hasravágom magam és udvarolok neki a résnél, hogy jöjjön már közelebb ..... brrrrr ... volt benne részem az elmúlt napokban ... szval ne mentegetőzz, értelek. :wink:
Holnap jön a kukásautó, kiraktam a kukákat ... ilyenkor meg sem lepődöm, hogy odapakol valaki ... :evil: .. ez a tegnapi elvétette 1 nappal hamarabb jött :twisted: :twisted: :twisted:

Tengdi:
na ez a slussz poén Ferivel ...Kép

.... és akkor Neked is boldogságos névnapot. :)

KépKép
KépKép
madar

Babcika! :lol: :lol: :lol: A másodikra emlékeztem ezt már akkor is mesélted.

Kép Kép
manósziget

Húúú én lemaradtam a Feri sztorival... :oops: :oops: :oops: :oops: nem értek semmit.... :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Mano nekem is rémlett hogy már írtam :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Jaj, csajok én itt fuldoklom a röhögéstől, Tengdi, Viki Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

Babcika: ha belehalok a röhögésbe, arról Ti tehettek. Kép

KépKép
KépKép
madar

Viki: tudom, semmi gond, no, meg igazad is van. :wink:

bibi: doktojnénibacsi monnyon le :evil:

KépKép
KépKép
madar

Lányok, ha nem lesz a gyerekemnek tejci, amíg a suliban leszek az is a Ti lelketeken szárad ... :lol: na megyek és fejek, mert minnyá készülődnöm kell.

KépKép
KépKép
madar

no egykezes lettem....

húúúúúúúúúú azért lennék légy a falon Sütinél amikor jön.... lesz mit olvasson.... Kép Kép
vikiviktor

Ezt azért elmondom holnap Sütinek, hogy ne hagyja ki, olvasson vissza szépen mindent. :lol:

KépKép
KépKép
madar

jaj csajok milyen gáz ez az iwiwes hírfolyam.... az előbb olllllllllan jót röhögtem.... az egyik ismerősöm párt keres valami páratlan párkeresőn vagy mi a szösz.... Kép szerintem ha tudná hogy ezt most már minden ismerőse tudja tuti nem tenné...
vikiviktor

A kalózok több év eltelte után találkoznak:
- Hát Te szerencsétlen! Hogy nézel ki? Tuskólábbal, kampóval, szemkötővel?
- Hát ez úgy volt, amikor egy spanyol hajóra másztam át, beleestem a vízbe, egy cápa leharapta a lábamat.
- Hát a kampó?
- Perzsiában elkaptak lopás miatt, levágták a jobb kezemet. A szememmel meg úgy történt, hogy egy napos májusi délután a hátamon feküdtem a fűben, néztem az elhúzó fellegeket. Egy hülye galamb erre repült, belecsinált pont a jobb szemembe...
- De hát ettől nem lehet megvakulni!
- Nem. De ez volt az első napom a kampóval...

Kép
Kép
tengdi

[quote="manósziget"][ írta:manószigetsize=150]BRUMI, SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!![/size]

köszönjük! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Tengdi képek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: odab..sz rendesen mindkettő, de főleg az uccsó /már elnézést a vulgarizmus miatt :)/

Karácsony, Mikulás: nálunk Jézuska hozza az ajándékot, s Mikulás is jár évente.
Voltak már kételkedési szakaszban, de akkor mindig történt valami csodás ami miatt elhussant minden kétség... hiába nem hisz sok osztálytárs a Mikulásban, vagy Jézuskában, Ők bizton tudják, hogy léteznek.
A Mikulás levelet ír minden évben arany tollal pergamenre, tavaly itt hagyta a juta zsákját is véletlenül /nem is tudom idén hogy oldja meg majd a szállítmányozást :shock:
a Jézuska pedig, szintén tavaly, kissé figyelmetlen volt, s akkor rendezkedett a nappaliban, mikor mi megjöttünk anyóséktól, s Gergő észre vette, hogy a függöny meglibbent. S így is volt, mire felértünk, tele volt a karácsonyfa alja ajándékokkal.
Úgyhogy nálunk nincsenek tisztázatlan dolgok kérem. A karácsonyfát közösen díszítjük fel, így segítünk a Jézuskának, hogy több ideje legyen az olyan családokra, ahol csak kis gyerekek vannak, mert oda a fát is neki kell vinni :)

A Mikulás tavalyi látogatása így zajlott:

"Tegnap este Gergő és Vica őrült suvickolásban voltak. Csak a kefe serrenése hallatszott ki a fürdőből, na meg a susmogás.... Miután ezzel végeztek, szépen kitették a bejárati ajtóhoz a cipőket.. Majd villámgyorsan rendet raktak a szobában, alig öt perc alatt ragyogó rend fogadott a gyerekbirodalomba belépve. Minden autó a helyén, babák a polcon, plüssök a tárolóban, lego a helyén.. Gergő nyelvét félig kidugva a szájából, az asztala fölé görnyedve dolgozik valamin lelkesen... egy kis idő múlva hoz egy rajzot. A Mikulásnak rajzolta, színezte. Megkérdezte, hogy oda adhatja e Neki úgy, hogy a keksz és a tej mellé odateszi. Megegyeztünk abban, hogy ez egy nagyon jó ötlet. Így a bögre tej, s a mézes keksz mellé Mikulás ajándékot is kap...

Reggel izgatott hangokra ébredek. Csak foszlányok jutnak el hozzám, még félig alszom. Mellettem Ati már nézelődik. Majd a hangok egyre hangosabbak lesznek, siető léptek közelednek

-Anya! Apa! Nézd! Nézd! Idenéz! Itt hagyta a zsákját !

- Tessék? Mi van? Halkabban... Aha... - kezdek magamhoz térni. Az ágyamra leteszik a jutazsákot, izgatottan kutatnak benne.

- Apa képzeld, a cipőnkbe még szaloncukrot is tett!! - lelkendezik Vicus.

- Hűűhaaa....

Közben előkerülnek a kis Mikulászacskók. Elég dagiknak látszanak.

- Ide nézz Anya! Ráírta a nevünket! - bősz olvasás következik - KisAtinak hívja a Mikulás is Atit Anya!!!

- Hmm... tud valamit ez a Mikulás!

közben egy összetekert, átkötözött papírra akadnak a zsákban.

- Írt nekünk levelet!- jön a felismerés, miután szét bontják. - Nézd, Anya, Apa! régies papírra van írva, mint a pergamen!

Olvasni próbálják, nem megy.. kacskaringósak a betűk, nem ismerik fel mindet....Segítek.

"Kedves Évike, Gergő, KisAti!

Nagyon szépen köszönöm a tavalyi sütit és tejet, nagyon finom volt! Tudom, hogy nagyon jó gyerekek vagytok, de Évikém, az iskolában figyelj jobban oda! Gergő, nagyon ügyes vagy, gratulálok a sok piros ponthoz! KisAti! Nagyon szép kis baba vagy, de azért aludni se felejts el ám!

Mikulás "

Irulnak pirulnak... még mintha Ati is. Virgács nincs, olyan nagy baj nem lehet....

Bontják a csomagot, de kézzel nem megy, olló kell. Nagy az öröm mikor az egyikből egy zsiráf, másikból kiskutya, a harmadikból kiskönyv és tv-maci bújik elő...

Gergő keresi a sport szeletét..

- Nincs benne..- kámpicsorodik el.

- Én a helyedben jobban megnézném, hátha... Mikulás tudja, hogy te mit szeretsz - mondom , majd hüm, hüm, hüm hüüüümözök egy sort... és ott van. Téliesítve. Gergőn látszik a hatalmas megkönnyebülés.

Vicám is lelkendezve örül a balaton szeletnek. Hiába, mindenkinek vannak mániái. Az egész család az ágyunkon van. Gergő halkan súgja, hogy Mikulás elvitte a rajzot.. a kekszből csak egy picit hagyott, és a tej felét is megitta.... Ennek örültünk mindannyian.

- hmmm ... lehet, hogy jobb lenne, ha Mikulás estefelé jönne, nem éjjel - javaslom

- ÁÁÁÁÁÁÁÁ , hiszen akkor meglátnánk!!! - replikázik Vica. Az ötlet elvetve. Mikulás még hosszú, hosszú évekig éjjel fog járni hozzánk. S mikor Apa a fülembe súgja, hogy én vagyok a világon a legjobb anyuka, nem bánom, hogy eggyel kevesebb reggel lesz, mikor esélyünk van tovább aludni ... :) "

vicger

Megjöttem,

Molli nagyon édi a képeken :D a nagyi kedvence :wink: Uncsi a játszószőnyeg inkább alszik :lol:

Babcika,Blanka ízlése már most különleges....teknős :lol:

Dorka,
[quote]a írta:zzé látszik, hogy pár napja már csak 3 órákat alszom:)))titta hüle vagyok:))))
nem baj,nyomjad,mert én itt röhögök!!!!!!teccik!!!

[quote]t írta:e floranan..))))))))))))))))
kidőltem a lánykérésedtől)))))))))))))))

én nemtom nálatok, hogyan szokás......)) de mifelénk nem úgy dívik..hogy szeva..... büdös vagyok meg hullik a hajam! hozzámadod a lányodat?)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ok,itt már sírva röhögtem!!!!

Rita,
[quote]P írta:lusz, (ez tudom Babcikát is érdekelte), hogyan lehet olyan képet csinálni, ahol az előtér éles, a háttér pedig elmosódott? Remélem érted mire gondolok. Ehhez speckó gép kell, vagy valamilyen technika?
ilyet a picasa is tud

Andi,kockáshasú kép :lol: :lol: :lol: ,18 karika :lol: :lol: :lol: üzenetet vettük,mert mint vejem gondolom Berniért csinálja,akkor mi is ez a csajok megszólítás????????????

Brumi,csudaédes ez a mosoly :D

Móka,mivel kisvejem kicsapongani látszik,ígyha Boboka Ninijével mégse jön össze,akkor mi ........ :lol:

na,ha már Andi megemlítette,akkor elmesélem,hogy istenit kajáltunk nálunk :lol: :lol: :lol: ,azóta is nyalogatom a számszélét :lol:

Rita,de kár hogy nem jöttök!!!

Lina,köszi,még nem nézet meg,de igyexek :D Ez nagyon édi,már csak egy mosoly hiányzik :lol:

Kata,végülis nem muszáj 3 hós,csak azért írtam azt mert mindenki máskor tölti,és így elég széles intervallumot adtam,mert sokan nem figyelnek rám kép ügyben....hüpphüpphüpp....egy a lényeg olyan legyen ami kedvenc!!!!

Móka,én minden este csinálom a frottírtürcsis fejdörzsit,ha előjön akkor előtte még pluszban a keféjével is megdördölöm!!!

Jajjjj,lányos anyukák ne sértődjetek má meg,de kevés a fiú!!!!Vagy van olyan anyuka aki nem dönt a fia helyett.... :wink: :wink:
kriszti,a te lányod ,igen csudiszép,de olyan messze laktok.......távkapcsolat??? :?

Tara,sajnálom hogy csak most,de nézzétek el,nem volt gépem....

Boldog Szülinapot kívánok Annának!!!ezzel a videóval :D http://www.youtube.com/watch?v=k0NDU1TRN_0

pár napig nemtok olvasni és mennyi vár...........már 2 órája olvasok,de még a felénél se tartok,így most ezt elküldöm,mert marha mérges leszek ha elszáll....

sutimano76

Az anyós felhívja orvos vejét.
- Fiam, kificamodott a bokám, most mit csináljak?
- Sántítson mama, sántítson!

Kép
Kép
tengdi

csajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vazze Luca rajtam alszik, mindjárt felkel ahogy rázkódom a néma röhögéstől, ez nem ér!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

ez nem ér, nekem képeket kell keresnem, a blogba végre írni valamit, ha találtam képeket akkor azzal valamit művelni, hogy olyan legyen amilyet szeretnék, erre itt ontjátok a vicceket ezerrel :):):):):)

vicger

A férj és a feleség vásárolnak. A feleség megkérdezi a férjet:
- Drágám, holnap lesz anyukám születésnapja. Mit vegyünk neki? Valami
elektromos dolgot szeretne.
- Mit szólnál egy székhez?

na nem akarom, hogy túl sok legyek sziasztok

Kép
Kép
tengdi

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76

na,ha már Andi megemlítette,akkor elmesélem,hogy istenit kajáltunk nálunk :lol: :lol: :lol: ,azóta is nyalogatom a számszélét :lol:

Ejj, hát nincsen szappan, víz, törölköző? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

hát legyen ma vidám ez a Katalin nap :lol:

Kép
Kép
tengdi

na jó, hogy Krisztinek nehezítsem a dolgát még egy :lol:

A ló fut az erdőben, megállítja a farkas. Erre a ló:
- Farkas koma, most az egyszer ne bánts, fontos üzenet lesz az egész
erdőnek, neked is.
- Igazán? És hol van az az üzenet?
- Ide írták a jobb hátsó patámra.
A farkas hátramegy, hogy elolvassa, a ló meg jól fejbe rúgja.
Egy óra múlva kábultan ébred fel a farkas és így szól:
- Nem tudom, minek játszom az eszem, mikor nem is tudok olvasni

Kép
Kép
tengdi

Tengdi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezt kár lett volna kihagyni, qrva jó :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Luca,Lotti de ügyik!!!!Enyim még csak nyomkodja fel magát ha háton van,hol egyik hol másik oldalra,de fordulni még nem tud,viszont annyit észre vettem,hogy este leteszem x helyre az ágyba és reggel min. 20 centivel feljebb ébred!!!!de szalad az idő,mégcsak nerég szültünk,és lassan rohangálhatunk utánuk :D

Dorka, Berni detto ,de mi még nem jutottunk a hányásig......ha fog már,akkor adj a kezébe rágókát,mi még nem fogunk,így marad a kéz kivét.....párszor kiveszem és aztán abbahagyja..

folyt köv. este

sutimano76

Na jól elhúzott mindenki :!: :!:

Kép
babcika

Én is megcsináltam a vacsit, de látom nem maradtam le semmiről :lol:

Kép
babcika

Kriszti, megbőgettél... olyan jó volt olvasni a mikulásos sztorid... Lehet nálunk is reggelre kéne megjönnie? Csak akkor mi legyen keresztapuval?? Ő tavaly is beöltözött.. :roll:

Viccek jóóóó. :lol:

Kép Kép
manósziget

csak gyorsan: Lottim megkapta az oltásokat, elég nyűgi ... remélem, holnapra kialusszuk !!!

MINDENKINEK köszönjük a jókívánságokat !!! :)

most megyek hajat mosni, lehet, még jövök ma ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Én is bőgtem Manó, főleg az utsó mondaton, és ugyanez járt az eszembe, hogy reggelre jöjjön, de nálunk is az a gond, hogy beöltözősdi van. :? :roll:

Kép
babcika

Viki,én azt vettem észre,hogy a kari közeledtével drágulnal a játékok,példa:mikor volt büfénk,elég gyakran jártunk a metroba,ahol nagy (kb 80 cm-s)malackát nyáron 4000 körül vettünk,na ugyanez szeptemberben már 6000 volt,és kari előtt 2-3 héttel uanez már 12000....szép????????? :shock: :shock: :shock:

szép rucik!!!

Mabe,képet erről,mert én nem hiszem!!!!
[quote]M írta:olli babának is vannak rossz időszakai

Scoop,kedden drukk!!!!!kókuszgolyó :lol: :lol: :lol: iiiiiiigen!

Manó,belinkelt video :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BAbaképek és kiscica édesek!!!

Piciibo,akkor sok erőt az előttetek álló úthoz,drukkolunk.........pénz,ha lenne segítenék,de megint úgy néz ki hogy férjemnek melót kell keresnie :(

Boldog névnapot Katáinknak!!!

Móni,kamerázzátok be a kapu előtti részt!!!!!Vagy kérdezd meg a szemeteseket kinek nincs szerződése velük :lol: ,nagy valószínűséggel az rakja oda,ha nem ezért,akkor lehet van egy haragosotok.

Köszi a hiányolást....hüpphüpp..megható :D

Brumi,Boldog házasságit :lol:

Én is hallottam már olyanról,hogy nagytesó bántja a kicsit.....

sutimano76

nálunk soha nem volt beöltözős Mikulás 8) annak idején gyerekkoromban, én nagyon féltem tőle. /még kiskamaszként is tartottam tőle a sulis ünnepélyeken :oops:

Bibi nyugipuszi Lottidnak! :)

vicger

Lányok, köszönöm a köszöntést, jól esett!!! T-pk, neked is nagyon boldog névnapot!!!

Brumi, Boldog házasságit!! Lányoknak puszi a szuri helyére!

Tengdi, :lol: :lol: :lol: :lol: !!

Scoop, kókuszgolyót szeressem! Keddre drukk!

Piciboo, Ákos nagyon ügyi volt az úttal!

Viki, Dóri nagyon ari a ruhácskában!!!

Anna, megnéztem lánykád a picen, nagyon széppppp!!

Babcika, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!

Én már nagyon várom a holnapi napot!!!!

Kép
kata05

Kata!

Én nem várom a holnapi napot, mert itt leszek szinte egyedül.

Kriszti, Manó, Imola, Rita, és akik most nem jutnak eszembe, légyszi gyertek holnap a fórumra!!!

Móni és többi találkások!!

Lehet egy kérésem. Tudom, kisebb gondotok is nagyobb lesz ennél, de mondjuk félóránként váltva egy-egy anyuka bejelentkezhetne tőletek, és akkor legalább nem érezné(nk)m magam annyira távol, na?? Kép

Vagy sokat kérek :?: :?:

Kép
babcika

Brumi!

Boldog évfordulót nektek!

Kata és Tengdi!

Boldog névnapot kívánok!

Most csak ennyire tellett :cry:

Ja, és holnapra jó talizást, a megmaradt kajákat elpostázhatjátok nekünk :wink:

( Az Alexandra kiadónál neten 40%-kal olcsóbbak a könyvek pár napig, érdemes körülnézni)

Kép
arvaerika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: