JO reggelt mindenkinek!
En nemsokara indulok a szuleteshazba, csak irok gyorsan...szelloznom kell kicsit, mert a furdoszobaban gozmergezest kaptam zuhanyozas kozben
Most omlengeni fogok kcisit, ugyhogy akinek mar eddig is sok volt a tulzott optimizmusombol, az ne olvassa el! nem nagy dolog, csak tok szuperet almodtam...vegre nem tengerpartos nyaralasrol, hanm csimota szuleteserol, bar csak par masodpercig tartott. Tudni kell, hogy mar jonehany hete a csuszda-motivummal keszitem fel a szulesre (mint ahogy a szexnel meg az elso naptol a hullamvasutat hasznaltam

). HOgy hosszu, sotet, szuk, felelmetes, de a gyerekek megis imadjak, visonganak, de oromukben, aztan vegul nagy boldogan vizben lubickolva erkeznek...meg hasonlok, ez most bla-bla. Nna, es az almomban az volt, hogy megjelent csimota, bar arc nelkul es nem ujszulott meretben, egy nagy buborek vette korul es egy uszogumi is volt rajta, az a nagy meretu, amit direkt speci csuszdakban hasznalnak. ment a lift fele, ami felviszi a csuszda tetejere, majd megallt, visszanezett ram, es azt mondta: anyuci, nem felek a csuszdatol

:) hat olyan szep volt...rogton felkeltettem a paromat, elmondtam neki, arra az esetre, ha elfelejtenem, aztan utana vagy 10 percet pityeregtem, olyan meghato volt. Es -bar elotte sem voltak aggodalmaim, felelmeim- azota valahogy olyan hatalmas lelki nyugalom van rajtam, bar szerintem az alomtol fuggetlenul, mert napok ota erzem ezt egyre erosebben, hpgy semmi nem tortenhet velunk, valami hihetetlen biztonsagot, erot erzek..tenyleg azt, hogy hamarosan a legcsodalatosabb dolog fog tortenni. Almombol felkelve persze elso dolgom az volt, hogy ellenoriztem, van-e pocak

:) Aztan mikor kimasztam az agybol, rogton megnyitottam atablazatot, hogy megnezzem, ki fog varhatoan utannam szulni, kit tudok majd fellelkesiteni csimota szuletesevel

:) De az is tuti, hogy mindenrol beszamolok majd, akkor is, ha nem alakul semmi egyaltalan ilyen alomszeruen, mint ahogy tervezem. Azt is leirom majd nektek, ha barmi ok miatt esetleg meg csaszarra is sor kerulne, mert akkor is ugyanolyan buszke leszek, az biztos. Aztan remelem, majd nem gondoljatok, hogy: nna, mi megmondtuk...ez jol eltervezte, dehat ilyen nem tortenhet, es tessek...
Gabi! Ha jol latom, de ma lepsz a terminusba, nagy nagy gratula! Innentol kezdve minden nap ugyanolyan erteku, mint a kiirt datum...jajj de izgi

:)
Olga! Ugyes legyel delutan, majd gondolunk rad...probalok visszaemlekezni,mikor olvastam el valamit 50-szer egy vizsga elott
Meli! Izgulni lehet, de ne aggodj, minden rendben lesz! Azert tulsagosan ne koncentralj erre, mert a vegen meg tenyleg kibujik a kis huncut