Móni, aztaaaaa nagyon helyesek vagytok ( én nem emlékszem, hogy láttam volna fotot Johannáról , ugye nem láthattam még? ennyire hülye nem lehetek

)
kész nagylány

én annyira szerettem volna sötét szemű és hajú gyerkőcöt, helyette pont az ellenkezője az én kis Lillám, de így is imádom
Torta is szupi lett, én sógornőm is sütött volna ( nagyon jókat csinál) de nem volt pofám ezzel fárasztani.
Mi a gond a zuraddal, ha gondolod írd le, engem nem fárasztasz vele, nem mindig habos torta az élet másnál sem szerintem.
Betti gyönyörű Doriszod és Huni és helyes kis pasi

tecc a bútor, helyes kis csajos szoba, Hunor pakolhat kedvére a nővérkénél

én se használtam olajat max. mikor koszmó volt a fején kb. 1 éve
Klarissza, dejódejódejó meggyógyultatok

akkor ez a 3 napos láz volt ugyi?
Ilba, nekem ez totál kiesett, hogy kicsi Bercinek nem volt még foga

na most aztán beindul, figyeld csak meg nem győzöd majd számolni
Beni nagyon ügyes és ha jól emlékszem nem is régen kezdtétek a sísulit?
Katica, nálunk már nem poén a konnektor , Lilla megunta, de van helyette sok más és én nem szólok, figyelmen kívül hagyom és akkor nem is olyan érdekes.
Azt tapasztaltam, ha rászólok, hogy NE vagy NEM SZABAD annál jobban érdekli, ja és közben figyeli, hogy figyelem-e és ha nem akkor abba hagyja a rosszalkodást
Étkezési etikett, hááááááát az hosszú ahhoz már áradt vagyok, hogy ecseteljem, de holnap leírom, hogy zajlik D. Lillánál az evészet
Anya, rokonok

okoskodtak vagy mi van?
Azért jó volt kicsit kikapcsolódni, nem?
Mikor jöttetek erre, én lehet akkor Hatvanba dolgoztam.
Mindjárt megyek és megnézem a vidit
Vera, remélem Iza már sokkal jobban van!
Nati, hajrá tesóka!
Kata, nálunk is nagy kedvenc a pufi ( mi kukacnak hívjuk ) de én nem örülök, hogy L. rákapott, mert nagyon sós . Szerinted?
Mondjuk Buláta is van neki, de már azzal nem lehet beetetni, rájött, hogy van attól ízesebb is
Hugicád és a kis Erik jól vannak?
Fürtöske, megy a drukk ketteskéhez++++++++++++
Honey, úgy eltűntél, remélem nem vagytok betegek?
Minden folteltávolítás előtt áldom a neved a tisztítószerért, esküszöm nagyon szuper, csak fújok és be a gépbe és nyoma sincs a foltnak.
Nagy segítség, köszi
Tegnap megjött a széklet eredmény, negatív se gomba se baci nincs .
Ennek örülök, hétvégén Papának volt hasmenése, ma meg anyumnak kezdődött. Lilla megfertőzte a nagyszülőket