Dy
Gréta nagyon cuki.
Szerencsére, h végre a sebed is jobban van.
Reni
Lilla is függő most éppen, de hidd el le fog szokni. Te hogy érted, h rontja a fogait? A beszédnél engem is zavar.
2 cl ricinus olaj, 2 cl vodka vagy pálinka, 3 dl sárgabaracklé. Az alkohol csak azért kell, hogy a ricinus cseppekre essen szét és kicsi adagokban kerüljön a szervezetbe.
Igen így lényegesen gyorsabban megy a rendeződés, mondjuk tudok ülni.
Móni
Szerintem fél és egy éves kora közt legkésőbb el kell venni tőle. Egy éves kora után Lilla már tudta kérni és itt kezdődtek a gondok.
Nem tudtam sírjak v nevessek azon, h belepisilt a táskába
Nekünk is van rezgő pihi szék és Daninak is bejött Fisher Price. Nekünk ilyen van.
http://alomjatek.unas.hu/shop_artdet.ph ... nas_218555
Van egy kitámasztható lába azzal meg lehet dönteni és akkor nem hintaszék.
Kata Boldog névnapot itt is!
Zsuzsi
Szívesen

amúgy a helyhiányt sem éltem meg rosszul. A szülésznő mindent megtett értem. És pl. az egyik szobában egy hölgy már előző nap reggel óta vajúdott. Hálás voltam, h nekem nem kellett ilyen sokáig.
Én nem vagyok nagy vasalós és anno Lillának sem lett baja.

és 2 gyerek mellett már majdnem kivitelezhetetlennek érzem. Főleg úgy, h nincs segítségem.
Kriszti
Mi Liberot, de mint látom mindenkinek más jön be
Magzati póz: hason fekve sokáig megmarad. Lilla még mindig szokott úgy aludni, h a feneke az égnek. Mivel ő már nem olyan kicsi elég vicces látvány
Mangora
Akkor remélem sikerült aludnod.
Kata
A te has problémáid valóban lehetnek a visszarendeződéstől, ha más tüneted nincs. Lilla után én is minden nap. Most nem annyira.
Cici megnyugtatásul írom nálunk is így van. Pár napja nincs annyira bedurranva, mert leszívja mindet, vagy majdnem mindet ami benne van. És van hogy kér még a másik ciciből is. Próbálj egyelőre nem idegeskedni ezen és pár nap és beáll a kereslet kínálat.
Én is igyekszem ezt tenni. Esetleg mérd le, h mennyiket eszik, ha nagyon aggaszt.
TGYÁS: nekem a csajszi elvette a papírokat bent, h majd ők intézik a TAJ számot és akkor a többit is utána. De igazából én tegnap megkaptam a Dani TAJ kártyáját, így e-mailben elküldtem neki az adatokat. De kell hozzá az volt a válasz amúgy.
Csuklás sehogy. Elmúlik magától. Esetleg próbáld ilyenkor szoptatni. A citrom nem javasolt ilyenkor, mert ha jól tudom allergizáló lehet (a többi citrusfélével együtt) de van aki esküszik erre a módszerre.
Húú de jó, h anyud ennyi mindent hoz. Nekem is küldj már egy kis sütit kérlek

De jó lenne, ha én anyum is tudna jönni, de sajna nem tud
Amíg van tej, főleg télen nem kell nekik víz pótlásnak. A tejcsi eleje jó szomj oltó. Van ilyen pici baby itatós poharad? Patikában lehet venni, hátha abból megtudnád itatni vele a teát.
Anyós
Az éjszakák változóak nálunk. Kedden elég rossz volt, mert valamiért Dani nagyon nyugtalan volt és nem tudtam letenni a kiságyba. Csak úgy volt jó, ha rajtam lógott. A végén már a fotelben is elaludtam. Szerdán meg váltás volt és Lilla aludt rosszul. Ma meg egymást felébresztették.
Tényleg nagyobb gyerekes lányos anyukák. Valakinek fájlalta már a csemete a punciját? Nekünk most Lilla 2 napja elég sokat nyafog, h fáj neki. Én úgy gondolom, h pisilés közben. Jó tippetek van?
Pelus: lehet akkor nekünk azért nincs problémánk, mert mi már a 2es méretet használjuk

ruhából is rájöttem, h nem kellene az 56os méretet erőltetni.
Szerintem is jó amúgy a DM és a Schlecker pelus is. Bár Daninál még csak Liberot használtunk eddig.
Kérdések: nálunk most szegény Lillát nyaggatja mindenki, h és hol a kis tesó? Milyen a kis tesó? Tetszik? És ehhez hasonlóak...könyörgöm, már hogy tudna erre válaszolni egy 2 éves gyerek. Mi tetszene neki egy síró szopizó kis csomagban...
Meg tök rossz, h eddig mindenki vele foglalkozott, most meg mindenki csak az öcsire koncentrál...(itt értem ez alatt főleg a szomszéd néniket, van egy pár)
Cumihoz még annyit, hogy nekem már megint nem nagyon van választásom. Megvárhatom, míg megtalálja a kezét, de arról leszoktatni sokkal nehezebb mint a cumiról, szerintem. Amúgy állandóan cicizne és nem éhes, csak komfort szopizik. Nyammog aztán ami tej a szájába kerül feleslegesen azt kiköpi...
Én most még annyit teszek, h ha elaludt elveszem tőle és amúgy napközben amíg lehet nem adom oda neki.
Amúgy a ma délelőttöt szegény végig sírta, csak anya ölében és cicin vagy cumival volt jó. A has tartás bejött nála hosszabb ideig (hallottam fiúk ezt szeretik, lehet másnak is bejön) meg aztán becsomagoltam egy pihe puha plédbe, h ne tudjon hadonászni a kezével és most alszik.
Alvás közben kaki: Ha mélyen alszik és kakil és nem ébred fel én sem keltem fel, de ő az esetek 90%ban felkel magától is rá, vagy a hajnali szopi közben trottyant. Akkor meg ugye természetesen kicserélem.