A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ma ébredés 5.45kor :?

Kaqk Gratulálok! :)

Irina örülök,hogy Ádi jobban.. :)

Vindo jó kis szortírozás lehetett.. :lol: kanapéról dobj egy képet,ha a helyén lesz ;)

Anitja nagyon jó a faleveles nekem is tetszik.. :)

Viranka :(

:arrow: készülődés :arrow: ovi
varga tünde

Jó reggelt!!!!

ZDóri szerintem nálatok lesz a tali 8)
Biztos van elég hely nálatok?

Juba festetted a hajad terhesség alatt is???

Irina de jó hogy Ádi már jobban van.

Tündi korai kelés:evil: nem értem mit élveznek benne a gyerekek...

Vindo majd rakj képet az új berendezésről, akár :arrow:

Hát én nem aludtam valami jól az éjszaka, olyan nem jól ébredtem, de már kezdek helyrerázódni.
Péterke tegnap d.u. nem aludt :shock: ilyet még soha nem csinált.
Igy már 8kor kidőlt, viszont 7 kor ébredt.Bár én már f6től ébren vagyok, mert Áron akkor ébredt szopizni. :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Képtelen vagyok visszaolvasni... :?

Köszönöm a drukkokat nagyon!
Egyelőre semmit nem szeretnék mondani, majd ha már én is többet tudok a fejleményekről! (boszitopic)

Szelit tegnap hazahozatták a bölcsiből, mert 3 hete folyik az orra. ??? :shock: Hozzáteszem a múlt héten sokkal rosszabb volt a közérzete, éjjel is ébredt, ez már egyáltalán nincs, a közérzete is jó, itthon ugrál, szaladgál... Úgyhogy totál kiakadtam. Én nem tudok most szabit kivenni vagy betegállományba menni, az új munkahelyen ki is akadnának... Elvittük háziorvoshoz, szerinte csak taknyos, a torka se piros, mehetne bölcsibe, de nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni a bölcsis doktornőt, úgyhogy Szeli itthon marad. Kellett szervezni, hogy megoldjuk. Én délutánra megyek a héten már, úgyhogy délig én vagyok vele, aztán Zs hazajön, majd Anyu 1 körül felváltja, elkéredzkedett a munkahelyéről...
De totál nem értem az egészet... :evil:
Biztos paráznak az influenza miatt...
Mindenesetre hétfőre megírta a dokink az igazolást...

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: oké. :) bölcsi :evil:

Juba: kiakadtam az idő pont miatt.... :shock:
varga tünde

Sziasztok!

Regi!
Ez a bölcsi dolog bosszantó,főleg ha már tényleg jól van a gyerek :?
Nem kis szervezésbe kerülhetett,hogy valaki mindig vele tudjon lenni.

Dóri!
Jót mulattam a tanakodásodon :lol: :lol:
Látom megint éjszakáztál,elképzeltem,hogy nemsokára rám is ez vár:shock: 8)

Heni!
Nem,terhesség alatt természetesen nem festettem a hajam,jókora lenövéssel mentem szülni :? :oops:
Egyébként hennát azt úgy tudom lehetne.

Tündi!
Én is,nem kicsit!! :evil:
Látom Ti meg korán,vagy inkább hajnalban keltetek :?

Irina!
Ádónak jobbulást!!!!!!

juba0

Halihó!

Na, este már nem tudtam jönni, annak a következménye, hogy most igen. Röviden, este a fülészeten kötöttünk ki: kezdődő k.fül gyulladása van Bercónak. Kapott antibiotikumot. Mondjuk szerencsére jól elkaptuk, nem kell radikálisabb kezelés, bár nem is engedném. A gyógyszer, fájdalomcsillapító után éjszaka jól aludt. Reggel meg ugye nemtünk a cs. orvoshoz. Így a héten már nem megyek dolgozni, maradok táppénzen. Ennyi előnye van a közszférának, nem nézik rossz szemmel, ha valaki táppénzen marad a gyerekével.

Regi, akkor továbbra is sok sikert Neked!!!! Ezt az eljárást én sem értem. :roll:

Viranka, Ó neeeee!!!! Remélem összetörtél néhány tányért vagy valami! Szegény, kicsi herceg!!!! Nagyon sajnálom! Segíthetünk valamiben?

Heni, sajnálom a rossz éjszakát! A fiúk meg annyira gyönyörűek a képeken. Szerintem is, mint két tojás. :lol:

Mónikám, megemelem a kalapom előtted!!!! Csoda ügyes vagy!!!! A rétesbe én bele sem merek kezdeni. :oops:

Vindo, :lol: :lol: Jól csinálod! 8) Mikor aludt el végül Rugó?
dmaggie

Irina, Drága! Gyors gyógyulást kívánok Ádinak!!!!

Na, megyek én is a dógomra.
dmaggie

Sziasztok bejelentkezek Böszörményből, aztán csinálnom kellene az angol fordítást, délután meg tanítok :roll:

Kaptam végre csipogót a suli kapujához, ma már azzal jöttem be 8) Néha parkolóhelyet sem találtam a levelezős vizsganapokon, itt keringek egy ilyen lakótelepes részen :roll:

Maggie, hát, a közszférának vannak azért előnyei is :wink: Bercónak jobbulást!
A munkahelyed sorsáról van valami új infó?

Rugó kilenckor dőlt ki tegnap, én fél 12-ig dolgoztam, de aludni nem tudtam csak fél kettő körül.
Ha kávézok, ez van...

Fleur - ???

Regina, hát nem értem, mert én eddig a csanákban olyan sok taknyos gyereket láttam :shock:
MOndjuk, ha fizet a szülő, lehet, nem annyira küldik haza a gyerekeket.
Mi 3500-at fizetünk napidíjban kajával együtt.
Továbbra is++++++++++++++++++++

JUba, neveken gondolkodtatok már?

Heni, hátha ma egyszerre kidőlnek a gyerekek, és Te is le tudsz majd feküdni pihenni :idea:

Dóri, Te mit csinálsz éjszakánként? Vagy csak olyan későn fekvő típus vagy?
Amúgy van egy gmail-es címünk, bár nem nagyon használjuk, de ha gondolod, oda küldhetnél fotókat, és megnézzük a gyerekeket :idea:
Anya férje mondta mindig, hogy értelmiségi ember nem fekszik le aznap, amikor felkel. De én lassan eljutok arra a pontra, hogy bárcsak lefekhetnék aznap úgy, hogy rögtön el is alszok.

Irina, Ádi hogy van?
Hányadik vezetős óránál tartasz? Hogy megy?
Én most, két hónap után kezdem érezni, hogy belejöttem :roll:
DE a téltől már előre félek :roll: Bár Gábor szerint csak lassan kell menni, és kész. Mondjuk főutakon közlekedek zömmel, és azokat tisztítják...

Reggel összerakta G. a kanapét, Rugó persze segített neki :lol:
MÉg nincs a helyén, de holnapra ott lesz 8)
Csinos darab, de lehet, nem nagyon passzol a falvédő színéhez, variálni kell majd.

Szép napot, este jövök. V.

Kép
vindolanda

Na, csak nem tudom rávenni magam a munkára, meg közben Bercó is olyan zaklatottan alszik.

Vindo, köszönöm kérdésed. Egy biztos, júniusig biztosan van munkám. :wink: Tegnapelőtt úgy nézett ki, hogy két gyerekem marad, esetleg elmegy az autoagresszív, de már tegnap úgy jöttem el, hogy nem biztos. De ha elmenne, a maradék kettő tan-i jogviszonya is megszűnik júniusban. Így én gyerek nélkül maradnék. A benti nagy intézetben meg szerintem nem nagyon tudnának munkát adni. Van még alternatíva, de arról majd :wink:
máshova. Azokban is sok a talán, meg a ha.

Nagyon ügyes lehetsz a vezetéssel, én így 8 hónapnyi vezetgetés után nem merem még ezt kimondani. Úgy néztem, hogy több mint kétezer km-t vezettem már.
Nem is Rugó lenne, ha nem segítene.
Ja, mesélte G., hogy hétfőn felhívtam. Kaptam egy sms-t és nem tudtam, hogy ki küldte. Aztán rájöttünk, hogy még Te, akkor, amikor vigyáztam Rugóra, aztán Rugó meg ismét elküldte most. :lol: :lol: :lol: :lol: Csak ismeretlen volt a szám. Tök jól jött ki.

Tényleg Kaqk, Neked akartam már írni, hogy bocsi, ha nem veszlek észre. Mazsolaként nem nagyon figyelem a többi autót, leginkább a mögöttem lévőket sasolom a visszapillantóból. Pontosabban azt nem figyelem, hogy ki ül benne. :oops: :oops: Így jár az, aki későn, öregen szerez jogsit.
dmaggie

:lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, volt amikor lefotózta a saját lábát a telefonnal, és azt akarta elküldeni, az utolsó pillanatban állítottuk le :wink:
Máskor meg csak felhívott embereket, és beszélt is velük :lol:

Hát, kíváncsi vagyok a terveidre, biztos izgalmasak.

Most már dolgozok, de fél szemmel itt vagyok 8)

Kép
vindolanda

Halihó

Vindo: nagyon ügyes vagy a vezetésel, és Te is Maggie!!! Nem is kell neked senkit figyelni..csak úgy írtam hogy láttalak..akkor Emma napokig Bercóról beszél!!
Szegénykém, jobbulást neki!

És minden kis betegnek!!!!!++++++++++

Bölcsi: :evil: . Mondjuk tegnap Emmáék 2-en voltak a csoportban..mindenki beteg...ma már 4-en...így hamarabb mentem egy 20 percel..mert hamar megebédelnek így h kevesen vannak....
Emmának előjött a félek korszak..este...anya, anya..gyere..ölel, bújik....ja és azt nem lehet hogy anya alszik...mindenki aludhat csak anya nem mert anya Vigyáz Emmára!!!:-) drágám..ma beüzemelem a kis jelzőfényt..hátha....eddig nem kérte sőt szólt h kapcsoljam le.....tegnap meg a bébiőrt kapcsoltam b..annak is van egy kis fénye.....azonnal el is aludt Emma. Délben szoktuk használni..mert a jövés menéstől zaj lenne, ezért zárt ajtónál alszik..így az őr segít ha megébred...:-)

Én jól....reménykedem h vmi jó munka összejön.....jelentkeztem párra, eddig egy helyről írtak vissza hogy sorry! :-( meg a "hivatalnoki" lehetőséget szeretném....annyira bízok benne!!!!

Sajna apát nem akarja elengedni/másodállásba menni a mostani főöke...:-( gondoltam. Jó h ennyire akarják mindeketten..csak hát ebből nem élünk meg..200e csak a hitelünk..:-( na mindegylesz vhogy!

KépKép
kaqk
Debrecen

KAqk hű az nagyon sok hitel:-( sajnálom, hogy apátokat nem engedik másodállást vállalni:-( Szegény kis Emma:-(

Heni
KépKép
heni81

[b]Heni[/b]: igen.:-( Most jutott eszembe h kérdeztél...Írországban ..hát ott is kezdődött a válság és most Őket nagyon érinti....a legtöbb nem Ír munkavállalót hazaküldték. Mi magunktól jöttünk. Itthon korábbi vállalkozásaink a válság miatt tönkre mentek....ezért is a sok hitel....az nyögjük... de majd csak túl leszünk rajta egyszer ...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj jaj, ez igy nehéz lehet, én el sem tudom képzelni:-( nekünk is van hitelünk, de utálom is. Egyébként nagyon rossz ötlet volt a kitalálótól, de hát hitel nélkül meg nagyon sokára jönne össze a pénz, meg sajnos mi már lehet nem is tudunk spórolni, Nagyon rossz felé megy világ :evil:

Heni
KépKép
heni81

Maggie!
Gyors gyógyulást Bercónak!!!

Vindo!
Még egyenlőre nem,apának soroltam már pár nevet de frászt kapott tőlük :shock: :lol:
Kíváncsian várjuk a kanapét! :wink:

Na a hitel,a mai világban talán már nincs is olyan ember akinek ne okozna fejtörést,ha mégis hát őt tiszta szívből irigylem...

Többiek hol vannak?
Mit csináltok ilyen ramaty időben?
Teljesen oda vagyok,hogy nem lehet kimenni :cry: bár most félve is mennék,megint hallottam a híradóban,hogy Móron is bezártak egy iskolát a H1N1 miatt,ami tőlünk 15 km. Apa is ott dolgozik,bár múlthéten ő beoltatta magát de egy cseppet sem vagyok nyugodt :? Fogalmam sincs mit csináljak oltassam-e magam vagy inkább ne,hát nem könnyű ilyenkor kismamának lenni :roll:

juba0

Sziasztok :D

Nagyon levagyok maradva :?

Üdv az újaknak :)

Szia Juba :D

Velünk nem sok minden történt most járjuk a 3.hetet a bölcsibe és még mindig ordít reggelente ami persze csak nekem szól mert amint beadom rá 2 percre már nem is sír :D Tegnap volt fényképezés és hagyta magát :D (volt aki nem).Természetesen volt hőemelkedése a múlthéten meg folyik az orra de kijött 4 foga :shock: Igy már "csak"az utolsó négyet várjuk.

Fleur nem maradok le Daniról :D

Tali nekem a hétvége tuti nem jó.Egyenlőre még midngi nincs másik állás :?

Regi drukkolok de majd vissza olvasom miért is :D

Kép

Kép
agica1126

200 000 :shock: :shock: :shock:

Kaqk, ez rengeteg :( Meddig fizetitek?

MOst életed párja mit lép majd? Hogyan tovább?

Nekünk van lakáshitel (olyan 50 körül), meg a fűtéshez az elemeket 0 százalékosra vettük, az 20 e. De ez utóbbi csak márciusig van. De van már terv, milyen hitelünk lesz utána - egy második autónk lesz :roll:

Juba, ez rosszul hangzik.
De Emese mindig okosakat mond orvosi ügyekben :wink:

Most azt sem tudom hirtelen, hol is van Mór :oops:

Kép
vindolanda

Ja, a fogakról jutott eszembe, tegnap vettem észre, hogy kijött Rugó utolsó két foga.

MOst úgy megy a szerda este, hogy összeszedem a családot autóval. Öt előtt végzek, és ötre megyek Rugóért a csanába Józsára. Aztán megyünk ketten Debrecenbe, ahol felveszem Gábort, majd együtt hazajövünk.

Maggie, van olyan nap, hogy 100 km-t is vezetek (Böszörmény oda-vissza, meg este Gáborért be Debrecenbe).

Na, most lenne időnk pakolni a kanapét, erre G.nak a szomszédok számítógépét kell állítgatni.
Én nem tudom, de a környéken lassan már mindenki ezt csinálja :shock:
Otthon is hozzá vitték a tévéket, rádiókat, sz.gépeket...
Eltelik három év itt, és kezdődik megint.

Ágica, kitartás++++++
Húzza még a lábát Petra?

Kép
vindolanda

Vindo: Székesfehérvár környéke ha jól emlékszem :D

Kép

Kép
agica1126

Hát, az az a város (többek között), ahol még nem jártam :roll:

Kép
vindolanda

Képzeld már nem húzza sőt szalad is már úgy mint rég.Csak a bölcsiig nem hajlandó gyalogolni kb 3 perces az út.Cipelteti magát :? a h...lye anyja meg még viszi is :lol:

Meg annyit megeszik miután hazajön :shock: délutántól estig kb. :shock:

Kép

Kép
agica1126

Juba gratulálok! :D

Kép

Kép
agica1126

Köszi Ágica :D
És igen,jól emlékszel,Fehérvár környéke,valahogy most boldogabb lennék ha nem lenne a tájékunkon sem...
Jobbulást Petrusnak!Látom nagy játékos ő is,csak addig sír amíg látod.

Hú Vindo!Akkor Te rengeteget vezetsz,nagyon ügyes vagy!!

juba0

Juba: Nagyon nagy játékos! :D Ma pont Dia néni volt délután az ő gondozónénije és váltottunk pár szót.És annyit mondott h Petra teljesen beszokott már.Meg nagyon konfliktus kerülő ha valaki elvesz tőle valamit ráhagyja. :roll:

Kép

Kép
agica1126

És azt nem is meséltem h teljesen szobatiszta!! :D Éjjel sincs pelus már vagy 10 napja.Egyedül tegnap éjjel volt egy baleset de nem is érdekelt átöltöztettem és aludt tovább pelus nélkül 8) A bölcsibe meg horodm a pelenkát mert déli alávsán adnak rá.És azokba sem pisil de leveszik és kidobják üresen :roll: :?

Kép

Kép
agica1126

alávsán=alvásnál

Kép

Kép
agica1126

Helló, lányok!

Köszi drágák, az érdeklődést, Ádi már igen jól van, csak este mindig hőemelkedése van, igaz, napközben ma nem mértem, de láza tuti nem volt. Antibiotikumozni így nem kezdtünk. Viszont a gyógyulófélben lévő gyerekek mindig a legrosszabbak, az tuti. :?

Viranka, engem érdekelne akkor a naptárkészítés. Ezek szerint Robi készre csinálja, csak a fotónyomtatást/előhívatást kell másutt megcsinálni. Tud vki olcsó helyet Bp-en ilyenre? Mert a DM olcsó, de a 30x40-es képeket 999,- ért hívja elő/db, így 12 ezerbe lenne egy naptár-előhívatás, na ne...

Regi: felháborító a bölcsi... :-( ha minden köhécseléssel és kicsit náthás gyereket nem engednének be, soha senki nem járna ősszel-télen a bölcsikbe.

Ágica: hát nagy gratu a szobatiszta Petrusnak!!! :-)

Dettyk: csodállak az erődért, hogy a pánikbetegséget így leküzdötted. Nálunk is van ezzel küszködő a családban, de gyógyszer nélkül nem ment neki.

Erről jut eszembe, elkezdtem olvasni egy NLP-s könyvet (neurolingvisztikus programozás),
Elmés változások a címe, nagyon klassz (leszámítva a szerző nagyképűségét, és nekem mindig gyanús, ha vki nonstop fikázza a pszichológusokat). Ez a módszer is sok minden lelki nyavalyára jó (pl. fóbiák) és otthon meg lehet tanulni tanfolyam nélkül is.

Fleur drága, remélem, minden oké. Az én nov. 7-em nem jött be, de nagyon szorítok, h a héten meglegyen Dani baba!

Dóri: ne izgulj, a talik mindig kialakulnak valahogy. Az időpont-egyeztetés jön lassan. :-)

Vindo: nagyon ügyes vagy a vezetéssel -- hát az nálam momentán megint áll, mert az oktatóm kórházba került és még szerintem beteg. Másnál viszont nem akarok vezetni tanulni. 6 órát voltam a kötelező 20 forgalmiból vezetni, úgyhogy még nagyon az elején vagyok.
Tárgyak: két új tárgyam lett, amiből az egyik ugyan a szűkebb szakterületemről szól, de mivel rendesen meg akarom csinálni, azzal is sok a munka. Gyakorlatilag elmegy a két órára készüléssel a hét, és persze a másik kettőre (össz. 4-féle tárgyam van most) sem árt átnézni a dolgokat, főleg mert elég szőrözős (mondattan, nyelvtörténet). Meg a javítások, handoutgyártás. De rosszabb is lehetett volna, 4 új tárgy nézett ki a félév elején... nálunk ez van, és javulni sem fog a helyzet. De pl. az interkult. kommot nagyon élvezem, holnap Angliáról lesz szó, hát a kedvenc témám (Niki! :-))

H1N1: kezdek kiborulni az egészen, nem tudom, mit csináljak, ne nézzem a tévét? MINDEN fórumon az oltás propagálják, mit propagálják, kínoznak vele, miközben egy sor ellenvéleményt hallok. Szóval az érdekelne, ki MIÉRT nem oltat vagy oltat? Nem vitát szeretnék persze ;-)

Hiteltörlesztések (Heni, Vindo, Kaqk), ne is mondjátok, nekünk is lesz min. 80, de inkább sokkal több, mert sok hitelt kell felvennünk, vagy lakhatunk egy 1,5 szobásban... de ahhoz is kéne hitel. A forintalapú szóba sem jön, mert nem bírnánk a haviját. Úgyhogy nagyon kell figyelni, csak egyedi gázfűtésű lakás jön szóba (és sajnos a kedvenc kerületemben ebből csak mutiba van).

Kép
Kép
irina

Heni: remélem, ma jobb éjjeletek lesz!

Maggie-m: remélem, drága Bercó mielőbb rendbejön! Fülmelegítős sapit nem írtak? Igaz nekünk se soha a fülészeten, pedig nem lehet rossz.

Vasatlan: asszem, nyertes vagyok: két kiborulóban lévő teljes tárolóból (ikeás szennyestartós, tudjátok) figyelnek a vasalatlan ruhák, igaz, be sem férnének másként a szekrénybe, nincs annyi pakolóhely. A vicc az, hogy a vasalás pedig az egyetlen házimunka, amit szeretek! De sosem jut rá idő, csak tűzoltásképpen vasalok S-nak ingeket.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

most csak Csilla:
teljesen készre csinálja,előhívva,spirálozva kompletten :) viszont csak 20*30-as :?

Ágica :) :) van újra netetek?

Maggie drága :) áhhh semmit nem tudsz/tok segíteni,ki kel tapasztalni miben van -nincs szójafehérje :?

Míra tegnap este kissé fáradt volt(korán kelt Ő is) s kidőlt a konyhában,mondván nem tud felállni :) kértem Bálót segítsen neki :) majd kézenfogva kisétáltak :)

Kérdés: van még olyan kőc akinek gyermeke nagyon féltékeny Apára? B. egyszerűen frászt kap ha Apa hozzám mer érni az Ő jelenlétében :) múltkor tolta el s mondta: menj innen :roll:

:arrow:

KépKép
viranka

Viranka: Igen :wink: :D Sajnálom Bálót nagyon. :oops:

Kép

Kép
agica1126

Lányok honnan tudom hogy fáj a füle? Mert azt látom h az átlagnál többször nyúl oda de vagy azért sír mert piszkálom és nyomkodom vagy azért mert fáj neki nem tudom eldönteni :oops: :roll:

Kép

Kép
agica1126

Ágica!
Ez remek,egyébként Berti sem veszekszik soha senkivel,az unokatesója hét hónappal fiatalabb nála,de 15 kiló(Bertim 12),
mindent elvesz tőle és lehet reménytelennek is látja a helyzetét azért mond le róla olyan könnyen :shock: :lol: :lol:
Bár múltkor annyira nevettünk apával,egy párnát szeretett volna Réka elvenni Bertustól(holott ugyan olyat kapott a kezébe de az nem felelt meg neki :D )és az én leánykám úgy döntött,hogy megkűzd a párnáért :shock: Mi is meglepődtünk,úgy húzta mintha az élete függött volna tőle :lol: Réka látva ezt feladta,elengedte a párnát,Bertám pedig diadalittasan felkiáltott,hogy EZ AZZZZ :lol:
A szobatisztasághoz gratulálok,mi ez ügyben sehol nem vagyunk,csak ruhástól hajlandó a bilire ülni :roll:

Viranka!
Nálunk az van,hogy ha látja Berti,hogy apával megöleljük egymást,rögtön jön és kiabálja,hogy :Én is :D
Aztán jön a szeretet áradata,mondja mindkettőnknek,hogy szeretlek,tud nyalni a kis csaj :D

juba0

Hú, még mindig bútorozunk. Most a régi szőnyegek nem stimmelnek az új elrendezésben, a kiságyat felvittük a galériába, mi hátra költöztünk, a kanapét a franciaágy helyére tettük, most még egy favédőt kellene feltenni.

:P

Ki vagyunk melegedve :wink:

Kép
vindolanda

Vindo: Jó kis esti programm :D

Juba: Édes lehet Bertus akkor ő se tartozik az erőszakosabbak közé? :D Petra meg azt csinálja h megfog mindkettőnket és közös ölelés van mindkettőnkkel ő húz össz minket mikor olyanja van :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ágica!
Ebben Emese tudna Neked segíteni,úgy tudom fül-orr-gégész az anyukája.

Vindo!
Akkor hajrá,várjuk a képeket! :D

juba0

Ágica! Igen, lehet a füle. Bercó sem jelzett igazán, ha megnyomtuk a fülénél. De ő állandóan piszkálta a fülecskéjét és mondta is, hogy fáj. El sem tudott aludni, ezért is mentünk el a fülészetre tegnap este. Eszembe is jutott, hogy az anatómia tanárunk mondta, hogy a kisgyerek azért nyúlkál a fülébe, ha fáj, mert azt hiszi, hogy ki tudja onnan venni. De sajnos nem ilyen egyszerű a dolog. Én megmutatnám a helyedben, jobb még az elején elkapni.
dmaggie

Egyáltalán nem erőszakos,szerencsére,sőt olyan puncsolós,annyira lehet érte imádni,simogat és puszilgat minket,egy nap százszor elmondja,hogy szeretlek,tüneményes,nagyon szerencsés vagyok vele :D Már csak azért is mert én is ilyen vagyok és olyan jó összebújni vele :D

juba0

Maggie drága köszi a tanácsot. :D Szerintem én is megmutatom orvosnak bár most alszik és néha felsír h anya ilyenkor megkérdem mit szeretne de nem válaszol alszik tovább.Majd meglátom a reggelt :roll:

Juba: Mesi szerintem is segít ha olvas bennünket :D

Kép

Kép
agica1126

Látszik hogy van netünk mától :lol: :lol: Nem tudom mióta ülök itt :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ja és csak azon az oldalán alszik amelyik fülére gyanakszom hogy fájhat neki :roll:

Kép

Kép
agica1126

Vindo
Rugó hihetetlen milyen kiegyensúlyozott pasi :) nem lehet kizökkenteni semmivel :)

Juba
Ne utállak nagyon :) csak egy kicsit :)
Nagyon édes Bertus
Kardiológia :shock: magyar eü miért nem lepődök meg? Nem mész el privátba? Igaz fizetni kell, de nem váratnak ennyit.

Móni
Köszi
Gréta alvási szokásai :roll: csodálom, h még bírod.

Vera
Én is pont péntek 13.-ra gondoltam :lol: így benne vagyok. Az olyan vicces lenne. :) és igen Lilla is 13.-én született.
Babák :lol:
Elhiszem, h kivagy az eredmény miatt :( :( remélem egyszer tényleg kinövi....
Lilla ilyen volt, de mindig elmondtuk neki, h Apa nagyon szereti Anyát és Anya is Apát meg mi is őt. És aztán szép lassan elmúlt.

Irina
Ádi hogy van?

Mesi
Gegi fogak :roll: jajj megy ez a kis krapek nem törődik semmivel :)

Szia Faramuczi

Kaqk
Az álláshoz++++++++++++++++
És a párod második állása meg :( akkor mégsem tudja elvállalni?
Irtózatosan sok az a hitel amit írtál, remélem hamar egyenesbe sikerül jönnötök.

Vasalást ne is mondjátok. Eddig lelkesen vasalgattam, de most már nem megy. Így elpakolom a ruhákat, amikor nincs időm vasalni és néha a kedves férjem kissé gyűrött pólókba megy. Ingek azért ki vannak vasalva.

Regi
Na most már tiszta izgalomban vagyok, h mihez is szorítottunk :)
Ez a bölcsis hazahozás meg.....no comment.

Ágica
Petrus nagyon ügyes :)
Ha fájna neki, csak lenne más jele azon kívül, h piszkálja. Ja de közben írtál mást is.

Tegnap reggel voltam szülésznőnél. CTG ok volt, ő már benne van, h szüljünk a héten.
A dokim már kevésbé támogatja ezt az elképzelést. Szerinte várjuk csak meg a kiírást :? mondtam is neki, h nem ő cipeli. Persze viccesen, de azt hiszem annyira nem díjazta a poént. Minden esetre az ő mércéjével nézve csak szűk 1 ujjnyi vagyok és még vaskos a méhszáj, tehát szerinte még nem szülünk, de hogy meddig nem arra ő sem tudott semmit mondani. Mondjuk engem a CTG-n nem látszik a fájás és méhszáj állapota nem izgat, mert Lillával a szülés napjának a hajnalán is ez volt még és aztán meg pikk pakk ment minden.
Most az egyedüli parám a héten én már szülni akarok.
Amúgy pénteken megint szülésznő. És ha nem történik semmi jöv hét kedd doki. És aztán meglátjuk, de 1 hétig hagyja. De ő nagyon 20.-i dátumról beszélt. Meg szerinte nem kell indítani, max. egy kis burokrepesztéssel rásegítenek. Meglátjuk. Nem szeretném túl hordani.
Amúgy az este rémes volt. Gondoltam végre nézzünk filmet. Ami jó hosszú volt, így 12 után kerültem ágyba. És 2-6ig meg fájásaim voltak, így nem bírtam aludni és pihenni. Persze nem folyamatosan ezért is nem indultunk sehová. Néha bele aludtam, de aztán újra felébredtem. Volt olyan is, h már 5 percesek voltak, de aztán abba maradt. Jajj ez annyira fárasztó és furcsa, mert Lillánál egyszer elindult a folyamat és nem állt le. Most meg.....no mind1

Ma meg jó trutyi idő volt. Teljesen beszorultunk a csajjal. Szegény unta is magát. Pedig csináltunk krumplis csomagot. Délután meg kakaós csigát. De én sem nagyon vagyok már jó partner a játékokban.
Örült is nagyon apának, mert jó nagyot hancúroztak még fürdés előtt :) édesek voltak nagyon. Repülőztek, táncoltak, dobálva volt, paciztak...azt hiszem egész nap ez hiányzott neki.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, kitartás! Nemsokára csodálatos kibabád lesz, még egy! :wink:

Na, akkor várok türelemmel, hátha kialakul, hogy mikor is lesz a tali... :lol:

Ó, milyen sok betegeskedő!!! MIndnekinek hamarhamarhamar jobbulást!!!

Már megint én, már megint itt, már megint megyek még fejni. :lol: Én bagoly vagyok, de Dani pacsirta... :lol: 6kor kelés. :)

Jó éjszakát mindenkinek.

Öhm, képek, akkor meglátjuk, mikor mit mutatok, mindenesetre mutassátok meg, hova küldhetném!

Kép
Kép
Kép
zdori

Irina: írtam a másikba..

Ágica:elő fordult nálunk is hasonló,én megnézettem és semmi nem volt.azt mondta a doki,ha fájna akkor fájna és jelezné,hogy gond van..
varga tünde

Sziasztok

Köszönöm a segítséget!

Elég rossznak mondható éjjelünk volt igy Petra fél1-kor mellettem kötött ki :roll: Sokat felsírt hogy anya anya.De ezt a bölcsinek tudom be :) reggel megnéztem neki megnyomogattam és semmi reakció szerencsére :) azért nyafogott h "aja ne" persze h ne menjünk a bölcsibe és ma volt az első nap persze sírás közben h önként átment a gondozónéni ölébe nem húzodott hozzám vissza ez jó érzés volt és persze 2 perc múlva már nem is sírt :D

Remélem ma szép időnk lesz :D

Kép

Kép
agica1126

Lányok ez a nap nem az enyém.... :( Alig aludtam valamit csak forgolódtam,reggel mikor már tudtam volna aludni kelni kellett.Bencit alig tudtam rávenni,hogy öltözzön,jól kiakasztott.Későn lettünk kész.f9 re oviban kell lenni,8kor indulás persze Domi is jött,nem marad itthon.gondoltam kocsival hamar megjárjuk,erre a kocsi nem indult el :x akkor be babakocsiba Domi indulás,de Benia hátam mögött 2-3mre kullogott.Alig értünk oda,erre ma labda játék befizetés,még jó,hogy volt a kabátomba némi pénz,elfelejtettem :oops: remélem ma már ennyi és letudtam a dolgot.......

Fleur: szorítok,hogy össze jöjjön a dolog :wink:

Kaqk: sajnálom :( rettenetes mennyi pénzt kell hitelre adnotok.. :shock:

Regi: a cseppek beváltak?

Akartam még valamit de elfelejtettem.. :?
varga tünde

Sikerült csík nélkül átmentenem a képeket,végre!

Tegnap voltunk Márton napi felvonuláson:

Kép Bence és a Márton napi lámpás igaz nem látszik nagyon .. :)

Kép Domcsi . :)
varga tünde

Sziasztok!

Az éjjel nem tudtam aludni, csak forgolódtam majd olvastam. Most meg álmon halok :(

Tündi hasonló cipőben járunk :(
A fiúk igazi kispasik már :)

Olvastam de nem emlékszem semmire :oops:

Fleur hajrá péntek 13 :D

:arrow: kávézni mert így szörnyű :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tünde, a szépséges fiadat látom, de hol a lámpás??? :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok, villámbejelentkezés...

Itt a kanapénk, egy francia fiú ül rajta:
Kép

MInden éjszakázónak kitartás, beteg babáknak jobbulást!

Dóri, írok privit, ha Rugó hagyja.

Várok egy csomagot a harisnyadiszkonttól, zoknik, pólók, Rugó-harisnyák vannak benne 8)

Mennem is kell, jövök, amint tudok.

:arrow:

Kép
vindolanda

Tünde, a fiúk nagyon csinosak :!:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: