A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Bea adryn rövidke reakció :D ha az újak miatt merült fel a zárás gondolata ismét akkor tényleg bocsi, -bár én elég laza, barátkozós emberke vagyok, vannak gyerekkori azaz több mint 20 éves barátaim és vannak új ismeretségek, a kapcsolatok intenzitása élethelyzettől függ.2 legjobb barátnőmnek még nincs gyereke-ők a keresztanyák, de izgalmas olyanokkal is csevegni akik a gyerekeikkel hasonlókat élnek át :lol:

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Nemlajos, nagyon szép lett a dívány! Ügyes vagy! Én egy gombot sem tudok rendesen felvarrni... :oops:

Csibb, de szépek a gyerekek!!!

Papillon, Lizi gombás???? Nem semmi. Szegényke....

Bea, Maja beszél???????, Aztaaaaaaaaaaaa.... 8) :lol:

Mi megyünk ma moziba. Jacko filmre!!! Szerettem a zenéjét, Tomi nem, de elvisz rá. :lol:
Szonja egyre jobban kúszik tolatva. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos, tényleg nagyon ügyes vagy!!! (Én tuti nem tudnék ilyet csinálni...)

Erpé, igen tagja vagyok egy zárt topiknak, de az nem itt van a babaneten. :) Még az origon szoktam kalózkodni. Ott az aktív topik váltott egy idő után zártra, és egyelőre nem bántuk meg, pedig már több mint egy éve van összezárva a csapat. :) Mindemellett a nyíltnak is megvannak az előnyei.
Nem készültek állatkertezős képek?

Én a 4 hós, 8 hós korban kiváltandó kuponokat beletűztem a naptáramba, így tuti nem felejtem el. A 4 hósnál is rácsodálkoztam, hogy jéééé, máár? Úgy emlékszem a szülés utáni Felicitas csomagban volt az első az egyik borítékban. Még jó, hogy mindent kinyitottam és megnézegettem. :)

Újak/régiek: nekem teljesen mindegy, ki mikor csatlakozott, az a lényeg egyedül, hogy szimpatikus-e vagy sem. :) Az meg, hogy együtt izgultunk akkor, az egy dolog. Most más dolgok miatt izgulhatunk együtt újra, csak nem teljesen ugyanazzal a csapattal. Nincs ezzel semmi baj. Persze jó lenne tudni azokról, akik nem jönnek már egy ideje, de ha fontosnak tartanák, akkor egy bejelentkezés erejéig csak ide tudnának nézni... vagy nem? Na jó, lehet, hogy nem mindenki. Én mindenesetre örülök az új csapattagoknak. :D

Katka, hogy fogod megnézni, hogy melyik szitter szimpatikusabb Petinek? Mi van, ha mindkettő szimpatikus lesz?

Pulcsi, zacsikhoz én sem értek (nekem sincs :lol: ), de a válaszok alapján én azért tuti megmutatnám dokinak, hogy nincs-e gond. Max. megnyugtat, hogy nincs. Ha meg van, akkor megmondja, mit tegyél.
Betti, apósod :lol:

Rszg, neked akartam már korábban is írni, hogy Mátéról eddig az a kedvenc képem, amit legutoljára tettél fel róla. Nagyon cuki rajta. :)

Bea, nem semmi, hogy Maja már "beszél". :shock: Mondjuk állítólag anyum is 7 hós kora körül kezdett szavakat mondani. :shock: Mi nővéremmel sokkal később érők voltunk (2 éves kor fölött). Ez mondjuk a kétnyelvűséggel is összefügg valamennyire.

Vica, én nem néztem a Csillag születiket, azt sem tudtam, hogy megint van. :D Már idejét sem tudom, amikor csak úgy magamtól bekapcsoltam volna a tévét. Ha van időm, akkor inkább a net elé ülök le.
Nem akarsz feltenni képet a korábbi kretaívkodásaidról? Engem érdekelnének az üvegfestések is, a gipszképek is.

Papillon, elmúlt már Lizi popójáról a vörösség? Tényleg fura, hol szedhette össze? Esetleg nedvesen maradt a bőre, nem szívta be jól a pelus a pisit?
Én sem hallottam még babytv-ről...

Csibb, szegény Fanni, remélem, lejjebb ment a láza. Hát az oltás gondolom tolódik... és persze, ha kinő, akkor majd csajos lesz Márti haja, csak addig ilyen "öcsis". :)

És lássatok csodát: Márti már másfél órája alszik... :shock:

Masut
masut

Tehuti de jó! Szonja elvan Nélküled ? Ki vigyáz rá? már én is úgy mennék, de a múltkor a dokitól is úgy jöttem haza, hogy Karcsika üvöltött :cry:

Betti
KépKép
queen-bee

Jönnek a nagyik, meg egy pótnagyi. (anyu bnője) Hála istennek elvan velük. Kép
Kell egy kis kikapcsolódás nekünk is. 8) :)

Masut, én nem tudtam megnézni Márti fotóit.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Én max. 2 órára tudok elmenni Márti nélkül. Esetleg 2 és fél, de az már nagyon húzós...

Masut
masut

Tehuti, jó filmnézést!
Biztos nem működik most a kepfeltoltes.hu
masut

Masut kétnyelvűséget irigylem.. :lol: Milyen nyelv?

Karcsika is alszik.....a kezemben :lol:

Betti
KépKép
queen-bee

Betti: orosz.
masut

Sziasztok!

Tegnap este még benéztem, de tegnap nagyon lightos volt a csapat.
Masut köszi, nekem is ez az egyik kedvencem :)

Ma olyan szutyok idő van, hogy nincs kedvem semmihez. Máté most alszik, lehet hogy nekem is azt kellene. Esik egész nap, még sétálni sem tudunk kimenni.

Kép

Kép
rszg

Masut a gimiben oroszt tanultam, de sajna semmire sem emlékszem már :cry:

rszg idő itt is vacak..még a játszóra sem tudunk lemenni :(

Betti
KépKép
queen-bee

Masut Márti is kétnyelvű lesz?

Betti
KépKép
queen-bee

egy ada-t sikerült videóra vennem, a nem, nem, nem -et még nem kaptam el :lol:
Itt is esik, ráadásul Maját ma egy percre sem köti le semmi, csak én :x

Nemlajos, jót buliztatok akkor, én is szeretem a forralt bort, tavaly terhesen kívántam meg a karácsonyi vásárban, de nem mertem inni. ünnepeltetek valamit még az ágytakarón kívül :wink: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: a bort :)
Két szomszédos családdal sikerült a nyáron olyannyira összehaverkodni, hogy velük folyamatosan úgy érzem magam, mint az egyetemen a kollégiumban :D
És hát a kollégiumban az emberek esténként átjárnak egymáshoz iszogatni :wink:

Ma is egész nap varrtam... :roll:
De legalább nem ülök a net előtt 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betti: én csak magyarul beszélek Mártival, pedig nem így terveztem, de nem megy másként. Valószínűleg megtanulja az oroszt is, hiszen anyu mindig csak oroszul beszél vele/velünk.

Masut
masut

Masut azért jó hogy majd megtanulja egyszer, hihetetlen ajándék a nyelvismeret, nem kell kinlódnia felnőttként, én pl. antitalentum vagyok, páromra viszont ragadnak a nyelvek.

Betti
KépKép
queen-bee

hát, nekem se véletlen a jelnyelv az első, ami még megy is... Ott ugye, ha nem értek valamit, mégiscsak tudják mondani hangosan, magyarul.
Pedig már ugye 9 nyelvet tanultam, mégse megy egy se :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
és mit varrtál?
tök jó, hogy így összehaverkodtatok!

sajnos Fanni egész nap lázas, 39 a csúcs... lehet, hogy sikerült bekapnunk az influenzát, mielőtt megkaptuk volna az oltást??? férjem megkapta, de még a védettséget max. necceset szerezte meg... nincs egy hete, hogy beadták neki.. én meg ugye csütörtökön kaptam az egyiket... ez igazán balek dolog lenne... :roll: drukkoljatok, hogy Máté megússza, bár nincsenek illúzióim... :?
fájlalja a fejét is, és megnéztük ez is egy tünete az influnak...

kezdem unni ezt a sok szart, ami most összejött a házunk tájékán... mi van már, valami rontást küldtek ránk??? :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos 9 nyelv? akkor csak van amelyiken nem lehet eladni :)
Tényleg mi szépet varrtál megint?

Csibb most már igazán jöhetne valami jó is!!Fanninak jobbulást!! Máténak drukk, hogy ne kapja el!!!

Betti
KépKép
queen-bee

Csibb, remélem, nem az... mármint nem influenza, az tényleg elég rossz lenne, ha most oltattátok (/volna) be magatokat és pont elkaptátok volna, mielőtt a védettség kialakul. Máténak drukk, hogy egészséges maradjon, Fanninak meg drukk, hogy hamar túl legyen rajta, bármi is ez.

Nemlajos, 9 nyelvet tanultál eddig??? Miket? Kíváncsivá tettél. Feltételezem, hogy köztük van az angol, a német és az orosz, és mi a másik 6?

Masut
masut

csibb, az a durva, hogy soha meg se tudod, hogy amin átestél, az a h1n1, vagy más :?
Gyógypuszi az egész családnak!
Szegények, Katka után most Ti is :(

A puffra varrok huzatot, tudjátok, amit azért vettem, hogy kikerüljön a batár irodaszék a nappali közepéről. Lábtartó a kanapéhoz, meg szék a géphez.
Kíváncsi leszek, majd hogy tetszik Nektek, kicsit megbolondítottam :wink:

Betti, masut: igen, orosszal kezdtem, gimiben angol, francia, varrodában német (azt csak rövid ideig), filozófián ógörög, magyaron észt és latin, a diplomáért próbálkoztam az eszperantóval, de félbe maradt, és ugye a jelnyelv :roll:
A durva, hogy imádom a nyelveket, szívesen tanulnám, csak mégse teszem.
Meg az a durva, hogy annyira szarul tanították nekem a nyelveket (a magyart is!), hogy 25 évesen, magyar szakosként (oda nem kellett felvételiznem) értettem meg, mi az a főnévragozás, meg névmások, meg főnévi igenév, és a latin volt az első nyelv, amiben sikerélményem is volt!!! :shock:

Szóval ha sok pénzem lenne, nyelveket tanulnék. Angolból mindenképp akarnék egy nyelvvizsgát, mert az ma már alap, de az orosz, latin is nagy vágyam.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok

már megint félreértenek néhányan.. ezek szerint én írok bénán. nem azt írtam hogy bajom van az újakkal (bár úgy emléxem ezt még hangsúlyoztam is) hanem hogy most úgy érzem magam a csapatban mint amikor mindenkinek minden és mindenki új volt, és kb úgy is reagálok dolgokra.. na de pár hónap múlva már az újak is régieknek számítanak majd :D

Fanni csodaszép mint mindig, kopi Máté meg hajasan vagy nélküle is jóképű ;)

Mártika is aranyos a kis tüsi hajával, bár nekem hosszú hajjal még "dögösebb" volt :) miért vágtátok le neki? nem volt erős a haja?

Bea: ada-s videót kérjük!!!! én cserébe teszek fel tapsis Nicot .. hmm?

Nemlajos: várom a képeket a puffról is.. kivi vagyok mit alkottál már megint. párod mit szól a lakás újjászületésének?
nyelvtanulásban meg azt javaslom hogy ne hagyományos iskolában tanulj hanem olyanban ahol BESZÉLNI tanítanak. persze persze fontos a nyelvtan, de egy bébi sem azzal kezd el beszélni hogy mi az a főnévi igenév és hogy használjuk. én az angolt 7 évig tanultam "hagyományos" suliban, aztán elmentem egy ilyen magánsuliba (Lite) és 1 év alatt hirtelen tudtam beszélni idegen nyelvet... ;)

Csibb: remélem hamar túl lesztek a betegségeken és nem az új influ vendégeskedik nálatok... :? apud jobban van???

Papillon: Nico kukiján vannak piros foltok.. ma vettem észre pancsinál.. remélem ez nem gomba... azt mondják a candida ami pirospopit csinál ha valami miatt túl sok lesz a szervezetben belőle.. mert mindenkinek a szervezetében van, és normál esetben nem okoz gondot csak ha elszaporodik. úgy tudom babáknál a piros popó egy jel.

Katka: és neked melyik bébiszitter a szimpibb? ismerős ajánlotta őket?

KépKép
KépKép
adryn

Na voltunk moziban!!!! Nekem nagyon-nagyon tetszett! Szegények mennyit próbáltak a koncertre, aztán nem lett beéőle semmi.... :( :cry:

Nemlajos, huu, tanultál pár nyelvet. :shock:

Masut, kétnyelvűség jó dolog! :)

Fanninak gyógycupp, és Máté ne kapja el. Drukk.

Nagyik jól elvoltak Szonjával, nem volt semmi gond. CSak az esti főzelék után kereste a cicit, de túlélte, h nem kapott... :wink: :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti, örömmel hallom, hogy jól ment a dolog, nekem ugyanis a hétvégén osztálytalálkozó ürügyén lesz egy hasonló elhagyásos eset :roll:

Adryn
: hja, igen, mindenképp így szeretnék tanulni, pl. angolból azért a nyelvtani alap megvan (most, hogy TUDOM magyarul, lényegesen érthetőbbé is vált minden), és már nagyon unom a helómájnémiz tökölést :)

De most jó hír, hogy a karácsonyi kultúra utalványt könyvbe öljük, és most végre leesett, hogy itt a remek alkalom az Országh-féle szótár beszerzésére (nagyszótár lenne az igazi öröm, de az huszonezer, úgyhogy a kézivel is megelégszem :D)

Jaj, most tényleg nagyon felfele ágban vagyok, még a luxoron is nyertünk (képünk volt, 985Ft :D:D:D), csak nehogy meglegyen a böjtje...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Masut: Szerinem nagyon édes kopi Márti! :) Azt nem tudom, hogy Peti meg fogja-e így ismerni.... :roll:

Nemlajos: Iszonyúan kreatív vagy és már legalább 2 dologban tehetséges.... Akkor miért olyan a munkád, amit nem szeretsz???? Szerintem Téged az ilyen megöl.... :roll:

Csibb: Betegséget sajnálom! 3 nap és túl lesztek rajta. Biztos valami vírus.... Nem biztos ám, hogy influenza. Meg az se baj, ha éppen az, csak ne legyen szövődmény! Vigyázz a kis kisasszonyra! És kitartás! Egyszer könnyebb lesz!

Tehuti: Jó, hogy kimozdultatok! :) És örülök, hogy tetszett a film.... :) És jó, hogy ilyen szupernagyijai vannak Szonjának!
Mi tegnap mentünk el moziba. Nagyi vállalta Petit. Itthoni környezetben jól megvan vele, idegen környezetben viszont anya vagy apa kell! :) Elég depis vagyok mostanában és ezért próbáltunk kettesben kimozdulni.... Megnéztük Az időutazó feleséget.... Hát érdekes film, csak még depisebben jöttem ki, mint bementem... :shock:

Adryn: Hiába írsz óvatosan, mi már a sorok között olvasunk! :lol: :lol: :lol:

Bea: Nagyon ügyes Maja baba! Nekem Zsófi kezdett ilyen korán beszélni és jó kis beszélőkéje lett. Nem lehetett eladni, már 3 évesen sem... ;)
Egyszer apukája elvesztette 3 évesen a budaörsi Tescoba (ez írtó nagy). Én a Tesco másik végén vásároltam Ágicával. Egyszer csak bemondják: KZ (persze teljes név)-t várja kislánya az Információnál. Hát teljesen leizzadtam. Rohanok a pulthoz. Egyszerre értünk oda apjával. Zsófi ül a pulton, lógázza a lábát és üdítőt iszik (útközben szerezte).... Mondom neki:
- Jaj, Zsófikám! Hát elvesztél?! :?
- Ééééén???? :shock: Ti vesztetek el! 8)
Szóval mi vesztünk el, de ő simán megtalált minket! :lol:

Babysitter: Jövő héten lesznek interjúk... Még nem tudom, hogy mi alapján válasszak.... :? Eléggé megviselt, hogy az eddigi lelép (holnap még lesz) és kezdhetem előről és megint be kell engedni idegent a lakásba, a gyerekemet rábízni.... :? :? :?

Holnap lesz a pszichológiai vizsgálatom és tök depis vagyok... Szép kis jellemzés lesz ebből.... :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Nemlajos: nemá.. annyira drága???? nekem megvannak, de nem ígérem hogy beszkennelem és elküldöm mélen :lol: :lol:

na.. nagyjából összepakoltam... bakker gyereknek háromszor annyi a cucca mint kettőnknek Mic-kel :shock: :lol: holnap meg irány.. nem bizti hogy lesz netem... bár kinek hiányoznék én? :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Hála istennek Szonja nemcsak itthon bírja nélkülem/nélkülünk. Tegnap fodrásznál voltam, és anyuéknál hagytam. Ott is elvolt, sőt ebéd után anyu rakta le aludni. Pikk-pakk elaludt. ISten tartsa meg jó szokását, h másokkal is elvan. :)

Katka, ne depizz! Bébiszitter, aki jobban szimpibb. :wink: :)

Na Szonja alszik, mi meg DVD-zünk egyet, mozi után. :) :D

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Adryn, érezztétek nagyon jól magatokat!!!! ÉS fotózzál sokat!!!!
Nekem hiányozni fogsz! :wink: :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka: nem tudok mit írni depi ellen csak azt hogy NE... inkább igyál meg egy pohár bort és nézzél meg Petiapuval egy vígjátékot dvd-n.. aztán meg khm... ki tudja a folytatást...:oops: 8) :lol: reggelre meg kicserélődsz.. tudom hogy nem könnyű a helyzeted, de képzeld el a pszichológust reggel égnek álló hajjal pizsamában kávéért botladozni a konyhában.. biztos jobbkedvre derít ;)

KépKép
KépKép
adryn

Tehuti: köszi :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

És a mai katasztófa éttermet le se írtam. A Momba voltunk és úgy döntöttünk, hogy valami finomat ebédelünk (Petiapu próbált feldobni kicsit) Petiapuval és Petivel. Van ott egy olasz étterem és mindketten kértünk egy-egy fogást. Mivel olasz volt az étlap és egy kukkot se tudok olaszul, ezért én az étel számát mondtam, hogy 16-os és megmutattam a pincérnőnek, hogy az melyik. Több, mint 50 percet kellett várni Petivel. Mondjuk Peti egy tündér volt, jól tűrte a dolgot, de én már akkor éhes voltam, amikor beültünk. 40 perc után szóltunk, de kikérték maguknak, hogy rosszkor jöttünk (1 órakor) és nekem látni kellett volna, hogy sokat kell várni és neki nem kell erről szólni stb... A végén mondtam, hogy most menjen innen, mielőtt rosszat szólok.... :evil:
Ezek után kihozták az ennivalót, a Petiapu kajája rendben is volt, de az enyéről hiányzott a tejszínes sajtmártás. Na, szóltunk megint. Erre el kezdtek erősködni, hogy de én nem azt rendeltem és ő tudja, hogy én mit kértem és ő nem köteles tudni mi az a 16-os, de én nem is azt mutattam... :shock: (Magyarul a vendég a hülye.) Végül hajlandóak voltak visszavinni a tányéromat, hogy akkor kapok mártást. 10 perc múlva meg is érkezett vissza az ebédem, de sajtmártás helyett tejszínes gombaszósszal! :evil: :shock: (Utálom a gombát....)
Na ezen a ponton már csak röhögtem az egészen... Megint szóltunk a pincérnek, aki közölte, hogy neki a kollegája azt mondta, hogy én ezt kértem (de még mindig nem nézték meg mi az a 16-os). Mondtam, hogy nem érdekel, köszönöm nem kérek enni semmit. Na itt már elkeztek szabadkozni, de ugye ezt már nem lehetett helyrehozni.... Szóval végül több, mint 1 óra után éhesebben áltam fel, mint leültem. Annyi gerincük volt, hogy a többi fogyasztást nem számlázták ki, de ugye ettől nekem még korgott a gyomrom.... :evil:
Egész hétvégén azon próbálkoztam, hogy kimásszak a depimből, erre beültünk egy depis filmre, majd másnap ez az ebéd.... :shock: :(

Katka

katka22

Adryn: Naná, hogy hiányozni fogsz!!!! Érzezzétek jól magatokat! És feltétlen jelentkezz, ha tudsz! :P

Katka

katka22

Vica: Neked akartam még írni, hogy Gáborral pozitív fejleményeknek nagyon örülök! 8) Csak ügyesen! :wink:

Katka

katka22

Adryn, hát nekünk :)

Katka: jaj, nagyon drukkolok Neked holnapra! És sajnálom, hogy amikor végre moziba jutsz, akkor egy depis filmet fogsz ki :(
Nagyon zűrös időszakban vagy, elhiszem, hogy minden energiádat kiveszi. De holnap próbálj valami jó dologra gondolni, amitől jobb kedved lesz! Pl. a Zsófis sztorira, vagy a múltkori jelmezbálra :wink:
Jó anya vagy, ezt a holnapi pszichológus is le fogja venni, és mi mind nagyon szeretünk!!!
Nekem pl. mindig nagyon számít a véleményed, alig várom mindig, hogy mit reagálsz a dolgaimra :oops:

Hja, és igazad van (természetesen megint), az ilyen munka engem megöl, és azért nincs olyan munkám, amit szeretek, mert egy dologhoz tuti nincs tehetségem: a munkakereséshez :D:D:D
És oké, hogy most kineveztetek varró tálentumnak (hehe, ezen nagyon röhögne, aki látná a munkáim visszáját :D), de mi a másik, amiben tehetségesnek látsz? :o

Most viszont már kész egy bábszínház terve, a Zuramat kellene rávenni, hogy a fa vázhoz az anyagot szerezze be, és készítse el. De ő nem egy gyors típus, ma fél kettőkor, mikor leültem varrni, rám szólt, hogy "nehogy már ilyenkor még nekiállj varrni!!!" (gondolván arra, hogy amit vasárnap délig nem kezdtem el, abba már kár belefogni :D:D:D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka: ha ezt visszaolvasod pár nap múlva miután kilábaltál a depidből tuti akkorát fogsz röhögni rajta hogy csak na!!!! (bevallom ahogy leírtad rámjött a röhögőgörcs... nem téged nevettelek ki hanem a szituációt meg a gagyi pincéreket... jah.. és mekkora is a munkanélküliség mo-on??? )

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos: Az írás! Piszkosul tehetséges vagy! ;)
Kreatívkodj csak! Neked ez adja az életerőt! :)

Katka

katka22

jaj, Katka, átmenjek? Leüljünk forralt borozni? Megnézzünk valami jó kis vígjátékot? :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pont most meséltem a Zuramnak Rólad, meg Daniról, és úgy jellemeztelek, hogy "Ha én kreatív vagyok, akkor Katka maga a Kreativitás!"

csak hogy tudd, hogy milyennek látunk itt, hátha kicsit jobb kedved lesz :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn: Látszik, hogy nem vagy haspók! :D

Katka

katka22

Nemlajos: Nagyon kedves vagy...., de bennem nincs meg az a fajta kreativítás, mint Benned.... Én nem szabom át az otthonomat és a 2 kezemmel nem tudok semmit alkotni és a bánszínházat is pénzért veszem.... Pedig ez a fajta kreativitás engem nagyon vonz és nagyon tisztelem azokat, akikben ez megvan....
Én ahhoz értek, hogy kell céget építeni..., meg pénzzel bánni, meg ilyen nagyon reál, nagyon uncsi dolgokhoz.... Kit érdekelnek ezek???
Tegnap néztem a Csillag születiket és tényeg annyi-annyi teheséges ember van... És olyan jó nekik, hogy valamihez van tehetségük.... Olyan jó lehet profin táncolni vagy úgy énekelni, hogy az mások lelkéhez szól.... Vagy ügyesen rajzolni (mint Erpé) vagy jól varrni vagy ilyenek....
Én meg ehelyett egy cég bajaival vagyok elfoglalva és próbálok érvényesülni a piacon, ahol farkastörvények uralkodnak.... Lehet, hogy nem is ezt kellene csinálnom? :roll:

Katka

katka22

tehuti mázlid van ezzel a leányzóval én két órája altatom Karcsikát :) és mivel még ő szinte csak szopizik úgy is alszik el, így esti program kilőve..napközben ha kimegyek a szobából már nyüszis még az apjával is :?

Katka szorítok,hogy jól sikerüljön a beszélgetés a pszichológussal, amennyire eddig megismertelek nem tűnsz depis alkatnak, sőt :) :) szerintem simán megy majd a dolog!!!
bébicsősz ügyben szerintem hallgass "anyai megérzéseidre" 3 gyerkőccel már van tapasztalatod!!!!:) :) + add Petit a kezébe, látni fogod, hogy tényleg szeretettel, "szakértelemmel" kezeli-e, akinek a bébicsőszködés csak kényszermeló az nem tud színlelni.....

Adryn jó utat!!! :lol:

Betti
KépKép
queen-bee

jaj KATKA.... ne folytasd mert mérges leszek 8) :shock: :) nagyon nagyon sokan szeretnének fele annyira érteni pénzügyekhez, céges dolgokhoz, és ahhoz hogy a gyerekeiknek minőségi szuper programokat folyamatosan kitaláljon!!! ebben pedig TE mint ÁGICA, ZSÓFI, ÉS PETIANYU SZUŰPERJÓ vagy!!! szóval tessék befejezni az önmarcangolást na de azonnal!!! :twisted:

jah.. és Nemlajos: ki a fenét érdekel a varrás visszája? csak TE tudsz róla.... ;) 8) :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Katka amennyire én újként látom mindenkinek nagyon fontos a véleményed, Te nyugtatgatsz mindenkit, van 3 gyönyörű gyerkőcöd akiknek szuperanyujuk vagy, a pénzügyekhez, számokhoz pedig sokan szeretnének érteni pl. én is :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára queen-bee 2009.11.08 22:56-kor.

Betti
KépKép
queen-bee

Katka, sajnálom hogy ennyire rossz passzban vagy és hát a hétvége :shock: ez tényleg nem sikerült túl vidámra, de ennél már csak jobb lehet :wink:
Mi az hogy kit érdekel hogy értesz a cégalapításhoz, meg a pénzügyi dolgokhoz. Szerintem büszke lehetsz magadra hogy van egy saját céged. Én is pénzügyi-számviteli főiskolát végeztem, de szerintem nekem soha nem lesz saját cégem, nem vagyok olyan talpraesett mint te. Úgyhogy csak fel a fejjel. Ja és ha megnyugtat én is szeretnék sokszor úgy táncolni, rajzolni, énekelni stb... de én se tudok. Mi másban vagyunk jók :wink:
Ja és köszi, igyekszem a házasságomat a helyes úton tartani :D és ebben sokat segít az amit te és persze a többiek szoktak tanácsolni.

Tehuti jó hogy el tudtatok menni moziba. Én masuthoz hasonlóan max 2 órára tudok lelépni, aztán csak én vagyok jó Nimródnak. Nagyon anyás, meglepő, mert se Panna se Bulcsú nem volt ilyen.

Masut, ha nem felejtem el fényképezek gipszképet, bár sok van amit ajándékba csináltam, meg van amit anyuéknál hagytam az ottani gyerekszobába.

Csibb Fanninak jobbulást!!

ÉN meg mérges vagyok, mert a tv-en találtam egy jó kis hálózsákot Nimródnak, de pont nem voltunk itthon mikor az aukció véget ért, és persze nem nyertem meg, pedig reggel még gyorsan licitáltam rá.
Na és elmentem magamnak valami jó kis bakancsot venni du., hát persze megint nem tudtam venni :evil: A decathlonban a net szerint volt egy db a méretemben, de mire odaértem elfogyott :? átmentem egy másik boltban ott meg tök olcsó volt :shock: de persze nem volt jó az én fura vékony lábamra. Úgy érzem hogy minden bakancs nagy rám.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jaaah! Program témában jut eszembe.... (Adryn ihlette, csak, hogy meg ne haragudjon rám....) :roll:

Előszilveszteri babás - nagytesós buli???? Persze napközben. ;) De csinálhatjuk jelmezbálra... ;) Érdeklődés van? Adryn te is itthon vagy az Ünnepek alatt, ugye?

Katka

katka22

Vica az én lában 40es.. :? van olyan cipő ami kicsiben olyan helyes aztán odaadják az én méretemben ha egyátalán van és elmegy tőle a kedvem..

jó éjt mindenkinek!

Katka még1x hajrá!!

Betti
KépKép
queen-bee

De az enyim meg 41-es.
Van hogy bemegyek a boltba és néznek rám furán, hogy hát ekkora cipő egyáltalán nincs is. :cry:
Aztán van hogy bemegyek és kapásból azt kérdezem hogy van valamilyen 41-es cipő? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Huh Vica még itt vagyok, akkor tényleg nem könnyű a cipővétel.. :lol:

Katka és mindenkinek be kell öltözni? :)

Betti
KépKép
queen-bee

Katka: ok, és Peti Huszár lesz, Nico meg Superman? :lol: :lol: nem beszélve a sok hercegúrfiról, úgy mint Máté, Döme, Karcsi, Nimród stb és persze a sok sok hercegnő, meg királylány, meg pillangókisasszony.... :P igen otthon leszek :)

KépKép
KépKép
adryn

bakker Vica.... :shock: 41-es??? :?

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: