Süti, milyen ügyin fotózol már. Kedvenc a sapis kép meg a ko-s.
Pénteki sétakor pizsigatyában nyomultál?

vagy arra húztál még egyet?
Hehe, látom Flora is pályázik Dorkára.
Tucc élni, új frizura, gyomirtás, massz.
Peppino, nálunk ez a fekete-fehé könyvszerűség nagyon bejött. Tök sokáig képes hozzá dumálni. (és nem utolsó szempontként meg is nyugodtam, hogy lát...)
Fényképező, nekünk is Fujink van S3000, hát már nem a legjobb, eléggé leamortizáltuk, rengeteget fotóztunk vele és már kicsi lötyög a szerkezete. Tervben van egy új beszerzése...de egy vagyon, amit kinéztünk (Lumix).
Rita, köszi a tippeket, könyv ügyben. Úgyis most tanulgatjuk az évszakokat... és ez a Böngészős sorozat tuti jó lehet. Az őszit meg a télit meg is rendeltem, jól jön majd mikura.
Móni, nagyon csini cuccokat vetél a tecsóban. Nekem pénteken jött meg Míra egyik csomija Angliából... valami gyönyörűűűek és olyan minőségben hogy csak na és 12 db volt postával együtt 5.700.

(használtak, de kb. olyanok, mintha csak 1x ki lettek volna mosva) Most épp öcsinek vadászok csomit, mert már 3-6 hós ruhákat kell hordanunk. Ma mértem 62 cm, 59 volt hó elején. Szóval nem csak széltében, de hosszában is növünk.
Babcika, én is ilyen vagyok... Néha nálam is szakad a cérna, és akkor leordibálom szegény fejét. azonnal meg is bánom, de sokszor azon húzom fel magam, mikor már századszor mondok el valamit és még mindig nem csinálta meg... Nálunk a reggeli öltözéssel van gond. Nem engedi hogy segítsek neki... mondjuk fel tud öltözni már régóta egyedül, de az egy fél óra legalább, mert közben rohangál, meg kicseréli a bugyit vagy zoknit egy másikra mert az nem tecc... ha meg szólok, akkor hiszti van belőle...
Fábryt miért nem nézed meg az rtlmost.hu-n?
Flora, te időre eteted Ebanot?
Andi, FP-golyók!

Azok a hatalmas szemek!!!! Tökre hasonlít rád Barni. Tesós kép nagyon jó!
Tengdi, akkor Máté is egy kis zabálnivaló pösze dumagép lehet a kojok-kel.

Míra is nagyon az... na persze, mert csücsöri szájjal hogy is lehetne másként beszélni.

Ti hogy álltok a szobatisztasággal? Nekünk alváshoz még sajna kell pelu.
Beszólások

bár anyukaként nem annyira...
Műfenyő, brrrr én se szeressem, semmi illata se nincs.

Nekem pedig az a legfontosabb... na a méret se elhanyagolható (itt se

).
Egyenlőre ennyi, megyek megcsinálom a Móni-féle pástétomot.