Sziasztok Lányok!
Jó régen nem írtam, ezért most igyekszem pótolni.
Munka terén: egészen jól sikerül a leállás, már alig kell valamit dolgozni, de mivel egyre lassabban csinálok mindent, ezért még sok idöt vesz el (hogy mennyit tud az ember lánya álmodozni közben ...

)
Babóval: minden rendben van babóval. A héten voltunk elöször nst-n. Nagyon aluszékony a nagylány, a 20 perc helyett kétszer 45 percet próbálkoztunk, hogy felébredjen. Már ugráltam, sétáltam, táncoltam, ettem, ittam, csokiztam, a hasamat dögönyözték, mindent csináltunk, mire lett kb 2-3 percnyi rész, ami nagyjából értékelhetö. No de hát ez van. Jövö héten uh is lesz, meg kenetvétel, utolsó nagy megbeszélések a dokival

Kezdünk a finisbe érni.
Védönös stori: A múlt héten kellett volna, hogy felhívjon a védönö, hogy idöpontot egyeztetni, hogy mikor jöjjön ki, mert mikor legutóbb nála voltam, akkor nem tudtam még megmondani, hogy a munka meg a vizsgálatok miatt mikor is leszek itthon. Mivel nem hívott, gondoltam rácsörgök én. Erre kiderült, hogy elköltözött, és ezért munkahelyet, vagyis települést váltott. (persze erröl nem szólt a fáma pár hete, mikor nála voltam, hogy benne van a pakliban...) Megadta az új védönö nevét, de telefonszámot nem tudott adni. A központtal beszéltem, de a héten a nö szabin volt. Meghagytam neki a telefonszámomat, meg hogy jó lenne, ha a szülés elött tudnánk még találkozni egyszer, és hogy hívjon fel. Fura szitu... Lehet, hogy nekem vannak nagy igényeim?
Babaholmikat elkezdtem elkészíteni a héten. Már kimostam a pelusokat, meg ki is vasaltam, és a száradnak az 56-os ruhák nagy része.
Kérdések:
- ti kimostátok vagy ki fogjátok mosni a fejvédöt? nekünk nem levehetö a huzata, és védönájlonban vettük, de lehet, hogy ki kéne ezt is mosni elsö használat elött is?
- hogyan lehet a fürdetökádat fertötleníteni? nekünk egyenlöre a szekrény tetején áll, no meg ezt azért a boltban is összefogdosták rendesen, de nem tudom, hogy mivel kéne...
Rólam: napok óta még a fórumot olvasni sem jutottam oda, szóval bocsi, most még minimálisan sem tudok reagálni. Tegnap este be kellett menni a kórházba, mert délután óta erösödö gyomorgörcsöm volt - nem pocak, szerencsére. Mindenféle vizsgálatot elvégeztek rajtam, nögyógyászatilag is meg más területen is rendben találtak mindent. Úgy néz ki, hogy valami gyomorhurut félét szedhettem össze valahol... bent tartottak egy éjszakára a kórházban, de és ha akartam volna, még maradhattam volna, de inkább hazajöttem. Szerencsére nem lakunk messze, ezért ha bármi van, gyorsan vissza tudunk menni. de ma jobban voltam már, kevesebbet és kevésbé fájdalmasan görcsöltem, sokat pihentem, diétásan ettem, aludtam is napközben, remélem alakulok.
No, azt hiszem, a napi kisregényem megvolt

bocsi, hogy ilyen hosszú lettem...
Próbálok képet is küldeni mindjárt a levlistára, mert készültek ám végre rólam is.
viszont mivel ma aludtam napközben, ezért lehet, hogy most nekikezdek visszaolvasni titeket, hátja jutok valamire
jó éjt - jó reggelt, attól függöen, ki mikor olvassa