A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Mabe nagyon édesek a képek,szegény apika,bizti hiányoztok neki!!!látom az imátkozás is megy!

sutimano76

szívesen Dorka,remélem így tényleg megszereti,és hamarosan kapunk olan képet is hogy hason és fej fent :D

Anna,kép szupi,de többet ígértél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Andi,lehet ma együtt bulizunk,lánykám 19.15-kor felkéreckedett cicire,azon bealudt,és azóta is nyomja,ráadásul előtte is aludt....mindegy fürcsi után,majd dumcsizunk és remélem 23-kor alvás reggelig...

sutimano76

Bocsánat, most túl fáradt vagyok a többit is megcsinálni. Remélem, holnap jobb nap lesz. És most jó éjszakát!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="v.andi"]S írta:v.andiüti,nem hinném,hogy ha most felkeltem,megfürdetem,megetetem,akkor alszunk éjjel.Mindenesetre ma kap CHAMOMILLA VULGARIS-t 15 CH.

ez micsodi?????

Hasfájás, hasi görcsök

CHAMOMILLA VULGARIS 15 CH, napi 2-4x5 golyó
A csecsemő élesen sír, nyugtalan, egyik arcfele piros. Széklete zöldes, spenótszerű. Állapota este rosszabb, csak a ringatás nyugtatja meg.

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,lehet ma együtt bulizunk,lánykám 19.15-kor felkéreckedett cicire,azon bealudt,és azóta is nyomja,ráadásul előtte is aludt....mindegy fürcsi után,majd dumcsizunk és remélem 23-kor alvás reggelig...

Sütikém,tudod,hogy imádollak,és szívesen bulizom veletek,de ma én inkább aludnék végre :wink: :lol:
Amúgy Barni már megfürödve,megetetve,és alszik.Ma kapott a homeos cuccból,és hálózsákban alszik.Hátha tetszeni fog neki.

Kép
v.andi

Anna,neked is jó éjt,de ne felejtsd el a képeket :wink:

Mabe,tiszta apja ez a lyány.Gondolom már most hiányoztok neki.Ti mikor mentek utána?

Kép
v.andi

Oké,Andi,remélem Barni is így gondolja,nagyon drukkolok,hogy végre aludjatok egy nagyot!!!!

Kép

sutimano76

De jó kis tablót csináltál!!!

Még megnézem anyátok köztöt,és én is lefekszem.

Kép
v.andi

Süti,szerinted amit néztél itt nálam vastagabb hálózsák,az a legvastagabb,vagy a közepes?
Csak egy hosszú ujjú body van Barnin,és nem takartam be.Remélem jó így

Kép
v.andi

Biztos nem fogok tudni mindenre reagálni, ezer bocs...

Mabe: Nagyon édesek a képek! :lol:

Süti, Scoop: De helyesek a csajok együtt! 8)

Kriszti: Annyira irigykedem a sok gyerkőc miatt, látszik, hogy mennyire "egyben vagytok". És örülök, hogy Gergővel javulnak a dolgok, Lucának pedig gyógysimi!

Bibi: Lánykáid is édesek nagyon! És Lilla hajszerkezete :lol: Nektek is jobbulást.

Manó: Ákos :lol:

Korkülönbség: Tényleg nincs olyan, hogy ideális. Szerintem mikor úgy érzi az ember, hogy nagyon vágyik babára és jöhet is akár, akkor bele kell vágni. Nálunk ugye kerek 3 év van. Pont elég volt arra, hogy Andris nagyon is kivételezett helyzetbe kerüljön, így most az viseli meg a leginkább, ha nem rá figyelünk, ha nem "ugrunk" rögtön. Máté irányába csupa pozitív megnyilvánulása van, szeretgeti, hozzá bújik, mesél neki, ringatja, betakarja. Eleinte oltári hisztik voltak, ez mostanra nagyjából lecsengett, de maradt helyette az extra érzékenység és a figyelmünk "kikényszerítése", azaz rosszalkodás pl Máté orrszívása vagy fürdetése közben, hangoskodás. De ez is enyhül majd gondolom, ahogy fokozatosan megszokja a helyzetet. Ami viszont nagyon jó, hogy már teljesen önálló, vetkőzik-öltözik egyedül, fogat mos, WCzik, elpakol maga után, gyalogol, nem kell emelgetni, stb. Mi részben ezért is vártunk ennyit a két gyerek között, mivel ugye Andrissal is veszélyeztetett terhes voltam, így most, hogy sokat kellett pihennem Mátépocakkal is, jól jött az önállósága. Ha Anyum már nyugdíjas lenne (ugye akkor lenne fix segítségem minden eshetőségre felkészülve), akkor kb egy év múlva már újra szeretnénk babát. De így valószínű megvárjuk míg Máté is többé-kevésbé önálló lesz.

Kép

Kép
hgrita

Nem rég értem haza a suliból, megpróbálom a lehetetlen, visszaolvasni, de előtte még az Erikának írt hsz.

Erika: oltás :?
suliválasztás: mi is most vagyunk benne nagyon, illetve most kezdődik, pont holnap lesz az egyik gödöllői iskolában egy nyílt nap, amit a leendő elsősöknek szerveznek, ott lesznek a következő év első osztályos tanító nénijei. Szeretnék elmenni Julcsival, de a betegség miatt nem tudom, hogy el tudunk-e menni. Egyetértünk, nekem is az egyik legfontosabb dolog a gyerkőcök lelke itt az iskolásosdi elején. Én fontos szempontnak tartom, hogy olyan tanítók legyenek, akik az iskola intézményét, a tanulást meg tudják szerettetni a gyermekekkel, és biztos, hogy ebben szerepe van annak, is hogy mennyire jól értik meg egymást. És ez talán a legnehezebb, mert ugye aki nekem bejön, nem biztos, hogy a lányomnak is. Ismerem jól a lányom, de de mi van ha az a bizonyos "kémia" nagyon nem működik közöttük. :?: Nálunk is felvetődött az a probléma, hogy hová megy a kisbarátja ... no, és akkor Ő is oda szeretne, én viszont nagyon nem, de egyelőre sikerült meggyőzni józan beszélgetéssel, hogy nem ez a legfontosabb szempont .... de félek, hogy ez a téma még elő fog jönni ... :? Bár az is igaz, hogy én azt az iskolát nem szeretném, nem a kisfiúval van a gondom. De azt gondolom, hogy nem lehet ez a legfontosabb szempont, csak nagyon nehéz azt kommunikálni, hogy azért nem mehetsz oda, mert nem vagytok jó hatással egymásra ... Julcsinak most az oviban van egy barátnője, akitől nekünk meglehetősen nagyon nem tetsző dolgokat (leginkább stílus, viselkedés) tanul. Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy beszéljünk vele erről. Azt tudtam, hogy nem állhatunk oda elé, hogy "nem szeretném, ha vele barátkoznál" ... mert mit is mondok ezzel? Az Ő választását, a számára fontos értéket kérdőjelezem meg, tehát Őt magát is. Ezért inkább úgy beszéltünk vele, hogy "nagyon örülünk neki, hogy ilyen jó barátnője van az oviban" stb., aztán valahogy sikerült afelé terelni a beszélgetést, hogy Ő mint jóbarátnő megtaníthatnak ezt vagy azt a kislánynak ... és a végén megint elmondtam, hogy mennyire jó látni, tudni, hogy az oviban jóbarátok veszik körül .... :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: grautlálok, szépen haladsz a fogyással, és okosan csinálod, nem is kell gyorsabban, így nem terheli meg annyira a szervezeted, és tartósabb is lesz. :) Csak így tovább! :D :wink:
Atesz mit tanul? Szoli óta már óvatosabb vagyok. :lol: :wink:
Örülök, hogy Gergővel símulnak a dolgok. Szétszórtság, hf, iskolatáska ... hát azért csak férfiből van a lelkem :wink: :wink:
Kötelezőkkel én is úgy voltam, mint Vicád, én is utáltam akkor olvasni, utána meg faltam a könyveket, anyáék hatalmi parancsszóval kapcsolták le éjjel a villanyt a szobámban. Szóval, sztem változhat ez még.
Mi is orrot szívunk két napja, de Mogyoró nagyon jól viseli. :) Éjszaka - Luca nagyon ügyes :) még akkor is, ha előtte foglalkoztatva van anya is :wink:

Babcika: kutyatesó :lol: :lol: :lol:

Pöttyös: egy húron pendülünk :D :D :D
igen, Julcsi még óvodás, most vagyunk az iskolaválasztás nagy kérdése előtt. Az előző hsz-emben pont erről írtam Erikának. Marcidnak, hogy jött be, szereti, milyen a suli? Mesélj! :)
A fiúkat és lányokat már elkezdtük már összehozni. :lol: :wink: :wink: ... és Regővel javult az ivararány. :wink:
Ha nem titok, az oviban pöttyös labda volt a jeled, vagy másonnan a név?

Bibi:
a találkozóra én is el tudlak hozni, előtte átszaladok értetek. Szóval ez nem lehet kifogás.
Betegség :( :? most nálunk is ez van, szerencsére Mogyoró eddig még megúszta, csak az orrát kell szívnom 2 napja, de az sem olyan vészes. Jobbulást Nektek és gyorsan gyógyuljatok meg. Neked meg nagy simi. :)

elküldöm gyorsan, mert carakodik az oldal valamiért, de folytatom

KépKép
KépKép
madar

Bibi: a csajokról a képek nagyon jók, és Lottika milyen ügyes. :D

Manó: Ákos-kép nagyon jó. :lol: :lol: :lol:

Kriszti: Luca is micsoda kishusi, olyan gyömöszkélni való :lol:
Pocakfájás nálunk is elmúlt. Kép

Tengdi: skorpióság - hiperérzékenység ... nekem mondod? :wink: Kicsit izgultam, hogy a skorpiónk mellé kikapunk egy oroszlánt? de szűz lett :wink: és imádom mindkettőt.
Ezek a történetek az "apróságokkal" ... zajlik Nálatok is az élet :lol: :lol: :lol:

Andi: csak egy gondolat. Kép Mi lenne, ha jönnél mennél vele (na, nem tömegbe), csak úgy ide-oda autóból ki, autóba be, azt lehet, hogy kcisit jobban ébren tudnád tartani nappal .... aztán, amikor már átállt, akkor már működhetne a dolog magától, nem kellene a jövés-menés :?:

Tara: zsűrizés? ejha! :D
Akkor Ti majd jöttök a decemberire. :D

Timi: ez jó ötlet - baba-mama hajó :) Benne vagyok :D :D :D és a 90 naposba is, bár egyszer 2 éve próbáltam, akkor úgy éreztem, hogy nekem nem jön be ... de még egy próbát megér.

Piciibo: Ákos is milyen ügyes már :)

Sütikém, lassan Berni lesz az, aki itt már mindenkit személyesen ismer. :lol: :lol: :lol: Édesek a csajok. :D

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!!

Visszaolvasnom ma esélytelen!

Voltunk Erikáéknál!!!! :D :D :D
Olyan jó volt, traccsoltunk, babáztunk!!
Lotti és a nagyok is édesek! Lotti folyamatosan próbálta megverni Ebanot, de ő élvezte, nagyokat vigyorgott a közeledő ökölnek :D
Fannika még verset is mondott :D

Mutizok képet és kidőlök...
Jó éjt!!

Kép Anya, engem miért hagytak ki a csajok?
Kép Vajon most simi jön vagy megint védekezhetek?!
Kép Nem néz ide... Most odavágjak még egyet Ebanonak vagy ne...

floranan

Andi: ahogy ez a kispasi el tud ájulni ... ááááááá, én sem tudnám felkelteni :D
Ilyen rucink nekünk is van, meg akkor a másik kettő is. :wink: :lol:

Anna: tudod, milyen nagyon dolgot írtál most .... ez az, megvan .. igen, egyetlen egyszer itt hagytuk Julcsit mindketten, ezzel nem is volt gond, apa sokáig volt távol és én utána utaztam 10 napra ... Julcsinak a falra rajzoltunk egy naptárt egy nagy kartonra és azon x-elte ki a napokat ... és eljött a nap, amikor haza kellett volna jönnöm ... és akkor volt, hogy Párizsban átszállás, rosszullét, a méhen kívüli terhesség ....a műtét .... és nem jöttem ... nem volt itt apa sem, én sem ... utána büntetett minket rendesen .... sokat beszélgettünk és én tudtam, értettem Őt és akkor is a türelem segített ... hisz tudtam, hogy most azért provokál, mert úgy érzi, hogy magára hagytam, nem siettem hozzá, nem volt eléggé fontos nekem .... és Ő ennek a szerepnek akkor megpróbált megfelelni ... és ekkor bármilyen "rosszat" is csinált megöleltük, elmagyaráztuk neki, hogy ez miért nem jó és elmondtuk neki, hogy így is nagyon szeretjük .... és minden visszaállt ... nagyon nehéz időszak volt, de túl vagyunk rajta ... lehet, igen lehet, hogy igazad van, hogy ennek az emléke hat most .... nagyon sokat segítettél ... köszönöm

Mabe: rég láttam Molli cicát, hiányzott.
Apa el :( gyere sokat és akkor talán kicsit gyorsabban megy az idő. Kívánom, hogy gyorsan újra együtt legyetek.

KépKép
KépKép
madar

Süti: Jó a tabló :) Remélem a találkozó után sok munkád lesz vele, mert akkor az azt jelenti,hogy sokan el tudtak jönni :)

Csokika, ahogy így elnézem jobb, hogy kimaradtál a csajok birkózásából. :lol: :lol: :lol:
Flora, jaja nagyon jót rötyögtem ezeken a képeken és a hsz-eken. Kép

Kicsit sok vagyok ma estére, úgyhogy húzok aludni.
Jó éjt! :)

KépKép
KépKép
madar

vonulok gyors aludni :) reggel 6kor ébresztő :?

Flora, de jó képek!!!!!!!!! :)

Madar, háááát, azért én szeretnék már mondjuk holnap újra belebújni a kedvenc gatyómba a kedvenc övemmel... De ahhoz kell még vagy 10 centi...
Atesz a Zrínyi Nemzetvédelmin tanul ... khm.... asszem talán katasztrófa elhárítási szakon.... :oops: :oops: :oops: nem tudom pontosan... Elég kemény suli, rendesen oda kell tennie magát.

Andi, küldök hozzátok egy osztag álommanót bevetésre készen ;)

vicger

Csunyeszka nagyon boldogságos születésnapot!
http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Szerencsére nem most fekszem,de nem is most keltem :oops:

Madar,az jutott eszembe Julcsi barátja kapcsán,hogy sajnos mindenhol lesz olyan ember a környezetében,aki húzni fogja magával.Nálunk is voltak ilyenek,és ez végig kísérte Danit 8 éven keresztül.AZ más kérdés,hogy Te mit tanítasz neki otthon,és ő tudni fogja,hogy mennyire mehet el.Fontos az iskola,de a legtöbb rajtunk,szülőkön múlik.Én is tudnék példákat sorolni,hogy Dani miben nem,és miben követte társait.SZerencsére rossz dolgokban nem.Egészségesen ő is mindenben benne van,amiben a többiek,de ésszel.
2 napja jöttünk mentünk Barnival,kocsiból ki be,végig aludta az egészet.4 és fél órát :lol:

Flora,édesek együtt a gyerekek.Látom a topik lányai igen harcias amazonok :lol: :lol: :lol:

Kriszti,köszönöm az osztag manót,tudtunk végre aludni.No nem az egész éjszakát,de végre nem voltunk ébren.

CSUNYESZKA,isten éltessen sokig!!!!

Kép
v.andi

Andi: igen, ez a másik, amiről nem írtam, de tudom, hogy így van. Tényleg végig kíséri az életüket, mint a mienket is olyan hatások, amiknek a szülők nem igazán örülnek, de ezért van a család, az ott kapott értékek stb. ezeknek kell őt, a figyelmét a jó irány felé fordítani. :wink:
Barni: nem semmi kispasi .... mááá bocs, de imádom :lol: :wink:
Nyugtass meg, hogy nem most fogsz még csak lefeküdni.

Konyakos csirkemájpástétom fenn van a dokumentumok között, csak én lenni nagyon béna, és képtelen vagyok a receptek közé benyomni. Bocs :oops:

KépKép
KépKép
madar

Most látom, amit Krisztinek írtál. Örülök. :)

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: apának sok van még a suliból vagy már a végét tapossa?

KépKép
KépKép
madar

Madar,fél 8 ra megyek az uzsokiba.A dologoban az a rossz,hogy Barni 15 perce aludt el,és nem tudom itthon hagyni,vinnem kell magammal.Pedig 2-3 órát tuti aludt volna.5 kor kelt,azóta nyűgizett.Mindegy,túléli.

Kép
v.andi

Milyen volt a koncert, volt valaki? Fájdítsátok a szívem ... :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=V-a_cCBzXRg

KépKép
KépKép
madar

Andi: elhiszem, de még az is lehet, hogy átalussza. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Hogy velem legyen tele az oldal :lol: ... meg a you tube-ról jutott eszembe ... meg nem tudom még, hogy miről ... olyan táncos kedvemben vagyok .... szóval ez csak úgy ... szeretem Kép

már gondoltuk apával, hogy elmegyünk tánciskolába Kép

KépKép
KépKép
madar

persze a link lemaradt, bocs, szóval

http://www.youtube.com/watch?v=bibtqDxXv1o

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Nekünk a tegnapi 2.5 órás alvásnak köszönhetően még jobb éjszakánk volt, könnyebben is aludt el este, és most reggel, csak 6.30-kor kelt, igaz akkor kiugrasztott az ágyikóból és nem aludt vissza, de most elaludni látszik a játékai között, úgy látszik csak engem akart ébren tartani :D

Madar!!

Amit Andi írt, ( mindíg fog találkozni negatív példákkal emberekkel), erről jut eszembe, hogy amikor Jancsikát elvittük pszichiáterhez, mert sokat sírt a bölcsiben és nagyon ragaszkodott a megszokott dolgaihoz és a bölcsis néni ráfogta,hogy Asperger-es, akkor, kiderült,hogy éppen a bölcsis nénik a probléma, erre én mondtam a pszichiáternek,hogy átíratom, de azt mondta, hogy a gyerek megfelelő fejlődéséhez kell,hogy "rossz " emberekkel is találkozzon, mert ha mindentől megóvjuk akkor felnőtt korában képtelen lesz szembenézni az ilyesfajta akadályokkal, és akkor lesz beteg.

Andi!

Milyen volt az éjszaka? Az ok,hogy 5-kor kelt, de addig??? Tán csak nem aludtatok ??? :lol:

Olyan jók ezek a képek, a közös "bulijaitokról"!!! Kicsit szomorú vagyok,hogy nem Bp-en élek, bár már egész jól elvagyok egyedül is, elvégzem a magam által kitűzött kis feladtokat, és el is telik a nap, de Janóval teljesen bedepiztem, pedig ő tavasz eleje baba volt...Lehet megmondom apának költözzünk már közelebb :D

Kép
babcika

Madar, ezt a filmet láttam, csak egy kicsit se füle se farka az egész, de a tánc jó benne, én szeretem még a Kötelező táncok című filmet, na az is egy nagy gagyi, de ahogy táncolni tanítják a srácot, meg ahogy kibontakozik a szerelem az nagyon jó, mint ahogy a Piszkos tánc is.

Nálunk most nagy divat a Salsa, minden független barátnőm oda jár, a Janó óvónénije is stb, de mondjuk nálunk apával esélytelen a tánc, annyi ritmusérzéke nincs, mint egy mitttoménminek, botnak, édesen bénán táncol, azt is csak akkor,ha már ivott egy-két pohárkával esküvőkön, mert különben tisztában van képességeivel. Na Nunókával ( Blanka apa szavaival) szokott egy-egy táncot lejteni a Limpalumpra (Ez meg holly-Dolly Janó által elnevezve), de akkor annyira röhögünk, hogy próbáltam a múltkor felvenni, de nagyon remegett a kép :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Jelenleg így szivat, mert akár aludhatnék is még, ha ő is rögtön visszaalszik !! :D

Kép Kép

Kép
babcika

Csakhogy velem legyen tele az oldal!!!:D

Hamár senki nem jár erre :cry:

Kép

Kép
babcika

Napsugaras jó reggelt!

Olvasok vissza!

Manósziget, ment pü. Köszi Neked is :)

Kriszti, de jók a képek, van Nálatok élet! :)

Ideális korkülönbség... kérdés, kinek a szempontjából. A szülőnek lehet az a minél kisebb vagy a minél nagyobb is... a gyerekeknek szerintem négy év körül van, akkor az első már túl van nagyjából a dackorszakon, már elkezdte az ovit, tehát nincs az se, hogy a pici otthon marad, őt meg "kidobják". Aztán meg az élet meghozza, és mindenkinél úgy lesz a legjobb, ahogy alakul. Nálunk hat és fél év lett, merthogy a két fiúnak nem ugyanaz az apukája... volt közben egy válás. Marci imádja Regőt, le se lehet róla vakarni, ő is mindig a feje búbját akarja simogatni :roll: néha belőlem kéne inkább kettő :D

Erika, drukk Lottinak az oltáshoz, remélem, nem lett semmi mellékhatás. Szép súlya van neki is :)
Nincs semmi tudományos hátterem, de szerintem lehet összefüggés a függőségek és a szoptatás, illetve cumizás között, szóval aközött, hogy ha valakinek nem elégítették ki babakorában, az orális korszakában az ilyen igényeit, vagy drasztikusan vették el a cumiját vagy bekenték valamivel az ujját, akkor később lehetnek ilyenek. Meg szerintem a körömrágás is ettől is lehet.

Andi, Neked is köszi! Mekkora haja van Barnabásodnak! :) már fogzik? Regő is. :)

taranee, Neked is :)

Jaj Piciibo, nagyon sajnálom, de remélem, nem lesz igazuk azoknak, akik így látták! Drukkolok nagyon! Ákos nagyon ügyes!!! Hm, ennek a szopi-függőség témának én pont az ellenkezőjét hallottam :)

Cumi, Marcinak nem volt egyáltalán, pár hónapig ujjszopós volt és elhagyta magától, amikor játszani kezdett és szüksége lett mindkét kezére. Regőnek sem volt kezdetben, ez nálam egy nagy elv volt... és csak egy kis részben dőlt meg. Autóban kb. 50 km-re van hitelesítve a gyerkőc, utána nyafogni kezd, ha hagyom, sírni. Ha kiveszem, visszarakom, az rosszabb, mert utálja a hordozót, megörül, hogy de jó, kivették, erre visszarakják. Persze ha éhes, megetetem, és akkor nyilván kiveszem :) szóval vagy egy dm-es egyforintos cumija kizárólag autós használatra. Ettől csak nem lesz függő... eddig kétszer volt a szájában. Én is amiatt nem szeretem, amit valaki írt, hogy "Istent játszunk" mi adjuk oda, mi vesszük el, míg az ujja teljesen önkéntes.

Süti, nagyon édesek a talizó bébik :) meg ez a tabló, nagyon tuti!

Imola, Ti képeitek is nagyon jók!

Chamomillát én fogzásra adom Regőnek, és beválik, úgy néz ki. Nagyjából mindent igyekszem homeopátiával gyógyítani, felnőtteknek is.

Suliválasztás, hát nálunk egyszerű volt, az egy db helyi iskolát választottuk :) viccelek, vihettük volna Fehérvárra is, és akkor válogathattunk volna... ovit Fehérváron kezdte, direkt elhoztam nagycsoportra, hogy inkább akkor legyen a váltás, és ismerje meg a gyerekeket, akikkel majd az elsőt kezdi. Nekem fontosabb volt, hogy közel legyen, kicsi, barátságos, délben hazajöhessen és ismerős környezetben és gyerekekkel legyen, mint ami "extrákat" kínálhatnak a fehérvári iskolák.

Madar, igen, ez volt az ovis jelem :) Marcinak bejött az iskola, jobban szereti, mint az ovit, hat és fél évesen kezdte, szerintem pont jókor. Volt egy előnye, hogy már tudott olvasni - magától - és egy hátránya, hogy balkezes, de vannak többen így. Egy tanítónő tanít mindent, kivéve az éneket, jó fej, olyan 35 körüli. Nekem kicsit túl gyorsak, már vagy húsz betűt írnak, de Marci bírja szerencsére.

Huhh, Ti aztán termeltek hajnalban! :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

[quote="madar"]p írta:madarersze a link lemaradt, bocs, szóval

http://www.youtube.com/watch?v=bibtqDxXv1o

Jó reggelt!!

Jó film volt!!!

Én is mennék tánciskolába,de a párom: "szó sem lehet róla" :( :( :( .főleg hogy az uncsiöcsém versenytáncolt!!este hozok képet róla!!!!

sutimano76

Babcika: ebben is van igazság, mármint, hogy "kellenek a rossz emberek" is, ezért is nem azt mondtam Julcsinak, hogy ne barátkozzon a kislánnyal ... :wink: :wink: :wink:
Tánc: én először a filmet nem is láttam, csak ezt a részt, a filmet ennek hatására néztem meg, nagyon nagy csalódás volt ... a film számomra egyetlen értékelhető része csak ez a pár perc volt ... Kötelező táncokra nem emlékszem :oops: ez volt a címe?
Képek Rólatok zseniálisak :D ez a kiscsaj ... :lol: nekem is nagyon kellene már frisseket mutizni

KépKép
KépKép
madar

Madar!!

A kötelező táncok nem egy túl népszerű film, olyan tv-ben egyszer lemegy oszt kész :D, de nekem tetszett, egy srácról szól aki táncolja a kötelező elemeket, de ő másra vágyik és ezért otthagyja a partnerét, és a rút kiskacsa mindenes csajjal összejön először csak táncolnak, aztán a csaj apja megtanítja táncolni, és a csak szépen megszépül és happy end :D

Akkor nem csak én éreztem csalódásnak ezt Jenifer Lopez- Richar Geer (nem tom helyesen írni) filmet, legalább összejöhettek volna nem ??? :oops:

Igen frissíts képet !!!!!!!!!

Kép
babcika

nem a csak szépül meg hanem a csaj :D

Kép
babcika

http://clubgen.net/kotelezo-tancok/

Ha érdekel itt komolyabban ránézhetsz!!

Már megint csak én vagyok???

Kép
babcika

A film, amiről szó van, a Hölgyválasz? Nekem nagyon tetszett, meg is vettük dvd-n :oops: nekem tetszik, hogy nem jönnek össze, egyrészt nem sablonos, másrészt végre egy film, ahol a családjában, a feleségével lesz a végén boldog a főhős. És szerintem szép maga a film és nagyon jók a zenék.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Pöttyös!

Teljesen igazad van, csak én ilyen összejövősös vagyok, én az x aktákban is vártam, mikor jönnek össze, meg a JAG becsületbeli ügyek-ben is, én ilyen zizi vagyok :oops: :roll:

Kép
babcika

Ha már filmeknél tartunk, látta valaki a Vanilia égbolt-ot?

Na azt megnézném mégegyszer magyar szinkronnal, mert feliratozva elég gáz volt, férjem el is aludt a moziban :D, most már lehet megérteném ,de akkor elég kusza volt.

Kép
babcika

Meg a 6. érzék is elég érdekes film!!!

Kép
babcika

Vanília égboltot is láttam, nem volt rossz, de nem nézném meg még egyszer. Az az érzésem volt, hogy de jó, végre nem szépfiú a tomkrúúúúúz :D

összejövés :D vedd úgy, hogy összejött a feleségével :)

az egyik kedvenc filmem ilyen témában a Serendipity, magyarul Szerelem a végzeten a címe, azt hiszem.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Jöttem kéősbb,ahogy ígértem.Jóval később. :oops:

De most aztán mindenre reagálok,ami mostanában volt.

Süti:tabló nagyon jó,majd ma megpróbálok én is képet küldeni.

Mabe:Mollibébi édes,apikának jó utat!

Cumi:az elején én is nagyon ellen voltam,de aztán engedtem.Látom,hogy nem szokott rá,csak nagyon ritkán kell neki.Általában ha alváskor cumizik,akkor ki is esik a szájából.Így nem vagyok ellene.

Tánc:én is szeretnék,de még sose szántam el rá magam és azt hiszem most már nem is fogom.
Madar:A film a Hölgyválasz.

[/b]Babcika:Blanki egy csudapofa,a fejpántos a kedvenc. :D

Andi:sok-sok simi az éjszakák miatt.Barni pedig igazi hajasbaba. :D

Kriszti:fogyókúra :D :D

Csunyeszka:Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Flora:Csokika tényleg szép lassan csokifiú lesz.A szeme pedig szépen gyógyul,ennek örülök. :D

Timi:baba-mama hajó :D Nagyon jó ötlet! :D

Scooper:Noncsi is nagyon szép.

Bibi:Lotti hogy van?Javulgat?

Manó:Míra és Ákos nagyon arik együtt. :D

Korkülönbség:nálunk pl az öcsém 8 évvel fiatalabb nála,de ebből sose volt probléma.Kicsit néha terrorizáltam :D ,de most már fel sem tűnik.16 éves nagyfiú. :D Én szeretném ha Viki és a majdani tesó között 2-3 év lenne a különbség.Én ezt tartanám ideálisnak.

Erika:Lotti szépen hízik. :D

MI ma megyünk oltásra 12:30-ra,remélem jól viseli Viki.
Éjszakáink egyre jobbak,bár még van rajta mit alakítani.Most éjjel jól kicsesztem magammal.Vagy inkább Viki velem???Apika lefestette a fürdőszobaajtót az előszobában és így Vikinél most be van csukva az ajtó folyamatosan a festékszag miatt.Este lefektettük 8kor,mi is elaludtunk fél 11kor.Mondtam apikának,hogy meglátjuk mikor kel fel először enni.Ha korán akkor átköltözök hozzá,hogy ne kelljen sűrűn nyitogatni a szobája ajtaját,mert picit nyikorog.Na fél 12kor fel is kelt,én átköltöztem,de mivel odaát nincs heverő,így paplan le a földre rá én és pléddel betakaróztam.Megetettem és alvás.Na gondolhatjátok,hogy semmit nem aludtam.Minden nyekkenésére felriadtam,ráadásul baromi kemény volt a padló is.Ja és persze,hogy legközelebb fél 5kor kelt.Megetettem és visszacuccoltam a saját ágyunkba.Derekam teljesen tropára ment,ma vagy inkább ajtót nyitogatok vagy elkérjük apóséktól a matracot.

Egyelőre ennyi.Na asszem ilyen hosszú hsz-em se volt még. :D :D
Vendég

hahó :)

Madar, még sok van a suliból ;) de legalább lefoglalja magát és nem unatkozik :D :D :D egyébként védelmi igazgatási szak, hülyeséget írtam :oops:
Babcika hogy kidőlt a csajszííííííí :)
Én is depriváltnak érzem magam így taliilag :? :cry: :cry: :cry: :cry: mindig csak a pestiek... nyelvkidugóssmile ;)

ideális korkülönbség: mindig az ami van :) A gyerkőcök nem véletlenül születnek éppen akkor, amikor :)

Pöttyös: már most adsz chamomillát Regőnek fogzásra?

Tánc: Apjuk táncos, néptáncos. Nekem meg van hozzá két botlábam :) nem nagyon tudok táncolni... ahhoz önfeledtség kell... ön elfelejtés... ez pedig nem olyan nagyon könnyű nekem, állandó kontroll alatt tartom magam. A spangli pedig nem elég ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

na, most el, séta egy kicsi shoppinggal.... :)

Ja, képzeljétek, enyém a világ hangulatom van :D :D :D :D És tényleg! :lol: :lol: :lol:

vicger

Babcika,képek nagyon jók!!!KÉne egy baba-mamás!!!!!

és többiek is!!!mama-babás képeket kérek!!!!

Én elfogult voltam a filmmel,mert imádom Jent és Richit is!! :lol:

Igen Babcika ,már emlékszem én is láttam azt a filmet!!!

sutimano76

Megint nem jól vastagítottam. :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: