A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Juba! De jóóóóóóóó!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++ Újabb Kistesó!!!!!!!!!!!!! :D

Van valami vitaminkészítmény vagy mi, amit gyerekeknek is adnak, étvágyat csinál. Anyu tudja, megkérdezem majd tőle.

Neked meg jobbulást, és sok pihit!!!!!!!!!!!!!

Viranka! Báló is taknyi? Jaj, nálunk is ez van, de mi már mászunk ki belőle.

Tali: Nekünk is jó Békás!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép ÉN! Vagyok Gegi! Kép Zsozsikám

Gegit nem lehet lelőni. 10 hónaposan úgy jár... Megáll, fordul, megy... Zsozsi meg hiperaktív, hisztis kis királylány! :)

Fleur! Én nov. 14-re tippeltem! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Mikortól lehet Robit naptárakkal terhelni? 8)
Hol is vannak a minták? Picasan? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Viranka ez szörnyen hangzott :?
Jobbulást Bálónak++++++++++++++++++++

Vindo tetszik nekem is a hely nagyon :lol:
biztos jól fogja ott érezni magát Rugó :lol:

Dettyk na ment a böjt :D

Juba gratulálok :lol: :lol: :lol:
hányadik hétben vagy?
Bertusnak jobb étvágyat Te meg minél hamarabb menj dokihoz.

Mesi szépek :lol: :lol:

Békásmegyeri tali, még nem tudom. Zdori ha elküldenéd privin a címet akkor ki tudnám térképezni és tudok választ adni :roll:

Tegnap mi egész nap csavarogtunk. Voltunk úszni, kerek-perec megmondták, hogy legkésőbb szeptembertől Grétinek a nagycsoportba kell járnia. Azért nem hamarabb mert szülni fog januárban az oktatója és nem biztos, hogy be bírja vállalni.
Vettünk cipőt Z-nek meg kiscsizmát Grétinek. Összefutottam Nektarinnal aki nagyon csinos és ragyog :lol: Én meg fáradt voltam és nyűgös és éhes :oops:
Vettünk még ajándékot csininek karácsonyra az Ikeában. Miniedényeket mert állandóan főz :lol:

:arrow: visszaért Z balatonról

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi!
feljebb a tavalyiak :) az ideiek még készülnek kb.1-2 hét múlva készen vannak :)
képeket meg ha akarod küldheted már :wink:

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok csajok!

Ne haragudjatok,hogy ilyen sokáig nem írtam,
sajnos a gépem nem bírja a babanetet,öcsém gépéhez meg
csak most tudtam ide ülni.

Mi nagyon jól vagyunk,így túl a hasmenéses-hányásos mizérián.
Ildike igazi csaj csak azt veszi fel amit ő akar és neki tetszik
szokot hisztizni is rendesen,de nagy rész nevetünk.
Karcsika meg okt.5-től ovodás lett.
Nagyon tetszik neki néha haza sem akar jönni.

A házvásárlással még sehogy se állunk mindíg találunk jobbat,
meg hát ugye jól meg kell gondolni a hitelt.

Látom fleur még nem szültél meg tipp:nov19

Mesi!
Huuu micsoda ügyes kis fiad van.

Mivel nagyon le vagyok maradva esélyem sincs vissza olvasni.
Próbálok vissza kapcsolódni.
Puszi mindenkinek.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

Na, talán sikerül életjelet adnom. :oops: Most éppen Nánáson vagyunk, Bercó még alszik, ha ébred, akkor indulunk haza. Bár nem tudom, mert valamilyen meccsről regélt a nagyfőnök, ha foci, akkor nem tudom, hogy mikor érünk haza, pedig jó sok dolgom lenne. Tegnap a suli után, az állomásról egyből indultunk. Bercó megcsodálta a vonatokat. Annyira tetszettek neki, hogy velem nem is foglalkozott. Gondolom ezek után többször is ki kell majd jönniük elém. :lol:

Na, csak gyorsan néhány dolgot:

Fleur, igazán nem akarom azt mondani, hogy megmondtam... :wink: :lol: :lol: Én is teljesen így jártam Bercóval. Állandóan azt hittem, hogy már indulni kell, de a kiírás előtti napon született. Remélem jobban vagy, vagytok. Alvás nálunk is hasonlóan zajlik, a Kedves állandóan költözik. :oops: :lol:

Móni, jobban van már a sógorod? Én is sokat gondoltam rá. +++++++ továbbra is.

Kaqk, jobbulást Emmának, meg Neked is. A múltkoriban nekem az segített, hogy több napon is masszíroztattam a nyakam. A második, harmadik után már egészen rendben volt.

Vindo, jó kis mizéria. Jónak tűnik a megoldás. Egyébként meg nem is lesz nagy kerülő Neked. Igaz nem ismerem annyira Józsát, de úgy gondolom, nem egy rettenetesen nagy terület.

Úgy hallom felébredt. Ennyi voltam, bocsi.

Juba, feltétlenül gratulálni szerettem volna. Csak van kiért izgulnunk. Éljen, éljen. Sok-sok puszit küldök.
dmaggie

Szia Hörcsög és szia Maggie :D

Hú, Karcsika akkor már igazi férfi :wink:

Maggie, hát, lehet egyszerűbb is lesz eljutni oda, mert itt az új osztáson volt a csana, és rettenetes kátyús utakon egyesben közelítettük meg :roll:

Járhattok akkor vonatokat nézni:)

Holnap gondoljatok ránk, mert csak leadom, és ott is hagyom szegényt :roll:

Íme, a férfiak ezzel szórakoztak, amíg délelőtt vizsgáztattam.

[url]
http://www.hunport.hu/online_jatekok_fr ... enguin.php

[/url]

Nem lehet elég korán kezdeni. Internet-függő szülőknek internet-függő gyereke lesz :roll:

Este próbálok fotózni :wink:

Kép
vindolanda

Helló!

Napok óta ninós autót kell rajzolni megállás nélkül :lol: Most van időm,lefoglalja a mágnes tábla 8)

Örülök Juba ++++++ :) Remélem hamar kiderül,hogy mitől van a szívszurka..... :(

Viranka nektek is,hogy nem volt semmi extrém dolog éjjel. azért jól levert a víz,ahogy olvastalak..

Vindo
:micsoda csoki,biztos finom lehetett :) csak nem hagyod ott Rugót :D örülök,hogy sikerült találnod helyet.. :) Huu ez a hal tipp eszembe nem jutott volna,de ha lesz akkor veszek bele arany halat az tuti,megelőzésnek :wink: a barátnőmnek akkor azért nem szaporodtak,mert neki kettő is van az akváriumba :roll:

Móni nem írtál,hogy van a rokony,de gondolom már akkor jobban.. :)

Pelus nélkül nyomulunk,ilyenkor ha pisil azt mondja a pisire,hogy kaki.ha van rajta pelus akkor nem, akkor kaki a kaki pisi a pisi... nem értem ezt :roll:
varga tünde

Vindo játék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
varga tünde

Jaj megígértem az unokatesómnak,hogy ide is berakom a reklámját.,ugye nem baj? : :)

Szabó Edit Budapest 1149 Zugló Bíbor u.9:
* HEADLINE FODRÁSZAT -Női,férfi és gyermek fodrászat. -Modern hajvágási és festési technikák -Hajhosszabbítás 100%európai hajból! -Professzionális termékek használata -Szerdánként 20%kedvezmény .
varga tünde

Opszlá a honlapot elfelejtettem :oops: :oops: apa csinálta :oops:

http://www.headline.atw.hu
varga tünde

Nagyon aranyosak vagytok!
Köszönjük a gratulációkat és a ránk gondolást!
Pontosan nem tudom de úgy az ötödik hét környékén járhatok,egyenlőre még nem akarok ultrahangra menni mert Bertuval is vissza kellett mennem mert még nem volt szívhang...
A háziorvoshoz mindenképp elmegyek holnap,bár ma már sokkal jobban vagyok azért biztos ami biztos(bár gyanítom a stressz és engem sajnos a téli depresszió is utolér de egyszerűen nem tudok mit tenni ellene,pedig piszok egy érzés :cry: )
Kedden meg egyeztetek a védőnővel és talán egy hét múlva megejtem az ultrahangot is.És akkor bővebben is tudlak Titeket informálni.

Emese!Gegi hihetetlen ügyes fiú,eldobtam az agyam mikor megláttam róla ezt a képet,már megy és még csak 10 hónapos :shock: Zsozsi még mindig tüneményes!

Móni!Irigyellek a csavargás miatt,én is úgy mennék,utálom ezt a nyálkás időt,egész nap bent punnyadunk,Berti is annyira menne ki de esőben...
Sógorodnak++++++

Dettyk!Megkérdezhetem,hogy mikor pánikoltál és,hogy miért??

Fleur!Akkor az én tippem november 17.

Viranka!Bálintnak is jobbulást!

Maggie! Bertus is imádja a vonatokat,bár teljesen közelről még nem látta csak autóból de teljesen lenyűgözte :)

Vindo:Majd gondolok rátok!Én nem tudnám Bertit két percre otthagyni sehol,imádja az anyukámat de ha ott vagyunk náluk és elmegyek wc-re azonnal jön utánam :roll:
Pedig néha olyan jó lenne egy fél óra nyugi de erről nem is álmodhatok :roll:

juba0

Juba, gratulálok én is! És derüljön ki, mi van veled!!! Berta meg egyen rendesen!

Vindo, megmutattam Samunak, ill. itt volt, mikor megnéztem a játékot, hát, nagyot kacagott... :)

Ildi édes lehet a lányos válogatással. :) Karcsi ügyi!

A vonatok nálunk is menők! Nínó-autók, buszok is. :)

Megyek, mert menni kell dédizni.

Kép
Kép
Kép
zdori

Most csak két kép, rángat...

Kép Boldogan fut rövid hajjal

Kép Gáborral

Zsozsi nagyon hasonlít Rád, Emese :wink: Gegi meg milyen ügyes :shock:

Kép
vindolanda

Na, ezek jobbak lettek.

Nyuszóval:
Kép

Észrevette a gépet:
Kép

Juba, hát a holnapra kíváncsi leszek :wink:
Amúgy Rugó is rettenetesen anyás volt mindig, de valahogy vészhelyzetekben - amikor már én sem tudom befolyásolni az eseményeket - mindig összekapja magát. Pl. mikor Maggie vigyázott rá, vagy amikor először ott kellett hagyni a csanában. Sajnos akkor sem volt más megoldásunk, és most sincs.
Rokonok nélkül ugye :roll:
Hm. Generációs együttéléssel nem lenne ilyen gondunk :wink:

Tünde, most rájöttünk akkor valami komoly dologra a csigákkal kapcsolatban:)

Megyünk enni Rugóval :arrow:

G. elaludt a relax-fotelben. Tényleg relax lehet :wink:
Mondjuk reggel ötkor feküdt, fél kilenckor kelt :roll:

Kép
vindolanda

Rugó tüneményes :lol: :lol: Úúúúúúúúúúúúúúúgy tudnám dögönyözni és hallgatni a kacaját :lol: :lol:

Köszönöm az érdeklődést. Sógorom ici-picit javult. A láza már "csak" 38 fölött egy kicsivel. Nagyon csúnyán köhög. Holnap reggel megy vissza a dokihoz. Meglesz akkora több vizsgálat eredménye és ennek függvényében kezelik tovább :roll:
nagyon-nagyon szépen köszönöm a drukkokat neki. Biztos vagyok benne, hogy segített :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, hát a kacagásán meg a halandzsázáson kívül mást mi sem hallunk :lol:
Köszönjük a dicséretet.

Az jó, ha már csak 38 a láza. G. két hetet volt kórházban külföldön, és utána mikor hoztuk haza (addig nem volt szállítható), 37,5 volt neki folyamatosan.
Itthon még kb. két hetet feküdt benn a klinikán, és augusztus végére szedte magát össze, és ment vissza dolgozni.
Július elején lett beteg :roll:

Szóval a nehezén túl vagytok, de lehet, még heteket kell pihennie.

Ja, és rákövetkező évben a háziorvos valami spéci oltást is adott Gábornak, hogy megnyugodjon.

Azóta is mindig azt hiszi, hogy mellhártyagyulladása lesz :roll:

Ja, volt egy pálmafa a kórház ablaka mellett, röhögtünk közben, hogy kórház a pálmák alatt :wink:

Amúgy komoly ellátás volt, íme az egyik ebéd.
Mángold, mellette tojás héjastól beletéve az ételbe és kenyér. A banán saját tulajdon :wink: MInden olyan békebeli volt:O

Az orvosok meg a nővérek viszont nagyon aranyosak voltak borítékok nélkül is :roll:

Kép

Elzárom magamat :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Köszönjük a drukkokat.
Szerdai éjszakánk nagyon húzós volt tíz percenként néztem, hogy minden rendben van-e.
Mondanom se kell egyszer sem köhögöt békésen aludt reggel fél 8-ig az ő fél 7-es kelése helyett.
Csütörtökön napközben elvétve egyet egyet köhögöt, egésznap ment a párásító és folyamatos szellőztetés.
Este apa hozott Salvus vizet azt tettük a párologtatóba.
Hát lányok szörnyő szag volt a lakásba.
Amikor orrot fújtam mindig olyan hányás szagot éreztem aztán rájöttem, hogy ettől a víztől.
Csütörtök este kicsit rosszabb volt az éjszaka. Lefekvés után sokat köhögöt lehet őt is zavarta ez a gyógyvíz de én alig bírtam aludni egész éjjel.
Aztán péntektől folyamatos javúlás indult.
Már napközben nem használtük a párásítót csak akkor amikor aludt. Persze éjszaka még szombaton is végig ment.
Ma meg már annyira jól volt a fiatalúr, hogy mentek anyósékhoz a fiúk.
Én elvoltam már maradva a takarítással de nagyon nem érdekelt csak az, hogy Ádi legyen jobban.
Ma aztán végig takarítottam az egész lakást.
Hát ettől a folyamatos párásítástól lett valami filmréteg a parkettán így 3-szor kellet felmosnom mire végre nem láttam semmit a parkettán.
Ma már nem kapcsoltam be a párásítót sem mert ma mostam két adag ruhát azt tettem be hozzá.
Párásításhoz csak annyit, hogy mivel egész éjszaka ment így az egész lakás reggelre csupa köd volt pedig a leg alacsonyabb fokozatba ment.
Holnap jön a doki néni és ha minden jól megy akkor kedden mehet is bölcsibe.

Én holnap reggel megyek a dokimhoz vérvételre csinál hormon vizsgálatot meg terehsségi tesztet is.
Kiváncsi leszek.

Ja és a nap főnyereménye végre sikerült vateráznom Ádinak egy egyrészes overált.
Íme :
Kép

Majd kedden jövök még képpel, hogy hogyan szellőztetünk az elmúlt pár napban.

Mindenkinek kellemes éjszakát.

Fluer : új tippem November 11.
20200310173350

Jó éjt mindenkinek, olyat, amiben anya is, baba is, család is jól alszik! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok,

ZDori, hát sem kapkodod el a lefekvést :roll:

Vindo eszméletlen Rugó, édes pofa, majd számolj be az új csanáról.
Hát az a koszt, eszem megáll....

ÉS hát GRATULÁLOK LÁNYOK !!!!

Már fltünk, hogy nem lesz SILKÁnak dolga és 2 újabb kismama:-)

Juba a babák tudják mikor kell jönni, nem minden esetben lehet azt megtervezni. Én is nagyon féltem a legelején és soha nem szeretném másképp csinálni:-)

Panndi te milyen beosztásban dolgoztál a pannonnál??? Kicsit most összeakadt a bajszom velük

:evil:

Párásitás: mi nem szoktunk, de amióta fával fütünk, nagyon sokat van nyitva az ablak( észre sem vesszük) de sokkal jobb a levegő tőle.

Fleur én is tippelek, pedig nem szoktam ( nem vagyok egy tippmester) November 14:-)

Emese nagyon szépek a gyerkőcök és Gegi már nem baba:-( jaj de röpül az idő:-( mióta is jár kel? Szerintem Áron sem fogja megvárni a 15 hót:roll: annyira húzza magát állásba, nagyon erős kis krapek, akaraterő is van bőven, Péterkénén az nem volt. Anyu úgy mondja, hogy olyanok mint mi a tesómmal voltunk. Én is porcelánbaba, Tesóm pedig kis gézengúz :roll:
De majd igy fogják kiegésziteni egymást.

Irina még egy játék tipp, lehet már van nektek:
http://fakopancs.hu/balnas-magneses-hor ... 51fa63ec90
Ezzel Péterke rengeteget tud jáccani, és már vissza is illeszti a helyére, meg megszámolja, felsorolja őket.

Heni
KépKép
heni81

Timi, örülök, hogy Ádi jobban van! Hú, ez a szag, meg filmréteg-képződés... :shock: Orvos javasolta a Salvus-vizet? De tök jó, hogy segített! 8)

Heni, nálunk mind a két kiskölök nagyon vagány. :) Dani már 1-2 mozdulattal mászik is. De kutyázni vadul kutyázik. :) Ha pedig kapaszkodhat a kezembe, akkor felül és feláll. De ez nem új, már egész kicsinek is így csinált, amikor tornáztattam a nyaka miatt. :)

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori Áron is mászna, fel is nyomja magát a pózba, de még nehézkes az elindulás. Gyengék a lábacskák:-)
Viszont nagyon stabilan ül már egy hónapja, sőt fel is tud ülni :shock:

Pár kép:
Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Halihó

megvagyunk..reggel jól elaludtunk..7:15 kor keltünk..elállítottam az ébresztőt..:-( de beért Emma és még reggelit is kap..ha nem érünk be 3/48 ra akkor már nem kap reggelit mert sok a kicsi és ...mit tudom én..de eddig még szerintem mindenki kapott..:-)
elég anyás..még mindig nem tört át a foga de jól viseli néha kap csak oda..inkább anyás!!!

tegnap délben anyu szülinapi ajándéka egy családi ebéd egy kedvenc étteremben volt..hát egy hónap után sikerült is összehozni...h ogy emma hogy élvezi és tudja kezelni ..:-)
édes volt..a pincérekkel minddel kikezdett! :-)

du-án meg a böszörményben voltunk apósomnál...jaja annyira imádja..ő az egyetlen nagypapi aki leül és játszik vele akár egézs nap..:-) nagyon szereti, mondjuk mindegyik nagyszülőért oda van!

én mega nyakammal küzdök...2.anyósom ( elváltak így kettő van:-) )mondta hogy ez vmi vírus, nők kapják meg, nyak fájás, mintha elaludtad volna..és hányinger, hasmenés..stb......na ez van..tudtam én h nem elaludtam..mert enm reggel jelentkezett hanem de-t......de ez már a 3 nap..szóval megmaradok..:-)

Juba: gratulálok!!!! ++++++++++++++++++++++++++ Bertus egyél!!!!!!!!!

KTimi: de jó hogy javul Ádi..nekünk ilyenkorra a hideg párát javasolják..a meleget NEM( teregetés) inkább szellőztetés, az a jó ha esik aza eső és akkor szelllőztestz..hm :shock: de működött nálunk.

Mesi: édesek a gyerekek...Gegi..hihetetlen!

Vindo: Rugó de édes...Emmánka is ilyen sárga nyuszija van, az ágyában van..vele alszik + szuszimaci+ még egy maci :-)

NA kiváncsi vagyok Rugó hogy vislei a váltást!!??????++++++++++++

más most nem jut eszembe!

épp megy a búra, hajat mostam, közben a mosógép is megy.....:-)

DANI gyere ki!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Hétvégén be kellett mennünk takarítani az új boltba, úgyhogy mára szabadnapot kaptam! :)
Szelit elvittem a bölcsibe, mert úgy szereti, meg itthon elég nagy volt a káosz. Végre rendet tettem, főztem, vasaltam... Majd 3-kor megyek érte!
Reggel meg elaludtunk, mert egy órával későbbre állítottam az órát véletlenül... :? De így is beértünk 8-ra, annyi, hogy Szeli itthon kapott egy kiflit, mert a reggeliről lecsúszott...

„Mi ez?” nálunk is menő! Meg Szeli odavan a mentőautóért, a kukás autóért, meg a darus autókért! :lol: Mindig meg kell csodálni, ha látunk egyet! :)

Panndi! Jobbulást!

Taliról nekem is pü-t légyszi, mert lehet, hogy nem olvasom épp!!!! Köszi! :)

:arow: ebédelni

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk: jobbulást! kened valamivel? nekem a flector gél vált be..

Regi:nekem is kellene vasalnom.. :roll:

Heni:nagyon jók a képek.. :)

Apa itthon hagyta céges mobilját,az meg csörög mint a fene :?
varga tünde

Na a sajátját is itthon hagyta... :lol:
varga tünde

Dóri!
Jól bírod tényleg, mindig éjfél körül fekszel?
Nálunk is kiságy van még, csak 3 léc ki van szedve belőle. Szeretik, úgyhogy szerintem tavasz előtt nem kapnak új ágyat.

Heni!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök. Áron tiszta Péterke! Egyszer mondtad, h az egyik rokon nem tudja kire hasonlít: hát a bátyjára! :wink:

Mesi!
Gegi tényleg már egy nagyfiú! Hihetetlen! :)

Móni!
Örülök, h a sógorod jobban van!

Vindolanda!
A csokit tényleg megérdemelted. Nagyon jó helyet találtál Rugónak! REmélem ott is jól fogja magát érezni! Majd várom a beszámolót!
És a képek! Annyira kiegyensúlyozott, értelmes tekintetű gyerek! Felesleges aggódnod miatta!
Gábor menüje nem semmi volt a kórházban! Ez ugye a nyaralós belázasodós eset?

Juba!
Gratulálok a pocaklakóhoz! Vigyázz magatokra! A depresszió miatt nem irigyellek, de csak elmegy ez a tél is!
Bertus meg próbáljon enni! Van kedvence?

Irina!
Szerintem egy-egy jó diafilm lehet, h lekötné Ádit. Gyermekkorom kedvence a Torkos nyuszi - az új generáció is szereti. Mindig el kell mesélni itthon fejből, mert mamáéknál van a vetítő.
Péterről van valami hír? És most akkor nem is tudsz vezetni, vagy helyettesítés van ilyenkor?

Viranka!
Örülök, h Bálint jobban van. Nem semmit kellett átélned. Ha rágondolok, beleborzongok.

Timi!
Jó az overáll! Ügyes vagy!
És persze az mégjobb, h Ádi is szépen gyógyul!

Kaqk!
A kis huncut Emma - flörtöl a pincérekkel. :)
Hátha gyorsan áttör az a fogacska!
Neked meg jobbulást!

Regi!
Azért pihenj is kicsit!

Tünde!
Kár, h az unokatesó messze van tőlünk. Elkelne egy jó fodrász.

Fleur!
Hajrá Dani! :)

Mi alakulunk. Zsuzsu talán túl van a nyavalyán, de Gergő még nagyon köhög és taknyos + a fogát is fájlalja, vagy a torkát. Éjjel sírva kelt és mutatta, h fáj benn a szája. Nézegettem a fogát, de nem éreztem, h az lenne. Mindenesetre kapott Nurofent, aztán nyugodtan aludt.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Gyönyörű idő van :D Szinte tavasz
Szellőztetek és Cicusom ki is lógott a kutyákhoz 8)
Kabátot meg sapkát szerencsére vett fel :D

Zdori köszi a címet, megnéztem
háááááááááát ha kapok kölcsön GPS-t akkor megyünk de ha nem akkor nem megyünk.
Azon a környéken még sosem jártam, a tájékozódásom pedig nem a legjobb :oops: :roll:

Kitartást az utolsó fogakhoz+++++++++++++++
Mi szerencsére már kiszenvedtük 8)

K.Timi na mit mondott a doki?????

Vindo hát az a baj, hogy sajnos nem tud heteket pihenni.
A főnöke már zaklatja, hogy mikor megy vissza dolgozni :evil:
Enyhe utalással arra, hogy pótolható :?
Három gyerek mellett meg.........................................

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi olyan jó olvasni a lelkesedésedet :lol:

Viranka Báló hogy van? Mi újság?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba
Gratulálok a kistesóhoz és nem tudom mi az oka, de próbálj kevesebbet idegeskedni.
A sima C vitamin (mondjuk cebion) is tud étvágyat csinálni.
Nekünk is így van, de ha nem vagyok otthon nincs semmi gond. Szerintem próbáld meg otthagyni fél órára kezdésnek és sétálj egy nagyot.

Mesi
De édesek a lurkók :) Gegi olyan nagyfiús lett...ahhoz képest, h nincs 1 éves sem :roll:

Móni
De az csak nem baj, h nagy csoportba kell járnia? Vagy igen? Nem tudod kezdőkkel mikortól foglalkoznak? Tehát mondjuk egy Lilla korú gyerkőcöt lehet vinni?

Hörcsög
Örülök, h jelentkeztél. Ildi aranyos lehet :) a ház vásárlás meg :( remélem hamar megtaláljátok álmaitok házát.

Maggie
Ne is mond :)

Vindo
Remélem Rugóval minden rendben volt ma.
Fúú ez a kórházi menü. Hát igen tudnak alkotni.

Ktimi
Örülök, h Ádi jobban, az overál meg tényleg nagyon szuper.

Kaqk
Nyakad :(

Ja és amúgy mindenkit utálok aki 16.-a utáni dátumra tippelt :lol: én a héten szülni akarok, úgyhogy vudut meg mindent izzítsatok be!!!!

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok.
Biztos hatottak a pozitív energiák, de reggel csak letettem Rugót, délután meg felvettem :shock:
Bepakoltam a kis táskáját, betettük a babakocsit, ha aludni akarna, és még el sem kellett búcsúzni tőle. Egész nap meg sem nyikkant, evett, játszott - addig is, amíg a többiek aludtak :wink:

Hazafelé a kocsiban kidőlt, de ahogy hazaértünk, megriadt. MOst Spongya Bobot néz, eléggé negatív tartományban van az energiaszintje :roll:

megrakom a tüzet

Később jövök reakciókkal.

Gáborért be kellene menni kocsival este, de szerintem most nem megyünk, mert elalszik :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hú ma annyira jó idő volt,élmény volt kint lenni! :D
Látom Móni Te is lelkesedtél és Gréti cica is :lol:

Voltam a háziorvosnál,megvizsgált,azt mondja ő semmit nem hall,de a biztonság kedvéért elküld kardiológiára,kaptam beutalót,holnap majd kérek időpontot.
Oda egyébként is kéne mennem mivel kismama vagyok...

Vindo
Tündéri Rugó a képeken!És milyen volt a mai napja? Gondoltam rátok,remélem minden jól alakult!
A kórházi ebéd nagyon gáz volt...:shock:

T.Köszegi
Mi volt a dokinál???
Szuper az overál,én is nemrég szereztem be egyet Bertunak.

Heni
Tündériek a gyerkőcök,Áron tényleg kiköpött olyan mint Péterke :D

Gica
Igen,van kedvence,a tárkonyos raguleves,emiatt elég gyakran csinálok,és akkor mindig sokat eszik.
Jobbulást Gergőnek!

juba0

Most olvastam,Fleur,kapja már a cebiont,azóta valamivel jobb az étvágya...
És én 17-re tippeltem,ne utálj nagyon légysziiii :lol:
Akkor most első leszek aki egy hatalmas vudut küld :wink: !!!

juba0

Húúúúúúú de ennék tárkonyos ragulevest, nyamm-nyamm

Juba az jó ha nem hall semmit a doki :lol:

Vindo nem csalódtam Rugóban :lol: :lol: :lol:
nagyon ügyes :lol: :lol: :lol:

Fleur nem a nagycsoport a baj, hanem hogy ott mi nem lehetünk bent az órán.
Csak az oktató és a gyerekek :roll:
Megkérdezem szombaton és majd akkor válaszolok.
Szerintem símán el tudná kezdeni a nagycsoportot egy kicsi ismerkedés után a kiscsoportban :roll:
De majd a Kriszti megmondja :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur Dani kibújó vuduk mennek++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Van valakinek finom túrós , mákos, almás rétes receptje?
Illetve csak a töltelék kéne.
A réteslapot már megvettem 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj, de szép ez a kislány! Örülök, hogy egyelőre nem találtak semmit, Juba! Továbbra is drukkolok!

Fleur, Kívánom, hogy megszülessen Dani!

Vindo! Örülök, hogy Rugó jól viselte!
Kaqk, jobbulást! Én ilyen vírusról még nem hallottam! :shock: :shock:

Na, megyek, majd még jövök.

És, igen, éjfél előtt sosem alszom, mert akkor még fejek 1x. Ha elaludnék előtte, nem bírnék felkelni... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori

Csajok! Holnap (kedden) délután fél 5-kor nagyon-nagyon-nagyon szorítsatok légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

rEGI!
SZORÍTOK :)
OFF CAPSLOCK :oops:

Juba!
Bertus csudaszép :) ezért a göndör vörös séróért odavagyok :)

Móni!
mi is kint voltunk de :) no meg reggel gyalog mentünk oviba :) összes pocsolya megvolt B.nek :) mire hazaértünk már alábfeje is vizes volt :) pedig gumicsizma volt rajta :)
dokinéni azt mondta nem ad most még beutalót,mert ha lehet akkor majd Ő felírja a babyhalert(vagy micsodát,porlasztót) de utánakérdez.Adott/írt fel Spinorentet adjam 3-4 napig azt + köptető.
De ott is olyan eleven volt :)

Fleur!
akkor legyen 13a
:) Na jó ötlet? Lilla is 13a Dani is legyen 13a :)

Dóri!
Te fejsz :shock: le akalappal :) püt címmel együtt nekem is küldesz?

:arrow: fürdetni

KépKép
viranka

Halihó!

Most csak három dolog:
Fleur, Neked nagyon szorítok, hogy a héten kibújjon Danika! :-)

Jubám, szívből gratulálok a kis csöppséghez!!!!!!! :-)

Ádi sajnos beteg, 38,8-ra jöttem haza, azóta lejjebb ment és jó lett a kedve, de semmi tünete nincs (nem hány, nincs hasmenése), és össze-vissza mutogat magán, ha kérdezzük vagy épp semmit nem mutat. :shock: Ezt úgy utálom! :-( Szorítsatok, lécci, hogy minden rendben legyen.

Kép
Kép
irina

Irina! NEm lesz semmi baj!!!!!

KTimi! Mi volt?

Viranka! Spiropent. :wink:

Regi! Oké! +++++++++++++++

Juba! Bertusod nagyon szép ám!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Még ezt meg akartam mutatni: Gegi csokis palacsintát evett.

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Innen szépen átemeltem a fürdőkádba. 8)
Zsozsikám meg patyolat tisztán eszik. :shock: Ha picit koszos lesz a keze, már szalvétát, vagy zsepit kér, és törli ezerrel. Meg az asztalt, meg az alátétet. Meg néha az ételt is. :shock: :lol:
Most megint nagyon nehéz vele, borzasztó akaratos, és hisztis.
De megmondta a védőnő, hogy ezek korszakok, ha lecseng az egyik hiszti, egy idő múlva jön a másik.

Ja, és Gegi mindkét egyes fogából letört 1-1 darab. Két napon belül produkálta. Annyira imád fürdeni, hogy egyszer a kádon kívül, majd belül rugózott örömében, és egyszer csak beverte a fogát. Hopp egy darab, majd másnap hopp egy másik darab. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

lehet csatlakozni Hozzátok? szeretnék egy olyan fórumba bekapcsolódni, ahol zajlik az élet. :) Tiétek olyannak tűnik.

Kölyök nálam szept. végén múlt kettő. jó lenne mások tapasztalatairól olvasgatni, mert néha kétségbe szoktam esni. :)) amúgy Kölyök fiú és olyan nyolcördögféle. :)))
faramuczi

Jó reggelt :D !

Faramuczi, szia! Gyere és mesélj magatokról!

Mesi, Gegi foga :? , Zsófi tisztaságmániája :lol: . Hisztikorszakok, ja...emlékszem, Bence öt éves volt, amikor először fellélegeztem, úgyhogy még van időnk :wink: .

Regi, szorítok :D !!!!!!!

Irina, biztosan nem lesz semmi!!!

Juba, gyönyörű a vörös démon :D ! 2,5 éves volt Bence, mikor először pánikoltam, persze akkor még nem tudtam, hogy az. Házat vettünk, mindig egyedül voltam a gyerekkel, anyagi gondok stb. Két évig tartott, mire rendbe jöttem, gyógyszer nélkül, megtanultam kezelni a "rohamokat", és eljártam egy pszichonemtommilyen terapeutához :oops: . Nagyon szar időszak volt, útáltam. Nem mertem egyedül a gyerekkel itthon lenni (márpedig én sokat vagyok egyedül, tudjátok :roll: ), ha P. éjszakás volt, átcuccoltam tesómékhoz Bencéstől. Akkor voltam a legnyugodtabb, amikor az orvosi rendelőben ültem, ott biztonságban éreztem magam :? . Hú de jó, hogy vége...
Előnyei: akkor szoktam le a cigiről, és kiderült vmi. szívbillentyű rendellenességem, amire oda kell figyelni 8) .

Zdori, akkor nem viszed túlzásba az alvást :shock: . Gyerkőcök alszanak éjjel?

Fleur, én mára tippeltem, ma van apu szülinapja, úgyhogy Dani baba bújjon ki :D !!!!!! Különben sem akarom, hogy útálj :wink: , úgyhogy ha ma nem, akkor a héten biztosan 8) .

Vindo, na ugye hogy ugye :wink: ? Rugó fantasztikus gyerkőc :D !

Még nincs a számlán a fizum :evil: .
dettyk

Mesi :) :)
jó vanna :) emlékezetből írtam le a nevét :)
édes Gegi :)
Zsófinál majd csillapodik eza korszak :) Míránál is megvolt,Nagyi szerint már kórós volt :)

:arrow: B. kakis,M. meg hisztizik cseréljem már ki :)
na kész :)

Vindo!
édes Rugó új frizurája :) Nektek így első pillantásra tetszetta hely ?

Dettyk!
fogadjunk én előbb keltem :wink: édes fiam 4 előtt úgy döntött kipihent :evil:

Faramuczi!
üdv :) mesélj magatokról :) enyém fiam sem egy egyszerű :) bár Ő sokat tanul nővérétől :)

:arrow: lassan elindulunk oviba,ha már ilyen korán keltünk :)

ui: s akkor mikor lesza a tali?

no meg péntek reggel így szól Míra: Anya elaludtam a hasam :)
tegnap este apa mesél,M. így szól valami: csiklandozza a fülem kiveszem belőle,mert nem hallom a mesét :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Túl egy katasztrófális éjszakán :evil:
Hisztizsák hajnal 1-től fél 4-ig ébren volt :shock: :?
Nem volt hajlandó visszaaludni. Ő játszani akart volna, persze nem játszottunk.
Akkor meg jött a hiszti.
Na persze hajnalban kelt a szokásos időben, 6 előtt :evil:
Remélem alszik napközben mert másképp nem tudom, hogy élem túl a napot. Nekem is kéne pihennem valamikor :roll:

Regi drukk ma délutánra++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mesi :lol: :lol:
fogak :(

Viranka gyerekeink összebeszélnek, hogy mi ne tudjunk pihenni????

Dettyk csak megkapod ma vagy holnap :roll:

Juba Bertus csudaszép :lol:

Irina lehet csak a foga :roll:
mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++

Kaqk javul a nyakad?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, bekukkantok én is :roll: Rugó reggelizik 8)

Dettyk, én nem is tudtam, hogy Neked ilyen problémáid vannak :shock: Anya is hasonló dolgokkal küzd, erről már írtam egyszer, meg depi is. Mindig elküldeném pszichológushoz is, de ő csak egy pszichiáterhez jár vissza a kórházba, ahol csak gyógyszert kap, meg évente egyszer bemegy rehabilitációra :roll:
Szerintem valami életmódváltozás kellene neki, meg értelmes szabadidő-eltöltési módok, de most, hogy nyugdíjas lett, még jobban bezáródott.
Te viszont nagyon ügyes vagy, le a kalappal előtted, hogy ezen túl vagy :D

Viranka, hát, weblapon láttuk először, ott bejött. Élőben is jó volt, jobb, mint az előző - a berendezés, pl. minden gyereknek van külön motorja :lol: , nagyobb a lakás stb.
A gondozónőket nem ismerem, de eddig nem volt velük baj.
Mondtam nekik, hogy Rugó nem vsz., hogy fog aludni, de tegyék a babakocsiba, és tologassák, akkor esetleg.
Azért tettek egy próbát. Meglepetten mondták, hogy ez a gyerek tényleg nem alszik :wink:
MIndenki kidőlt, ő meg leült a kis székre, és kérte az uzsonnáját :lol:

Míra hasa :lol:
Voltatok tegnap orvosnál?

Faramuczi, szívesen látunk :D :wink:

Emese, szegény Gegi a fogaival :?
És ez az újabb hisztikorszak van olyan durva, mint az első nagy hiszti-időszak? Vagy Te is jobban kezeled már?
Nagyon ügyes a tisztasággal.

Rugó is szokott kezet törölni, bár néha leéget :roll: Apunál voltunk, és mákos kalácsot evett. Evés után odaállt az asztal mellé, és a lelógó terítőbe beletörölte a száját :roll: :lol:

Juba, Bertus tényleg nagyon kis csábos leányzó :D És ez a hajszín valami rettenetesen nyerő 8)
Vigyázz magadra!
Lesz majd új vonalzód is később?

Fleur, én a tippemet már elrontottam:O Hetedikét mondtam, de ugye nem jött be...
Akkor legyen 17.

Irina, Ádi hogy van?

Móni, a sógorod hogy van?

Dóri - fejés :shock:
Hogy örültem, mikor nem kellett kelnem miatta :roll:
ÁÁÁÁÁ.

Gica, kösz a leírt gyerek-tulajdonságokat. Érdekes lehet látni, hogy ilyen kis különbözőek. Nekem itt egygyerekesként nincs is igazi viszonyítási alapom :roll:
Orruk folyik még?

Mi sajna felkeltünk fél nyolckor, G. meg csak éjszaka jön haza :roll:
El kellene majd menni a postára, boltba. Tegnap felvettem az étkezési csekkeket 8)

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: