sziasztok!
jobbulást minden betegeskedőnek!
Pöttöm... én is azt a szart szedem!

(norcolut) ... sajnálom Nonóka baleseteit! remélem, hogy hamar elfelejti, és újult erővel vág neki a felfedezésnek! akkor ezek szerint a svájci dolog sem jött össze párodnak!?
Aproo, jobbulást Levinek is, és neked is! mindenképpen írd meg, hogy mit mondott a doki! és magaddal is fogalalkozz kicsit!!!
ez az oltás kérdés azt hiszem, hogy csak ránk vár megválaszolásra. mármint, hogy oltassuk-e a gyerekünket, vagy sem! ahány orvos, annyi vélemény! nem akarok senkit sem megbántani, de azért ez a háziorvosoknak is biznisz valahol! ...

sajnos! hogy mivel kerüljük el a nagyobb bajt, úgysem mondja meg senki. és még én is mindig döntésképtelen vagyok!

félek ettől a nyavalyától, de az oltástól is... nem tudom!
Andi, annyira sajnálom, amiken keresztül kell menned! na persze a lányokat meg még jobban, ha lehet ezt még fokozni!

megszakad a szívem a kiscsajokért, ha tudom, hogy apukájuk, csak "azért" dönt most így! kész vagyok tőle, hogy mennyire "egyszerűek" a férfiak!
Sziszka, ne haragudj, de eddig még nem válaszoltam a fotós kérdésedre... vagy lehet, hogy már igen!? most elbizonytalanodtam!
a lényeg, hogy a
www.jatsszvelem.hu oldalon találsz infót, hogy mikor lesz legközelebb fotózás, de úgy tudom, hogy havonta csak 1x rendezik! be kell rá jelentkezni, és 1 órában, 3 családot fogadnak. közben van játszósarok a gyerekeknek, FP játékokkal, ugye ez a nagyker, vagy mi! de lesz a MOM parkban jövő héttől megint a Mosolyolimpia! ez egy verseny is, és 1 db A4-es fotót megkapsz ingyen, de lehet itt is többet fotózkodni, családilag is, meg megvenni a CD-t, képeket, stb. nézz utána a neten.
www.mosolyolimpia.hu , de sajnos ez csak hétfőtől! ti pedig pénteken jöttök!
egyébként gratula a keresztszülőséghez!

nagyon édes Eszti baba... nálunk is ez a favorit név egyelőre, ha lesz lánytesó...
Boni, szupere a fotók! annyira cuki Zsiga, ahogyan elautózgat egyedül!
mi még mindig taknyolunk

nem tudom, hogy meddig érdemes várni, mielőtt dokihoz megyünk... már 1 hete betegeskedünk. és "szép" sárga trutyi folyik a nóziból... ti levinnétek az orvoshoz, ha más baj nincs. se láz, se köhögés, se semmi extra!?
Barbi, sajnálom a fogad!

mi is járunk most apájával fogászatra, de szerencsére ilyen nagy gond nincs nálunk, bár én iszonyat para vagyok a fogorvosnál! ... :S kitartást!
Döncivel mi van!? remélem, hogy nem kellett kórházban maradnotok!

nagy a csend körülötted!!!
ManciBarbi, sajnálom a házszínt... ez a rohadék eső! ilyen esetben mit tudtok csinálni? újra kell színeztetni, újabb vagyonokért!?