Na szoval....
Mult heten mar delelot 11-kor elkezdodott Hangi nyuglodese.....a szokasos,"sehol,semmi sem jo"volt musoron.....kedden mar sirva hivtam pasikamat hogy en megorulok,eddig tartott a turelmem,szepen lassan elertem az orulet csucspontjara!!!
Napkozben horror altatasokkal,amik ugye letre sem jottek,mert allandoan megfordul hasrol hatra,hiaba a kitamasztas,nyugtatas,csak ment az uvoltes,tiltakozas.
Na gondoltam becsavarom jo szorosan,kez kint a tobbi egy tetra furdolepedobe bebugyolalva.....egy darabig uzemelt,de 2 alvas utan rajott,hogy o igy is meg tud fordulni...na turelmem elfogyott,es hagytam uvolteni,mert mar nem tudtam mast
Apa hazarongyolt,persze igy 0 penzkereses......o is alig boldogult....Aztan jott az este....vagy 6x ebredt,alig lehetett visszalatatni,masnapra mosott szar voltam...na erre jott meg hogy ereztem hogy faj megint a bal bimbom.....egesznap nyuglodes,siras.....esti etetsnel kb.6 petc utan,latom Hangi szajabol folyik a ver

azt a sokkot,amit kaptam.......megnezem csocsomet,hat latom megint szethasadt

...persze Kakikam jol teleszivta magat verrel es tejjel....20 perc mulva egy hanyas kozepette ki is adta magabol...majdnem teljesen.....na akkor fejes beindul.....ejszaka meg kifejtem vagy 70ml.vert tejjel keverve,persze gyerekemnek nem igazan tetszett a cicimegvonas,a masik csocsom persze alig birta a megnovekvo igenybe vetelt....masnap 3x korom fekete kaki jott a gyerekbol,tehat csak majdnem hanyta ki a veres tejet,volt meg ami atment rajta.
Masnap hasonlo kuzdelem,gyerek bog,en is.....apa bejelntkezett az orvoshoz,nezzek mar meg hogy miert ez az elkeseredes allandoan....pentekre kaptunk idopontot.
Addig en csocsot gyogyitottam,harcoltam gyerekkel,ebredtem ejszaka vagy 6x.....teljesen elkeseredtem mar,raadasul picsa szar ido is volt....
Penteken irany az orvos,persze gyerek makk egeszseges..SZERENCSERE....bar okosabb nem lettem,csak hogy ne adjak enni a gyereknek este.Na mondom,ja...hogyan is altassam vissza,mikor semmi nem hasznal???
A sulyaval is jol bekavartak....a 2 hos oltasnal kertem,mondjak mar meg kiloban is,mert itt ugye nem ugy mernek.....erre a csaj ravagta hogy 6 kilo....na en elegedett is voltam....
Penteken kertem,merjek mar meg,mert itt csak 2 havonta kell menni,hatha ehes,es az a baja...na kiderult,nem 6 kilos volt 2 hosan,hanem 5450gr,ami nem rossz,de megsem 6kg.Azota 6100gra hizott.Doki elegedett,tejem van rendesen!Es ne kenyeztessem a gyereket

!Mondtam hogy nem is engedi,de en mar a veget jarom.Okosabb nem lettem.
Utana setaltunk egy nagyot a varosban,egeszen jol birta.
A szombat meglepo volt,aludt a dragam 2,5 orat!!!Ilyet meg sosem csinalt,bar nem tudom az okat,mi tortent maskeppen,de az oromom oriasi volt.Aztan utana vigyorgos volt rendesen.....jol kifaradt a sok sirastol szeintem....
Kozben en persze fejtem mint a barom,csinaltam a szaporito fejest is,es elkezdtem szedni alfalfa homeos cuccost is....most van tejem ugyerzem rendesen,de azert meg eljatszuk estenkent apaval a 7-7-5-5-3-3-2-2-1-1 perces valtott fejest,biztos ami biztos,mert szerintem a fejlodesi ugras miatt is van ez a zorult ebredes,hat ha sok tej kell,akkor en megteszek mindent,csak legalabb az esteink legyenek jobbak.....Ja es eszek alfalfa lucerna csirat is!!!Biztosra megyek

!Ajanlom,mert bejott!!!
Az estenk jobb klett picit,megint csak 2x ebredt Kuglika!A nappali altatasnal is alakulunk,nincs seggriszalas,paskolgatas,csak a hatan van a kezem,megakadalyozvan az atfordulast,turelemmel kivarom mig kisirja magat,aztan szunya van....
Vasarnap olyan jo ido volt,hogy lementunk az Ontario tohoz setalni.Annyira meleg volt,hogy ujjatlan poloban,rovidgatyoban nyomtak az emberek...aztan setaltunk meg a belvarosban is,ettunk,ittunk,jot mulattunk,bar Hangi arcan nem sok jokedvet veltunk felfedezni...olyan kis durcas hogy csuda....este 7-re ertunk haza,na akkor aztan elkapta a vigyorgas,vegre itthon

beszaras...be sem allt a szaja!!!
Az esti furdetes sem egy leanyalom,mert 2 hete megy a hiszti mar akkor is!De szerencsere most a masszirozast jol turi!Szerintem mar o sem tudja mi a baja
Bolond,szerencsetlen szulei kitalaltak,jo,akkor atfestjuk a nappalit!!!Ez a hogyan csinaljunk bolondot apubol es anyubol!!!Meg nem tortent meg,de nemsokara...lehet a fal szine nem tetszik neki,de mar tenyleg nem tudunk mire gondolni
Majd meglatjuk
Mostani ejszaka megint csak 2x ebredt,de mar 11 -kor elkampicsorodott rendesen...aztan etetes,peluscsere,es alvas van immaron megint 2,5 orja!!!!!!
Ez hihetetlen,de orulok!!!
Addig vegre msneztem picit,mert elmaradasom volt,es most ide ultem ezt leirni....
Ha tudom,mar nekilattam volna fozni....de hogy mit is,azt nem tudom....
Bocsi hogy megint csak magunkrol,de nagyon nem tudok visszaolvasni,es erdemben reagalni...remelem azert ma ra heten be tudok kapcsolodni ujra!
Most itt ulok tele csocsokkel,es varom az ebredest...ezt a bolond vilagot,vagy az a bajom hogy nem alszik,vagy az ha igen

na persze ez most nem baj,csak felkeszuletlenul ert!!!