A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

GABI!
Te aztán nem sieted el a dolgokat :D

LEMON!
Jobbulást!Remélehetőleg tényleg nem lesz szükség gyógyszerre.Pattanj be az ágyba izzadni egy kicsit.

Ahogy nézem egyre komolyabb vissza számolások indultak meg :D Érdekes is,hogy még senki nem szült meg közölünk,pedig már akár megis indulhatnának a babók,nem lenne nagy probléma.
De gyanítom,hogy majd egyszerre lesz baba dömping :D Aztán majd csak úgy röpködnek az sms-ek.

Itt is köszönöm a biztatást és a kedves szavakat!Tényleg nagyon jól esett!Lehet,hogy csak ennyi kellett a lelkemnek,hogy kiöntsem a bánatom,mert azóta egyre csak jobb!
KÖSZÖNÖM CSAJOK!!!!!
Vendég

Meli, szerintem is nagyon jók Ágnes V. által előadott József Attila versek. Mind.
Olyan, mintha új értelmet kaptak volna.
Vendég

Lám-lám... Manócskák és köztem 3 nap van, és mi még sehol nem tartunk... Igaz, nálam csak a végtelen nyugalom miatt, Manócskáknál már lehet, hogy a rutin miatt.
Amióta visszaemlékszem, én mindig mindent az utolsó, esetleg utolsó utáni pillanatra halogattam :oops: A szakdolgozatomhoz annak idején a beadási határidő előtt 2 héttel fogtam hozzá. Minden anyag készen állt, "csak" írni, elfogadtatni és köttetni kellett. Az utolsó órában oda is értem vele :)
Ma egyébként be akartam pakolni, hiszen megvettem mindent, de annyira-annyira fáj a derekam az elmúlt 2 napos vendégeskedés hatására, hogy már semmihez sincs energiám :oops:

Olga örülök, hogy jobb a kedved!

Üdv. Gabi
Vendég

Babadömping, hát valószínű, mindenhol azt hallani, hogy a december amúgy is sűrűnek ígérkezik, pl. a Kútvölgyiben is.
De az vicces lenne, ha az eleje túlhordaná, a vége picit előbb jönne, és mind megszülnénk 10 nap alatt, és Karira otthon lennénk.
Vendég

Málnalevélről szeretném kérdezni:
Olvastam, hogy hasfogó hatású. Ez milyen mennyiségre igaz, mert igaz nincs ilyen gondom, de éppenséggel hasmenésem sincs. És az erőlködést kihagynám.

Előre is köszi

Judy
Vendég

Pakolás: hát én is még csak pakolgatok. Majd a héten begyorsulok:-)

Meli
úgy szeretem Ágnesnek ezen JA válogatásait. Nagyon igényesek!
Vendég

Ezt hallgassátok meg,nagyon aranyossak!

http://www.youtube.com/watch?v=mcbuoc3t ... re=related

:oops: :oops: :oops:
Vendég

Vendég

Jaj imádom ezt a felvételt a szerelmes kicsikről. Annyira cukorfalat!!!
Vendég

No benézek így este felé :roll:

húúúúúúúú de sokat írtatok!!!

Anna: antibiotikum sajna kiírtja a hüvelyflórát, szóval nem csoda ha viszketsz odalent. Nekem ajánlotta a doki a Floragyn kúpot bár nem tudom mennyire jó, mert nekem az első antibigyó kúra után jött a strepto, és hüvelyflóra akkor sem tenyészett ki, hiába a kúp... :roll:
Jövő hét szerdáig :shock: TE AKKOR MÁR BÁRMIKOR SZÜLHETSZ :D De izgi!!! Így legalább a mi időnk is gyorsabban telik!!!!

Póki: nem is tudtam, hogy neked is streptod van, vagy csak volt??? Én semicillin mellé nem kaptam kúpot. Most ért véget az antibigyó kúrám! Milyen kedves voltál a névtelen ismerősünkkel. Igazán díjazom az ilyet!!!

Gombi: érdekes ez a telefon ügy :shock:

Csillag: én úgy tudom, tüdőérlelőt csak akkor adnak, ha valami baj van. Egy órával szülés előtt adják be talán, de a baba is kaphat, ha mondjuk kora baba. Azt is hallottam, hogy a 34. hétig érdemes adni, mert aztán már nincs hatása. Úgy tűnik megoszlanak a vélemények. Mindenesetre olyat még nem hallottam, hogy a 38. héten adnak. Ugyan minek, hisz már akkor nem számít koraszülöttnek a pici :roll: A szoptatás utána nem tudom hogy alakul!

Ma amúgy az ikrek is tök lusták!!!

Húúúúúú ez a névtelen levél... Gio, ne vedd magadra, én soha nem éreztem, hogy bunkó lennél :) Nagyon tetszett az idézeted!!! :)

Ecet: tényleg jó fertőtlenítő, és nem is káros. Én terhesség alatt csak ezzel fertőtlenítettem! Egyébként is tervezem, hogy átállok környezet kímélő életmódra!

Meli: engem is sokat altatott anyukám a hidegben, bár én őszi gyerek vagyok :D De akkor még az ősz is csak ősz volt, és hidegebb mint manapság!!! Amúgy én is sokat altattam kint a lányokat órákat 2-3 hét után! Szóval most se fogom másképp tenni!

Lemon: remélem semmi komoly, és nem megy fel a lázad. Én mondjuk a helyedben már 37,5-től vennék be algopirint. Valahonnan talán tudsz szerezni!!!

De jó is lenne karácsonyra itthon lenni a fiúkkal, de mivel én akkor töltöm a 37. hetemet, lehet hogy épp bent fogunk kuksolni. No akkor tök nem jól jönne, ha zárlat lenne a kórházban! :shock:

Kata
labkat

judy,
én eddig még nem érzékeltem ilyesfajta mellékhatását a málnalevél teának, kb. 2 hete iszom. de ez nagyon egyénfüggő tud lenni, gondolom...

Kép
apkata

Nekem jól jönne a málnalevél esetleges hasfogó hatása,mert megint egy hete van hasmenésem :cry: Már 3 napja szén tablettát is szedek :? kikészít,h ennyire fordítva működöm....de mivel a 36.hétig(ha egyben...)szedni akarom a mg-t,addig nincs értelme a málnalevélnek...

Kép Kép
meli1118

Férjem nem hagy békén, le kell írnom.:-)
....
inkább a levlistára
Vendég

Kata, igen sajna van streptom megint és volt is. :cry: Akkor derült ki mikor a fiammal terhes voltam. Szülésig volt antibiotikum kúra, de szüléskor kaptam is egy adag injekciót. Mivel kettőt kellene adni és nálam a gyors szülés miatt nem volt idő a másikra, így a baba is kapott. Szerencsére a tenyésztése negatív lett neki, nagyon-nagyon féltem, hogy pozi lesz.
Most még mindig antib. kúrán vagyok, lassan egy hete, még 4 nap van belőle, aztán keddhez egy hétre újra tenyésztés. De ettől függetlenül szüléskor a Szt Imrében kötelező antib-ot adni, akkor is ha a legutolsó tenyésztés negatív.
Ahol te szülsz, ott is így van? Neked mit mondd erről a dokid? Én már megint nagyon izgulok emiatt. :cry:

Gio, a férjednek igaza van, nagyon jó kis csapat vagyunk és értékes az ilyen!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Na Gio, mire elküldtem az üzimet, pont akkor módosítottad! :)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Dénessel ilyen idős terhesen mentünk be.És csütörtökön született.Nagyon izgulok,hogy most ne legyen semmi.Szorítsatok,hogy még benn akarjon maradni.

Kép Kép
meli1118

JUDYKA!
Én eleve nagyon-nagyon székrekedéses vagyok.Mikor ittam a málnalevél teát,semmi ilyen panaszom nem volt.Nekem nem fogta meg különösebben.Bár én pont fordítva működök,ha sok csokit eszek vagy mogyorókrémet az sem fogja meg.Ami másnak hasmenést okoz,az meg simán megfogja :roll:

MELI!
Tán csak nem lesz semmi!Ha nincs különösebb panaszod,akkor szerintem nincs gond.De azért mennek a drukkok :wink:

Na most lépek,mert délután anatómia dogám lesz és még átnézem az anyagot.Kb ötvenedjére :oops:
Vendég

Sziasztok!
Nem bírtam ki, hogy ne üljek le megint kicsit a géphez. Nem tudok visszaolvasni, mert akkor tényleg sose lesz elpakolva a lakásban, csak gyorsan átfutottam az utolsó lapot!
A múlt héten sikerült összepakolnom! Mármint már össze voltak készítve a cuccok, csak nem voltak táskába téve. Aztán mikor a férjem összeszerelte a pelenkázó szekrényt, akkor táskába kellett tennem, mert útban voltak. Közben rájöttem, hogy egy csomó mindent csak kikészítettem, hogy majd behozza, amikor jön, mert tényleg nem tudom, hogy mire is lesz igazán szükség. Így is megtelt egy kisbőrönd. Persze a köntös meg a törölközők a felét elfoglalták. Azóta meg minden alkalommal mikor bemegyek a kisszobába azon gondolkodom, hogy nem maradt-e ki belőle valami nagyon fontos, ami nélkül aztán szülni se lehet...hát ilyen flúgos vagyok.
Most már felkeltette a kíváncsiságomat nagyon ez a névtelen dolog, úgyhogy visszaolvasok legalább egy kicsit! Aztán mosok is, mert annyi ruha van...
tedorka

JO reggelt mindenkinek!

En nemsokara indulok a szuleteshazba, csak irok gyorsan...szelloznom kell kicsit, mert a furdoszobaban gozmergezest kaptam zuhanyozas kozben :)

Most omlengeni fogok kcisit, ugyhogy akinek mar eddig is sok volt a tulzott optimizmusombol, az ne olvassa el! nem nagy dolog, csak tok szuperet almodtam...vegre nem tengerpartos nyaralasrol, hanm csimota szuleteserol, bar csak par masodpercig tartott. Tudni kell, hogy mar jonehany hete a csuszda-motivummal keszitem fel a szulesre (mint ahogy a szexnel meg az elso naptol a hullamvasutat hasznaltam :)). HOgy hosszu, sotet, szuk, felelmetes, de a gyerekek megis imadjak, visonganak, de oromukben, aztan vegul nagy boldogan vizben lubickolva erkeznek...meg hasonlok, ez most bla-bla. Nna, es az almomban az volt, hogy megjelent csimota, bar arc nelkul es nem ujszulott meretben, egy nagy buborek vette korul es egy uszogumi is volt rajta, az a nagy meretu, amit direkt speci csuszdakban hasznalnak. ment a lift fele, ami felviszi a csuszda tetejere, majd megallt, visszanezett ram, es azt mondta: anyuci, nem felek a csuszdatol :):) hat olyan szep volt...rogton felkeltettem a paromat, elmondtam neki, arra az esetre, ha elfelejtenem, aztan utana vagy 10 percet pityeregtem, olyan meghato volt. Es -bar elotte sem voltak aggodalmaim, felelmeim- azota valahogy olyan hatalmas lelki nyugalom van rajtam, bar szerintem az alomtol fuggetlenul, mert napok ota erzem ezt egyre erosebben, hpgy semmi nem tortenhet velunk, valami hihetetlen biztonsagot, erot erzek..tenyleg azt, hogy hamarosan a legcsodalatosabb dolog fog tortenni. Almombol felkelve persze elso dolgom az volt, hogy ellenoriztem, van-e pocak :):) Aztan mikor kimasztam az agybol, rogton megnyitottam atablazatot, hogy megnezzem, ki fog varhatoan utannam szulni, kit tudok majd fellelkesiteni csimota szuletesevel :):) De az is tuti, hogy mindenrol beszamolok majd, akkor is, ha nem alakul semmi egyaltalan ilyen alomszeruen, mint ahogy tervezem. Azt is leirom majd nektek, ha barmi ok miatt esetleg meg csaszarra is sor kerulne, mert akkor is ugyanolyan buszke leszek, az biztos. Aztan remelem, majd nem gondoljatok, hogy: nna, mi megmondtuk...ez jol eltervezte, dehat ilyen nem tortenhet, es tessek...

Gabi! Ha jol latom, de ma lepsz a terminusba, nagy nagy gratula! Innentol kezdve minden nap ugyanolyan erteku, mint a kiirt datum...jajj de izgi :):)

Olga! Ugyes legyel delutan, majd gondolunk rad...probalok visszaemlekezni,mikor olvastam el valamit 50-szer egy vizsga elott :oops:

Meli! Izgulni lehet, de ne aggodj, minden rendben lesz! Azert tulsagosan ne koncentralj erre, mert a vegen meg tenyleg kibujik a kis huncut :)

Kép
pumipumi

Pumi,
nekem álmomban Gabi babája született meg!! :D

Kép
apkata

nekem meg egyszer, bar nem aludta, csak relaxalas kozben az jott be egy pillanatra, hogy Gio irta a forumon, hogy elhagyta a nyakdugot! :):)

Kép
pumipumi

Huuuu, lányok... tényleg kezd nagyon izgalmas lenni :)
Nálam semmi jele még,hogy szülnénk a közeljövőben :D Dehát végülis van még 19 napom :D
De,már nagyon várom,hogy valaki írja,hogy elindúlt.. :)
Puszi,vigyázzatok magatokra!
Vendég

Pumi!

Én csak irigylem az optimizmusosat, és nem akarok túl nagy szavakat használni, de csodálom, ahogy az egész terhességet és a szülést kezeled. Szeretném én is szépen megélni és élményként felfogni, de én jobban félek ahhoz, mintsem, hogy ilyen szép gondolataim legyenek csak.
Mert az álmod, ha kusza, és nonszensz is, mint az álmok nagy része, akkor is nagyon szép és megható.
Vendég

Egyébként, ma voltam megint ctg-n, Manó jókat mozgott, persze direkt letoltam előtte egy almát, a kajától mindig beindul.

Méhszáj zárt, viszont vizes vagyok, teljes sómentes diéta!!
Laborra csak jövő héten kell mennem.

Valaki kérdezte múltkor a táppénzt, én meg nagy magabiztossággal írtam, hogy végig megy. Na, most koppantam, mert mondta a dok, hogy 36. héttől ő már nem ad papírt, de szerencsére a körzeti azt mondta, hogy így is b.áll.-ban tud tartani szülésig. Hurrá.
Vendég

Sziasztok lányok! Le sem merem írni, de most keltem fel. :oops: 8) Ráadásul az éjszaka is elég pihentető volt, nem amiatt húztam rá. Alig voltam pisilni, melegem sem volt, babó is hagyott oldalra fordulni (jobbra, bal oldalon borda alatti szúrás van, ott nem tudok továbbra sem) szóval elégedett vagyok. :D
Látom enyhén szólva is lemaradtam az eseményekről -főleg a lev.listán- így vásárlás után jövök is olvasni. Ide néha bekukkantottam, hátha valaki már elindult szülni, tényleg olyan izgalmas kezd lenni. Már úgy várom az első híreket. :D Aztán meg majd irigykedem és egyfolytában azt kérdezgetem apától mi mikor megyünk már? :lol:
csillag25

Viszont a pocakom már nagyon készül valamire. Alig csinálok valamit és máris kőkemény. Most pl. még épp hogy felkeltem, felöltöztem, ahogy álltam föl a gép elől már bekeményített. Éjszaka pisiléseknél ugyanez, bár doki szerint ilyenkor már természetes, ugyhogy nem aggódom. Szépen lassan csinálom a dolgokat.
Na, akkor el is indulok mielőtt elkezd esni az eső. :roll:
csillag25

sziasztok
köszi mindenkinek a dícséretet pocaklakó nevében.
csillag a ti babótok is édes és tényleg duci.
sok minden történt a hétvégén itt látom nem unatkoztatok.
névtelen fórumozó hát :lol:

Kép
Kép
anitaaa03

csillag nekem is hamar keményedik én például hajolni meg lépcsőzni nagyon nem bírok pedig van a házban is egy pár :?

Kép
Kép
anitaaa03

szülés és nem bánnám ha hétvége felé megérkezne pocaklakó bár attól még mindig tartok kicsit hogy meglegyen 2,5 kilo :oops:
már nagyon nehezen bírom folyamatosan fáj a gerincem 1 ponton sokszor már sírni tudnék :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Judy, akkor ezért kérdezi meg minden alkalommal az asszisztens hogy hanyadik hétben vagyok, mikor megyek a táppénzes papírért!
Utána én is a házidokimmal szeretném folytatni szülésig a táppénzt. Ez hogy működik a gyakorlatban? Mert a táppénzes papírért én minden második kedden megyek, de a papíron a táppénzen lévő dátum mindig előtte való pénteken zárul. Visszamenőleg tudja a házidoki folytatni? Mivel hozzá csak szerdán tudnék elmenni, így visszamenőleg hétfőtől felvehet? Te hogy intézted?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!
Hát rend az persze még nincs, de kimosatam egy adag ruhát, és pakolgattam is. Most elég lesz.
Judy, a teljes sómentes diéta mit takar? Nyers kaját? Vagy gyümölcsnapot? Nem örülnék neki most így a vége felé, bár ma reggeli után álltam mérlegre, és úgy tűnt, hogy fogytam egy kilót, úgyhogy örültem is neki. Azt hiszem azért van, mert már nem tudok annyit enni. Kicsi a hely a gyomromnak.
Ma én is megyek ctg-re, meg vért is vesznek, ha minden igaz, de majd csak később.
tedorka

ja és a név nem Benni lessz megint átnéztük és a bent maradottak között így nem szerepel próbáltuk a vezeték névhez párosítani őket de a bent maradt 5 közül nehéz a választás.

Kép
Kép
anitaaa03

ja már csak infulenza járvány miatt sem bánnám ha előbb jönne babóca mert nem szeretném hogy pont karantén legyen mikor bent vagyunk

Kép
Kép
anitaaa03

Anita, és mik a lehetséges változatok? elárulod miből fogtok választani? :)
Vendég

persze szívesen:Axel,Ákos,Botond,Olivér,Lóránt
ezek maradtak így a végére.a páromnak az Ákos és a Lóránt tetszeik elsősorban nekem meg csak annyi a gondom velük hogy az Ákosból sok van a Lóránt pedig Lóriként becézve olyan mintha egy papagájról lenne szó :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Dorka, nálam már beszaáradtak a ruhák,most az a csúnya vasalás vár rám :twisted: de,majd csak megbírkózom vele :)

Ma hajnal fél 3 óta fentvagyok,én már nem is értem ezt az egészet,este 10 körül beájulok,és legkésőbb 4 kor már forgolódom,és nem tudok vissza aludni.. borzalmas.. hulla vagyok.. :(

Pókica,én úgy tudom,h a házi doki visszamenőleg csak pár napot tud táppénzre irni,de lehet,hogy ezt is dokija válogatja,a legtutibb ha megbeszéled vele,és telón odaszólsz,hogy mikortól vegyen állományba. Szerintem.

Judy, huu.. a teljes sómentes étrend miatt nem irigyellek,Ádival én is iszonyatosan vizesedtem,és nekem is ezt mondta a dokim... mivel én sósabban eszem,és főzök is mint mások,nekem borzasztó volt.Sőt heti 1 nap gyüminapot is be kellett iktatnom,mert,hogy az állítólag hajtja a vizet a szervezetből...

Csillag, nekem is sokat keményedik a hasam,de ez nálam végig volt is,erre való a magnesium citrici :D :D:D amit én szedek is rendesen :D bár a dokim múlthéten aztmondta,hogy már csak 1 hétig tegyem... de szerintem fogom szedni tovább :D:D:D még 1 hetet tuti rádobok ::D
Vendég

Anita: én az Ákosra szavazok... márcsak azért is,mert a kedvenc énekesem :D
Anno.. :D 1000éve :D imádtam a bonanza banzai-ban is,és utána is mikor szólózni kezdett :D
Vendég

Sziasztok!

A hétvégi eseményeket, levelezést nyomon követtem, de még az elolvasása is annyi időt vett igénybe, aminél többet nem akartam a gép előtt ülni :lol:
Én nagyon be vagyok indulva. De még nem a szülésre (csak kapkodom a fejem, amikor írjátok, hogy pár nap múlva már jó lenne szülni, el sem hiszem, hogy már itt tartunk :shock: ). Viszont folyamatosan sütnék, főznék, karácsonyi dekorációkat, ajándékokat csinálnék. Persze annyi gond azért van, hogy a nagy lendületem az kb felállás után 10 másodperccel átmegy pingvines totyogásba. Meg vásárolni is kellene mindenhez, amit kitaláltam. De én csütörtökig nem akarok kimozdulni itthonról, legfeljebb a sarki kisboltig megyek el. :oops:

Tegnap este elkezdtük a gátmasszázst. Hááát, nem volt valami élvezetes. :? De férjem lelkes, úgyhogy csinálni fogjuk minden este, hátha javul. Ha nem érzünk semmi változást, akkor nem kínzom magam, de talán jó lesz. Viszont előjátéknak bevált :oops: Több hetes szünet után már nagyon ránk fért. Épp előző este mondtam,hogy februárig szerintem már ne számítson semmire :lol:

Anitaa: szerintem most Botondból és Olivérből is rengeteg van. Alex nem tetszik? Nekem régen nem tetszett, de munkahelyemen volt egy kissrác, akit így hívtak, és ha már gyönyörű gyereket láttatok! :) Úgyhogy a nevét is megszerettem :lol:

briell

Én is ma voltam ctg-n. 4 erősebb keményedésem is volt, ebből háromra időt is írt a gép: pont 15 percenként követték egymást. És mellé még társult sok kis apróbb keményedés. A dokim szerint most már bármikor beindulhat nálam a szülés. Ezt már én is érzem, a hétvégén mondtam a férjemnek, hogy max. két hét, de inkább kevesebb van hátra szerintem, ma meg azzal keltem, hogy nem bánnám ha befekhetnék a kórházba, annyira érzem, hogy nincs sok hátra, hogy megnyugodnék, ha bent lehetnék. Valahogy nem a szüléstől félek, hanem attól, hogy időben elinduljak, észrevegyem, hogy menni kell. Szóval nem célom beelőzni Gabit és Manócskát, de szerintem hárman indulunk az első helyért. :wink: Örülök is neki, de kicsit parázok is. Ááááááá.

Szóval most összeírom az uramnak mindent amit tudnia kell, ha velem történne valami. Na, nem vagyok egy aggodalmaskodó, abszolút nem félek, hogy baj érne, ebben nagyon hasonlítok Pumira, de bizti, ami bizti, jó ha tudja a gyerekorvos nevét, tel.számát, mikor kell hívni. Védőnőt, házidokit is hívni kell a szülsé után, és még van jó pár dolog, amiről jó, ha listát készítek.

Én napi két bögre málnalevél teát iszok, és nekem megfogta a hasam.
Vendég

Valóban gyakori név a Botond, de nekem az tetszik a legjobban. Valamint az Ákos.
Vendég

o'hara te leszel az első? :) ha szeretnél befeküdni mért nem kérdezel rá a dokidnál hogy nem lehetne-e.?
köszi a tippeket este szerintem véglegesen eldöntjük mert a végén megelőz minket és csak nézünk a szülőszobán hogy akkor melyik legyen :oops:
briell az Alex nem tetszik régen tetszett de már nem igazán.
gabicika nekem a tntből volt Áky a kedvenc :D

Kép
Kép
anitaaa03

Hali
én ma egész nap a mhelyen vagyok...Őrület mennyi adminisztrációval jár az hogy elmenjek szülni és passzív állományba kerüljek :shock: 24 helyre kellett cégen belül elmenni aláírásért pl.. :roll:
Mindenesetre konstatáltam - annak ellenére hogy mindenki nagyon kedves , örült nekem, olykor már túlzón is a kimaradhatatlan pocaksimogatással amit egyébként utálok:-) - jó hogy nem dolgozom, bár a főnököm azért beterhelt még néhány dologgal.
Gondolkodtam is azon hogy legalább egy napra vissza kellett volna jönni dolgozni novemberben és akkor kaptam volna cefeteriát. de mostmár nincs erőm rohangálni...

Pumi,
elhagytam a dugót:-) Ez tetszett!! Kíváncsi vagyok egyáltalán el lehet-e ezt hagyni menetközben 8) Majd referálok ha itt az idő.

Én úgy vagyok mint Judy, vannak bennem félelmek olykor, vagy izgalom, nem is tudom melyik az erősebb. De fel-felrémlik olykor mintegy flashként, hogy hogy fog kiférniiiii??
Vendég

Anita,
nekem a Botond meg az Olivér tetszik
Lánynévként gondolkodtunk pl. az Olívián is ami nagyon tetszik
Vendég

Anita, én azt hittem a Benni a vezetéknevetek! :oops: Még keresztnévnek soha nem hallottam és eszembe sem jutott volna, hogy az lenne. :wink: A felsoroltak közül nekem is az Ákos tetszik a legjobban.

O'hara! Most már tényleg kezd egyre izgibb lenni. :D Ugyanazt tettem mint te, én is felírtam és elmondtam a férjemnek mindent, ha velem történik valami. Az általam használt bankkártya pin kódjától kezdve tényleg minden tudásomat átadtam. :) Csak a biztonság kedvéért.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Gio: tegnap én is ezt kérdezgettem a férjemtől, amikor ott nyüsszögtem ahogy egy ujjal próbált masszírozni :? :oops:

Hát nekem eszembe nem jut ez a "ha valami történne velem" :shock: Valahogy úgy érzem ennyi erővel minden reggel, amikor elindulok otthonról felkészíthetném, hogy mit csináljon, ha elüt egy autó. Brrr, még gondolni sem vagyok hajlandó ilyenre.

briell

briellel értek egyet ilyenre nem is gondolunk.
pókica nem az nem vezeték név a vezeték nevem Ország

Kép
Kép
anitaaa03

Póki,
sztem simán tud visszamenőleg is papírt írni. A folyamatban benne vagy, tehát igen, ha jól értelmeztem, de jobb, ha megkérdezed.

Dorka,
én nem sózok plusszban semmit, pl. a paradicsomot sem, de főzésnél persze normálisan fűszerezek. Ezután magamnak csak natur párolt/főtt csirke v. hal, no olaj, no só, no vegeta, zöldséggel és igen, kellene gyümi-nap is.

Én is, én is akarok szülni december elején!!!!!!!
Már a hócipőmet többször ürítettem, már Áront akarom fogni, és végre normálisan lélegezni.
Vendég

Visszaértem a körutamból csigatempóban.
Anita, nálunk nincs lépcső, elég felállnom. :) Neked már tényleg akármikor jöhet babó, nálam azért még jó lenne ha bent maradna 1-2 hetet, biztos ami biztos.
O'hara, ez nagyon izgis, mostantól még gyakrabban be kell néznem. :D
Gabicika, olyan furi, hogy Te még nem vagy besózva, már nálad sem lehet gond ennyi idősen.
Briell vagy Pumi gátmasszázsról tudnál nekem priviben írni? Mit, hogy, mivel? Emlékszem, hogy korábban volt róla szó, hogy speckó technika, nem akárhogy csinálni, de akkor még nem volt aktuális. Most meg apa nagyon belelkesült, hogy szerinte érdemes csinálni. :oops: :lol:
csillag25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: