A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

és iiiiiiiiiiiiiiiiiiigennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!
marietta1982

Krumpli???????? Tán csak nem héjában sült?
Ahhoz én nem hagymát eszem, hanem vajjal megkenem és megsózom. Nyami-nyami!

Kép
katy76

Katy: úgyis finom, hogy hagymát és tejfölt teszünk rá. De szeretem vajjal és sóval is :lol: .
marietta1982

De bizony, hogy hajas volt! :D :D :D :D :D :D Természetesen sózva és játszat mellé vaj, zsír, szalonna, töpörtyű, sonka, kenyér akármi és soooook-soooook hagyma. Általában lilát szoktunk nagyon vékonyra vágni, de vörössel is teljesen jó.
És lehetőleg ne feledjük a jó meleg (boros) teát sem. :wink:

Kép
Kép
200907?

Ami még kimaradt, csak már én is egy lázban égtem attól, hogy vajon mit ehetett Bond!!
Orsi: gratula a tesódnak :D :D !
Ikoka: Zsombornak így utólag is Boldog Névnapot :wink: !
Nikici: Hurrá, hogy Tiédapa hazaért :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!
Norka: :cry: anyukádat sajánlom!

Betegek meggyógyultak már :roll: ???
marietta1982

Erről jut eszembe, félig-meddig vicceskedve. Azért a hagyma sem egy utolsó módszer akármilyen takonykór ellen. :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Asszonytársaim!
Van valakinek Angelcare szemetese, amivel már nem szeretne egy légtérben élni? HülyeAnyuka leamortizálta az övékét... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Úgy fáj a fejem, ahogy belevágtam a falba :twisted: :lol: .
Én így sosem eszem a krumplit :x Viszont tegnap hagymás-krumplisalátát készítettem,azért kérdeztem rá, hogy van -e benne tejföl. A krumplira kellett volna rákérdeznem. :roll:

Akartam már írni, hogy nem a féltesóm, hanem a mostohatesóm terhes. Az apukám 2. felesége előző házasságában született lánya a mostohatesóm.
Féltestvérem van 3 db, mindhárom 21 éves, egy lány, két fiú és ebből csak egy ikerpár van. Jó lesz mai találóskérdésnek, hogy ez hogy van? :wink:

Kép
Kép
orsi777

Apa beteg,meg van fázva, és BOND csináltam neki hagymateát. A szaga elég szörnyű, nem tudom milyen lesz az íze,raktam bele még mézet is, hogy iható legyen. :roll:

Odett fél egy óta alszik :lol:

Remélem nem lesz beteg :roll:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Bocsi az eltunesert......naggggyon nehez het all mogottunk.
Koszonom az aggodast.....igazabol semmi extra,csak a szokasosnal is durvabb a helyzet,es mar irni sem volt kedvem....
Majd megprobalok bekapcsolodni,ha vegre megnyugszik Hanga,mivel hiaba minden remenysegem,ez a het is faszan indul.....

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti

Jaj de jó, hogy jelentkeztél.

Kép
Kép
orsi777

Az apukád 2. felesége a te anyukád, nem? És ő is elvált már egyszer, a férje pedig egy gyereket vitt a házasságba, akit ő nevelt tovább, dacára annak, hogy nem édes lánya.
Az ikrek már bármilyenek lehetnek.

Újabb segélykiáltás. :oops:
Szeretnénk (szerettünk volna?) elmenni a Halász Judit koncetre Karácsonykor, de már csak a kakasülőkre van hely. :( Tud valaki valamilyen lehetőséget azon kívűl, hogy már több jegyirodába is telefonáltam és mindenütt ugyanazt mondták. Az sem jelent semmit, ha közvetlenül a pénztárhoz megyek. :( :(

Kép
Kép
200907?

Ancsurti!
Örülök, hogy azért bejelentkeztél, már eléggé aggódtunk, nem szoktál ilyen hosszú időre eltűnni. Most legalább tudjuk, hogy nincs külön baj! :wink:

Orsi!
Nekem a Ti családotok extrán szövevényes, legyen fél- vagy mostoha, én gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond!
Nekünk nincs szemetesünk (és nem is érzem a hiányát).
És Halász Jutkához sem tudok segíteni sajnos. :(

Én megzabálom a gyerekemet. Játszik a játszószőnyegén, és túl azon, hogy 5 percenként magára húzza az egészet, beleakassza a műanyag lógókába az ujját, és azon keresztül teszi a szopja. Besz@rás aranyos!!!! :D :D :D :D :D
Megyek, kiszabadítom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Bond nem

Akkor leírom van 1 édestesóm
3 féltestvérem
2 (majdnem 3) mostohatestvérem

Így már könnyebb?

Kép
Kép
orsi777

Nem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem ti írtátok múltkor azt a családi pótlék igénylő papírt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Úgy tűnik ti nem csak költözködés ügyileg vagytok szövevényesek. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

nem, azért olyat magyar ember nem ír :roll:

Kép
Kép
orsi777

Jóvanna, csak viccötem. :wink:

Tegnap egyébként kiflikrumplit ettünk:

"A kiflikrumpli a sárga beltartalmú - sárga húsú - burgonyák közé tartozik. Közepesen korán érő (80–95 napos) fajta, melynek gumója hosszúkás kifli alakú – nevét is erről kapta – igen vékony okkersárga színű héjú, viszonylag nagyobb fehérjetartalommal. Mivel gyorsan fő, de nem esik szét, és igen kellemes ízű, kiválóan alkalmas saláta készítésére, esetleg tojással vagy hússal lerakva, – de vékonyan hámozva – ujjnyi vastagra szeletelve, rácson a forró sütőbe helyezve a sokak részére ártalmas olajban sült burgonyát jól helyettesíthető diétás ételt ad."

Manó most fogja megkapni a maradékát, amolyan krumplipüré félének összetörve, megfűszerezve (nyammm :wink: )

Kép
Kép
200907?

akkor te is egyél vele :wink:

Kép
Kép
orsi777

Őszintén szólva nem bánnám, ha maradna egy kicsi. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

ancsurti :lol: Hangi nyűgössége :( Azért kell neked is egy kis kikapcsolódás, tiedapa biztos besegít, olyankor merülj el egy kád meleg habos vízben, meglátod, jót fog tenni ! :)

Bond: de rég ettem már ilyen krumplit! De most, hogy eszembe juttattad, biztos fogok csinálni a héten :D Mikor van Márton nap? Akkor libát kell enni, asszem.... :wink:

Kép
agi125r

Most volt a tv2- s hiradóban, hogy egy 3 hetes /!/ babát életveszélyes koponyatöréssel vittek kórházba :( A szülők elmondása szerint szopi közben az 1 éves kestvér vágta fejbe a babát :cry:

Kép
agi125r

Maradt még, megettem. Most a Forró szelet nézem a kedvenc részemmel: amikor szétverik a lakást. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond úgy veszem észre, hogy a kedvenc csatornád a Filmmúzeum :lol:

Kép
Kép
orsi777

Koromból adódóan. :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :( :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Bond! Én is imádom a főtt krumplit hagymával.Ilyenkor,téli estéken nincs is annál jobb egy bögre teával.

Ancsurti! De jó,hogy jöttél! Remélem nincs baj.Ha van időd,írjál.

Én kicsi lányom ma egy angyal volt. Reggel felmentünk anyuhoz,elmentünk sétálni,aludt közben 1 órát,aztán én elmentem a Brendonba,azt mondta anyu,hogy megint aludt egy órát és még délután is szunyált egyet. :shock: :shock: Így néztem,hogy ez az én lányom?! Hétkor megfürdettem és most megint alszik. Rég volt már ilyen. És amikor fent volt,akkor is tök édi volt,egyfolytában röhögött. Jó lenne,ha minden napunk ilyen lenne. Ja! Ma anyu csinált sütőtököt és megkóstoltattam Lilivel,tökre ízlett neki,evett 2 kiskanállal :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo! És ezt Zsiri mellett meg is fogod tudni valósítani? Mert én csak este tudok olvasni,amikor Lili már alszik.

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="nyuszi81"]B írta:nyuszi81oo! És ezt Zsiri mellett meg is fogod tudni valósítani? Mert én csak este tudok olvasni,amikor Lili már alszik.

Nem fogja. Mert itt fog lógni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Én is beleolvastam a jövő éviekbe. Olyan aranyosan "esetlenek" még. :) De a sajátunkba is érdemes vissza olvasgatni. :wink: :) :) :)

Kép
Kép
200907?

agi125r! :)

Szerdán van liba az étlapon. :wink:

Kép
Kép
200907?

Ági. Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem az 1 éves testvér vágta fejbe kanállal,úgy hogy koponyatörése lett.
:cry: :cry: :cry: :cry: Szerintem a szülők voltak....
Anyuéknál most volt a Márton napi búcsú :wink: !
marietta1982

Szerintem:
- nem az 1 éves
- nem a testvér
- nem fejbe verték és
- nem evőkanállal.
:roll: :( :(

Kép
Kép
200907?

Apa beteg, már hőemelkedése van :( .Külön szobában alszik ,van, de nem tud tőlünk megszabadulni, ő is is velünk van, a Skype videóhívás segítségével :lol: 21. század :lol: :wink:
Remélem nem kapjuk el tőle :?

Kép
Kép
orsi777

Na szoval....

Mult heten mar delelot 11-kor elkezdodott Hangi nyuglodese.....a szokasos,"sehol,semmi sem jo"volt musoron.....kedden mar sirva hivtam pasikamat hogy en megorulok,eddig tartott a turelmem,szepen lassan elertem az orulet csucspontjara!!!
Napkozben horror altatasokkal,amik ugye letre sem jottek,mert allandoan megfordul hasrol hatra,hiaba a kitamasztas,nyugtatas,csak ment az uvoltes,tiltakozas.
Na gondoltam becsavarom jo szorosan,kez kint a tobbi egy tetra furdolepedobe bebugyolalva.....egy darabig uzemelt,de 2 alvas utan rajott,hogy o igy is meg tud fordulni...na turelmem elfogyott,es hagytam uvolteni,mert mar nem tudtam mast :roll: :oops:
Apa hazarongyolt,persze igy 0 penzkereses......o is alig boldogult....Aztan jott az este....vagy 6x ebredt,alig lehetett visszalatatni,masnapra mosott szar voltam...na erre jott meg hogy ereztem hogy faj megint a bal bimbom.....egesznap nyuglodes,siras.....esti etetsnel kb.6 petc utan,latom Hangi szajabol folyik a ver :shock: :shock: :shock: azt a sokkot,amit kaptam.......megnezem csocsomet,hat latom megint szethasadt :evil: ...persze Kakikam jol teleszivta magat verrel es tejjel....20 perc mulva egy hanyas kozepette ki is adta magabol...majdnem teljesen.....na akkor fejes beindul.....ejszaka meg kifejtem vagy 70ml.vert tejjel keverve,persze gyerekemnek nem igazan tetszett a cicimegvonas,a masik csocsom persze alig birta a megnovekvo igenybe vetelt....masnap 3x korom fekete kaki jott a gyerekbol,tehat csak majdnem hanyta ki a veres tejet,volt meg ami atment rajta.
Masnap hasonlo kuzdelem,gyerek bog,en is.....apa bejelntkezett az orvoshoz,nezzek mar meg hogy miert ez az elkeseredes allandoan....pentekre kaptunk idopontot.
Addig en csocsot gyogyitottam,harcoltam gyerekkel,ebredtem ejszaka vagy 6x.....teljesen elkeseredtem mar,raadasul picsa szar ido is volt....
Penteken irany az orvos,persze gyerek makk egeszseges..SZERENCSERE....bar okosabb nem lettem,csak hogy ne adjak enni a gyereknek este.Na mondom,ja...hogyan is altassam vissza,mikor semmi nem hasznal???
A sulyaval is jol bekavartak....a 2 hos oltasnal kertem,mondjak mar meg kiloban is,mert itt ugye nem ugy mernek.....erre a csaj ravagta hogy 6 kilo....na en elegedett is voltam....
Penteken kertem,merjek mar meg,mert itt csak 2 havonta kell menni,hatha ehes,es az a baja...na kiderult,nem 6 kilos volt 2 hosan,hanem 5450gr,ami nem rossz,de megsem 6kg.Azota 6100gra hizott.Doki elegedett,tejem van rendesen!Es ne kenyeztessem a gyereket :shock: !Mondtam hogy nem is engedi,de en mar a veget jarom.Okosabb nem lettem.
Utana setaltunk egy nagyot a varosban,egeszen jol birta.
A szombat meglepo volt,aludt a dragam 2,5 orat!!!Ilyet meg sosem csinalt,bar nem tudom az okat,mi tortent maskeppen,de az oromom oriasi volt.Aztan utana vigyorgos volt rendesen.....jol kifaradt a sok sirastol szeintem....
Kozben en persze fejtem mint a barom,csinaltam a szaporito fejest is,es elkezdtem szedni alfalfa homeos cuccost is....most van tejem ugyerzem rendesen,de azert meg eljatszuk estenkent apaval a 7-7-5-5-3-3-2-2-1-1 perces valtott fejest,biztos ami biztos,mert szerintem a fejlodesi ugras miatt is van ez a zorult ebredes,hat ha sok tej kell,akkor en megteszek mindent,csak legalabb az esteink legyenek jobbak.....Ja es eszek alfalfa lucerna csirat is!!!Biztosra megyek :wink: !Ajanlom,mert bejott!!!
Az estenk jobb klett picit,megint csak 2x ebredt Kuglika!A nappali altatasnal is alakulunk,nincs seggriszalas,paskolgatas,csak a hatan van a kezem,megakadalyozvan az atfordulast,turelemmel kivarom mig kisirja magat,aztan szunya van....
Vasarnap olyan jo ido volt,hogy lementunk az Ontario tohoz setalni.Annyira meleg volt,hogy ujjatlan poloban,rovidgatyoban nyomtak az emberek...aztan setaltunk meg a belvarosban is,ettunk,ittunk,jot mulattunk,bar Hangi arcan nem sok jokedvet veltunk felfedezni...olyan kis durcas hogy csuda....este 7-re ertunk haza,na akkor aztan elkapta a vigyorgas,vegre itthon :shock: beszaras...be sem allt a szaja!!!
Az esti furdetes sem egy leanyalom,mert 2 hete megy a hiszti mar akkor is!De szerencsere most a masszirozast jol turi!Szerintem mar o sem tudja mi a baja :lol: :lol: :lol:
Bolond,szerencsetlen szulei kitalaltak,jo,akkor atfestjuk a nappalit!!!Ez a hogyan csinaljunk bolondot apubol es anyubol!!!Meg nem tortent meg,de nemsokara...lehet a fal szine nem tetszik neki,de mar tenyleg nem tudunk mire gondolni :roll: :lol:
Majd meglatjuk
Mostani ejszaka megint csak 2x ebredt,de mar 11 -kor elkampicsorodott rendesen...aztan etetes,peluscsere,es alvas van immaron megint 2,5 orja!!!!!!
Ez hihetetlen,de orulok!!!
Addig vegre msneztem picit,mert elmaradasom volt,es most ide ultem ezt leirni....
Ha tudom,mar nekilattam volna fozni....de hogy mit is,azt nem tudom....

Bocsi hogy megint csak magunkrol,de nagyon nem tudok visszaolvasni,es erdemben reagalni...remelem azert ma ra heten be tudok kapcsolodni ujra!

Most itt ulok tele csocsokkel,es varom az ebredest...ezt a bolond vilagot,vagy az a bajom hogy nem alszik,vagy az ha igen :lol: :lol: na persze ez most nem baj,csak felkeszuletlenul ert!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
Még olvasni is sok volt. :(
De talán most már nálatok is kezd normalizálódni a helyzet, ez már haladás, hogy Hangi ilyet alszik egyben! :D
(Egyébként nálam is ez volt, mikor Petrának még nem volt ilyen rendszere, ha aludt, az volt a baj, ha nem aludt, akkor meg az. A mai napig van, hogy éjszaka ott állok az ágyánál és azt nézem, hogy nem akar-e vajon felébredni, mert úgy hiányzik már, holott alig várom, hogy átaludjak egyben egy éjszakát. :roll: :wink: )

Kép
katy76

Ancsurti! Le a kalappal előtted,hogy így bírod. Én már akkor rosszul vagyok,ha Lilinek egy-egy napja ilyen... Nehezen viselem,hogy nem tudom mi a baja. Nagyon sz@r lehet,hogy semmi segítséged nincs,hogy nem tudsz nagyon kihez szólni. Anyukádat nem tudjátok megint kivitetni esetleg,hogy egy kicsit segítsen? Tudom,ez nem egyszerű,de hátha.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ja! Képzeljétek,ma hajnali kettőkor apa ment oda Lilihez és vissza tudta altatni,úgyhogy este 8-tól 4-ig aludt,így egy kicsit én is ki tudtam magam aludni. Épp tegnap mondtam apának,hogy most a legeslegjobban azt szeretném,hogy átaludjam az éjszakákat :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ancsurti

Jó, hogy elmentetek Hangival orvoshoz, és, mégjobb, hogy nincs semmi baja :P Már tuti elvittem volna én is , ha Odett ilyen kis sírós baba lenne.
És a franba a pénzzel, ha apa tud neked egy kicsit segíteni.Nekeds is kell egy kis nyugalom.

Nyuszi

Tiéd apa nagyon kedves, hogy hagyott aludni.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!
Boo: Köszi a hiányolást, nem nagyon volt időm mostanság olvasni sem, de majd most :D :D

Hédi megkapta a kötelezőt, rotát, szerencsére nem lett lázas. 6230 g és 62,5 cm

Ma vittük vissza a szemészetre, mert megint nagyon csipázik, de most nem mosták át neki,maszírozni kell, csepegtetni és 1 hónap múlva kontroll.

Oltás: tudom, hogy már volt róla szó, de nem tudom hányadik oldal környékén, szóval ti oltattok h1n1 ill. sima influenza ellen? Én eddig határozott nem párti voltam, egy pár napja azonban elkapott a félelem. ( Lehet, hogy jobban járok, ha nem olvasok utána...) Anyósomék oltattak, apa határozott nem párti - őt nagyon féltem, mert bár baromi erős az immunrendszere azért minden évben elkap valami 2 napig lázas és 2 kalmopirin+forraltbor legyőzi nyavalyát.Hédit is nagyon féltem -az meg meg sem fordul a fejemben, hogy én is elkaphatom :shock: :twisted:
Háziorvos burkoltan nem javasolja, gyógyszerész nagynéni nem oltat, gyerekorvos nem javasolja...én meg teljesen elbizonytalanodtam.És fáj a torkom...még a végén bebeszélem magamnak.

alvással nálunk is problémák vannak mostanában, napközben alig akar aludni és akkor is altatni kell, pedig nagyon jó alvó volt. Este simán elalszik, de éjszaka többször ébred, mint szokott. Próbáltam a berakom a cumit módszert, max 1 órára aludt vissza, szóval inkább megetetem. Viszont ha napközben alig alszik ,estére teljesen kifekszik, múltkor elaludt fürdetés közben és vacsizni sem tudtam felébreszteni, persze éjjel sokkal korábban ébredt...és már séta közben is inkább nézelődik.

Tejci csökkenni látszott, vagy Hédi ugrott a növésben, de múlt héten 2 óránként szopizott. Mondjuk elvileg most kellett volna megjönnie- de nem jött. Mikor elkezdtem szedni a fogigátlót rá egy hétre megjött.Aztán 28 nap múlva volt egy kis barnázás és azóta se semmi. Remélem csak a szopi miatt van. Azért nem ennyire korán gondoltuk a tesót...

Bond: én pirítósra tippeltem volna, de látom lemaradtam :evil:

Szombaton elakartam menni úszni, de Hédi hajnali 4kor kelt, így 6kor apa kezébe nyomtam, közöltem, hogy vedd úgy, hogy elmentem úszni és bevonultam a hálóba, magamra zártam az ajtót és 8-ig úsztam 1000métert a paplan alatt.Nagyon jól esett :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

nálunk így megy a tv-zés :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Bond!

Az elmúlt egy évből három általad említett főtt kajátokat tudom felidézni: zacskós leves, sajtkrémes-pirított szalonnás tészta, és héjjában sült krumpli hagymával. Mivel te vagy itt a fő gonoszkodó-gép, meg merem kérdezni: te csodálkozol, hogy sovány a gyerek?!?! :twisted: :lol: :lol: Én csak azon csodálkozom, hogy te miért panaszkodsz a súlyodra :lol: :lol: ! Na jó, csak viccelek! Amúgy tényleg, Manó anyudéknál ebédel?
Az én mai konyhai tevékenységem egy ham&eggs-ben ki is merült, ezt kapott apa vacsira. Ebédre rendelt nekünk kaját, mert még mindig sz@rul vagyok és látva az ábrázatomat, sok reményt nem fűzött a házi koszthoz :roll: :lol: .

Ez a krumplipürés izé nagyon jó hangzik, de ti vegák vagytok? :shock: Na mondjuk az sem normális, ami nálunk megy: minden nap kell hús! Ha nagyritkán mégsincs, akkor tutira van leves, de azért Ricsi még a frankfurti leves-szilvásgombóc verzióra is húzza a száját alapesetben :? . Bár egy ideje a fogyózás miatt annyira átalakultak az étkezési szokásai, hogy nem pampog, mindent megesz, és ő maga mondta, hogy tökre átalakult az ízlése :D ! Meg a gyerek miatt tudatosan változtatni is akart, mert én tuti nem fogok hármunkra négyfélét főzni, egy gyereknek meg nagyon változatos és minőségi kaját kell ennie, az meg nem a mindennapos rántott hús-krumpli páros :roll: :lol: .

Húúú lányok, én még sose ettem a főtt krumplit hagymával, sőt, elsem tudom képzelni! De ha tényleg ennyire jó, ki fogom próbálni :wink: .

Boo!

A shoppingolásodhoz gratula. Apa beszólásai :arrow: pénzköltés= ilyen fejet vágtam: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol:

Ancsurti!

Sajnálom a történteket :? !
Szobafestés :lol: :lol: :oops: . Milyen lesz? Nálunk élénk narancssárga, és Botond nagyon nyudogt, vidám baba, szóval merem ajánlani :wink: :lol: . Ráadásul ez megy is a barna kiegészítőitekhez :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Húúú nekem most nagyon kell a serkentés...

Ancsurti!
7-7-5-5-3-3-2-2-1-1 perces valtott fejest
Ez hogy van? Úgy ahogy hangzik? Együltő helyedben lefekvés előtt, ezt lenyomod, és lesz sok tejcsi? A váltott az jelenti, hogy jobb, és bal cici, vagy azt hogy egyszer apa, egyszer anya? :lol: :wink:
Nekem is megjött, meg beteg is vagyok, szóval rámfér a szaporítás :( !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jobbulast a betegeskedoknek,olvasni is rossz,nemhogy atesni ezeken!Vigyazzatok magatokra!!!
Szerencsere mi nagyon ritkan vagyunk betegek,en a terhessegem elejen estem at egy 4 napos oruleten,kb.10 hetesen.....huuu de szar volt.De szedek vitamint rendesen,igyekszek a taplalkozasommal is bevinni ezt azt,bar most elegge nehez igy a szopiztatas miatt.De a szendvicsunkben azert van nyersen spenot,eszek zoldseget is,mar amennyit lehet..azert a multheten rendesen grizestesztaba folytottam a banatomat...abban nem sok a vitamin :? (azert a leveseimben megall a kanal,annyi zoldseget szoktam belepakolni :wink: )

Szegeny kisbaba....gondoljatok a szulei tettek???En azert nem hiszem,de vannak csunya dolgok,nem vagyok naiv,de nem lehet hogy tenyleg egy veletlen baleset tortent :roll: :roll:

Bond:egykoruak vagyunk,de azert en nem neztem a filmuzeumot :wink: bar tv-zni is ritkan szoktam,plane itt :wink:

Katy:megint lenyomott egy 2,5 oras szunyat :shock: :shock: :shock: :lol: 8)

Orsi:apanak jobbulast!...huuu eleg szovevenyes ez a tesos ugy,nem tudom megfejteni :?

Boo:na jol bosszut alltal apan :lol: :lol:
Itt van egy kandallo maradvany...sajna mar nem uzemel,pedig elveznem rendesen!
Karifa elhelyezessel mi is bajban leszunk iden :roll:
Zsiri szepen novekszik,gyarapszik :lol: Hurra!!!

Nyuszi:anyut nem tudjuk kihozni jelenleg,ot sem engednek el a munkahelyerol,es azert az ember felti a helyet,mi meg nem ugy allunk most anyagilag sajnos.....

na folyt.kov.
apa itthon van,elmegyunk setalni,bar sotetedik,de 19 fok van!!!

Kép
Kép
ancsurti

Dodi;igen,valtogatod a ciciket,egyik 7 perc,masik 7 perc...egyik 5 perc,masik 5 perc...es igy tovabb :wink:
Csinald meg estenkent,3-4 napig,nekem hasznalt,es sok helyen ezt olvatam szaporitasra!!!
Most dol a le :wink:

Apa csak stopperolt :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti

De jó meleg van nálatok, én ezt a hőmérsékletet szeretem nagyon. Nem raksz fel képet a hétvégéről? Biztos gyönyörű ott a táj ilyenkor is.

Kép
Kép
orsi777

Jó a több gép a háznál. Gyerek alszik, mi meg chat-elünk apával egymással :lol:

Kép
Kép
orsi777

Itt vagyok ám, csak elég gyorsan eltelt ez a nap...Voltunk bankban, vásárolni, majd Dorki az itthoni 3 alvásból, nyöszörögve ugyan, de 3x magától aludt el a kiságyában :shock: Nyűgösség lehet a foga miatt van, nem tudom. :roll: Apa Bp-n volt fél 10 körül ért haza, anyósommal voltak a kórházban. Azt mondta a dokinő, hogy ő 80% esélyt lát arra, hogy meggyógyul. Nagyon remélem is. :wink:
Azért ma sikerült megfőznöm egy borsólevest, és csináltam sütit is, holnap jönnek kersztanyumék, és anyum színház előtt, megnézik Dorkit.

ikoka: Utólag is boldog névnapot Zsombornak :wink: Nálunk a Media Markt-ban van ez, hogy szinte mindenből csak az van, ami ki van téve, de az elvihető. Köszi..kell a francnak ugyan olyan áron, mint amit nem fogdos mindenki össze. :twisted: Mi is 24én megyünk oltásra :lol:

boo: oltásnál nálunk is az arcbahajolást ajánlotta a dokinő. Nálunk ez apa feladata, és jól is csinálja, eddig még egyszer sem sírt, sőt észre sem vette, csak vigyorgott Dorki:lol: :lol:
Dorkának is ki van kopva a haja, majd teszek fel képet. Neki meg egy ovális alakban :lol: :lol:
Dorki is mindig így örül apának, és sokszor meg olyan érzésem van, mintha már unna engem, meg az itthon létet :lol:

norka: sajnálom, hogy így viselkedett anyukád, de akkor már maximálisan megértem, hogy miért ilyen a hozzáállásod, nekem is ilyen lenne :twisted:
Mi is kihasználtuk ma a jóidőt, 2,5 órát voltunk lent sétálni délután, amit Dorka végig is aludt, ami azért csoda, mert itthon jó, ha alszik max 40 percet :shock:

gabi: nagyon édes Nóri :D

Bond: nekem van olyan kukatartóm, de nem eladó, én is nagyon szeretem :wink: de van egy csaj akinek volt eladó. meg is kérdezem, hogy aktuális-e még. Vagyis megkérdezheted Te is itt: baby1024@feemail.hu. Csillus a lány neve.Azt mondta kicsit karcos a teteje, de olcsón adja úgy emlékszem.
Burgonyát sosem találtam volna ki :lol: :lol:

orsi: Apának jobbulást! Nálunk is beteg apa, de őt elzárni sem lehetne, vérig sértődne, na meg nem is olyan nagy a lakás :lol: :lol:

ancsurti: nálunk is vannak ilyen nyűgös időszakok, 6 hete nem tudom mi van Dorkával, tiszta nyafi, és sokszor visítós altatás van nálunk is... :roll: én is mindig így ki voltam borulva, most már próbálok nem gondolni rá, és elfogadni, mást nem tudok, ilyen és kész :roll: Maximálisan át tudom érezni a helyzetedet!!!

tike: oltással én is így vagyok, fogalmam sincs. A sok szörnyűség amit hallani a híradóban...na meg az ismerősök elgondolásai. Egyik tejesen mellette, másik teljesen ellene, magát sem oltatja be, pedig ott dolgozik, ahol gyártják az oltóanyagot :roll: Barátnőm anyukájának a barátnője meghalt oltás után 2 nappal, persze azt mondják nem attól, boncolási jegyzőkönyvbe azt írták, egyéb bakteriális fertőzéstől, hát ez is érdekes :roll: meg a miskolci nő is...na meg a terhes kismama aki meg el is kapta, szóval ezért a kettős érzésem :roll:

f.nikici

Nikici

Most első a gyerek, durcának ilyenkor helye nincs. Gyerekkel egy szobában ne legyen , ha beteg. Ebben egyetértünk.És engem is félt, hiszen csak én vagyok a gyerekkel egész nap. :roll: Én is félek az influenzától, mióta Odett meg van.

Kép
Kép
orsi777

kicsidodi! :)

Ha nem haragszol, akkor nem nézem vissza a bejegyzéseimet egy évre visszamenőleg. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: Így nem tudom se megcáfolni, sem megerősíteni, hogy miket írtam ezidő alatt.
De attól még jó vagyok rakott krumpliban, paprikás krumliban, gyümölcstortában, bundás kenyérben, padlizsán krémben, egy-két saliban és mittudomén mi van még (nem túl sok :oops: :oops: ).

Köszönöm kérdésed :lol: :lol: :lol: :lol: , nem én nem csodálkozom, hogy Manó vékony. Mert tudom, hogy huzatja bír lenni, csak ez elég hektikus. :roll: :? Mindenfélét eszik és nem beteges (már a táblázatba is beillik :twisted: :? )
(Ha jól kajál, akkor azt sem egyszerre teszi, mert jól lakik illetve elfárad. Délben mondjuk leves pár óra múlva pedig a második fogás. Napközben szívesen csipeget gyümölcsöt, nasit, sajtot, akármit)

(A saját súlyomra viszont tényleg panaszkodom. :x A Hugi előttit hamar :D visszanyertem, de aztán mintha bebetonozták volna. :evil: :evil: :evil: :evil: Se föl, se le (előbbit nyilván nem bánom :lol: :lol: :lol: ). Akárcsak Manónál. Úgyhogy alighanem azt fogom csinálni, amikor már jobb idő lesz, hogy ha meglesz rá a lehetőségem, akkor megint lemasszíroztatok magamról pár kilót. Nincs jobb ötletem. :roll: Hiába hagytam abba a csokikázást, eszem "Jó reggelt kekszet" joghurttal és semmi "káros" cucc, a mérleg körbe röhögi a zsírraktáraimat. :lol: :lol: :evil: :evil: :( :( )

Manó nem anyáméknál ebédel, hanem hetente 1-2x kapunk tőlük kajákat. Ehhez jön még az, amit (általában) Apa itthon csinál hétvégenként.

Biztos jó valamilyen vegának lenni, de részemről nagy ívben kihagyom. :roll: :roll: :roll: Nem az én műfajom. :roll: :roll: :oops: :lol: :lol: Nálunk is mindig van valami húsnemű. Ha más nem, akkor valamilyen felvágott, általában sonkává lényegülve. :lol:

"Húúú lányok, én még sose ettem a főtt krumplit hagymával, sőt, elsem tudom képzelni! De ha tényleg ennyire jó, ki fogom próbálni "
Jól értem, hogy jól értem? :shock: :shock: :?: :?: :?:
Receptje: krumpli :arrow: alaposan lemos :arrow: meleg sütőbe berak :arrow: kb. fél óra, 250 fokon (félúton megfordít) :arrow: beleszúrva csekkolás, hogy teljesen átsült-e (b@ssza meg, hülye sütő ajtó!!! :x :x :x ) :arrow: vegyük ki (áááááááááá, forróó!!!!!!!!! :x :x :x :x :x ) :arrow: konyharuhával bélelt edénybe kiszed :arrow: és jóóóóóóól bebugyolál, mert így a gőz felveri a héját és könnyű meghámozni ( a francba, hogy ez is meleg! :x :x ) :arrow: fogyasztás olyan kísérettel, amivel csak szeretnéd (affancbaemmégígyisjoatfojjóó :x :x :x :x )
Jó étvágyat! :lol: :lol: :lol: (Ja! Hagymával kísérve 100-as csomag zsepi kikészítése mindenképpen ajánlott. Így is elég ködfátyolosan fogtok egymás szemébe nézni. :twisted: :twisted: :twisted: )

ancsurti! :)

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

folyt. köv. holnap. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Megvolt tegnap az oltás, Nóra most először sírt, de hamar megnyugodott. Az ekcéma miatt mivel egész testre kiterjedő menni kell vele bőrgyógyászatra.

Nálunk is alvás ügyileg totál katasztrófa, de nálunk kifejezetten az óra átállítás óta van ez. Vagy a cicivel függ össze nem tudom, mindenesetre a fogyás is azóta van, most feltornázta magát 6810-re. Így a hízása 2 hét alatt volt először 50 g fogyás, majd 170 g a fogyással együtt a hízás. Most azt beszéltük a dokival hogy próbáljam meg azt hogy egy ciciből eszik utána tápszer pótlás. Azért így mert ha 2-ből eszik akkor annyira elfárad hogy már nem kell neki az üveg. És így eszik 80-90-et és ez kevés már egy majdnem 5 hónapos gyereknek. Ha ez nem jön be akkor egy evés cici, egy pótlás. De én nem akarom őt leszoktatni a ciciről. Este próbáltam ezt az egy cici + pótlást de így is 40-nél többet nem evett meg üvegből. Viszont az éjszakánk baromi szar volt. Mondjuk lehet hogy most az oltás miatt volt nyűgösebb.
Prbálok még is inkább hozzá táplálni hátha esetleg úgy jobb lesz a helyzet, bár a gyümölcstől nem fog hízni.

Mostanában éjjel fent van legalább 3x és vissza aludni se alszik vissza úgy mint eddig, ahogy lerakom már fent is van. z is közre játszik hogy állandóan megakar fordulni, ha hasra teszem akkor vissza fordul, ha hátára akkor meg hasra és ez így megy éjszaka is. Most reggel felkelt fél7-kor de nem vettem ki az ágyból, muszáj volt útnak indítanom a gyerekeket. Egész jól elvolt, aztán mikor elmentek akkor megetettem, és vissza raktam megint, kicsit nyűglődött, de végül nagy nehezen elaludt magától. Lehet az is baj hogy csak kézben hajlandó elaludni, és most már van olyan rafkós hogy ezt tudja, és ha lerakom akkor rögtön felébred.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: