Draga vagy, hogy gondolsz rank, mindenkeppen kuldok sms-t ha beindulnak az esemenyek.
Telefonalni most nem nagyon tudok, mert teljesen lement a szamlank es majd kell kuldeni egy csomo sms-t.
De azert en is nagyon sokat gondolok ratok! Valoszinuleg mar nem jutok el hozzatok szules elott, de majd babakkal bepotoljuk, jo?
Sajnalom, hogy egyedul vagy a 3 gyerkoccel, nagyon nem lehet konnyu! Kitartas! Azert jo, hogy a parod neha haza tud ugorni, de lehet, hogy tobbet kene pihenned, nem? Tenyleg senki nincs, aki tudna menni segiteni?
Puszika!
Pano
Koszi
Es koszi a torteneted is, tok jol leirtad, olyan volt , mintha ott lettem volna.
Azert az a buntetes eleg durva, hogy nem lehet a korhaznal szuleskor ingyen parkolni! Azert hatha meltanyossagi alapon elengedik, megprobalhatna a ferjed! Puszi
Szoszi
En ezt a dalt nem ismerem sajnos, dallam nelkul nehezen tudnam elenekelni.
De azert minden pillanatban varom, hogy induljon a banzaj.
Suncsi

Szoptatas:
A kep tunemenyes!
Soraya
Sajnalom a depis hangulatodat, meg jo, hogy mar elmult!
A holnap tenyleg izgi.
Kivancsi vagyok! Swen
Nagyon megtisztelo a cím, koszonom szepen!
En is orulnek a holnapi szulesnek, es tenyleg erdekes lenne, ha pont Gergo jonne napra pontosan.
Majd meglatjuk! Lino
Akkor Te a jovo hetre teszed a szulesem?
A hetfo jo lenne!
Puszi
Nalika
Koszi, aranyos vagy, hogy gyors szulest kivansz nekem, remelem bejon.
Edesek a gyerkoceid! Puszi
Na, ez szuper! Az uzenetet sikerult osszehoznom kb. 2 ora alatt, mert kozben lepihentem, meg rajzolgattam a garazsbejaronk mintazatat, mert Karcsi es Apukam most csinaljak, erre most, amikor fel akarom tenni az uzenetet sehol a babanet! Meg jo, hogy Word-ben irtam meg az egeszet, mert tuti megutott volna a guta, ha elvesz!
Meg probalkozom, de valami a szerveren nem ok, gondolom Ti sem tudjatok megnyitni.
Hu, jo sokaig nem volt babanet!
De most remelem sikerul feltenni, kivancsi vagyok Ti jottok-e meg ma. De Swen kitunteto cimenek megfelelve, amig nem megyek szulni en itt leszek, tartom a frontot.
Kivancsi vagyok szules utan, hogy fog menni a netezes.
Puszika mindenkinek, azert ma meg benezek, hatha Ti is.
Puszi
Orsi