Nemlajos, tényleg nagyon ügyes vagy!!! (Én tuti nem tudnék ilyet csinálni...)
Erpé, igen tagja vagyok egy zárt topiknak, de az nem itt van a babaneten.

Még az origon szoktam kalózkodni. Ott az aktív topik váltott egy idő után zártra, és egyelőre nem bántuk meg, pedig már több mint egy éve van összezárva a csapat.

Mindemellett a nyíltnak is megvannak az előnyei.
Nem készültek állatkertezős képek?
Én a 4 hós, 8 hós korban kiváltandó kuponokat beletűztem a naptáramba, így tuti nem felejtem el. A 4 hósnál is rácsodálkoztam, hogy jéééé, máár? Úgy emlékszem a szülés utáni Felicitas csomagban volt az első az egyik borítékban. Még jó, hogy mindent kinyitottam és megnézegettem.
Újak/régiek: nekem teljesen mindegy, ki mikor csatlakozott, az a lényeg egyedül, hogy szimpatikus-e vagy sem.

Az meg, hogy együtt izgultunk akkor, az egy dolog. Most más dolgok miatt izgulhatunk együtt újra, csak nem teljesen ugyanazzal a csapattal. Nincs ezzel semmi baj. Persze jó lenne tudni azokról, akik nem jönnek már egy ideje, de ha fontosnak tartanák, akkor egy bejelentkezés erejéig csak ide tudnának nézni... vagy nem? Na jó, lehet, hogy nem mindenki. Én mindenesetre örülök az új csapattagoknak.
Katka, hogy fogod megnézni, hogy melyik szitter szimpatikusabb Petinek? Mi van, ha mindkettő szimpatikus lesz?
Pulcsi, zacsikhoz én sem értek (nekem sincs

), de a válaszok alapján én azért tuti megmutatnám dokinak, hogy nincs-e gond. Max. megnyugtat, hogy nincs. Ha meg van, akkor megmondja, mit tegyél.
Betti, apósod
Rszg, neked akartam már korábban is írni, hogy Mátéról eddig az a kedvenc képem, amit legutoljára tettél fel róla. Nagyon cuki rajta.
Bea, nem semmi, hogy Maja már "beszél".

Mondjuk állítólag anyum is 7 hós kora körül kezdett szavakat mondani.

Mi nővéremmel sokkal később érők voltunk (2 éves kor fölött). Ez mondjuk a kétnyelvűséggel is összefügg valamennyire.
Vica, én nem néztem a Csillag születiket, azt sem tudtam, hogy megint van.

Már idejét sem tudom, amikor csak úgy magamtól bekapcsoltam volna a tévét. Ha van időm, akkor inkább a net elé ülök le.
Nem akarsz feltenni képet a korábbi kretaívkodásaidról? Engem érdekelnének az üvegfestések is, a gipszképek is.
Papillon, elmúlt már Lizi popójáról a vörösség? Tényleg fura, hol szedhette össze? Esetleg nedvesen maradt a bőre, nem szívta be jól a pelus a pisit?
Én sem hallottam még babytv-ről...
Csibb, szegény Fanni, remélem, lejjebb ment a láza. Hát az oltás gondolom tolódik... és persze, ha kinő, akkor majd csajos lesz Márti haja, csak addig ilyen "öcsis".
És lássatok csodát: Márti már másfél órája alszik...