Sziasztok, bekukkantok én is

Rugó reggelizik
Dettyk, én nem is tudtam, hogy Neked ilyen problémáid vannak

Anya is hasonló dolgokkal küzd, erről már írtam egyszer, meg depi is. Mindig elküldeném pszichológushoz is, de ő csak egy pszichiáterhez jár vissza a kórházba, ahol csak gyógyszert kap, meg évente egyszer bemegy rehabilitációra
Szerintem valami életmódváltozás kellene neki, meg értelmes szabadidő-eltöltési módok, de most, hogy nyugdíjas lett, még jobban bezáródott.
Te viszont nagyon ügyes vagy, le a kalappal előtted, hogy ezen túl vagy
Viranka, hát, weblapon láttuk először, ott bejött. Élőben is jó volt, jobb, mint az előző - a berendezés, pl. minden gyereknek van külön motorja

, nagyobb a lakás stb.
A gondozónőket nem ismerem, de eddig nem volt velük baj.
Mondtam nekik, hogy Rugó nem vsz., hogy fog aludni, de tegyék a babakocsiba, és tologassák, akkor esetleg.
Azért tettek egy próbát. Meglepetten mondták, hogy ez a gyerek tényleg nem alszik
MIndenki kidőlt, ő meg leült a kis székre, és kérte az uzsonnáját
Míra hasa
Voltatok tegnap orvosnál?
Faramuczi, szívesen látunk
Emese, szegény Gegi a fogaival
És ez az újabb hisztikorszak van olyan durva, mint az első nagy hiszti-időszak? Vagy Te is jobban kezeled már?
Nagyon ügyes a tisztasággal.
Rugó is szokott kezet törölni, bár néha leéget

Apunál voltunk, és mákos kalácsot evett. Evés után odaállt az asztal mellé, és a lelógó terítőbe beletörölte a száját
Juba, Bertus tényleg nagyon kis csábos leányzó

És ez a hajszín valami rettenetesen nyerő
Vigyázz magadra!
Lesz majd új vonalzód is később?
Fleur, én a tippemet már elrontottam:O Hetedikét mondtam, de ugye nem jött be...
Akkor legyen 17.
Irina, Ádi hogy van?
Móni, a sógorod hogy van?
Dóri - fejés
Hogy örültem, mikor nem kellett kelnem miatta
ÁÁÁÁÁ.
Gica, kösz a leírt gyerek-tulajdonságokat. Érdekes lehet látni, hogy ilyen kis különbözőek. Nekem itt egygyerekesként nincs is igazi viszonyítási alapom
Orruk folyik még?
Mi sajna felkeltünk fél nyolckor, G. meg csak éjszaka jön haza
El kellene majd menni a postára, boltba. Tegnap felvettem az étkezési csekkeket
Szép napot, V.