Helló, lányok!
Köszi drágák, az érdeklődést, Ádi már igen jól van, csak este mindig hőemelkedése van, igaz, napközben ma nem mértem, de láza tuti nem volt. Antibiotikumozni így nem kezdtünk. Viszont a gyógyulófélben lévő gyerekek mindig a legrosszabbak, az tuti.
Viranka, engem érdekelne akkor a naptárkészítés. Ezek szerint Robi készre csinálja, csak a fotónyomtatást/előhívatást kell másutt megcsinálni. Tud vki olcsó helyet Bp-en ilyenre? Mert a DM olcsó, de a 30x40-es képeket 999,- ért hívja elő/db, így 12 ezerbe lenne egy naptár-előhívatás, na ne...
Regi: felháborító a bölcsi...

ha minden köhécseléssel és kicsit náthás gyereket nem engednének be, soha senki nem járna ősszel-télen a bölcsikbe.
Ágica: hát nagy gratu a szobatiszta Petrusnak!!!
Dettyk: csodállak az erődért, hogy a pánikbetegséget így leküzdötted. Nálunk is van ezzel küszködő a családban, de gyógyszer nélkül nem ment neki.
Erről jut eszembe, elkezdtem olvasni egy NLP-s könyvet (neurolingvisztikus programozás),
Elmés változások a címe, nagyon klassz (leszámítva a szerző nagyképűségét, és nekem mindig gyanús, ha vki nonstop fikázza a pszichológusokat). Ez a módszer is sok minden lelki nyavalyára jó (pl. fóbiák) és otthon meg lehet tanulni tanfolyam nélkül is.
Fleur drága, remélem, minden oké. Az én nov. 7-em nem jött be, de nagyon szorítok, h a héten meglegyen Dani baba!
Dóri: ne izgulj, a talik mindig kialakulnak valahogy. Az időpont-egyeztetés jön lassan.
Vindo: nagyon ügyes vagy a vezetéssel -- hát az nálam momentán megint áll, mert az oktatóm kórházba került és még szerintem beteg. Másnál viszont nem akarok vezetni tanulni. 6 órát voltam a kötelező 20 forgalmiból vezetni, úgyhogy még nagyon az elején vagyok.
Tárgyak: két új tárgyam lett, amiből az egyik ugyan a szűkebb szakterületemről szól, de mivel rendesen meg akarom csinálni, azzal is sok a munka. Gyakorlatilag elmegy a két órára készüléssel a hét, és persze a másik kettőre (össz. 4-féle tárgyam van most) sem árt átnézni a dolgokat, főleg mert elég szőrözős (mondattan, nyelvtörténet). Meg a javítások, handoutgyártás. De rosszabb is lehetett volna, 4 új tárgy nézett ki a félév elején... nálunk ez van, és javulni sem fog a helyzet. De pl. az interkult. kommot nagyon élvezem, holnap Angliáról lesz szó, hát a kedvenc témám (Niki!

)
H1N1: kezdek kiborulni az egészen, nem tudom, mit csináljak, ne nézzem a tévét? MINDEN fórumon az oltás propagálják, mit propagálják, kínoznak vele, miközben egy sor ellenvéleményt hallok. Szóval az érdekelne, ki MIÉRT nem oltat vagy oltat? Nem vitát szeretnék persze
Hiteltörlesztések (Heni, Vindo, Kaqk), ne is mondjátok, nekünk is lesz min. 80, de inkább sokkal több, mert sok hitelt kell felvennünk, vagy lakhatunk egy 1,5 szobásban... de ahhoz is kéne hitel. A forintalapú szóba sem jön, mert nem bírnánk a haviját. Úgyhogy nagyon kell figyelni, csak egyedi gázfűtésű lakás jön szóba (és sajnos a kedvenc kerületemben ebből csak mutiba van).