[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 márciusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Moncsi Teljesen jól gondolkodsz. Nagyon rossz, hogy nem lehetsz vele, de tényleg ha valami történne otthon, háát... Mikor Mátéhoz nem mehettem be, nekem is mondott mindenki mindent. Hivatkozzak erre, meg arra, én meg csak reménykedtem, hogy hamar hazaengedik.
Esetleg holnap kérdezd meg a dokitokat, hogy nem lehet-e allergia vizsgálatot csináltatni beutalóval valahol Líviának. Hátha ő többet tud.

Kép

Kép
rszg
 
 


Mondjuk az én gasztroenterológusom is azt mondta, h vérképpel tuti, h mindenre negatív lesz Lizi, nem tom mért, de a bőrteszt szépen kimutatta, nos csak akkor lehetne ezt, ha télleg van pár tipped, h mitől lehetett. Mogyoró, vagy virágpor? Nem kaptál virágot? Vagy nem evett meg véletlen egy bogarat? Lizi már evett véletlen Szóval gondolj mindenre, és azt dumáld meg a dokiddal. úgy már talán lehet tesztelni.
Befejeztem az okoskodást... :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Moncsi: Szerintem az a fontos, hogy beszélhess az orvossal. Hogy pontos tájékoztatást kapj, hogy mi történik és minden kérdésre választ kapj. Szerintem, ha ma sem lesznek foltok, akkor haza fogják engedni és legalább együtt lesztek.
Én a helyedben ezeket a pudingokat leállítanám egyenlőre. Fokozatosan kezd újra a kajákat és lesd, hogy mi történik.
Nagyon fontos szerintem, hogy leírd, hogy mit evett az utolsó napon Lívi és hogy merre jártatok. Ha újra előjön az allergia, akkor elő lehet venni és össze lehet vetni. Talán segít.
Kineziológus szám valszeg lesz délutánra, biztosra nem ígérték.
Kitartás! A rémtörténeteket meg nem kell elhinni. Az biztos, hogy egy ideig jobban fog ragaszkodni Lívi, de hát 2 nap nem a világ vége és ő csak néhány napra emlékszik vissza és nincs időfogalma, szóval szerintem ebből nem lesz nagy baj.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 

 
 

katka találtam egy tatabányait Bánfi Andrea ő nem az ismerősöd? BÁr mindegy ha nem lesz szám ,akkor rákérdezek nála. azért köszi

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Mi a helyzet Moncsi? Érdeklődtél????

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


Sziasztok,most olvasom mi történt.......
Moncsi kitartás és Livi babának pedig jobbulást kívánok!

KépKép
vicuska
 
 


most hívtam őket.a nővérkéjével beszéltem, azt mondta egy folt sincs rajta, jó a közérzete és sokat evett főzit, azt mondta megpróbálja elintézni hogy kiadják ma

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


moncsi:de jó is lenne 8) mézet nem adtál neki esetleg?Az is csinál allergiát. Meg én ezekkel a pudingokkal is megvárnám az egy évet (legalább)

Vica: de volt Mutyi bohóc még nyáron, most ősszel nem. Lili azóta is emlegetí :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Moncsi!
Nagyon sajnálom,ami veletek történik,nem akartam írni sokáig,hogy ne borzoljam a kedélyeket.
Én teljesen megértelek.Mi annó ugye cuccostól vártuk,hogy jöhessünk haza 3 nap után,és közölték,hogy nem haza,hanem gyerekkórház.Úgy,hogy előző este az összes csecsemős azt mondta,ennek a kisbabának az égvilágon semmi baja.El akartuk hozni saját felelősségre,közölték,hogy akkor feljelentenek,meg gyámügy,stb,mert veszélyeztetem a gyereket.Aztán csak az eredményeit kértem,és hogy megnézethessem egy MÁSIK orvossal.Ezt sem engedték.Tehetetlen voltam,és csak sodródtam az eseményekkel.A kórházban még világosabb lett,hogy semmi baja(láttam,milyen egy tüdőgyulladásos baba)de közölte a dokinő,hogy a tüdőröntgen eredménye 2 oldali tüdőgyulladás.Min.1 hét.Iszonyú volt,tudtam,hogy semmi baja(de ugye az orvos mégiscsak orvos,azzal nyugtattam magam,mi van ha hazamegyünk,és utána jön ki,sokkal rosszabb lett volna)tehetetlen voltam,vártam,hogy teljenek a napok,és ne szedjen össze semmit a többiektől.Szóval higgyétek el,én is harcos típus vagyok,a férjem meg pláne,de így sem mentünk semmire.Az orvos szavával szemben tehetetlenek vagyunk.És hiába tudtam,hogy semmi baja(ami azóta be is bizonyosodott,hogy ok nélkül voltunk bent 9 napot)hogy merjem elhozni,ha az orvos azt állítja,hogy beteg?Megjegyzem,azóta sem láttam egy darab eredményt,leletet,SEMMIT,ez az én hibám,bánom nagyon,de mikor eljöhettünk,ez izgatott a legkevésbé.És igazából mire megyek vele,hogy tudom,hogy nem volt semmi baja?Ez mostmár így van.Én azt hiszem sosem fogom elfelejteni,de mostmár nem gondolok rá annyit,csak akkor jut eszembe,mikor látok valakit,akinek köldököt kell ápolni(én a köldökcsatot sem kaptam meg :cry: )vagy olvasom a vonalzón,hogy mondjuk 6 napos és otthon van.Na ezek nagyon fájnak.És tudom,hogy sokaknak sokkal rosszabb,korababával,stb,de nekem ez akkor is szörnyű,hogy tudom,hogy másképp kellett volna lennie,és pusztán azért,mert nem voltunk szimpik,illetve túl egészséges volt a babám,mehettünk egy jó kis antibio kúrára.
Azt nyilván mindenki tudja,hogy az kamu,hogy folyton alszik :evil: És abban csak reménykedni lehet,hogy normálisak a nővérek.Mert ott aztán nincs személyes foglalkozás.A hajnali 5-ös szoptatásnál a földszintről hallottuk,hogy minden baba üvölt.Egyszer kaptak éjszaka enni.Ha belegondolok,hogy itthon másfél-kétóránként evett.Ők maguk mondták,hogy már "megszokták a sírást".
Mi a múltkor egy jó órára hagytuk Larát a húgomnál,nem akartuk le-föl öltözetni,mikor a boltokat jártuk a nagylány miatt(kabát-csizma ügyben)addig nem is volt baj,amíg fent volt,de elaludt,és ahogy fölkelt,ugy eismeretlen lakás,azt se tudta,hol van,vígasztalhatatlan volt :cry: Siettünk nagyon,de így is alig tudtuk hárman megvígasztalni :cry: Szóval Moncsi,ez a kineziológus mindenképp jó ötlet,és szerintem nemcsak az allergia miatt,hanem hátha tud majd ezen a "traumán" segíteni,mert ez mindhármótoknak az szerintem.
Én júniusban erősen gondolkodtam orvosi segítségen,mert nagyon depressziós voltam,nem tudom,miért akkor jött ki,de enyhült,de a mai napig nem tettem túl magam rajta,és szerintem már nem is fogom.
Kitartás és sok erő nektek,és nagy ölelés innen is!

Kép
Kép
zazzy
 
 


Ja!és a mi gyerekkórházunkban hétvégén nincs kiadás. :evil: képzeljétek már ezt el!mondtam már,hogy gyűlölöm a magyar eüt? :x

Kép
Kép
zazzy
 
 


Zazzy: Pedig nagyon fontos elfogadni azt, amit megváltoztatni nem lehet.
Azt el tudom képzelni, hogy orvosi tévedés történt, de azt nem, hogy csak azért kellet bent lenni, mert nem voltatok szimpik. A zárójelentést és a többit utólag is el lehet kérni, szerintem lenne értelme, ha még mindig fáj ez a dolog Neked. És fel kellene ezt dolgozni, mert az ilyen traumákból lesznek ám a súlyos betegségek. :(

Moncsi: Szerintem tök jó, hogy nincs pötty és hazahozhatod. :P Kérjél időpontot és menj el kineziológushoz. Ahhoz, akit találtál, minél előbb. Max egy óra és többet fogsz tudni, hogy mi okozhatja. Szerinem ez nagyon fontos.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


na végre egy kis jó hír, szupi, hogy elmúltak a foltok!!

Zazzy nem semmi történet!!! Kornélt is csak 2 hetesen lehetett hazahozni a kicsi súlya miatt, igaz ott lehettem vele, de a második héten a kórházban már minden bajom volt, hasmenés stb, és persze mire hazajöttünk, már a szopizás sem ment..de szerencsére Kornél igazi kis vagány srác lett :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Katka!
Pedig hidd el,így van.Itt (attól félvén,hogy bezárják a gyerekkórházat)majdnem mindenki kap egy kis "extra" időt ott.Előtte úgy hallottam,minden 2.baba kerül át,és reménykedtem,hogy mi nem,de aztán az orvosom mondta,hogy a 70%-uk :!: :shock: Ennyi beteg újszölött nincs folyamatosan egy helyen.
Záró van,de leletek nélkül azt írnak rá,amit akarnak.

Kép
Kép
zazzy
 
 


Zazzy és ez senkinek nem tűnik fel? 70 % beteg baba és senki nem vizsgálódik, hogy mi van?

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


hát zazzy nem semmi...

1 kor kell visszatelefonálnom, akkor derül ki hogy mehetünk -e érte.
katka mindenképpen elmegyünk, hétfőn fel fogom hívni mert mindenképpen szeretném ha kiderülne hogy mi okozta ezt az egészet.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


ja egyébként azzal a nővérrel beszéltem aki bent volt akkor is amikor bevittük, most újra ő volt ott, és azt mondta nekem hogy már amikor aznap este ő elment, nem volt rajta egy folt sem!! na akkor most mi van? és kinek is higyjek?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Istenem Moncsi,ez szörnyű!Tényleg csak azt kívánom,hogy minél hamarabb vége legyen!drukk,hogy mindjárt mehessetek érte!

Queen-bee!
Én sokáig fontolgattam,hogy lépek,hogy legalább mások ne járjanak így,de mégse tettem.Valószínű,hogy "föntről"jön ez az egész,akkor meg ki fog vizsgálódni vajon? :?
Egyik munkatársam lánya ápolónő ott,és mondta,hogy tudja a lányától,hogy ez megy.Tehát eü-s emberek elismerik,hogy ez így működik. :evil: Nemcsak ő,mások is.Az egyik fiatal csecsemős a fülünk hallatára dühöngött,hogy utál ott dolgozni(mégis ő volt a legkedvesebb a babákkal).

Kép
Kép
zazzy
 
 


Ha lesz zárt,majd még mesélek,de addig is küldök nektek meglepit pü-ben! :wink:

Kép
Kép
zazzy
 
 


Moncsi, remélem már úton vagytok Líviáért!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


Elmúlt 1 óra! Drukkdrukkdrukk :roll:
zazzy: köszi a meglepit és bakker kva eü

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Zazzy, ez nem semmi! Én is kérek a meglepiből, ha lehet! :)

Tényleg, akkor elsején indul a zárt? Nekem is van egy-két tartogatott témám :wink:

Erpé moziötletére nem nagyon reagáltunk, én benne lennék, csak kérdés mikor érnék haza, mostanában Julcsi pontban este 11-kor felébred és csak cicivel alszik vissza. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


zazzy köszi megkaptam a meglepit :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Moncsi: Remélem a legközelebbi sorokat a neved alatt, mert Lívi paskolja a billentyűzeten! 8)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Lányok!
Szóljon,aki kimaradt,jópárat elküldtem,de most Lara nem hagy tovább,taknyol és nagyon nyűgi.És van már végre egy fél foga!:D
Ja!És róla almappát keressetek! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zazzy 2009.11.22 14:39-kor.

Kép
Kép
zazzy
 
 


Elindultunk a kórházba kicsi Livikémért!!!

ezt írta moncsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
köszi nemlajos a közvetítésért[/b]

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Jajj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :D :D :D

Kép
Kép
zazzy
 
 


Szeretgessétek meg helyettünk is!

Kép
Kép
zazzy
 
 


Sziasztok itthon vagyunk! zárót nem kaptunk még, holnap kell érte bemenni. most megyek majd este jelentkezem

és köszönöm mindenkinek!!!!!!!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


na hála istennek!!!!!!!!!!
Lívinek nagy Kép

zazzy, a ti esetetek is nagggggyon durva! sztem is érdemes lenne a zárót elkérni!

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


De jó Moncsi!Minden rendben volt?Örült nektek?Mert én a múltkor úgy féltem a vádló tekintettől,hogy "Mit csináltatok velem",de nem volt ilyen.miután sikerült megnyugtatni,ugyanolyan volt,mint előtte.Csak nehezen nyugodott meg. :(
Ilyenkor büntetlenül lehet kényeztetni! :wink: Hajrá!

Kép
Kép
zazzy
 
 


tehuti!
Megvan a záró,de az őket védi.
Esetleg annyi,hogy 4,4-es Crp-vel kerültünk át(miután 3 napig csak szúrkálták,hátha találnak valamit,naná,hogy az én gyulladásjelzőm is emelkedett lett volna,nemhogy egy újszülötté! :evil: és mindenhol azt olvastam,meg hallottam orvosoktól,hogy 5 alatt nem foglalkoznak vele.A lányok azt mondták ott,hogy 6 alatt még nem is került oda senki.Hát nekünk sikerült. :(

Kép
Kép
zazzy
 
 


Moncsi de jó!!!

Megyek mert vendégek jönnek, gyártok pár szendvicset :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


sziasztok!

Hogy ti mennyit tudtok írni!!! :shock: :shock: :shock:

Jaj és milyen hírekre jövök. Szegény kicsi Livi!!! Az jó hír, hogy otthon van. Moncsi, öleld és puszilgasd meg helyettem is!!!!! Hát nem tudom, olyan nehéz bármit is írni. Én is biztos elfelejtettem volna bármire hivatkozni, meg a jogaimat kérni. Szemem előtt a gyerekem érdeke lenne.

Zazzy: nem semmi történetetek van. Sajnálom, hogy így próbálják a kórházat életbe tartani, hogy másokon gázolnak át. Jobb, ha nem megyünk bele mélyebben az eü-be. Ja és meglepit nekem is!!!

Minden babafotó nagyon helyes, nem sorolok, mert biztos kimaradna valaki.

Betegeknek jobbulást!!!

Csibb: hogy van Máté??

Krisztián még nem ül nem mászik, Kutyázás viszont nagyon jól megy neki. Napokban, főleg ma egyre többször mondja, hogy Gerrrrrrrgőőőőőő. Hát annyira aranyos.

Bocsi, de most csak ennyire futotta.

banokla
 
 


Moncsi
De jóóóóóóóó!

Én nem kaptam privit,Zazzy :(
Vendég
 


de jó hírek ezek.Hurrrá

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


zazzy: nekem se jött privi :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Moncsi, a szemem is könnybe lábadt, amikor az üzenetedet olvastam, hogy mentek Liviért.
Szeretgesd meg nagyon, helyettünk is! :)

Masut
masut
 
 


hát nekem is könnybelábadt :cry: :) nagyon örülök, hogy már otthon van Livike :!:

Bea, Maja

Kép
bea1978
 
 


ha van egy perced moncsi, írj, hogy hogy vagytok! Milllió pussz! ÍDejó, h vége ennek a rémálomnak!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Én is akartam kérni Moncsi!

Kép
Kép
zazzy
 
 


hurráááá!!! :D
Livikének sok sok puszi!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Zazzy
köszi a meglepit! helyesek vagytok! reménykedtem, hogy Laráról is lesz kép... :oops: de nagyon titkolod! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok köszi jól vagyunk, Lívia még kicsit foltos,de látványosan javul már. jól érzi magát, mosolyog és úgy örült amikor meglátott :) holnap kiváncsi leszek a zárójelentésen mi lesz. és köszi az aggódást+drukkokat, mindent :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


jajjdejó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyszerű lány ez a Lívia :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Azt elhiszem, h örült!!!! Remélem többet nem kell elszakadnotok egymástól!!!!!!!!!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


Vica
Köszönjük a dicsit!

Zazzy
Jaj,csoda helyes kislányod van :wink:

Tehuti
Várom a képe(ke)t :wink:
Vendég
 


Hogy vannak a betegek?
Márti,Máté,Lívia,Katka család...(bocsi,ha kihagytam valakit :oops: )
Vendég
 


Moncsi!
de jó,nagyon örülök nektek!

Sotske!
:oops: Köszi a bókot!Továbbítom! :D

Kép
Kép
zazzy
 
 


Banokla
Milyen volt a disznótor?Jól sikerült?
Vendég
 


Mocsi: Hurrááááááááááááááááá :D :D :D kíváncsi leszek mit írnak a zárójára :roll: hogy van Livi? ugyanolyan jókedvű mint kórház előtt volt?

Zazzy:
köszi a privit :D Lara nagyon helyes kiscsaj!!!!

KépKép
KépKép
adryn
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: