Kriszti nem csodálom hogy Atesz odavan érted,ez a kép!!!!!elmentem és ha le leszek törve,vagy depizek ,akkor ezt fogom nézegetni,szuperul nézel ki,jók a rucik,és csak úgy sugárzol!!!!!
Piciibo,hát megzaba a beájulós képen!!!Nagyon édi babád van...hajrá sötétítő függöny nézegetés,próbálj fekete -fehér játékokat venni,és figyeld meg azt is hogy fogja figyelni!!!!!mosolyt is fényképezhetnél!!!!!!
Kata.....az az alapfelfogás,ahogy te és a többiek akik szépek szeretnének lenni....nincs ezzel semmi baj,sőt ez a normális......de ha elítéltek,ha nem ,nekem ez nem fontos....a smiket kimondottan úúúúúúúútálom mindennapi viseletként,persze alkalmakra szívesen felteszek,de itthonra nekem nem kényelmes és lusti is vagyok!!!
Lőrinc,hát ez nyelvkinyújtos csibészes mosoly...ez valami naon édi!!!
Peppino az tök jó hogy élvezi a tornát!!enyim babó is,de nekünk nem kötelező,csak egy olyan nagyonszeretjük és mosolygunk közben elfoglaltság a hőn vágyott fürcsi előtt....
ma pucéran 4.74 voltunk, ez alapján 140 grammot híztunk 1 hét alatt,ez jó,de ennél azért volt már több!!!
Manó,igazad van ,már így is néha leszakad a karom.és ha azt veszük hogy a kórházból 3120-al jöttünk haza akkor már másfél hónap alatt 1.5 kg híztunk...ez nagyon jó!!!