A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Móni

Kép
ission

Kép

Móni

Kép
ission

Kép

Móni

Kép
ission

Kép

Móni

Kép
ission

Kép

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Mindjárt vissza olvasok.
Köszönjük a dicséreteket!!!! :)
Kész lett a videó az első fotónk alá tettem a linket, de állítsátok a hangfalat elég hangosra, mert sajnos egy picit halk lett a zene.

Amit most látok. :)
Ission
Nagyon édes Johanna. :) Sokkal nagyobbnak néz ki, mint amennyi. Te is jól nézel ki. A tortát Te sütötted?? Ő a Te anyukád?? Sajnálom, hogy a pároddal össze kaptatok. Nekem se volt jó a hétvége, ÉN is összekaptam a rokonokkal. :( :(

Na, mindjárt folyt köv

Kép
Kép
anya1118

Ission
Johanna olyan gyönyörű kislány! :) Szép a tortája is , meg a közös kép is szuper.Sztem is érettebb az arca a kortársainál :) A bazárotokon jót mosolyogtam, nálunk is rendszeresíteni kellene egy ilyen dobozt, mert az h. csak üljön és egyen, Léna életritmusával összeegyeztethetetlen. :lol: Eygfolytában mutogat, minden falat után iszik, dobálózik, majd hisztizik a ledobott cuccokért.De gondolom ez egy ilyen kor, nem? Vagy nevelgetni kellene?

Nati
drukk! izgi! Igen voltunk abban a cukiban.Anyósék a szomszédban laknak.Dobost és krémest ettünk, mindenhol ezeken tesztelünk, és hááát nagyon nagy csalódás volt..száraz és az íze sem jó. A fagyi viszont fini és a hely is olyan trendi. :wink: De tortát onnan nem rendelünk az tuti.

Ilba
váci forte. De csak 5 évet, középsuliban már kosaraztam, mert állandóan eltört valamim a kéztől.

Kép
katica_75

Mammuci
Köszi szépen!

Kata
De Ti meddig vagytok fent, hogy Kevin ilyen sokáig játszhat?? Próbáld meg, hogy a nagy agyában altatod, ha már nem együtt alusztok és Te is úgy csinálsz mintha aludnál. Nekem mostanában csak így alszik el Kincső. Édes Kevin a pufival, Kincsőnek is nagy kedvence. :)

Évi
Nagyon vigyáztunk. Aranyos vagy, hogy figyelmeztettél. Tényleg kellett is vigyázni, mert gyakran volt köd és sok volt a felelőtlen autós. :(
Hát így azért könnyebb a zebrával ha van hova dugni. :) Jó kísértés mentességet. :) Simán bemehettünk volna hozzátok gondoltam Rád mikor Gyöngyösnél jártunk. :) Influ az utcátokban?? Huuu nagyon vigyázzatok!!!

Ilba
Végre végreee!! Éljen a pici első foga!! :) Gratulálok!!! Jó sokáig váratott magára.

Klarissza
Örülök, hogy Matyikád meggyógyult!!!

Betti
A gyerekek nagyon szépek, a vonalzódat én se látom. :(

Nati

Nagyon édes Fannid és az a torta!? Nagyon ügyes vagy, nagyon szép lett!!! Most akkor mi lett a teszt eredménye?? Tényleg terhes vagy?? :)

Vera

Izád jobban van?? Kórházba nem kellett menni ugye??

Minden betegeskedőnek jobbulást, gyógyuljatok meg hamar!!!!!

katica
Ezt az evős témát Én hoztam fel. :) Mert Kincsem is ugyanezt csinálja amit leírtál. :) És kérdeztem, hogy mit lehetne tenni van -e valakinek ötlete. De most, hogy más gyerek is így eszik kezdek megnyugodni. :) Mondjuk ettől még nem lesz jobb az étkezési kultúra. :)

Kép
Kép
anya1118

Anya
:) de úgy rémlett mintha Ission írt volna arra, valami bazáros cuccról, amit ilyenkor elővesz :?: de lehet rosszul emlékszem. :lol: Alkotnak a csajok itt is ott is! :lol:
Engem ennél jobban zavar h a konnektorokkal nem tudunk betelni idestova 4-5 hónapja. :twisted: :twisted: Pedig naponta 800szor elmondom h. nem szabad. mondja h. neeem és belenyúl. És így megy ez a virágfölddel, a sütőgombokkal ....stb stb....mikor kell elkezdeni a nevelést , vagy mikor fogják megérteni :?: :wink:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasni.

Nati
Fanni hogy elaludt a hintába, édes nagyon. Cuki elől az a kis fürtöcske.
Baromi szép az a torta, uh, hát nekem nem lenne türelmem ilyen szépet csinálni, ügyes vagy.
GYED témához nem tudok hozzászólni, nálunk még tervbe sincs kistesó.
Mi még mindig nem oltatunk, sztem fölösleges, egy csomó más vírus is van amit simán el lehet kapni, és ugyanolyan veszélyes szövődményei vannak, minden ellen úgysem tudom beoltatni sem őt sem magamat.
De izgi, akkor most mi van? Jön a baba?

Vera
Iza babának jobbulást, szegényke, reméljük holnapra meggyógyul és szülinapozhattok.

Klarissza
De jó, hogy Mátyás meggyógyult!

Betti
Nagyon szépek a gyerekeid és hasonlítanak is nagyon egymásra. Tényleg szép szobája van Dorisznak, olyan csajos, az ágy is tök jó.
Olajozni, ezt hogy érted? Én soha nem olajoztam :oops: Nyáron hintőporoztam a hajlatokat oszt ennyi.

Anya
Igen ő az én anyukám a képen. A tortát tesóm sütötte (örök hálám neki) én utálok sütni, most akartam, meg is vettem hozzá mindent, de semmi segítségem nem volt, Johanna extra nyűgös volt az utóbbi napokban, így aztán tesóm bevállalta a tortát.
Szerintem a haja miatt látszik idősebbnek, iszonyt gyorsan nő neki, kb. 2 hetente vágom elől, mert a szemébe lóg.
Hol is voltatok? Ez kimaradt nekem. Mi volt a rokonokkal?

Katica
Köszi a dicsit.
Jaja, Anya hozta fel a témát, én meg elmeséltem hogy zajlik nálunk az evés. Bazározunk össze vissza.
Evéssel kapcsolatba, azt olvastam, régebben a Suttogóban, hogy ha játszik evés közben, dobál, meg ilyenek, akkor befejezettnek kell tekinteni az evést, meg hogy ideje korán, azaz a kezdetektől neveljük az asztali etikettre….
Szerintem meg idővel kinövi, nem sok felnőtt szokott dobálózni a kajával.
Nevelés, huh, nálunk is van hiszti ha nem engedek dolgokat, egyre durvább, sokszor csak nézek némán, mert nem tudok mit kezdeni a helyzettel.
Amiben csak lehet engedek, vagy kárpótolom, ha nemet kell mondani, elég nehéz, na de nézzük a jobbik oldalát, nem egy tedd ki had hűljön gyerek, vannak elképzelései, akarta.

Szegényem elég nyüszi mostanában, jönnek az őrlő fogak, hogy mennyi nemtom, nem sűrűn nyúlkálok a szájába, mert a végén ujj nélkül végzem. :D

Na ennyi, eldugulok lassan.

Móni

Kép
ission

Kedves Mindenki!

Olvassátok el Ti is, milyen vicces történetek kapcsolódnak a Mikuláshoz, és szavazzatok a legjobban tetszőkre!

http://koloknet.hu/975-mikulsok-innen-onnan/

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Móni, aztaaaaa nagyon helyesek vagytok ( én nem emlékszem, hogy láttam volna fotot Johannáról , ugye nem láthattam még? ennyire hülye nem lehetek :twisted: )
kész nagylány :lol: én annyira szerettem volna sötét szemű és hajú gyerkőcöt, helyette pont az ellenkezője az én kis Lillám, de így is imádom :lol: :lol:
Torta is szupi lett, én sógornőm is sütött volna ( nagyon jókat csinál) de nem volt pofám ezzel fárasztani.
Mi a gond a zuraddal, ha gondolod írd le, engem nem fárasztasz vele, nem mindig habos torta az élet másnál sem szerintem.

Betti gyönyörű Doriszod és Huni és helyes kis pasi :lol: tecc a bútor, helyes kis csajos szoba, Hunor pakolhat kedvére a nővérkénél :lol: én se használtam olajat max. mikor koszmó volt a fején kb. 1 éve

Klarissza, dejódejódejó meggyógyultatok :lol: akkor ez a 3 napos láz volt ugyi?

Ilba, nekem ez totál kiesett, hogy kicsi Bercinek nem volt még foga :lol: na most aztán beindul, figyeld csak meg nem győzöd majd számolni :lol:
Beni nagyon ügyes és ha jól emlékszem nem is régen kezdtétek a sísulit?

Katica, nálunk már nem poén a konnektor , Lilla megunta, de van helyette sok más és én nem szólok, figyelmen kívül hagyom és akkor nem is olyan érdekes.
Azt tapasztaltam, ha rászólok, hogy NE vagy NEM SZABAD annál jobban érdekli, ja és közben figyeli, hogy figyelem-e és ha nem akkor abba hagyja a rosszalkodást :lol:
Étkezési etikett, hááááááát az hosszú ahhoz már áradt vagyok, hogy ecseteljem, de holnap leírom, hogy zajlik D. Lillánál az evészet :mrgreen:

Anya, rokonok :twisted: okoskodtak vagy mi van?
Azért jó volt kicsit kikapcsolódni, nem?
Mikor jöttetek erre, én lehet akkor Hatvanba dolgoztam.
Mindjárt megyek és megnézem a vidit :lol:

Vera, remélem Iza már sokkal jobban van!

Nati, hajrá tesóka!

Kata, nálunk is nagy kedvenc a pufi ( mi kukacnak hívjuk ) de én nem örülök, hogy L. rákapott, mert nagyon sós . Szerinted?
Mondjuk Buláta is van neki, de már azzal nem lehet beetetni, rájött, hogy van attól ízesebb is :lol:
Hugicád és a kis Erik jól vannak?

Fürtöske, megy a drukk ketteskéhez++++++++++++

Honey, úgy eltűntél, remélem nem vagytok betegek?
Minden folteltávolítás előtt áldom a neved a tisztítószerért, esküszöm nagyon szuper, csak fújok és be a gépbe és nyoma sincs a foltnak.
Nagy segítség, köszi
:lol:

Tegnap megjött a széklet eredmény, negatív se gomba se baci nincs .
Ennek örülök, hétvégén Papának volt hasmenése, ma meg anyumnak kezdődött. Lilla megfertőzte a nagyszülőket :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ma 1 éve hogy a feljebb való megajándékozott minket ezzel a gyönyörű, édes kicsi lánnyal.

Ma egy éve hogy megszületett egy nagyon havas hajnalon.

Már egy éve bearanyozza az életünket.

http://www.youtube.com/watch?v=dZJpR9v8IFc

És Boldog Katalin napot az érintetteknek

Éééés Iza szuperül van:)) a gyógyszer jó neki

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Anya, nagyon jó lett a videó :lol: :lol: :lol:

Ilba, gratulálok az első fogacskához :lol: :lol: :lol:

Nati, mi újság?

Képzeljétek tegnap azt hittem rosszul látok. Zsombinak ugye jön a bal alsó kisőrlő foga, de képzeljétek ezzel együtt kibujt a bal felső szemfoga is. Így már megértettük a férjemmel miért volt ennyire rosszul Zsombika. Szóval most van 10 fogunk. Őrület.

Kri

Kép
Kép
kri29

Krisztián és Izabella Isten éltessen benneteket 1 születésnapotok alkalmából!

Kri

Kép
Kép
kri29

Vera, nagyon jó lett a videó. Iza irtó édes kiscsaj :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Iza és Krisz Gyerkőcöknek nagyon boldog szülinapot kívánok sok szeretettel!!!!!

Kép

Vera :) Örülök,hogy Iza jól van!!!Akkor nem is volt kórház, de jó!!!! :wink:

Nati :) mi újság tesztügyben?

Móni :) olyan édes Johanna :) és a neve.....hát sajnálom,hogy nem a második nevemet adta anyu elsőnek, ugyanis a második nevem a Johanna :lol: na, majd ha kislányunk lesz....... :wink:
Egyébként nem is tudnék más nevet elképzelni hozzá :)

Jesszus, Kri!Ennyi fog!
Én már aggódom, hogy 9 hónapos kora óta egy darab sem jött ki új neki :? Van valaki így ezzel még?
Vajon miért stagnál neki így?
Büdös kölök ma már reggel 5-kor fent volt és esze ágában sem volt visszaaludni.Most bezzeg húzza a lóbőrt :?
Most amióta ezek az enyhébb idők vannak, megint ébred 2x legalább éjjel :? enni sem akar nagyon azóta
Hiába, hidegkedvelő a gyerkőc :lol:
Vendég

Jaj, Evi, örülök,hogy nincsen gond a kakival :wink: :)
Én nem merek Marcinak adni ilyen rágcsákat, mert amúgyis elég rossz evő :? És akkor rendes kaját tuti nem eszik.

Mostanában rákapott nagyon a cicire is újra, lehet az is elteliti?Vagy ilyenkor az már nem laktat?De reggel viszont (hiába szopik hajnalban)bepuszilja a 220 tápszert is 8)
Vendég

Lányok, használ valaki textilpelenkát?
Most gondolkodom rajta,hogy esténként már fürdés előtt pár órával használom Marcinak, most hajtok felső pelenkatartó után.Vagyis ami régen volt, gumibugyi szerűség. :lol:
Vendég

IZA ÉS KRISZ ISTEN ÉLTESSEN!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya, de jó lett a vidi, ügyes vagy!

Vera, Iza is tündér kislány nagyon! De jó, hogy meggyógyult Ő is!

Kri, a szemfogtól nagyon félek, nekünk még nem bújt ki, de így is 12 fognál tartunk 8) azt hallottam az nagy fájdalommal jár :twisted:

Fürtöske, szopi után 220 ml tápi az nem egy rossz étvágy :lol: lehet darabos kajákat esetleg fogzás miatt nem szívesen eszi, ezen ne aggódj.
Pufi/kukac nálunk se ipari mennyiségben fogy, de már tudja hol tartjuk és mutogat ezerrel, hogy kéri :evil:

Étkezési kultúránk elég érdekes, 2 kanállal eszünk manapság 1 turkálós ami a kisasszony kezében van a másikkal etetem.
Borzalmas malackodással jár minden evészet, de kiköveteli magának a kanalat és előbb utóbb meg fog tanulni biztos szépen is enni, de most még ez a fajta kéz kordináció elég zavaros :lol:
Amikor úgy érzi, hogy elég volt, határozott mozdulattal rázza a fejét és mondja, hogy nenenne :lol:

Darabos étel esetén nálunk is megy a dobálózás, sőt a víz is alkalmanként 25x is repül jó messzire.
Kicsit bosszantó a dolog, de gondolom érettségi banketten már nem így fog enni , ja és vizet se igen iszik majd 8)
Én úgy gondolom ez életkori sajátosság, majd kinövi mint sok mást is, tesónál nem voltak ilyen jellegű problémák, de Ő alapba nyugisabb a mai napig nem mellesleg szűz jegy szülötte, Lilla pedig kis akaratos skorpió :roll:

Katica, ha nem csak a művész neved Katalin akkor Isten éltessen névnapodon :lol:
Ha van még Katalin közöttünk akkor Őt is!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Pici Izának és Krisznek! :)
Kép

Kata
Neked nagyon boldog névnapot!!!!!!
És minden Katalinnak ha van még. :)

Évi
Katicának művészneve :) ez jó, de Ő igazából nem Kati. :) De azért biztos örül. :) Köszi a videó dicséretet. Mi mindig végig bőgjük akárhányszor megnézzük, lehet túl érzelgősre sikerült.
:roll: Rokonok borzasztóak voltak, Én kiakadtam teljesen. Ja, mindig azt hiszik nekik van igazuk, még jó, hogy 220 km-re laknak ilyenkor nem bánom. :) Hajdúságban laknak , azért mentünk felétek. :)

Ission
Keresztelkedni voltunk. Kincsünk nem pogány többé. :D:D:D Utána volt balhé sajnos, ami nagyon rosszul esett, mert nagyon megbántottak. Én nagyon lelkis vagyok emiatt még ma is alig aludtam. :( :( Haj miatt irigy irigy. :) :) :)

Megyek mert fő a kaja!!

Kép
Kép
anya1118

Most teljes a bizonytalanság. Vettem tegnap egy másik fajta tesztet és azon is több óra múlva lett egy halvány csík. most inkább várok pár napot és talán vasárnap reggel csinálok megint egyet, ha addig nem jönne meg.
Szerintetek?

Kép
Kép
nati80

Évi:örülök hogy jó lett az eredmény.Akkor mitől lehetett?
pufi:én örülök hogy valamit legalább eszik ez a gyerek mert mostanába alig eszik.HUgomék jól vannak Erik baba kicsit hasfájós de reméljük hamar elmúlik,

Izának és Krisznek Boldog szülinapot!!

000kata

Anya: köszönöm a köszöntést :lol:

000kata

KATA, bocsi Te vagy az igazi KATALIN :lol:

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya, rokonokkal ne foglalkozz, Ti már külön család vagytok ott van a gyönyörű Kincsed és a párod.
De jó, hogy nekünk senki nem dumál bele az életünkbe :lol:

A vidin én is elpityeregtem magam, de én alapba ilyen kis érzelgős vagyok :cry:

Kata, nekem mindkét gyerfek hasfájós volt, nem egyszerű, de majd kinövi. Az aloe vera-féle Activator jó a pocifájásra és én ezt sajna tavaly nem tudtam :evil:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ja, Kata ez a fosika a múlthéten egyfajta vírus volt Lillánál. VAn belőle bőven sajna és ez a szép tavaszi idő kedvez is nekik :mrgreen: jöhetne már a szibériai tél és essünk túl rajta.
Utána meg hipp-hopp itt a tavasz :lol: vagy karácsony tájékán megállíthatnánk az időt mert azt nagyon szeretem és mi most 20 év után először Szentestén nem fogadunk vendégeket Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica, aha fedő neved Katica , bocsi megelőlegeztem egy névnapi jó kívánságot
Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katicának, Natinak! (hú, nem tudom, van -e még itt Kati más.... :roll: )

Boldog névnapot nektek! :)
Kép

Kicsi Iza, és Krisz!!
Boldog '. szülinapot!
Kép

Kép

Kép
ditta76

Nati!!
Örülök, hogy jelentkeztél! És milyen hírrel??? Izgi! Szerintem két eltérő típusú teszt nem tévedhet! Még ha később is jelent meg, akkor is csík.....

Fog-téma:
Csak annyi, mi 16-nál járunk.......és mind a 4 szemfog kint van már, és hát gyanítom, hogy ettől, de volt 1-2 (3,4,5.....) brutál éjszakánk! :shock: Már remélem nemsokára vége van a fog-mizériának! Minden esetre nem lennék azok helyében, ahol még csak 2-3 fog van.... :?

Evi!
De jó, végre megnyugodhatsz, hogy minden okés Lillussal! :D

Ission!
Nagyon csinik vagytok! Hatalmas haja van a lányodnak! :shock:

Kép

Kép
ditta76

Vera!
Hála Istennek, ti is megnyugodhattok! A videó édes! :)

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy hsz erejéig. :)
Hoztam Nektek sok-sok újdonságot.
Amit figyelmetekbe szeretnék ajánlani, az továbbra is a saját készítésű Gremese Mei Tai nevű szuper kis hordozóeszköz, valamint a hideg időben segítséget nyújtó hordozótakaró.
Mindezeket megtaláljátok itt, a honlapomon:
www.mei-tai.hu
A mei tai-ok kérhetők szettben is, ha valamelyik mintából nem találsz a kedvedre való fazont, azt jelezd kérlek.
A Babanetes kedvezmény továbbra is él, keressetek priviben!!!!!!
Érdemes időnként ellátogatni az oldalra, mert hamarosan jön a Gremese Erszény, ágynemű garnitúrák, a kismama bandázsok, derékmelegítők, ovis szettek, és még ki tudja, mit találunk ki. :)
További kellemes estét! :)

Üdvözlettel:
Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Izabellának és Krisztiánnak nagyon boldog születésnapot!!!!

Móni

Kép
ission

Katalinok!!!
Nagyon sok boldog névnapot!!!!

Móni

Kép
ission

Évi
Már tettem fel fotót régebben, mikor előbukkantam, rejtekemből :)
Már kibékültünk, csak röpke veszekedés volt, csak ilyenkor kivagyok, szerencsére nem sűrűn van, ilyenkor édes a kibékülés.

Anya
Ja tényleg, most hogy mondod, emlékszem. Már csak egy kérdés: hol van a videó, amiről a többiek beszélnek?

Fürtöske
Örülök, hogy tettszik lánykám és a neve is :D
Nem használunk textilpelenkát, és most nem is tervezem, így is alig győzök mosni :evil:

Móni

Kép
ission

Vera
Örülök, hogy meggyógyúlt Iza, nagyon cuki a videón, mikor alszik, olyan mint egy angyal.

Ditta
16 fog, te jó ég :shock: , ti aztán belehúztetok, mi a 9-10. nél tartunk

Nati
húúú, akkor nagy az izgalom, várjuk a fejleményeket

Móni

Kép
ission

Isten éltesse a születésnaposokat!

Köszöntéseket pedig köszönöm én is (katalin).

Ditta
16 fog???? Nem semmi! Lehet nálunk is ez az oka az éjjeli ébredéseknek? Bár Fanni nem sír, ha kiveszem magam mellé, csak ha visszateszem az ágyába.

Kri
Az a 10 fog sem semmi!

Ma éjjel új próba alvás téren. Fanni ágyába tettem néhány + puha takarót és legfelülre egy vékony huzatba tettem irhát. Remélem erre gondolok (báránybőr és szőr). Lehet kemény neki a kókuszmatrac? Még azt is olvastam valahol, hogy nyugodtabban alszanak rajta a gyerekek.

Kép
Kép
nati80

Évi, Ditta
:lol: :lol: köszönöm, de ahogy Anya már lebuktatott" csak álnév. Eltartalékolom február 2.-ára.

Évi
hajaj, akkor nálatok még plussz maszatolás is van a dobálózás mellé. :) De így tuti hamar tud majd egyedül enni legalább.

Kata,Nati:
Sok boldog névnapot!!

Szatmáriné Kati
ha benézel esetleg, NEKED IS SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

IZA és KRISZTIÁN BABÁKAT ISTEN ÉLTESSE AZ ELSŐ SZÜLINAPJUKON!!!!! Kép

Anya, Vera
nagyon szépek a klippek! :P

Kép
katica_75

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket :D El se hiszem,hogy már 1 éves a kis szemünk fénye.Éjszaka nosztalgia is meg volt.Pityeregtem is :oops: A mai szülinap nem volt nagyon jó,mert apa dolgozik :cry: Vasárnap lessz szülinapi buli ahol mindenki ott lessz :D Éjszaka alig aludt érezte,hogy 1 éve született és akkor is fent volt :D Majd hozok képeket is :D

Iza baba neked is nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!!!!Istenke éltessen téged is nagyon sokáig!!!!

Katalinoknak Nagyon Boldog névnapot kívánunk!!!!

Sajnos most csak ennyi voltam.Holnap jövök.

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
Kép
reni_24

Katalinok nagyon boldog névnapot !

Kri

Kép
Kép
kri29

Jaj de le vagyok maradva...

Iza, Krisz! Boldog szülinapot kívánok nektek!

Vera, nagyon jó lett a video! Férj jelentkezett?

Móni, nagyon szép kislány Johanna, tényleg olyan mint egy másfél éves csajszi.

Anya, én sem találom a videot, pedig visszanéztem az elmúlt 2 oldalt. Felteszed újból ide a gyengébbek kedvéért? :)

Kata, Natikati, nagyon boldog névnapot kívánok!

Ditta, 16 fog, aztaaaa. nekünk 6 van. Tök érdekes, Kornélnál fogalmam nincs mikor jöttek ki a fogai, az első 6-ot felírtam, de utána már nem tudtam nyomon követni, általában egy-egy bőgésnél vettem észre új fogat amikor kitátotta a száját (persze olyan ritkán sírt nagyot), semmi jele nem volt fogzásnak. Hát nem dobhatok kétszer hatost. :roll:

Évi, én is várom már nagyon a karit. mi utazgatunk ilyenkor anyósék, anyuék és a mi házunk közt. Egyik 160 km a másik 50 km. Mi tavaly nem voltunk sehol, csak itthon, és ide jöttek a vendégek. Annyira jó volt. Örülök hogy Lillusnak elmúlt a fosi.

Katica, 90 napost csinálom 2 hetes, első héten 2 kg, utána 1 kg ment le. Gyümölcsnap kínszenvedés számomra. Gyakorlatilag végigzabáltam az elmúlt 2 évet, így a nemevést még meg kell szoknom. :roll: Te?

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Visszaolvasok, de addig se feledkezzünk meg irusc Katusáról se! :wink:

Katalinok, Katák, boldog névnapot, szülinaposokat pedig az Isten éltesse! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Csuri Katusnak nagyon boldog névnapot!

Kri

Kép
Kép
kri29

Ission,
nagyon szép kislány Johanna (neve nekem is nagyon tetszik :D ), és tényleg nagyon nagylányos a képeken, szép nagy a haja, már nem egy kopasz kisbaba érzetet kelti. :D
Na, olvasok tovább, látom Te is a haját írtad. :)

Anya,
videót holnap nézem meg, már itt vagyok Berci mellett. Ő meg alszik.

"Rosszalkodás": nálam a nagynál bejött a "terelés", most is rászólok, hogy nem szabad és viszem máshová, vagy mutatok valami érdekeset ...

Évi,
mi a baj a szőke, kék szemű gyerekekkel? :twisted: :lol: :wink:
Igen, Beni, október elején kezdte a síelést.
Mi a folttisztító neve?

Evészet: ha én befejezettnek tekinteném az evést, mikor játék kell, akkor már elfogyott volna ... :roll:

Ditta,
atyagatya! 16 fog! :shock: :shock: :shock: Nagyfiamnak 3 évesen volt 16 foga. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

köszi még 1x csajok:)9

dalminha
ahham egy szép bíróságra beadott papírral amit elküldtek nekem. arról szól hogy kijelenti nem egyeztünk meg semmiben sem és hogy rengeteg az adóssága a kifizetni valója meg lakást kell fentartania. nah jahh. nekem is mind igaz csak plussz mellé járt 5 gyerek fentartása is

harivera
Budapest XXI. kerület

Hello!

Utólagosan is boldog szülinapot Izának és Krisztiánnak és boldog névnapot a Katáknak, Katalinoknak!

Nati szerintem sem tévedhet két teszt :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Anya:nagyon jó lett a videó :lol: :lol:

Ission:nagyon édes Johanna :lol:

Ditta: 16 fog :shock: :D az igen :lol:

Voltunk tanácsadáson.Egy éves adatok: 9530g 76cm és 7 fogunk van :lol: Mondta a doktornő hogy már ennie kéne Kevinnek ,mondta hogy adjak neki bérescseppet cebionnal és felirt vasat ( maltofernt) hogy keveset eszik de ma volt a védőnő és szerinte meg nem lehet a 2 egyszerre adni mert ugymár sok a vas.Nem értem akkor miért irta fel a doktornő.Szerintetek.Meg azt is mondta hogy ha nem is nézett vérképet miböl gondolja h vashiánya van :?

000kata

Kata annak idején az én dokinénim nagyon egyszerűen meg tudta állapítani a vashiányt! Lehúzta a szeménél alul és ha nem szép vörös volt hanem teljesen fehér akkor ezer százalék a vashiány! és tényleg ha elmentünk vv-re rögtön ki is derült amihez persze vérszegénység is párosult. :wink: De előbb olvasd el mennyi vas van a cebion-ba és mennyi a maltoferbe és hogy mennyi a normál bevitel ezek után mérlegelj! Úgyis az anyja tudja a legjobban!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: