Astrid: köszönöm a soraidat.

Igazad van, hogy a kicsi sem kap osztatlan figyelmet, de talán neki azért "könnyebb", ha lehet ezt mondani, mert Ő nem is tudja, milyen az, Ő nem tudja, milyen csöndben elaludni, nyugodtan szopizni stb. stb., hisz azonnal maximális decibellel kapta a gyerekhangot a házban ..., bár amikor Julcsi oviban, akkor megtapasztalhatja, milyen is egykének lenni.

Volt már, hogy láttam, hogy Julcsi ment felé a túláradó szeretetével és gyömöszkélte ... Veronika keresett a szemével és amikor meglátott olyan "segíts, anya" tekintete volt ... de szerencsére ezek a helyzetek már múlóban vannak, pár napja olyan gyengéden, kedvesen figyelmes vele Julcsi ... jó ezt látni ...
Ezt a mondatod, viszont nagyon belevéstem most az agyamba: "Szóval egyrészt benned sem legyen az, hogy elveszel valamit Julcsitől, másrészt erősítsd azt, hogy ő ezzel több lett. " - köszönöm.
Süti: igen, ezt érezheti, hogy most kevesebb figyelem jut. De Te ne aggódj előre, mert egyáltalán nem biztos, hogy Berni is így reagál majd, ha jön a tesó, látod pl. Manóéknál vgy Bibiéknél semmi gond. Ráadásul most annyit olvasol a témáról, hogy teljesen felkészült leszel.
Peppino: én is hiányoltalak, csak Kata megelőzött az írásban.

Nálunk is 15-16 óra után kezdődik a nyűgösebb időszak, illetve nem is nyűgösségnek hívnám, inkább több figyelmet, foglalkozást szeretne.
Tengdi: nem baj, ha Veltek van tele az oldala, van még "üreslap" bőven, Neked meg van, mit bepótolni.

Fiúk nagyon szépek.
Tényleg így van, ilyenkor annyira igényli, hogy mindent együtt csináljunk (öltözés, fogmosás stb.), mindenben segítséget kér az én nagylányom

Annyit beszéltünk mostanában ezekről, elő is veszem Ranschburg és Vekerdy írásait. Köszönöm.
Flora: ha a találkozó olyankor lesz, amikor apa nincs itthon, akkor apikád jöhet főzni, ha én apikám itthon, nem hiszem, hogy kiengedi az irányítást a kezéből, de attól jöhet apa.
Lépések-edzés: valóban ez természetes, már a párnapos vizsgálatnál nézik, hogy műxik-e, de én úgy tudom, hogy nem jó ezt gyakoroltatni velük ilyenkor.
Andi: Barnabás kép
Most eddig jutottam megint a visszaolvasásban, Julcsi társast szeretne játszani, ráadásul mindjárt jön a doktor, Veronika pedig ébredezik.
Süti, remélem, szuri azóta megvolt.
Este jövök, olvasok tovább.
Bibi, Lina, Petra, Viki Ti hol vagytok?