A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Vagyok én is, mindjárt megyek visszaolvasni, de el kell meséljem , hogy az megtiszteltetés ért ma bennünket, hogy a Dunakeszin élő barátaink megkértek, hogy nem rég született kislányuknak legyünk mi a keresztszülei :D :D :D A dolog érdekessége, hogy az első szülött kicsi fiuk szinte napra pontosan egy idős Málnussal (nem vártak túl sokat a kistesóra :) ) Eszti baba pedig az én szülinapomon született :D
Íme:

Kép

na megyek visszaolvasni....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!Nagyon szép a keresztlányod,mennyi haja van.
Adri!A játékokat eljuttattam CsengeAndihoz .
Barbi!Egy adag ruhától megszabaditottam Ágit,nagyon szépen köszönjük!(ellenérték nála :D )
Vera
l.veronika

Na, újra itt!

Csenge, köszönöm szépen nagyon aranyos vagy, hogy segítesz, megírod priviben, hogy hol laktok, meg egy tel.számot? Aztán egyeztetünk :)

Csajok, akkor hajrá, aki meg tudja oldani, mehetnek a játékok Csengéékhez :D Én is izzítottam már a családot :)

Adri, nagyon örülök a jó híreknek!!!!

Luca, Ági, Szilvi és a többiek akik együtt éreznek: köszönöm a biztató szavakat evés ügyben! Megnyugtató, hogy nem csak mi vagyunk így, de nagyon sokszor eszembe jut, hogy vajon mit ronthattam el, persze valószínűleg semmit, Málna ilyen és kész.... Zsófi, persze nem kórosan sovány, sőt, a védőnőnk is biztat, hogy ne aggódjak egyáltalán nem sovány.

Nagyon Boldog Répa Réka napot kívánunk!!!

Barbi, sajnálom a színt, mit tudtok ezzel csinálni? Mi sem festettük még le a házat, de ilyen hírek hallatán nem is bánom, már két éve, hogy leszigeteltük, azóta csak tervezgetjük a színezést!

Zsófi: Málnus is dettó a múlt éjjel mint Beni! Én a fogakra gyanakszok, de továbbra is csak stabil négy van...de lehet más is, ha nálatok is ment a műsor. Közben pedig nagyon irigykedek, Málnusnam lehet így letenni a mamákhoz :(
Szerintem oltást csak akkor kaphattok ha meggyógyultok, mi ma megkaptuk, rákérdeztem a gyerekorvosnál a H1N1-re, azt mondta ő csak 5 éves kor felett javasolja....

MassBarbi, hogy vagy? Milyen volt? Én még sosem voltam, de most sem lennék a helyedben...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Vera! Köszi :D Holnap jön a posta, a másolással már megvagyok, remélem tudod majd használni, a papír boltos csajnak nagyon tetszettek, kérdezte is, hogy ezeket én csinálom :) Szerintem akár vevő is lenne rá :)

Boni, neked akartam még írni, hogy részemről lehet tali Énlakán :) Akik bevállalják ezt a 650 km-ert, azok tuti felejthetetlen élmennyel fognak hazatérni, nyáron majd feldobjuk :) Van Énlakán falusi turizmus bagóért, ha jól emlékszem, akkor a tornácos házakban 2500 ft/éjszaka kajával együtt :) Bandázni pedig tudunk nálunk, mert van nagy teraszunk, csak a ház maga kicsi. Úgy kell kalkulálni, hogy júniusban még éjszaka fűteni kell, olyan hideg van....szóval augusztus lenne talán a nyerő :) Addig mindenki gondolkodjon el rajta :) A depit pedig száműzd el, de jó messzire!!!! El sem tudom képzelni rólad, annyira nem ilyennek tűntél....a kicsi lélek pedig tudja mikor kell megérkeznie!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Boni, Mazska küldtem levelet....

puszi mindenkinek és mint mindig, szuper képeket tettetek fel! Olyan szép mindenki!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Rékának boldog névnapot!!!

Sziszka, én sajnos nem tudok egyelőre játékokat felajánlani, de köszi hogy elvinnéd :wink: Bocsi Adri! Remélem azért sok minden összejön...

Jó hogy Málnus szája rendbe jött, remélem így is marad...

Mi holnap 15 hós oltásra megyünk, tartok tőle azért... Meg a rá egy hétre várható mellékhatásoktól... Ismerős kisfiú 3 napig lázas volt tőle :roll: Na meg 1-től 3-ig van a tanácsadás, de ha nem alszik el időben Eni, nem tudom hogy érünk oda. Ma pl reggel 8 után kelt, így délután meg 2 után aludt csak el, este meg kukorékolt 10-ig.

Na jó éjt, én is lefekszem..

Még Barbinak, hogy vele vagyok lélekben :roll: :wink:

yuyu79

Sziasztok csajok!

Mi is eltűntünk (szokás szerint :cry: )...
Hát semmi jó velünk sem, férjemnek még mindig nincs állása, Noel 2 nap alatt 2 balesetet csinált. Kijött 3 fogunk, így most 11 az állás.
Először fejjel előre kizuhant a kiságyból, másnap meg elindult utánam a garázsba, csak a lépcsőkre nem gondolt, így fejjel előre...soha soha nem indult el így lépcsőn, mindig háttal tolat, ahogy tanítottam. Ömlött a szájából a vér, fogalmam sem volt, hogy honnan jön, végül "csak" a szája és az ínye sérült meg, talán a fogából is letört egy darab, de nem vész...
Állandóan a fenekemben lóg, nála is elérkezett a szeparációs szorongás.
Én felfázással küzdöttem, antibio, aztán meg gyorsan gomba ellenes küzdelem. Végül csak hogy kerek legyen a kép megkaptam a szokásos Norcolut adagomat az össze vissza hormonjaimra, amitől tiszta idegbeteg lettem és elkezdtem megint hízni...szóval elegem van nekem is rendesen az életemből :cry:
Ja, és anyósom eltörte a lábát, így még az az egy nagyi is cancelezte magát, akit érdekel az unokája.

Mindenkinek, aki betegeskedik gyógyulást kívánunk.
Beninek is. Nagyon jók a talis képek és Levi és beni profi fotói.
Barbinak utólag is drukk a gyökérkezelés miatt.

Rékának Boldog névnapot és Sziszka, elnézést, neked utólag Boldog szülinapot és grat a keresztszülőséghez ill. a sikeres ecsetelős akcióhoz.

Ritusnak grat a szép pofijú kistesóhoz.

Jaj, ha vmi kimaradt sajnálom, de nagyon szét vagyok csúszva, nem sokat aludtam az elmúlt éjjeleken...

pöttömpanni

Yuyunak akartam még írni hogy szintén grat Petihez!!!

Aproo, remélem kilábaltál már a felfázásodból, átérzem a helyzetedet :cry:

pöttömpanni

Jó reggelt! :lol:

Kép

ma ilyent kell ám enni! jó kis lilakáposztával!

Kép

BArbikám túlélted?

Csajok mi múlt héten csütörtökön kaptuk meg az oltást, mellé prevenárt is, és azóta olyan nyűgösek vagyunk. hihetetlen. most izgulok a holnap miatt, nehogy kijöjjenek a mellékhatásos tünetek.. nagyon szeretnék hazamenni és megnyunyizni a kicsi ZOét .
:roll:

Adri sajnos nekünk sincs szabad játék, de ha akad, elviszem a Bethesdába és majd megmondom ki ajánlotta :wink: oda kell ugyé? :

Vera nem válaszoltál miket gyártasz :wink: most meg Szisz is titokzatoskodik :lol: tényleg elkészült a kiskönyv szülinapra?

Szisz mi benne lennénk szerintem, annyira szép lehet! :lol: ja nem ketteske miatt depizek ám.. bár néha irigykedem hogy másoknak ollan simán megy :oops: :lol: ráadásiul nálunk a családban mindenki az első próbálkozós hónapban babás lesz. mi meg itt szívunk.. de egyenlőre szerencsére mivel gyönyörűségem kitölti a napokat nincs időm keseregni. a depi inkább a fos idő miatt van, hogy keveset lehet kinnt lenni... hiányzik a friss levegő! :lol:

jaj BArbi sajnálom a festést
pusssz :cry:
Vendég

Sziasztok!
Boni!
Bocsi a késői válaszért "unalmamban" mindenféle apróságokat varrok.A picassán meg tudod őket nézni.
Sziszka kesztyűbábokat szeretne,amihez van egy szuper könyve azt fénymásolta le nekem.
Sziszka!Nekem mára igértek nagy borítékot amibe a maci belefér,legkésöbb holnap postázom.Ne aggódj Miku se eszik jobban Málnusnál,ő szinte csak mandarinon és sajton él.Tegnap véletlenül találtam két hátsó rágófogat a szájában.Így felül 6 lent 2 foga van.

Vera
http://picasaweb.google.hu/miksagergely
l.veronika

hu VEros ezek nagyon szépek! bábot nem találtam fennt :roll: de a mézeskalácsos ajtódisz , meg a karidiszek.. árakat tudsz irni? akár priviben? pusssz
Vendég

Hát megint csöstül jön a baj! :(
Tegnap este ugyebár voltam a dokinál, jól be is olvastam neki, hogy az egy hete megadott tippemet nem vette figyelembe aztán tesék, mi lett belöle!? De hát mindegy is, hogy 4 gyerek mellett 4 hete a pokol tüzén mentem át egész nap pár perc pihenövel, nem? Nem volt valami jó kedve, a gyomra is korgott. Nem világosított fel semmiröl, beérzéstelenített és fél óra alatt eszkábált valami provizóriumot. 4 hét múlva végleges... Ilyet se pipáltam még! Este olyan fájdalmaim voltak, hogy majdnem elájultam.
Tegnap du. kontrolon voltam a gyerekdokinál a fiúkkal. Regö még nem jó, de Döncivel minden rendben. Éjjel arra édrebek, hogy világít a gyerek olyan lázas. Mármint Dönci. Egész éjjel kínlódtam vele, most mindent telihányt és majdnem 40 a láza. Nagyon rosszul van, elviszem a kórházba, nem vacakolok a gyerekdokival.
Anyám minden egy év feletti gyereket beolt elöször a szezonálissal, egy hétre rá a h1n1-el, magukat és az öcsémet is beoltotta, nekem is javasolja. Pedig eredetileg még tavasszal ö is oltás elleni volt... Szerinte a prevanar is olyan rossz vagy olyan jó mellékhatás tekintetében, mint az otthoni oltóanyag.
Léptem a kórházba. Megy a hasam az ijedtségtöl...

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hogy tegnap csak olyan röviden, de mi sem vagyunk a toppon. A hétvégi láz valószínűleg családból gyűjtött vírus volt, erre jött rá éjjel az oltás, szóval most nem tudom mi van, de megint 39 a lázunk. Mi is megyünk dokihoz, mert így, oltás és még egyebek kicsit sok, utálom a gyógyszeres kezelést, de lehet, hogy most lekerülhetetlen lesz. :cry:

Pöttöm, Neked is gyógyulást. Azon már túl vagyok, de tegnap elkezdett kijönni rajtam is vmi. Most nem tudom mi van, majd ha lerendeztünk Levit, akkor kitaláljuk. Elég egyszerre egy dologra koncentrálni.
Nononak is puszi a sebecskéire.

Minden betegeskedőnek javulást!

Szisz, szép a keresztlányotok!

Kata, Nektek is grat!

NA, ennyit hagyott a Drága, kicsit most a padlón van szegénykém...
:cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Sajnálom a betegeskedőket, jobbulást.

Nekem kicsit kapar a torkom, de hideget ittam és attól, nekem ez elég gyenge.

TEgnap voltam dokinál turkáláson :( SAjna nyitva a külső méhszáj, de azt mondta nem vészes, második gyereket akár még végig kihordhatok. jó mi? Mondjuk nem csodálom, mert a hét végén átköltöztünk anyuékhoz átmenetileg (fél évre), na ez betett, meg persze nem tudok ülni a seggemen sem.

Szóval a doki teljessen összezavart, mert eddig ellene voltam az oltásnak, most nem tudom. Ő azt mondta, ha ő lenne kismama beadatná és Zorkát is beoltatná.............na jó de nem kismama.

Erre tetézett, hogy keresztanyám beoltatta magát erre másnapra rosszul lett, rázza a hideg hőemije van, fáj a feje és kapar a torka. Ez elvileg a mellékhatás, de nem tudom (persze találkoztunk vele vasárnap) :(
Szóval teljessen bizonytalan vagyok! DE kérdem én, ha a mellékhatása az oltásnak a láz és egyebek akkor mitől rosszabb ez ránk nézve, mint maga a vírus, mert nekem arra kell figyelni, hogy a magas lázat lenyomjam. És van egy teljessen kifejlődött baba a pocimban, akkor rá milyen káros hatása lehet a láznak? Szóval ezeket kéne megválaszolni és erre senki semmit nem mond. Bár apája nem oltat és Zorkát sem engedi, de hozzá teszem én sem szeretném, mert egy ismerős orvos azt mondta, csak akkor oltassák a gyereket, ha a vakcina francia (na ilyen itt sosem lesz), mégpedig azért, mert a magyar vakcina felnőtt adag, milyen jogon terhelen a 15 hós babám szervezetét egy lórugással?
Na nekem ezek a kétségeim, aki tud válaszoljon rá.
Köszi

A fényképek szupi jók!

Istenke éltessen minden ünnepeltet.

Sziszka: Zorka sem eszik többet, de a mi gyerekeink egy kaliberűek, ezt már megállapítottuk. Ő szívesen csak a pudingot eszi, meg a szőlőt. Mi tulképp ezen élünk.

Kis pockomnak a jövő 6 fogából űgy tűnik kijött mindből valamennyi kis csücsök, de éjjel mi is keservesen sírtunk.

Na egyből ilyen sok voltam!

Puszi Ritus

Kép
rituspoc

Ritus viugyázz magatokra!

Aproo jobbulást nektek is.küldtem mailt!

néhány kép Csigusz kedvenc időtöltéséről! ma készültek a játékosok, csak nem állítottam át..

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Moatanában elég hanyagul írtam... bocsánat...

Szerencsére nekünk semmi bajunk.

Egy kicsit én is kivagyok az esőtőtl, mert tegnap elállt és elindultunk sétálni, erre a sarkon vissza kellett fordulnunk, eleredt újra.... ez van!

Pöttöm! Sajnálom, hogy nem vagytok jól, és még ez a hízás is. Nem lehetne valami barátibb dolgogal kezelni a hormonjaid... Esetleg egy természetgyógyász??

Koadri! Még mindig áll, de már átvette valaki, de lehet, hogy jobb is így, mert mi mostanában ritkábban fogunk bejárni Pestre, főleg, ha jég meg hó lesz.

Képzeljétek meghívtak a főosztály karácsonyi bulijára.... meglátjuk a főov szeretne beszélni velem, hogy mi legyen és hogyan, ez jó!

Barbi! Sajnálom ezt a fogas dolgot, de nálunk a gyökérkezelés nem így működik 2*3*4 kell visszamennyi, mire kiölik az ideget, aztán ideiglenes majd végeleges tömés. De úgí látm Nálatok más a rendszer...

Minden érintettnek boldog szülinapot és névnapot!!

oltás! teljesen elbizonytalanítottatok, mert mi 28-án töltjk a 15 hót és ezek a melléklhatások nekem nem tetszenek.

A többi oltás mi biztos nem adatjuk be! Kristóf eddig is csak a kötelezőket kapta.

Na megyek befűteni a cserépkályhába... apa nagy örömére... :) állítólag mindig több gyújtóst és csodakockát használok, mint kellene. No, ez van! :shock:
Vendég

Boniko! A képen ezek milyen autók??
Vendég

Beleki én befűteni se tudnék... :roll:

ezek mágneses kisautók, kicsi mágnes van mindkét felén mindegyik autónak,- + pólussal, így össze lehet őket kapcsolni. vagy éppen "eltaszítani" vette kerianyuja angliából küldték. imádja ZSiga. most kap mellé 3at. Kép
Vendég

Na ezt találtam, érdemes megnézni, engem megygyőzőtt

http://www.nibiru.hu/egeszseg/090910h1n1.htm

Kép
rituspoc

Rita! Én nem tudom pontosan, hogy mikor is érkezik a kistesó. Vonalzó?

Boniko! Köszi, akkor nekünk nem lesz ilyen, pedig nagyon tetszik...
Vendég

Sziasztok!

Tudom, mit szerettem volna még, csak kicsit szétszórt vagyok:

Adri, sajna nekünk sincs sok játékunk, de hétvégén ha minden igaz, unokatesóktól talán talán kapunk egy csomagot....

Rékát meg Zsombit pedig Isten éltesse sokáig utólag!!

Boni, édes képek! Szőnyegbizniszre nem reagáltál... :?: :roll:

Én már nagyon nagyon várom a 2 órát, mert Levinek nem tudom lenyomni a lázát 39 alá és már összehányta az egész konyhát is szegénykém, 2 órával kaja után. :cry:
Most mélyen alszik, totál lemerült a kis Prücsök!

Barbi, Dönci???????????????

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Immár itthonról, tegnap bekötötték a netet.

Hát, őszintén szólva nem is tudom mit írjak magunkról. Ez az én párom tuti nem normális. Amíg kint voltunk folyamatosan jöttek-mentek az sms-ek a nővel én meg mondtam, hogy ehhez nem vagyok hajlandó asszisztálni. Voltak zűrösebb részek is, majdnem a lányaim nélkül soha című sztoriba is belekezdtünk, de apa szerencsére meggondolta magát. Persze mire jöttünk haza vett nekem egy szivecskés nyakláncot. :shock: Illetve tegnap is hívott és közölte, hogy jó hallani a hangom, erre én mondtam, hogy hagyja már ezt a szöveget. Nem igazán erölteti az elköltözést sem, neki tök kényelmes lenne, hogy minden második hétvégén itt aludjon csak külön szobában. Szerintem próbálna fenntartani a kiutazásunk előtti állapotokat. A hétvégén hazahozta az autómat és teljesen kiakadt, mert én minden válogatás és vasalás nélkül bepakoltam a cuccait egy szekrénybe. Végülis azzal magyarázott mindent, hogy neki nem való a full-time apuka szerep. Cintusnak nagyjából elmagyaráztuk a dolgokat, de látszik rajta, hogy egyáltalán nem érti. Amíg kint voltunk minden este úgy várták haza. Viki fürdés után már állt az ajtóban és mondogatta, hogy apa. :cry:

Amúgy szerencsére jól vagyunk, én is most várom az oltás következményeit, mert múlt hét csütörtökön kaptuk mi is. Cintus jövő hétfőn kezdi az ovit, de ezt már le sem merem írni, mert párszor már volt erről szó. Vikinek is volt egy mocis esése, kicsi le is tört a fogából.

Olvasással sajna le vagyok maradva, de majd próbálok visszakerülni a pörgésbe. Azt láttam, hogy sokan betegek, jobbulást nekik.

Andi

KépKép
jazmin2005

sziasztok!

jobbulást minden betegeskedőnek!

Pöttöm... én is azt a szart szedem! :( (norcolut) ... sajnálom Nonóka baleseteit! remélem, hogy hamar elfelejti, és újult erővel vág neki a felfedezésnek! akkor ezek szerint a svájci dolog sem jött össze párodnak!? :(

Aproo, jobbulást Levinek is, és neked is! mindenképpen írd meg, hogy mit mondott a doki! és magaddal is fogalalkozz kicsit!!! :(

ez az oltás kérdés azt hiszem, hogy csak ránk vár megválaszolásra. mármint, hogy oltassuk-e a gyerekünket, vagy sem! ahány orvos, annyi vélemény! nem akarok senkit sem megbántani, de azért ez a háziorvosoknak is biznisz valahol! ... :( sajnos! hogy mivel kerüljük el a nagyobb bajt, úgysem mondja meg senki. és még én is mindig döntésképtelen vagyok! :( félek ettől a nyavalyától, de az oltástól is... nem tudom!

Andi, annyira sajnálom, amiken keresztül kell menned! na persze a lányokat meg még jobban, ha lehet ezt még fokozni! :( megszakad a szívem a kiscsajokért, ha tudom, hogy apukájuk, csak "azért" dönt most így! kész vagyok tőle, hogy mennyire "egyszerűek" a férfiak! :(

Sziszka, ne haragudj, de eddig még nem válaszoltam a fotós kérdésedre... vagy lehet, hogy már igen!? most elbizonytalanodtam!

a lényeg, hogy a www.jatsszvelem.hu oldalon találsz infót, hogy mikor lesz legközelebb fotózás, de úgy tudom, hogy havonta csak 1x rendezik! be kell rá jelentkezni, és 1 órában, 3 családot fogadnak. közben van játszósarok a gyerekeknek, FP játékokkal, ugye ez a nagyker, vagy mi! de lesz a MOM parkban jövő héttől megint a Mosolyolimpia! ez egy verseny is, és 1 db A4-es fotót megkapsz ingyen, de lehet itt is többet fotózkodni, családilag is, meg megvenni a CD-t, képeket, stb. nézz utána a neten. www.mosolyolimpia.hu , de sajnos ez csak hétfőtől! ti pedig pénteken jöttök! :(

egyébként gratula a keresztszülőséghez! :) nagyon édes Eszti baba... nálunk is ez a favorit név egyelőre, ha lesz lánytesó... :P

Boni, szupere a fotók! annyira cuki Zsiga, ahogyan elautózgat egyedül! :)

mi még mindig taknyolunk :( nem tudom, hogy meddig érdemes várni, mielőtt dokihoz megyünk... már 1 hete betegeskedünk. és "szép" sárga trutyi folyik a nóziból... ti levinnétek az orvoshoz, ha más baj nincs. se láz, se köhögés, se semmi extra!?

Barbi, sajnálom a fogad! :( mi is járunk most apájával fogászatra, de szerencsére ilyen nagy gond nincs nálunk, bár én iszonyat para vagyok a fogorvosnál! ... :S kitartást!

Döncivel mi van!? remélem, hogy nem kellett kórházban maradnotok! :( nagy a csend körülötted!!!

ManciBarbi, sajnálom a házszínt... ez a rohadék eső! ilyen esetben mit tudtok csinálni? újra kell színeztetni, újabb vagyonokért!? :(

sophie27

CSajok kinyomoztam mi a márkája a kisautónak!

http://www.elc.co.uk/toy/construction-vehicle-trio/
Vendég

Andi mégegyszer sajnálom :cry: annyira nem tudom megérteni néha , hogy felnőtt emberek hogy viselkedhetnek így :cry:

Zsófi én leviszem de mi más tészta vagyunk... :cry: irnak orrcseppet, esetleg megnézik fülcsit, nehogy lerakódjon arcüregbe..hmm?
Vendég

Boni, igazából én is ezen aggódom, hogy folyamatosan felülfertőzheti magát, ha ott kering a trutyi... :( Nekünk is fülre megy a dolog, ha durva, eddig nem látom, hogy fájna neki, de persze ki tudja! A 15 hós oltás az tuti elmarad...

Kata, nem értettem az oltásos hozzászólásod. a 15 hós, az kötelező. itt az oltásnak 7-10 nap múlva lehet láz, stb.

Ritus, durva az a cikk, amit belinkeltél... nagyon komoly! mondjuk azt utálom, hogy ebben is, mint minden másban, csak a politika játszik szerepet! nem? kész vagyok! ezek alapján megint erősödött a nem oltatjuk magunkat oldal! ... mondjuk Benit eddig sem akartam! :S

sophie27

Köszi lányok mindent, tökre megérem, akinek kicsije van és nincs fölös játéka, ez természetes, csak a nagyobbak meguntjait vittem magam is!!!!!

Andi!

Kicsordult a könnyem lánykád apa várásán :cry:
nagyon sajnálatos, hogy nem érzi mindenki azt, amit egy anya...

Sziszka!

Gyönyörű a keresztlányod!!Gratula!

Pöttöm!

Nekünk sincs még munka apának, abszolut átérzem a helyzetet! Dori is mindíg a fenekemben. Nono hamar elfelejti majd az eséseket, csak mi őrülünk meg tőle4- Marcim annak idején autószerelő aknába esett, épp a szemműtétje után :!:

Mi is tiszta nyűgösek vagyunk a 15 hós oltás óta, tegnap éjjel szinte nem is aludtunk, egész éjjel ment a hiszti!
4 napja felfedezte a hangját is Dorca, azót sikít, ha el akar érni valamit. Rettentően akaratos, szerintem olyan " földhöz verem magam" típusú gyerek lesz sajna...
Sehol nem vagyunk csodás szemű Csiguszhoz képest, mi csak nyaljuk, meg szétszedjük az összeillesztett kockákat. Viszont pillanatok alatt lecsavarjuk a szemcseppek, popsikrémek... kupakjait!

Én mindkét fiamnak beadatom az oltást a suliban és 2 hét mulva Dorinak is, mert félek, hogy hatzahozzák apának, aki szives, mérlegelni kell, melyik a nagyobb baj!!!!

Köszi a felajánlásokat, Vera, Szisz, Csenge!

barbi GYógyuljon a fogad és a kicsik is mielőbb!!!

Pocakfotók kismamik?

KépKép
koadri

Sziasztok lányok!

Nagyon sokat írtatok a napokban, sajnos csak félig-meddig tudom követni a dolgokat,de igyekszem visszaolvasni és reagálni.
De most csak gyorsan a 15 hós oltásról, hogy van ellene egy homeós bogyó, a Thuja Occidentalis 30CH. Oltás napján kell 5 bogyót beadni. Én egy műanyag kiskanálba oldottam fel őket és úgy adtam oda Virágnak. A barátnőm is adta a kislányának és immár 2 hete oltás óta semmi baja. Amúgy ez a bogyó az összes oltás mellékhatásai ellen elvileg jó.

Kép
Kép
dia123

Sziszka, gratulálok én is a kis keresztlányodhoz, nagyon szép baba :D

Pocakfotó lesz, ha letöltöm a gépről végre a múlt héten készültet, meg csináltatok újat is párommal...

Eni is megkapta ma a 15 hós oltásokat, szegénykém megint már akkor sírt, mikor meglátta a dokinénit, a vizsgálatnál még jobban, nagyon keserves volt az egész :cry: Ráadásul két szúrás, alig tudtam megvigasztalni... Remélem legalább a mellékhatások nem lesznek nálunk durvák :roll:

Minden betegnek jobbulást +++++++++++++++++++++++++

yuyu79

Sziasztok!

Julcsi, az oltás nekünk egy szúrás volt csak, ti miért kaptatok kettőt? Kár, hogy nem tudtam ezt a bogyót amit Dia írt, erről már lecsúsztunk...Egyébként mi már rég nem olvasztgatjuk a homeós bogyókat, Málnus imádja elszopogatni őket, sőt napjában többször is követeli (persze nem kap)

A gratulációkat köszönjük! Szerintem is csoda édes kicsi lány :)

Boni, nagyon édes Csigusz, olyan jó, hogy tettél fel képet, és ahogy játszik, hihetetlen!!!! Vera bábokat még nem gyártott, csak tervezi :)

Barbi, jelentkezz!!!! Én is aggódok!

Apró, Ti hány napja kaptátok az oltást? Nekünk egyenlőre semmi tünet....jobbulást nektek, remélem tényleg csak az oltástól van! Voltatok dokinál?

Pöttöm, sajnálom, hogy ennyire összejöttek a dolgok, a balesetek nálunk is gyakoriak, szélvész kisasszonynak nincs megállás egy pillanatra sem, az előbb épp felmászott a székre, mindketten ott ültünk mellette, mégis kicsúszott a lába, és leesett, a tarkóját ütötte meg....én meg aggódhatok....jobb napokat nektek!

Andi,nagyon sajnálom, hogy így alakult, de férjedet egyszerűen nem értem, akkor miért akarta, hogy odaköltözzetek, és ezzel is felborította a gyerekek megszokott kis életét, miközben meg esze ágában sem volt változtatni a dolgokon :( Kitartás neked, nektek!

Ritus köszi a linket, megerősítettél!

Zsófi, neked pedig az infót köszi, körülnézek a honlapon! Adj Beninek allium cepát, az nagyon homeós orrfolyásra, én szerintem először felhívnám a dokit, mielőtt elviszem a beteg gyerekek közé!

Adri, tőled is kérdezném, hogy hány napja kaptátok az oltást...csak hogy mire számítsak....én azért Dorca oltását mérlegelném, ő nem jár annyit közösségbe mint a fiúk...biztos neki is kell?(a mi dokink 3 éves kor alatt nagyon ellenzi, felette a saját gyerekeit is beoltatta)

na lépek altatni :D

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.11.11 20:00-kor.

<
sziszka78
Tolna

Adri, és most mi a helyzet Dorca szemeivel?

Andi, nagyon sajnálom, tényleg olyan felfoghatatlan és logikátlan az egész.
Csajok így hogy viselik a mindennapokat? És akkor mostmár kéthetente sem jár haza gondolom a párod...nagyon kemény lesz, főleg Cintusnak, bár már Vikica is biztosan sokat felfog a dologból! :-(
NA meg persze Neked sem lehet egy könnyű döntés...

Barbi, gyere egy szóra, kérlek!

Én meg kérek holnapra drukkokat, mert egyre jobban rámtelepszik az influ és Péter 24 órázik, nagyink fel sem tud kelni, szóval abszolút nincs senki a környéken hadrafogható. :cry: :?

Homeo: Amit Dia írt, az is nagyon jó és az még 8 féle más dologra is használható, viszont a gazdagréti patikában van un. oltáskivezető. Így lehet kapni, jó drága pici fiola, mint az oscillo egy darabja, de erről is csak jót hallottam, olvastam. Mi sajnos lekéstünk róla, de akik még a 15 hós oltás előtt vannak, ne hagyják ki!! Amúgy jellemző, hogy egy csomó doki automatikusan adja az oltás(ok) előtt, mert annyira jól bevált.
Meg van utólagos oltáskivezetés is, minden eddigi oltásra, szuper, csak több hónapig tart és nagyon kevés doki csinálja, mivel általában 200 körüli potenciálú szerekkel kell és az itthon nem is kapható. :shock: :?
Akit érdekel, ne hagyja ki:
http://www.mamami.hu/forum/showthread.p ... 9s&page=22

Megyek, kiélvezem, hogy itthon van Péterem, csak Dia hsz-ről jutott eszembe!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szisz, voltunk, azonnal antibio, mert lehet az oltás is, de lehet szövődmény is a magas láz, hányás, és írtó ronda a torka.
Csak másfél órát vártunk a csúfolásig megtelt váróban, csupa kamasz igazolásért kb. Két beteg gyerek volt csak, a többi tényleg ellenőrzőbe pecsétért jött, de egyiknek sem jutott eszébe előre engedni...:-(
Nekem ezek szerint ugyanez van, rémisztő szédüléssel. Mármint a betegség.

Allium cepa: Hogy ez nekem nem jutott eszembe...Zsófi, tényleg szuperjó!

Meg persze továbbra is fenntartom, ha vkinek kell betegség megelőzés, kezelés, van vagy 5-6 féle homeos cuccom itthon, szívesen bepötyögöm!

NA, tényleg léptem....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, mi jártunk már hasonló cipőben a gyerekorvosnál, és még az időpontosok is bementek előttünk, és nagyon utáltam :( Azóta én is mindig kérek időpontot, előre is vesz, azaz tartja az időpontot a gyerekorvos....
Örülök, hogy megerősítesz az allium cepával kapcsolatban, mert nálunk már minden gyerek szedi, és nagyon bevált! Engem érdekelne a többi Bevált bogyó is. Egyébként egy teljes adag homeós szájpenész elleni cuccot is kapott Málnus, tehát az is lehet, hogy attól múlt el, sosem fog már kiderülni, de most nincs!Én mivel imádja szopogatni, így inkább bogyó, mint lefogás és ecsetelés....
Kitartás nektek, és nagyon gyors gyógyulást.....

Az altatás annyira jól sikerült, hogy apa is kidőlt...ja és azt akartam még írni, hogy ma voltunk az utolsó babaúszáson...nem tudom mi lelte a gyereket, de amennyire imádta tavaly annyira utálja most, egyszerűen alig akar bemenni a medencébe, ha pedig bent van, akkor folyamatosan sír, (nyáron nem volt úszás, de sokat voltunk fürdeni) ma 10 perc után kiszálltunk, és hazajöttünk, azt hiszem többet nem megyünk, nincs értelme erőltetni....mondjuk az is igaz, hogy 2 perc után lila a szája annyira fázik most, bár nem hiszem hogy tavaly melegebb volt a víz...na, nem tudom mi lehet az oka, de feladtam a dolgot!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni, a kenyér receptemet beírtam a receptes topikba, nekem ezek a receptek a Moulinex kenyérsütőm saját receptes könyvében vannak, az a 3 amit leírtam, minden héten készül nálunk, abszolút kedvencek.
Mindenképpen ajánlom kipróbálásra!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszi a kedves szavakat! Hát igen, apa a könnyebbik utat választotta és én is azt mondtam neki, hogy nagyon önző volt a részéről, hogy ilyen állapotokra kivitt minket. Persze emiatt Cintus oviját is buktuk, mert a helye betelt, így újra járhattam ovi után, ami persze nem németes, de legalább van. Remélem tetszeni fog neki. Én szerencsére annyira nem vagyok letörve, persze vannak pillanatok amikor kilátástalannak látom a jövőt, de neki is megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó belerokkanni ebbe.

Vikica ma elkezdett Ana-zni is, olyan édes ahogy szólongat. Egyre több mindent mond, füléhez teszi a telefont és hallá-zik, ha elesik hoppázik, aztán van még alma, inni. Ma délután úgy ébredt, hogy egy órát sírt, alig tudtam megvígasztalni, féltem az estétől, de egyenlőre oltás következményének semmi jele.
Cintussal kapcsolatban pedig a jó hír, hogy már csak a tojásfehérje jött ki neki az allergia vizsgálaton, így elkezdtük bevezetni a tejtermékeket. Viszont a hasát még mindig fájlalja diéta ide vagy oda, amire kapott homeos bogyót.

Mi dokink sem javasolja az oltást, viszont Viki még nem kapott prevenart, azt beadná neki minél előbb illetve Apro féle L betűs homeóst ajánlott, oscillot és influenziumot megelőzésre.

Adri! Sajnálom nagyon, hogy ilyen nehéz a helyzetetek. Remélem párod minél előbb talál munkát. Pöttöm nálatok is remélem ugyanez lesz a helyzet hamarosan!

Zsófi! Nektek is mindkettőtöknek jobbulást! Apud nem hadra fogható ha esetleg nagyon szarul lennél? Jó lenne majd talizni.

Sziszka! De jó, hogy elmúlt Málnus szájából az a makacs dolog, jó sokáig szenvedtetek vele. Majd én is megkuksizom a kenyérrecepteket. Először nagy lendülettel nekiálltam a sütésnek, de utoljára nyáron lekvárokat raktam el a géppel.

Megyek, mert nagyon ittragadtam, volt egy csomó restanciám e-mail ügyileg.
Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Mindig lemarad vmi:
Ide is bepötyögöm, de mivel SNIKY nem szokott mindennap jön, megköszönném, ha vki megdobna a tel.számával, hátha úgy gyorsabb:

Szóval egy csepeli homeos házigyerekorvosról kellenének infok, hátha most tudnánk váltani:
Havasi Mariann

köszönettel előre is!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szia!

Sniky szama: 06703820024

Jobbulast nektek. Akkor gondolom holnap nem mentek Mecsi baratnojehez, Beni is taknyos - azt hiszem, akkor most mi is inkabb kihagyjuk es ha majd jol lesz mindenki, akkor talalkozunk.

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

bocsanat, a szamot privibe akartam irni...:(

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Boni,

A tornyot te epitetted? Szepen jatszik Zsiga is egyedul mar. :)

Laura is a Duplo legoval egesz hosszan elrakosgat,meg az ocsem ide adta a Playmobil figurait, most azok a kedvencek - csak azt nagyon kell figyelni, hogy ne tegye a szajaba. De mindig mutugatja, hogy vegyuk le a polcrol oket, pedig direkt jo magasra tettem oket. :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Végre itthon, holnapi találkozóra elvileg megyünk Szilvi barátnőmhöz :D de ahogy közben olvastam a sorokat látom mindenki beteg. Hát akkor lehet mi is kihagyjuk még meglátom a reggelt.

Nagyon jó volt mamáéknál, sokat pihentünk így az utolsó 3napban, mert Áronnak csütörtöktl 39fokos lázzal bírt kijönni az alsó 2foga is. Szóval megküzdöttünk de lassan hódító hódok leszünk alul 2 felül 2 :D Sokat vendégeskedtünk babáztunk, kutyáztunk, és csak zabáltunk zabáltunk. Áron olyan dumás lett egész nap be nem áll a szája csak hablatyol néha elkapni értelmes szavakat is . Na hát és a telefonálás az kész komédia ahogy azt műveli.

Látom most nem valami sokat írtatok majd gyorsan elolvasgatom.

Kitti én parkettát tennék és szőnyeget az azért melegebb mint csak a padlószőnyeg. Mondjuk én nem is szeretem.

Talis képek nagyon jók! Jó sokan voltatok :D

Aproo jobban vagy már , véres pisi lehet vesemedence gyulladás is!!! Milyen képeket találtál meg?

LucA nagyon édes Alma baba és csodás a szobája!

JázminAndi sajnálom, hogy nem sikerült rendbe hozni a dolgokat. :(

Beleki és Sziszka újszülőtt kis családtagjainak jó egészséget!

Zsófi a képek szuperek fizetős volt a fotózás milyen volt a fotós?? Szeretnénk menni mi is ilyen fotózásra már. Olvastam hogy nem jöttök a talira sajnálom, jobbulást nektek!

Eninek utólagosan is Nagyon Boldog Születésnapocskát!

Oltás nálunk apa lesz oltva mi nem.

EMeseDoraBence mind nagyon édesek és Emese igazán csábosan is tud már nézni :oops:

LEi jobbulást apa kezének, lemaradt mi történt vele?

Ritus kismanót szorítsad tessék bentartani :D

Boni te építetted a garázst vagy Zsigusz?

Pöttöm hát nem semmi baleset , ilyen az mikor elindul a gyerek.
:? Hamar elfelejtik ám ,de remélem nem lesz ilyen kis vakmerő legközelebb.

Dia meddig kell adni ezt a bogyót mármint hány napig? Mi majd 26dikán kapjuk a 15hósat.

Most csak ennyi gyorsba és pár kép:
kék vízben fürcsizek
Kép
anyuval
Kép
kutyuval már ilyen nagy és mindig nyalogat pfujj
Kép
telefonálok
Kép Kép

Jóéjt !

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

a garázs alapját ketten építettük, ZSiga követte az instrukciókat azé az mán durva lenne ha már most egyedül építené... :lol: de a többit teljesen egyedül .. utána órákon keresztül képes ide oda pakolgatni őket, cukker ahogy ágaskodik egyre feljebb, mert már olyan magas a tornya... majd ha befejezte akkor visszadobálja a dobozba :roll: :lol:

szóval nem bántuk meg, hogy megváltunk a Lego Primo tól, az új tulajdonosa, majd biztos jobban fogja értékelni... egy héten keresztül teszteltem, mindkét dobozt kitettem és ő mindig ezekhez ment oda... szóval ez adta meg a löketet. Mecsi sikerült eladnod őket?

ja Zsófi akartam is írni, hogy a képek alapján fel is vettem velük a kapcsolatot,mert tavaly lemaradtam róla. a következő fotózás itt a Váci úton dec 5 én lesz, az első óra már le volt foglalva, mi 11re megyünk. szóval érdemes Mecsi már most írni a jatszvelem .hura.Áron zabálnivaló!

Aproo várom a homeos cuccok bepötyögését :) remélem ma eljutok illetékes helyre.
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Betegeskedőknek jobbulást!!

Zsófi:
én is levinném így, hogy már legalább egy hete tart a takonykór. Egyrészt a fülére, tüdejére is húzódhat a váladék, még ha porszívózod is.

Én is szoktam a dokinknál időpontot kérni, mert ugye már nem mehetünk be előre (1 éves korig). És így csak pár percet kell várni a beteg gyerkőcök között, amíg nem szólítanak.

Sziszka: nagyon édes a keresztlányka, gratulálok! Én is úgy vágyom már egy dögönyöznivaló keresztgyerkőcre! (tesómnál majd számítok rá). Gratulálok! És igazi unikum, hogy Veled egy napon született!

JázminAndi:
annyira sajnálom a dolgot! Az jó, hogy annyira nem vagy kiborulva, legalább a gyerekek is Belőled tudnak erőt meríteni. Utálom, mikor beigazolódik, hogy csak a nők képesek (legtöbbje) igazi családi életre, sokkal kevesebbszer helyezik magukat a család elé. Bezzeg a pasik. Tisztelet persze a kivételnek! (remélem én uram sosem kergül meg). Örülök azért, hogy ovit sikerült intézni. És nagyon ügyes "ketteske" a beszéddel! :) Apró örömök ez is!

Adri, Pöttöm:
sajnálom apák munkanélküliséget! Én uramékhoz is most ért el a válság, kevesebb munka, sok embert elküldtek. De remélem az ő helye biztos. Sok erőt Nektek és kitartást!

Boni: nagyon ügyes Zsiga, ahogy játszik. Bencus tologatja kitartóan az autókat, de ő nem ennyire. Ő a legjobban mütyizni szeret. Egy csomót el tud játszani azzal, hogy a kupakot rá akarja tekerni a műanyag flakonra, meg ilyesmik. Annyira bírom. Bizti művész lesz vagy valami műszaki ember! :) Aranyos a karácsonyos Zsiga-csiga vonalzó!

Homeo: a thuya golyót mi is szoktuk használni oltásoknál. Csak az oltás napján kell egyszer 5 golyó. Eddig elkerültük mindig az oltásos mellékhatásokat. 15 hósra mi is jövő héten megyünk csak, kicsit köhög Bence, és azt mondta védőnő, csak teljesen egészségesen vigyem, mert a 15 hósnak vannak a legerősebb mellékhatásai a kanyaró és rózsahimlő miatt. Ezt az oltás kivezetőt nem hallottam még, de utána nézek.

Adri: igazad van, hogy óvni kell apát, de ha később a gyerekeknek lesz bajuk az oltástól, az sem igazán szerencsés. És mi lenne, ha apa kapna oltást, hisz ő a veszélyeztettettek körébe tartozik, amúgy is ajánlott. Apósom is szívbeteg és beadatta jó pár hete. De ez persze a Ti döntésetek és tudom, hogy nem könnyű.

Mecsi: szuper, hogy jól éreztétek magatokat, aranyosak a képek. Tényleg hatalmas a kutya! A telefonálósról meg a régi mi gyerekkori műtermi fotóink jutottak eszembe. Szerintem akkor kivétel nélkül mindenkinek volt telefonos fotója! :)
A kajálást fájó szívvel olvastam, most hogy fogyózom! :)

Ja, már -7 kilónál tartok a 2,5 hét alatt! Jupijé!!! :)

Köszönöm mindenkinek a kedves hozzászólásokat a gyerkőceim fotójára! Tényleg olyan nagylány Emese. Óvoda utántól annyira gyorsan szaladnak az évek! Lesz még baja szerintem is apának a lánya(i) csábos nézése miatt! :)

Felíciával mizújs? Rég járt erre.

Barbi:
mizújs a gyökérkezelésen? Hiába kerestem, nem találtam Dönciről sorokat. Mi van vele? Csak nem beteg???

Na megyek, rendezem az aprótalpúakat. Meg elrámolom az esti vasalás eredményét. 9-től 1/2 12-ig vasaltam éjjel. A púpom tele lett totál! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok lányok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyire aggódtok értünk! Dönci elvileg nem lesz mégse rózsaszín és a farka se lesz kunkori, egynelöre nem röfög, de valami vírusos kínja van. Tegnap a 3 hányás óta nem hányt többet, a doki után bevásároltunk és ott leverte a nagyhisztiti, hogy márpedig ö itt és most éhen fog halni, így kezébe nyomtam egy zsemlét. Annak 2/3-át meg is ette, majd a kocsiban elaludt. Napközben zömmel lázas volt, de egyre több órán át tartott a lázcsillapító, estére láztalan volt és most is az. Éhesnek nem éhes, egész nap csak a cicin ill. rajtam lóg. Tegnap ügy csináltunk ebédet, hogy leterítettem a birkabört a konyhába és ö azon aludt el a lábam köré tekeredve. Tegnap elkezdtem sütni a holnapi szülinapi bulinkra. Remélem nem döl ki addig mindenki... Zserbó már kész. Jó sokáig vergödtem vele, mert elöször diót kellett törnöm, aztán meg ledarálni daráló nélkül... Utána pozsonyi kiflit csináltam, ami éjfélre lett kész szintén diótörés és darálás után... :( Azt viszem ma a játszócsoportba, mert ott úgy szoktuk, hogy havonta egyszer együtt reggelizünk és mindenki visz valamit hozzá. Aztán vennem kell cukrot is, mert azt persze tegnap el is felejtettem. Utána túró- ill. almatorta gyártására állok rá. Ha az kész, csinálok még pogácsát, aztán kész. Csak elég lesz!? Csak 4, max. 5 család lesz. A barátnöm, akiröl írtam, hogy nem jött meg neki, még mindig nem jött meg, viszont influenzás. Még jó, hogy vasárnap náluk voltunk... Náluk sajnos a higiénia nem ismert fogalom, ök állandóan betegek is. A gyerekek pl. sosem mosnak kezet, a wc egy katasztrófasújtotta terület, a konyha rémes, de nem ezért szeretjük egymást. :) Viszont ha ö terhes, jó müsoros terhessége lesz és olyan lazán veszi, hogy beleborzongok.
A fogam jelenleg nem fáj, de mindig aggódok magamért, hogy mikor kezdödik megint elölröl a kínlódás. Ugyanez a barátnöm ajánlott a belvárosban egy fogorvost, lehet, hogy elballagok ahhoz, hátha.
Most mennem kell a bandát gatyába rázni.

Mecsi nagyon édesek a képek, nekem leginkább a telefonos ff tetszik a legjobban! :)
Boni Zsigi is milyen édesen eljátszik!
Nálunk is rá van kattanva a legon kívül a playmobilra a banda, de szerencsére Dönci nem vesz semmit se a szájába, így nem kell agyonaggódnom magam.

Még valami: Eni tanárnöje minden héten irat valamit jegyre csak úgy. Nem vagyok valami nyugodt, hogy ennyire nyomja a gyerekeket a teljesítményre. Házit is sokat ad fel szerintem.
Imit is bejelentettem az iskolában, remélem be is kerül.

Puszi: Barbi
Vendég

Sziasztok!
Boni,Emesedóra!Nektek rögtön sikerült vonalzót csinálnio?Napok óta szeretnék mamanetes vonalzót csinálni de a fényképet soha nem lehet szekeszteni,és mindig kiírja hogy hibás az oldal.
Sziszka!lett málnusnak vmi baja az oltástól?mi du megyünk.
Barbi!nem semmi a sütési teljesítményed! :D
vera
l.veronika

Sziasztok!

Barbi: örülök, hogy Dönci a körülményekhez képest jobban van! Tényleg nem semmi a sütési teljesítményed. Én holnapra akarok összedobni egy tepsi rétest, réteslapból, de már ehhez is hozzá olvastam a neten. Hiába, a sütéshez nincs sok érzékem!
Barátnődet esetleg finoman rávezethetnéd a higiénére. Vannak szuper fertőtlenítő szappanok, van olyan is, amit le sem kell mosni. Én ilyet vettem Emesének suliba, most ebben a "malacos" időszakban. Evés előtt és wc után ezzel "mossa" le a kezét.

Vera:
igen, nekem kapásból sikerült csinálnom vonalzókat, nem volt gond!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vera: én most rámentem az oldalra, engedett belépni és a meglévő vonalzóimat is látom!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emesedora!Enged belépni sőt eljutok a vonalzó készítéshez is feltöltöm a képet és nem akarja kijelölni rajta azt a kis kockát ami látszani fog.megropálom mégegyszer! :)
l.veronika

emesedora!nem én voltam béna most megnéztem az oldalt kiderült ez másnak is probléma volt,internet explorerel nem lehet vonalzót csinálni :(
l.veronika

Ja, értem. Nekem mozilla van.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Veros nekem is mozilla van :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: