A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

na jelentem a végére értem...remélem nem sokkoltalak benneteket nagyon! :roll: igyekeztem minnél több dologra reagáni, de nem tudtam mindenre...akkor 4szer ennyit írtam volna :lol: megyek csicsizni..jó éjt!!

illetve jó reggelt :lol:

KépKép
Kép
scooper

ja, képekkel adós vagyok:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

befejeztem....télleg..becsszóóóóóóó :oops:

KépKép
Kép
scooper

Jó reggelt!

Most csak egy gyors kérdés erejéig, mert nyekereg a drágám:

Akinek megjött már, nektek milyen volt az első mensi? Nekem hol jön vér hol elmúlik, de a hasam alja mindig fáj tompán, hol erősebben, lassan egy hete. Ez még normális a hormonok miatt?

Kép
kata05

Scoop,már bocsi de te nem vagy nooormális,hajnali 4 -ig olvasol?????? :shock: :shock: :shock: mikor alszol????????
kicsit sokkoló volt a sok hsz,és ha az volt a cél,hogy az olvasás miatt ne tudjunk írni......bejött :lol: :lol: :lol:

Kara,menszi.....nemtom :(

sutimano76

Apás kép a kedvenc!!!!!!!! :D :D :D

sutimano76

Hol vagytok,halihó hétfő van???????

sutimano76

Kata!
Nekem pénteken jött meg, a szombat-vasárnap halál (még jó, hogy maradt Tena, kül itthon ülhettem volna..), ma már "normális". Fájdalom semmi, nekem szülés előtt is észrevétlen volt ilyen szempontból. Hogy meddig tart, azt még nem tudom :)
Hoztam friss képet :) Kép

Kép
lili34

igen süti, bosszú volt, amiért ilyen sokat írtatok :lol: csak ilyenkor van időm olvasni, mikor törpi alszik, ollyan meg ált csak éjjel van. napközben max fél amit alszik egyhuzamba itthon

KépKép
Kép
scooper

Jó reggelt!

Csak gyorsan 1-2 reagálás, mert 10-re jön hozzám vaki.

Kriszti: :cry: :cry: :cry: olyan jó lett volna, ha tudtok jönni ...

Scooper-hős: csatlakozom Sütihez, Te tényleg nem vagy normális, egész éjjel ovlasni ... már bocsánat, írományaidra reagálásom később. :oops:

Pöttyös: 26-án 11 órától nálunk, Gödöllőn lesz egy babák-mamák találkozó és úgy néz ki, hogy szép számban össze tudunk jönni. Hát, ez lenne az, ha van hozzá, kedved, időd, stb.

Most rohanok, ne haragudjatok, de mint ahogy mondtam 10-re jön valaki, aztán itthoni dolgok, aztán délután ügyintézés, utána ovi, karikás torna, este 18:30 lesz mire haza jövök. Szval, lehet, hogy csak este jövök.

KépKép
KépKép
madar

jó reggelt!

boboka, sajnálom az éjszakákat!! :(
5 oldal miatt ne aggódj, abból 4 scooper reagálása ránk :wink:
imádlak scooper, de ez magas labda volt :P :twisted:
képek is tündériek!!

lili, kép haláli!!

kata, ehhez még nem tudok hozzászólni!

megyek, inteznem kell mindenfele hivatalosat............

floranan

Sziasztok!

Este megpróbálok én is visszaolvasni, annyit irtatok!

Kata: Nekem pénteken megjött, kb olyan lehetett mint Lilinek, mára kezd rendeződni.

Tegnap szülinapoztunk a családdal Marci egész jól bírta, majd dobok képet.

Sajnálom, hogy nem tudok menni csütörtökön :( de majd Kata mesél :)

Astrid: Te mész? Ha igen elküldöm Katával a kendőt, keveset használtuk, mert Marci nem igazán szerette, meg én is sokat bajlódtam vele, most meg már belenő a mei-taiba lassan. Kiöblítettem mert a gépbe nem mertem beletenni. Köszi :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Sziasztok!

Esélytelen a visszaolvasás... :? :? :? :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: próbálok inkább visszarázódni.... 8) 8) az aktuális oldalt reagálom.... :roll: :roll:

Scooper..
. természetes, hogy csináld úgy ahogy Te jónak látod!!!! :wink: :wink: :lol: Noémi nagyon szép baba!!!! At6yagatya milyen sokáig fent voltál....

Kata... nekem nem fájt a hasam... :? :? de terhesség előtt se volt problémám... :wink: nekem a 8. héten jött meg... és 5 napig volt...

Lili...
Fruzsi csuda szép! Megzabálom!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni... nem semmi programod van mára.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Nooo egyenlőre eddig jutottam... kicsicsomag felébredt... (aki már nem is olyan kicsi.... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: )
vikiviktor

Flora... milyen hivatalosakat intézel??? :roll: :roll: :roll:

Tara... Szülinapozás... :) :) :) a képeket nagyon várom.... :lol: :lol:
vikiviktor

Jó "reggelt"! Olvasgatok vissza...

Anyatej mellé szerintem egyáltalán nem kell folyadék :) mézet meg pláne nem tennék bele, mert allergizálhat, én úgy tudom, egyéves kor alatt nem ajánlják. Regő nem iszik semmit.

Scooper, nagyon jók a képek, édesek a babák! Olyan Aldis textilpelusaink nekünk is vannak :)

Kata, azt nem tudom, hogy normális-e... nekem normális, a szokásosnál erősebb vérzés volt az első. Ilyen összevissza vérezgetésem még az első hat hét alatt volt, akkor mondták, hogy normális. Nem szedsz fogamzásgátlót?

Lili, de édes Fruzsid is! :)

Tyű, Madar, nagyon köszi, de Gödöllő azért nincs közel :) meg át kell menni Pesten az a durva. Szóval mi most ezt első körben passzolnánk. Odajártam egyetemre! :)

Regő megint 13 órát aludt éjjel, viszont mi ébren voltunk, mert apja rosszul volt :(

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Nooo ezt az oldalt hamar kiveséztem... megyek megpróbálkozom a lehetetlennel... visszaolvasok... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

scoop te nem lenni noormális:))))) de én nagyon jól elvoltam amíg olvastalak:))))

találkozó miatt irigy vagyok de most sehogysenem tudnánk menni mert mindenki köhécsel meg neocitrán kúrán van....én is hőemelek....

a fotókat pedig készítsétek ezerrel:))))
adjak instrukciót sokbaby fotókhoz?:))))))))

jaaa éééés megvan a büdiellen a receptem.... - még nyáron amikor már nagyon messze volt a lábujjam elmentem egy csajszihoz fesse ki.... és ő ajánlott egy hintőport ami olyan csúcs hogy nem izzad az ember lába.... olyan szandit is felvehet az ember amiből amúgy kicsusszanna... nnna
én már neeemtuttam magam elviselni szagügyileg - ami érdekes mert párom nem érzi - szóval a szokásos dezodor aztán ezzel a csodaszerrel beporoztam - csúúúúúúúcs:))))
tuom hogy valamelliktek írta hogy neki is hasonló.... ha még aktuális akkor megnézem mi pontosan a neve és leírom:)

nálam a meztelenkedés téma érdekes..... - én képtelen vagyok ruhában aludni... úgy érzem megfulladok.... - nehéz lesz ha át kell szoknom majd a ruhára.....pedig át kell... az biztos

jaaa és mindig mondi milyen szép dorki aztán nem is kell senkinek sem.....de nembaj....én uccse nyilatkozom helyette....meg amilyen kis fifkás tudja mik művelhetők a fotókkal úgyhogy tutti csak személyes ismeretség alapján dönt..... - ja és kacsát szeretne karácsonyra.... ő mondta... tééényleg....ha esetleg valaki be akar nála vágódni:))))

jajj még volt amit akartam.....

pöttyös labda - kérdezted siófokot
engem inkább töreki érdekelne... csúcsszuper a ház amit találtunk de
engem zavar, hogy sok az eladó ház arrafelé... amit nézhetek úgy is hogy most mindenfelé sok az eladó ház.... ami tény...- csak hát tudod ott motoszkál az agyamban... hátha nem tudunk valamiről...
ha esetleg tudsz valamit, vagy rákérdeznél azt megköszönném:)

ha arra gondolok miket fogtok kajcsizni már nyálcsorgok:))))) ha lemeritek fotózni és felpakolni ééén én nemtom mit csinálok:))))szájberverek:)

KépKép
dorkamartini

Timi (pöttyös)... apa rosszul volt??? Mi volt vele???? :roll: :roll: :roll: szerintem sem kell folyadék anyatej mellé... Ja és szia ... fogalmam sincs, hogy köszöntöttelek e?! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Bobóka!

Kitartás, nem lehet könyű a felcserélt napszakokkal :(

Scooper!

Ha már őszinteség, én is az leszek, egy kicsit rosszul érintett, amit írtál, de tudom, nem szándékosan tetted :wink:

Szóval az én 2,5 évesem kőkemény dackorszakát éli, de úgy istenesen. Előző gyerekekkel nem volt ilyen probléma, szóval nem mindenki tudja, miről is beszélek. Ilyenkor a gyerekek lételeme a dacolás, tök mindegy mi mellett, vagy mi ellen. A lényeg acsakazértis-csakazértsem. Tulajdonképpen ő maga sem érti, hogy mi van vele, nem "direkt" csinálja, csak úgy jön. Ilyenkor semmi nem jó, gyakorlatilag az összes nevelésügyi tárházat be lehetne vetni, az sem segít. Na, egy ilyen pillanatban történt a zuhi. És hatott. Utána totál lehiggadt, megbeszéltük a dolgot és mintha mi sem történt volna, aranyos volt megint. NEM SZOKTAM ezt használni, mert nem jellemző. De ott is akkor kellett.Ezt ma is így gondolom. Más a helyzet a nagyobb gyereknél, ahol a hatalmamat akarom így érvényre juttatni, azt én sem helyeslem...

És köszi mindenkinek, aki "kitárulkozott", bizony nálunk, felnőtteknél is elszakadhat a cérna :cry:

Én amúgy annak a híve vagyok, hogy mindent meg kell beszélni, miután lecsillapotak a kedélyek és felnőttként sem esik csorba a tekintélyünkön, ha bocsánatot kérünk és elmondjuk, hogy most anya fáradt-ideges, stb, és azért kiabál, nem azért mert nem szeretlek...megértik.Jobban, mintha mi is felvennénk a kesztyűt.

Na, visszaolvasok...ésa reagálok, ha lesz időm

Kép
arvaerika

Dorka, nem teljesen értem, mit kéne tudnom Törekiről? Valami necces dolgot, ami miatt sok az eladó ház? Nem tudok olyat, szerintem tök jó hely! Nem arra laktam, de jártunk oda tópartra programozni, biciklitúrázni, én mennék simán a helyetekben!

Viki, köszi, én se tudom, hogy beköszöntem-e úgy külön, de szia :) Páromnak van egy szédülős baja, utoljára januárban jött elő, amikor olyan hathetes terhes voltam. Kórházba szokott vele kerülni, rájön rohamszerűen a szédülés, hasmenés, hányás, nagyon durván, nemhogy lábra nem tud állni, de a fejét sem tudja felemelni. Állítólag érszűkület a belső fülben. És fekve, álmában kezd szédülni, tehát nem olyan, hogy valamitől megszédül. Meniére-szindróma néven lehet róla olvasni, neki nem teljesen az, de nagyon hasonló. Szerencsére éjjel volt rá itthon gyógyszere, vett be, meg ginkgo bilobát is, meg ivott pálinkát, evett, mindent próbált, ami értágító, de órákon át rosszul volt, de most nem jutott el odáig, hogy hívjuk a mentőt. Most alszik.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Kriszti de sajnálom,a franc a hóvégébe,meg a megszorításokba meg a piszkos anyagiakba!!!!

Boboka,kitartás,sztem ez csak pár nap,és helyreáll a rend!!

Viki,magatokról valami???????vagy csak kép!!! :lol:

Erika,Scoop is csak a saját tapasztalatát írta le,de adja ég hogy a mostani gyerköcöket ne kelljen zuhany alá rakni,sejtem milyen lehetett,láttam már boltba olyan gyereket,akit javasoltam volna egy hidegzuhanyra!!!!!nincs ezzel gond,sőt néha egy popsiverésbe se hal bele,és lesz lelki sérült!!!
Másrészt mindenki úgy neveli sajátját ahogy jónak látja....
én anyóssal nem értek egyet.......én mondtam ha konektorhoz nyúl,rácsapok a kezére és többet nem teszi,ő meg erre:"-Na majd elveszem a gyereket tőled,mert meg lehet azt beszélni vele,nem hülyék!",ja tudom hogy nem hülyék csak 2 évesen nem biztos hogy megérti mi az a megráz az áram,ha belenyúlsz!!!!az akár meg ius halhatszot meg méginkább :evil:

Dorka ,de kár hogy nem jöttök....fotóinstrukció kéne,nekem legalábbis,bár Móka is fog fotózni,de én kérekkérekkérek!!!!!

töreki....hát lehet azért adják el a házakat,mert ott éltek,de már nem megy olyan jól az ottani kereskedőknek és ezért adják el,elköltöznek márhova........vagy már nem megy annyi német,és így nem éri meg fenntartani,mert nem tudják kinek kiadni!!!!

nem arrafelé fogják az a pályát építeni???lehet zajos lesz,mikor verseny lesz?????ha ezért akkor most lehet drágábban adják!!

sutimano76

Lőrinc karácsonyos fotója nagyon édes!!! Olyan szép baba!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Flora... Móni.... ismét apátlanok vagytokÁ??? Nagy simi nektek!!!! :) :wink:

Rita... hogy sikerült a dédivel való tali kisvejemnek???? :lol: :lol: :lol:

Süti... szerelmi kötés...uncsitesó... :lol: :lol: :lol: :lol: tesós karácsony, mikulás is nagyon jó!!!! :) :) :)

Anna... Te (már) itt??? Jaaaaj de jó!!!! Meglestem Emesét a pic-en... nagyon szép hajasbaba!!!!! :) :) :)

Picibo... nagyon szurkolok!!!

Erika... dehogy vagy te car anya!!!! Verd ki a fejedből!!!!

Flora... Te anyatigris... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jaaaj dejótnevettem.... :lol: :lol: :lol: :lol: brazil gyerekdal...

:lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Dorka,hát a kövi babóm fiú lesz(remélem),ha nem gond,hogy fiatalabb a pasi,neki lestoppolom Dorkit!!!!!

sutimano76

Sziasztok,

asszem én nemsokára tiszta ősz leszek. Ma voltunk dokinéninél... nem elég hogy 2 gyerekkel, de esőben! Öcsi bebagyulálva a babakocsiba, rajta esővédő, Míra esőkabátosan, nálam ernyő... toljam is a babakocsit meg fogjam is Míra kezét... vagy legalább ő fogja a babakocsit. (szabadon nem engedem). Érdekesen nézhettünk ki. :lol:
De sajna még mindig kell neki pisimintát vinni (a húgyúti fertőzése miatt), így holnap lesz megint egy nehéz délelőttünk, hogy megpróbáljam rávenni pisiljon bele a kémcsőbe... :?

Aztán meg úgy le vagyok maradva az olvasásban, mint a borravaló... ráadásul ma jönnek anyósék páromat köszönteni, ma van a szülinapja, oda készítsek is... De legalább Ákos újra átaludta az éjszakát, így nem vagyok olyan, mint a mosott car. :lol:

Kép Kép
manósziget

[quote="sutimano76"]D írta:sutimano76orka,hát a kövi babóm fiú lesz(remélem),ha nem gond,hogy fiatalabb a pasi,neki lestoppolom Dorkit!!!!!

Hacsak Ákos nem lép közbe addig.;) (Húúú, remélem ezt Babcika nem olvassa, mert akkor kapok a fejemre. :oops: 8) :lol: )

Kép Kép
manósziget

Olvasom ám, Manó, de míg nem olvastam én meg azt akartam írni,hogy vagy majd Ákos félrelép Dorkival, vagy háreme lesz, :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Olvasni esélytelen, csak megint egy gyors dologra jöttem, mert a naptáramban láttam, most munka közben és lehet,hogy este meg szita agyam lesz, szóval, holnap van "Tara Anna" szülinapja.

Taranee Annája: Isten éltessen, nagyon boldog szülinapot nagylány! :lol: :lol: :lol:

és ezt itten még Neked: http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI

KépKép
KépKép
madar

Mondjuk erre jó esély van Manó, mivel mindketten Kaposváriak :lol: :lol:

Kép
babcika

Manó, egy testvérfellépő nem segítene?

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Pöttyös, de biztos... mondjuk ha jó idő van, akkor nincs gond, meg legalább Míra is sétál és jobban lefárad... és jobban alszik délután. :lol: Esőben úgyis csak végszükség esetén mozdulunk ki.

Kép Kép
manósziget

Nekiveselkedem a visszaolvasásnak.

Kép Kép
manósziget

Scooper: kösz a receptet, kipróbáljuk. :)
hátam fáj ám nekem is ... jól esne egy megmaszír...
önállóság, felnőttéválás ... amikor ilyen történeteket olvasok, mindig kifacsarodik kicsit a szívem ... :(
Ötye - öreg tyúkok..., ja, hogy nem vagyok öreg ... kösz-kösz-kösz ... de sajna néha le kell írni azt a fránya születési dátumot ... de valahogy úgy vagyok ezzel, hogy ahogy vagyok egyre vénségesebb, úgy érdekel egyre kevésbé ... ki van ez találva, kérem szépen :)
jaj, és a fotók, nagyon jók, lánykád gyönyörű, kedvenc a vigyorisak, és az apás, ofcourse :)

Kriszti: gőz ... meg az erő ... eszmefuttatás :lol: :lol: :lol:

Flora: támogatom a pic-re is pakoljuk a hasznos linkeket, irományokat ötletet. :D

Boboka: jó hogy jössz, és a lényeg, hogy rendben vagy. Scooper magasra tette a lécet ezzel a visszaolvasással, úgysem tudjuk überelni. :lol:
Iccakai játék - beszélgess Andival, hátha van egy-két ötlete, ami Nektek bejön. Neked meg nagy simi.

Kata:
nekem még nem jött meg, így passszzzzz

Lili: Frizsu baba:D :D :D Ő sem koplal :D ... és ezek a szemek, gondolom, apája olvadozik :lol:

Tara: várom a képeket. :)
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni... :cry:
Tetszik az új avatar :)

Pöttyös: sajnálom :cry: remélem, a következő találkozó menni fog. Regő nem semmi ezzel az alvással, gratulálok. :)
Apa ... mi volt (már ha publikus), jobban van?????

Viki: ne erőlködj! :wink: :D Inkább írj magatokról :)

Timi: Nektek jobbulást, megy a gyógymanókommandó :)
Lányok, akkor akkor kajákat fotózni, felrakni ... mert ahhoz, hogy Timi szájbaverhessen, jönnie kell ... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Erika: totál leírtad a gondolataim, én is így gondolom, hogy igen, mi is lenni ember - még ha ez mostanában nem is mindig látszik :wink: - hibázhatunk és hibázunk is, és még abból is tanulhatnak a gyerkőceink, hogy van belátás, meg beismerés, meg lehet bocsánatot kérni, meg megbocsátani ..... stb. stb. stb. ...

Pöttyös: most olvastam apát ... nagyon sajnálom ... nem ismerem ezt a betegséget. Nem lehet kezelni, csak a tünetekre van a gyógyszer? Jobbulást apának, vigyázzatok rá.

Manó: apának is hatalmas bodogságosat, Isten éltesse!!! És szép ünneplést Nektek.
neki is itt van, akkor: http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI

vizelet: nem lesz eccerűűűű :roll:
Ákos iccaka, alvás ügyes,ügyes, ügyes :D :D

Na, hát Veronikám naon rendes, mert hagyta,hogy nem ússzak el, volt időm, olvasni, írni, most megyek ebédelni. :)

KépKép
KépKép
madar

Madar,Timi nem szájbaver,hanem szájberver :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Sziasztok

Aludtam de 2 órát űgyhogy friss és fitt vagyok :lol: :lol: :lol:
Na azért nem, de olllan jól hangzott legalább leírva :wink:

Baba mama tali: bocsi, hogy csak most reagálok rá, de mi tuti, hogy nem tudunk menni. Ha jól láttam most csütörtökön lesz. Megyünk oltásra, + úgy néz ki, hogy anyumék jönnek, hátha tudok egy kicsit aludni 8) , meg ha vigyáz addig Ninire, akkor el kell mennünk cipőt venni nekem mert egyik cipőm sem jó rám :roll: :roll: stb. stb.

De a következőre megyünk ígérem (remélem)

Na megyek gyorsan ebédelek egy kicsit és ha a kicsi csomagom hagyja akkor visszaolvasok :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mindent visszaolvastam, és semmire nem emlékszem, annyi elmaradásom volt ... :shock: :shock: :shock: ... így most nem reagálok, hanem megpróbálom felvenni a fonalat :)

Lottiska fél10 óta alszik, kb fél órát sétáltunk, azóta a garázsban :) ... időnklnt ránézek, hogy szuszog-e még ... :shock: :lol: ...döbbenet, hogy a friss levegős séta hogy ki tudja ütni :)

Én úúúúúúúúúúúúúgy várom a csüt-öt: olyan jó lesz élőben megismerni benneteket !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti akkor pláne fotózhatunk és pakolhatjuk a képeket. :lol: :lol: :lol:

Naaaaa, Boboka ... :cry: :cry: :cry:

Ja, Bibi-vel (Bibi, Brumi, Tünde - ki hogy ismeri) beszéltem, jönnek, illetve majd megoldjuk az elhozatalukat, mert otthon megeteti a csajokat és ebéd után jönnek, csak nem tud most olvasgatni minket.

Ja, és úgy alakult, hogy be kell szaladnom Bp-re csüt. reggel, de attól az időpont jó, csak ha valaki M3-ason jön, akkor mondjuk a Shell kútnál rám csatlakozhat és jöhet utánam, mert mi is 11-re jövünk magunkhoz :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Bibi pont most írtalak ... :D telepátia? :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti, milyen ügyin fotózol már. Kedvenc a sapis kép meg a ko-s. :lol:
Pénteki sétakor pizsigatyában nyomultál? :lol: vagy arra húztál még egyet?
Hehe, látom Flora is pályázik Dorkára. ;) :lol:
Tucc élni, új frizura, gyomirtás, massz. :lol:

Peppino, nálunk ez a fekete-fehé könyvszerűség nagyon bejött. Tök sokáig képes hozzá dumálni. (és nem utolsó szempontként meg is nyugodtam, hogy lát...)

Fényképező, nekünk is Fujink van S3000, hát már nem a legjobb, eléggé leamortizáltuk, rengeteget fotóztunk vele és már kicsi lötyög a szerkezete. Tervben van egy új beszerzése...de egy vagyon, amit kinéztünk (Lumix). :?

Rita, köszi a tippeket, könyv ügyben. Úgyis most tanulgatjuk az évszakokat... és ez a Böngészős sorozat tuti jó lehet. Az őszit meg a télit meg is rendeltem, jól jön majd mikura. :)

Móni, nagyon csini cuccokat vetél a tecsóban. Nekem pénteken jött meg Míra egyik csomija Angliából... valami gyönyörűűűek és olyan minőségben hogy csak na és 12 db volt postával együtt 5.700. :lol: (használtak, de kb. olyanok, mintha csak 1x ki lettek volna mosva) Most épp öcsinek vadászok csomit, mert már 3-6 hós ruhákat kell hordanunk. Ma mértem 62 cm, 59 volt hó elején. Szóval nem csak széltében, de hosszában is növünk. :lol:

Babcika, én is ilyen vagyok... Néha nálam is szakad a cérna, és akkor leordibálom szegény fejét. azonnal meg is bánom, de sokszor azon húzom fel magam, mikor már századszor mondok el valamit és még mindig nem csinálta meg... Nálunk a reggeli öltözéssel van gond. Nem engedi hogy segítsek neki... mondjuk fel tud öltözni már régóta egyedül, de az egy fél óra legalább, mert közben rohangál, meg kicseréli a bugyit vagy zoknit egy másikra mert az nem tecc... ha meg szólok, akkor hiszti van belőle...
Fábryt miért nem nézed meg az rtlmost.hu-n?

Flora, te időre eteted Ebanot?

Andi, FP-golyók! :lol: Azok a hatalmas szemek!!!! Tökre hasonlít rád Barni. Tesós kép nagyon jó! :)

Tengdi, akkor Máté is egy kis zabálnivaló pösze dumagép lehet a kojok-kel. :lol: Míra is nagyon az... na persze, mert csücsöri szájjal hogy is lehetne másként beszélni. :lol: Ti hogy álltok a szobatisztasággal? Nekünk alváshoz még sajna kell pelu.
Beszólások :lol: bár anyukaként nem annyira...

Műfenyő
, brrrr én se szeressem, semmi illata se nincs. :( Nekem pedig az a legfontosabb... na a méret se elhanyagolható (itt se 8) ).

Egyenlőre ennyi, megyek megcsinálom a Móni-féle pástétomot.

Kép Kép
manósziget

flora: ezt most nem értem, mi volt magaslabda? :roll: hogy sokat írtam?

pöttyös: mézre nagyon kevesen allergiásak, főleg a z akácra..virágmézre sokkal többen...de én inkább mézzel adom neki, mint cukorral, mert üresen meg nem issza, csak ordít üveggel a szájában..először csak egy icipicit raktam bele, de 100 ml már simán elmegy másfél mokkáskanál, íze is, meg nem is árt
apid remélem jobban....

erika: ne haragudj, hogy így fejeztem ki magam, de ez jutott elsőre eszembe, mikor írtad, hogy szar anya vagy. nem a vizeszuhany miatt írtam, remélem, nem értetted félre. csak nem szeretem, ha egy olyan nő, aki tényleg minden tőle telhetőt megtesz a gyerekeiért, akár a lehetetlent is megpróbálja, ha kell, szar anyának érezze magát és bűntudata legyen azért, mert elszakadt az a bizonyos cérna...tudom milyyen egy kicsi gyerek dackorszakban, nem csoda, ha néha borul a bili..ok nélkül senki nem pofozza fel a gyerekét, vagy fenekeli el, esetleg hidegzuhany... tuti meg volt rá az okod, írtad is, hogy utána jobb lett....de valakinél, azt hiszem, madar írta, hogy rosszabb lett a helyzet...mindenki más...
szóval hülyén fogalmaztam, csak azt akartam, hogy ne hidd, hogy szar anya vagy!!!

süti: a konnektoros helyzet pont olyan, ahol bizti én is rácsapnék, mert nem értik meg, hogy nem szabad hozzá nyúlni...anyós hogy mondhat olyat, hogy elveszi a gyereket????? :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
scooper

MANÓ

Süti, milyen ügyin fotózol már. Kedvenc a sapis kép meg a ko-s.

Köszi,igyekszik az ember :lol:

Pénteki sétakor pizsigatyában nyomultál? vagy arra húztál még egyet?

Felül volt rajtam egy hálóing,azt betűrtem a gatyóba :oops: :oops:

Hehe, látom Flora is pályázik Dorkára.

Ja,tényleg emlékeztem én én,de valahogy kiment a fejemből,hát nemtom egy egzotikus szépségű fiúval szemben mi fehérek hogy fogunk nyerni(én is csokit választanám :wink: ) :roll:

Tucc élni, új frizura, gyomirtás, massz.

új frizura,massz egy évben egyszer............már kijárt :lol:,bár most is az ingyenen és a házhoz jönön volt a hangsúly!!!! :oops: :oops:

sutimano76

Scoop,anyósom nagyon édi,de néha hüleségeket mond!!!!!ennyi,néha ok nélkül sértődik meg,igyekszem kezelni,és nem felvenni az ilyen dolgokat!!!

asszem a pékség irányából olyan illatok jönnek.....hmmmmm,süti nincs itthon (csak én),de olyan éhes lettem,szisztok megyek,utána meg kocsialkatrészvásárolok,úgyhogy lehet csak este jövök!!!!

sutimano76

Hahó!

Karácsonyi ajándékokra vadászok, a neten játék webáruházakban, így most csak olvasok, meg babázok.

Csak konektorról jutott eszembe,hogy rá lehet csapni, én is megtettem volna, ha kellett volna, meg lehetbeszélni, de lehet tényleg nem fogja fel, vagy jön a csakazért is , és egyébként gyereke válogatja. Én most meg fogok őrülni, mert a lányom nagy szájbarakós lesz már most látszik, Jancsika soha semmit nem tett a szájába, és soha sehova nem nyúlt amit egyszer mondtam neki. Pl. 1.5 évesen 1-2 forintosokkal játszott, bedobálta a játékaiba, tudtam,hogy nem fogja bekapni. Vele tényleg meg lehetett beszélni mindent, 2.5 volt mikor mondtam neki,hogy otthagyjuk tesóméknál, de hogy a terasznak a szélére nem szabad menni, mert 1.5 m magas és nincs korlát. Erre tesóm hívott,hogy magyarázzam már meg a gyereknek,hogy kimehet a teraszra,mert nem ment ki vele: "Anya azt mondta, hogy le ne essek!" és megállt a küszöbön. :D

Kép
babcika

Scoop!

A mézben nem az allergia a ciki, hanem egy benne lévő baktérium által termelt toxin okozta mérgezés, a botulizmus miatt:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Botulizmus
Itt nem írnak a mézről, de a mézben is lehet!! Úgyan hőérzékeny baktérium, de emnynire meleg teába teszed a mézet??
Én úgy tudom, 1 éves (van, ahol 2 mondanak) kor alatt tilos mézet adni a gyereknek!

Astrid

Kép
astrid

Méz ügybem tényleg én is akartam írni. Tesóm szomszédja is úgy ízesített....baba beteg lett, nem tudták mi okozhatja míg anyuka kibökte, már jól vannak!

Kép
babcika

[quote="astrid"]S írta:astridcoop!

A mézben nem az allergia a ciki, hanem egy benne lévő baktérium által termelt toxin okozta mérgezés, a botulizmus miatt:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Botulizmus
Itt nem írnak a mézről, de a mézben is lehet!! Úgyan hőérzékeny baktérium, de emnynire meleg teába teszed a mézet??
Én úgy tudom, 1 éves (van, ahol 2 mondanak) kor alatt tilos mézet adni a gyereknek!

Én is így tudom: mézet neeeeeeeeee!!! ... legalább 1 éves korig ... de inkább 2ig ne ... és az allergia is ciki: egy év alatt ezért sem ... így pl tehéntejet sem, a méz ugyan ebbe a kategóriába tartozik ... meg az eper is ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Ezt néztem ki 6 hós kerszetlányomnak karira meg még majd mellé kap valamit, de lehet Blanki is ezt kapja

Kép

bár neki ezt néztem ki eredetileg:

Kép

Kép
babcika

Manó: le kellett mentenem a gépre AZT a fotót, amin Ákos és Míra egymás mellett fekszenek és nézik egymást ... naponta többször meg akarja nézni ugyan is az én kis drágám, márminta nagyobbik :))) ... "anaaaaaaaaaaa, kéjem áloskát és nííííííííját " :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

laptető ... hurrá-hurrá :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Móni:igen, telepátia műxik ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

dorki rájött, hogy az élet tök bulis egy dolog....aludni meg nem ér rá az ember mert aaaaanyi de aaaanyi minden mást kell csinálni....

ha megunt egy játékot elkezd körbevizslatni a kiságyban ki legyen az új kiszemelt..és amikor megtalálja ránéz elmosolyodik azzal a "Te leszel aaaz" tekintettel ...hangos kacaj:))) és már nyúl is érte....

én nem mondanám, hogy felcserélte a nappalt az éjszakával merthogy nappal sem alszik..... de olyan kettő és három körül kacagva örül az életnek és ezt el is mondja minden létező dolognak még az árnyékoknak is szép sorjában....:)

szóval lányok gondoljátok meg :)))) dorki egy mini duracellnyuszi
és nem véletlenül kicsi szimba a második beceneve:)))

lehet kicsicsoki mellett döntünk... majd lazán belenyom a szájába egy füvescigit:))) és végre alhat a család...:)))
de ha az sem használ majd felkéri egy táncnak álcázott verekedésre:))).....háát atól mán csak kifárad:))))

majd úgy leszek mint az ecceri király..... annak adom lányom kezét aki megszelidíti és élve kijön a kicsi szimba barlangjából:))))))))

KépKép
dorkamartini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: