Napsugaras jó reggelt!
Olvasok vissza!
Manósziget, ment pü. Köszi Neked is
Kriszti, de jók a képek, van Nálatok élet!
Ideális korkülönbség... kérdés, kinek a szempontjából. A szülőnek lehet az a minél kisebb vagy a minél nagyobb is... a gyerekeknek szerintem négy év körül van, akkor az első már túl van nagyjából a dackorszakon, már elkezdte az ovit, tehát nincs az se, hogy a pici otthon marad, őt meg "kidobják". Aztán meg az élet meghozza, és mindenkinél úgy lesz a legjobb, ahogy alakul. Nálunk hat és fél év lett, merthogy a két fiúnak nem ugyanaz az apukája... volt közben egy válás. Marci imádja Regőt, le se lehet róla vakarni, ő is mindig a feje búbját akarja simogatni

néha belőlem kéne inkább kettő
Erika, drukk Lottinak az oltáshoz, remélem, nem lett semmi mellékhatás. Szép súlya van neki is
Nincs semmi tudományos hátterem, de szerintem lehet összefüggés a függőségek és a szoptatás, illetve cumizás között, szóval aközött, hogy ha valakinek nem elégítették ki babakorában, az orális korszakában az ilyen igényeit, vagy drasztikusan vették el a cumiját vagy bekenték valamivel az ujját, akkor később lehetnek ilyenek. Meg szerintem a körömrágás is ettől is lehet.
Andi, Neked is köszi! Mekkora haja van Barnabásodnak!

már fogzik? Regő is.
taranee, Neked is
Jaj Piciibo, nagyon sajnálom, de remélem, nem lesz igazuk azoknak, akik így látták! Drukkolok nagyon! Ákos nagyon ügyes!!! Hm, ennek a szopi-függőség témának én pont az ellenkezőjét hallottam
Cumi, Marcinak nem volt egyáltalán, pár hónapig ujjszopós volt és elhagyta magától, amikor játszani kezdett és szüksége lett mindkét kezére. Regőnek sem volt kezdetben, ez nálam egy nagy elv volt... és csak egy kis részben dőlt meg. Autóban kb. 50 km-re van hitelesítve a gyerkőc, utána nyafogni kezd, ha hagyom, sírni. Ha kiveszem, visszarakom, az rosszabb, mert utálja a hordozót, megörül, hogy de jó, kivették, erre visszarakják. Persze ha éhes, megetetem, és akkor nyilván kiveszem

szóval vagy egy dm-es egyforintos cumija kizárólag autós használatra. Ettől csak nem lesz függő... eddig kétszer volt a szájában. Én is amiatt nem szeretem, amit valaki írt, hogy "Istent játszunk" mi adjuk oda, mi vesszük el, míg az ujja teljesen önkéntes.
Süti, nagyon édesek a talizó bébik

meg ez a tabló, nagyon tuti!
Imola, Ti képeitek is nagyon jók!
Chamomillát én fogzásra adom Regőnek, és beválik, úgy néz ki. Nagyjából mindent igyekszem homeopátiával gyógyítani, felnőtteknek is.
Suliválasztás, hát nálunk egyszerű volt, az egy db helyi iskolát választottuk

viccelek, vihettük volna Fehérvárra is, és akkor válogathattunk volna... ovit Fehérváron kezdte, direkt elhoztam nagycsoportra, hogy inkább akkor legyen a váltás, és ismerje meg a gyerekeket, akikkel majd az elsőt kezdi. Nekem fontosabb volt, hogy közel legyen, kicsi, barátságos, délben hazajöhessen és ismerős környezetben és gyerekekkel legyen, mint ami "extrákat" kínálhatnak a fehérvári iskolák.
Madar, igen, ez volt az ovis jelem

Marcinak bejött az iskola, jobban szereti, mint az ovit, hat és fél évesen kezdte, szerintem pont jókor. Volt egy előnye, hogy már tudott olvasni - magától - és egy hátránya, hogy balkezes, de vannak többen így. Egy tanítónő tanít mindent, kivéve az éneket, jó fej, olyan 35 körüli. Nekem kicsit túl gyorsak, már vagy húsz betűt írnak, de Marci bírja szerencsére.
Huhh, Ti aztán termeltek hajnalban!