A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond!
Először annyira nem értettem a fotót, hogy azon gondolkoztam, hogy anyukád gyerekkorában hogy készülhetett ilyen jó minőségű kép? :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán hosszasan gondolkozva vettem észre, hogy gyakorlatilag 2 ember van a képen: anyukád + gyerek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként már tudom, hogy honnan örökölted, hogy inkognitóban maradsz a képeken... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sillia!
Amikor átszereltük a babakocsit sportkocsira, Petra is sírdogált benne, mert így már csak hanyatt fekve tud benne lenni. Aztán az álmosság elnyomta a sírást.
Úgy próbáld meg levinni eleinte, hogy álmos legyen, a levegő úgyis rásegít az alvásra. :wink:

Ági!
Sajnálom, nem akartam csalódást okozni. :roll: :roll: :D

Lilisgabi!
Jobbulást Nektek!!!

H.Gabi!
Boldog születésnapot kívánok én is!!!!

Petra is többször kért enni éjjel: fél1-kor, 3-kor és 6-kor (ekkor már úgy gondolta, hogy akkor vissza se alszik).
És most napközben sem aludt úgy, ahogy szokott (persze hozzátartozik az is, hogy délelőtt átcipeltem Anyuhoz, hogy bemenjek a tesómhoz, majd 1-kor hazahoztam, így picit borult a napunk)

Kép
katy76

Dodi

Olyan Botond , mint egy király a fotelben. :wink: Hajvágás :cry:

Vizsgáról való lógásod jogos volt :wink: , én sem mentem volne helyedben.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Ugy latszik itt a hajvagasok ideje, tegnap este apa is letolta Alex hajat.... :? Bevallom, nagyon bepanikoltam, mikor kozolte a szandekat, de amikor kesz lett nagyon tetszett, most tenyleg nagyon fius a draga, es valahogy most tudatosult bennunk, hogy van egy kisfiunk! :lol:

Orsi! 2 kilos baba: naggggyon pici!! :) (Alexet meg megerinteni is alig mertem az elejen.... :roll: )

Minden baba gyonyoru, Botond, Hugi+Mano, Kiki, Mira es Kata ( :shock: ) Loci es bocsanat, ha valakit kihagytam, de nem volt idom mindent vegigolvasni.
Vendég

Bond, jo, hogy igy hallgat rad Mano. Erdekes modon nalunk en sem hagyok ra Raniara semmit, akarcsak Apa, ram megsem hallgat... :? Igaz, hogy ez gyerekfuggo is, nekik is megvan a sajat kis szemelyiseguk...Rania iszonyatosan ontorvenyu es akaratos. Apa azert legtobbszor tudja kezelni a dolgot hal'istennek: o nagyon szigoru, es kovetkezetes, nincs kec-mec..... :? :lol:
Vendég

Ja, kepzeljetek, egy het mulva megyek haza! :D Egymagam a ket gyerkoccel.... :roll:
Es pentek 13. lesz! Bator vagyok, mi? :roll: :lol:
Vendég

Niki 72

Tényleg bátor vagy :shock: :P Meddig maradsz?

Kép
Kép
orsi777

Az új séró:

Jófiúsan
Kép

Rosszfiúsan :wink:
Kép

Csibe!

Milyen ügyes Kira :shock: ! Botond 6 hetesen megfordult, de nem tudatosan, csak mindig átrugdosta magát :lol: . Erre ma megfordult a járókába, de nagy örömujjongás helyett nagy vígasztalás volt, mert beütötte a fejét a rácsba :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: !

Bond!

Kölcsön Hugihaj :lol: !
Puska cici alatt: Hogy ez nekem nem jutott eszembe :idea: ! Így még a könyvet is bevihetném a Zh-ra :twisted: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Sillia!

Babakocsi tök szuper és az ára :shock: :D ! Mi 19-ért vettünk egy nagykerekűt, és majd az váltja fel a mostanit, igaz, hogy új, de annak még csak nem is fújható a kereke :? .
Vicc: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Katy!

Én még tanulok a puskaírásból :wink: . Ugyanis SOHa nem lenne pofám tanulás nélkül vizsgára menni, akkor inkább nem megyek be :roll: ! Jóvanna, stréber vagyok :oops: :lol: ! Nekem úgy égne az arcom, mikor kapok egy 0-ás ZH-t, na, az meg teljességgel lehetetlen, hogy közölje a tanár a szóbelin, hogy meghúz :evil: . Jééézusooom :lol: :lol: :lol: ! (Lehet röhögni)
Szóval mindig készülök, mert mi van ha nem használhatom a puskát, így azzal csak ráerősítek az olykor azért eléggé hiányos tudásomra: csak vázlatot készítek, amit viszont én írok szóról szóra, és azt kicsinyítem le... szóval én tanulok is közben!
De így, baba mellett ideje lesz rászoknom a te módszeredre :roll: :lol: :wink: !
De ne felejtsd el, te még a múlt században használtad ezt a módszert, ma már még újabbak vannak :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: . A menőtelóssrácok csak lefotózzák a tételeket, és Zh közben kinagyítják a képet, és leírnak mindent :shock: ! Sose dőltek még be, mert ugyan ki gondolna ilyesmire?! De én ehhez félős vagyok :roll: :lol: !

Pelusakció!!!
Apa ma az Auchanban 6299-ért vett 150 db-os (!!!) Pamperst!
http://www.auchan.hu/ - 16. oldal
:D :D :D :D :D

Bond!

olyan rendet rakatok vele fürdetés előtt, hogy minden párhuzamosan meg elvágólag fog állni, nem érdekel, hogy mennyire veri ki a palávert. És egyedül fogja csinálni. Ha két órába kerül, akkor két órán ét fogja csinálni. Ha szétszórni szét tudja, akkor az összepakolás is megy.
Teljességgel egyetértek!!!! :wink: Nálunk (is) csak egy alapszabály lesz: mindenki elpakol maga után! Ez vonatkozik ruhára-szobára-kajára-játékra-mindenre :wink: ! Sztem csak így lehet agybaj nélkül gyereket nevelni! Peeeersze majd fogom én szerintetek minden áldott este a Legot szedegetni?!?!?! F@szt! :twisted: :lol: (Persze időnként biztos, de hogy nem mindig az tuti!!!)

Orsi!

Jelen állás szerint apa a hirtelenharagúbb, én a következetesebb! Egyikünk sem szeretné, ha apa hirtelen felindulásból leüvöltené a gyerek fejét, hogy aztán 5 perc múlva megbánja, mert ez nem jó se a bébinek, se neki :? . Ráadásul csak összezavarja a picit! Szóval apa minden "fenyítést" rám hagy (majd), aminek egyfelől örülök, mert én sokkal tudatosabb tudok lenni, na meg higadtabb, viszont majd én leszek rosszfejanyu néha :? . Viszont hála Istennek Ricsi tudja, hogy mindig okkal csinálok a nevelésben valamit, és azt soha nem vonja kétségbe, max. rákérdez, hogy ezt miért így... de betartja a "szabályaimat". És higgyétek el hosszú távon ez nagyon megéri, sőt már most is!
Az egyik legalapvetőbb dolog, hogy a szülőknek mindig egyet kell érteniük!!! Ez persze kivitelezhetetlen, de soha nem szabad a gyerek előtt rákontrázni! Ott valakinek a tekintélye óriásit csorbul, és bár nálunk apa a "főnök", ha a párkapcsolatunkat nézzük, de a gyerek előtt mindkettőnk szava szent!
A másik, hogy nincsenek családon belül csak a gyerekre vonatkozó szabályok! Ha ő nem ehet csokit kaja előtt, akkor mi sem! Ha neki ki kell vinni a szennyest, akkor apának is! Ha ő nem beszélhet csúnyán, akkor senki!
Ezek nagyon fontos dolgok egy kisgyerekre nézve, pedig hajlamosak vagyunk nagyon nem odafigyelni rá!

Szóval mi próbálunk ezekre törekedni :wink: !

Bond!

Én teljesen egyetértek a nevelési szokásaiddal :wink: ! Már a terhességünk alatt is sokat raktároztam azokból, amiket időnként írtál :D ! Vigyázóóóól, agyam mint a szivacs :lol: ! Nem, nem Sponygabob :roll: :lol: !
Én a pohártörésért sose haragudtam gyerekre, mert jómagam is igen béna vagyok :oops: :lol: ! Nálunk ilyenkor az jön, hogy: Semmi baj, gyorsan rendbehozzuk, amit elrontottunk!
A gyerek feltakarít (persze vigyázva, hogy nagy igyekezetében ne vágja le az alkarját), és a probléma letudva :wink: . Persze jóból is megárt a sok, mondjuk heti 5-nél :lol: :lol: :lol: .
Egyik ismerősünk kisfia levetre véletlenül játék közben a poharat. Apa reakciója: Tünjél a szobádba, és gondolkozz el azon, mit csináltál!!! Majd szólok, ha kijöhetsz!
Miiivaaaan? :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Egy 5 éves kisfiú a játék hevében lelöktt egy poharat! Mi a pics@n gondolkodjon? szerinte tudatos volt?!?!?!?! Csóri gyerek ott sírt az ajtóban, amíg anyuka feltakarított, majd apuka közölte: Najóvan, kijöhetsz!
A gyerek következtetése:
Apa mindenért haragszik (mivel nem direkt volt)!
Anya mindent helyrehoz helyettem!
Nem kell felelősséget vállalnom a tetteimért, elég csak "elbújnom" egy időre gondolkodni!
...

Marietta!

Köszi a bókot! Tényleg nagyon nagyfiús :lol: !

Bond!

Mondjuk lábtartót csinál belőle
Hát maximum! az egész egy darab szvacs, apának kb. a fejét bírná el :lol: :lol: :lol: !

Nyuszi!

Botond is régóta felhúzza magát szerintem hamar ülni fog :wink:

Orsi!

Ne sajnáld Botond haját :wink: ! Az olyan hogy növekszik ám :lol: ! Amúgy ha lány lenne tuti nem vágtam volna le, de neki mégsem gumizhatom fel, vagy csatolhatom el :roll: :lol: . Meg minek neki hosszú haj? Én ki vagyok Celine Dion kisfiától :? ! Lánynak várták , és nesze :shock: :? :? :
Kép

Amúgy ahogy levágtuk a babahajat, annyira erős a haja, hogy iszonyat :shock: ! Már majdnemhogy sprőd! Apa haját örökölte, ami nagyon durva mennyiségre!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsinyítettem néhány képet:

Kép

Apával tv-t néz (nagggggyon ritka az ilyen :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: ):

Kép

Ez a sírjak vagy nevessek arckifejezés:

Kép

A legújabb szórakozása pedig az, hogy egyszer csak magára húzza a játszószőnyeg tetejét és alatta szövegel:

Kép

Kép

Kép
katy76

Katy!

Petra haja is nagyon komoly már :wink: ! Ez a játszószőnyeg nagyon király! Énnisakkaroook :roll: ! Mármint Botondnak :lol:
Új szórakozás :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk ez így megy:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Botit fiatalítja a rövid haj! :D :D Nagyon jól áll neki!
A fotel is tetszett!

És csak egy kis korrigálás:
Az, hogy tudom, hogy hogyan készül a puska, nem jelenti azt, hogy én
1. használtam
2. nem készültem a vizsgákra.

Én is béna voltam, nagyon ritkán mertem elővenni puskát, de akkor is tudtam, hogy mit és hol kell keresni.
Soha nem mentem úgy vizsgázni, hogy ne készültem volna, és soha nem volt UV-m (lehet, hogy ez is ciki).
Egyszer halasztottam, na az az államvizsga volt, de azt is csak azért, mert akkoriban nem volt a Gáborral túl kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, és nem tudtam időben megírni a szakdogámat. Azt is csak azért nem volt időm megírni, mert nem akartam összecsapni. Én az a mindennek utánanéző típus vagyok, statisztikai adatokért pl. képes voltam több délutánt a KSH könyvtárában ülni.
És csak fél évet halasztottam, de megérte, mert 4 lett a szakdogám (azért mert elvből nem adtak 5-t a rendezvényszervezői szakdogákra, amit azért nem értettünk, mert akkor miért volt ilyen téma?????? :shock: ) és 5 az államvizsgám. :D

Kép
katy76

Ja, és a múlt században az volt még a divat, hogy a fél literes üveg papírját leszedték nagyon óvatosan, a belsejére írták a puskát, majd úgy visszaragasztották. Picit körülményes volt olvasni, mert forgatni kellett, de volt, aki előszeretettel használta. :D

Igen, Petrának is hosszú már a haja, de ő kislány, én alig várom, hogy copfot tudjak neki csinálni, csak nagyon kis selymes a haja, így még kicsúszik. :D

Kép
katy76

Na jó Dodi, szerintem maradjunk abban, hogy ha nagyok lesznek a gyerekek, azért adjunk nekik egy esélyt, hátha megtetszenek egymásnak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

szerintem is babásabb így :D !
Tudooom! Nem is feltételeztem, hogy te nem készültél volna, tényleg :wink: ! Nem gondollak afféle "kummantós"-típusnak!
Milyen szakon végeztél? Aaaaj, bár lenne rendezvényszervezős témánk :roll: ! Miről írtál? Nekünk sajna nincs, pedig úgy írnék olyasmit! Még tantárgyam is van! Nem lehet javasolni témát? Nem emélkszem :oops: ! És a tanárom tuti vállalná, mert évek óta tanít ezt-azt és annyira megszerettük egymást, hogy még az esküvőmön is ott volt :wink: . Amúgy ő F. Orosz Sára keramikusművész, és nem is tanár a szakmája :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Szerintetek milyen színű borostyánláncot vegyünk Bobónak? Én a legsötétebbre gondoltam...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Múltkor már láttam Botondnak és Árminnak hosszú már a haja, és gondoltam, hogy nemsokára valamelyikőtök ollót ragad. Én sem vagyok anna híve, hogy egy kisfiúnak főleg fiúbabának hosszú legye a haja. Az egyik kolléganőm mindig is akart hosszúhajú fiúgyereket, így az óvodás fiának növesztette a haját.Mi mondtuk neki, hogy azé azt nem kéne, és végül levágatta a fia haját.Celine Dion gyereke, lánya vagyis fia, vagy lánya :shock: :roll: :oops: :shock: :twisted:
Az utcán már láttam olyan kb 1,5 éves kisfiút, akinek egyik fülében fülbevaló volt :shock: .Döbbenet. :twisted:

Kép
Kép
orsi777

Szabinak volt szerencséje összeszedni valami cuki kis vírust. 39.1 volt a csúcs, remélem hamar rendbejön. Más még nem beteg, csak ő szörcsög és köhécsel.

Niki72,
Nagyon bátor vagy. :lol: Mi Robival ketten voltunk a féléves Szabira és kétéves Natira amikor Londonba repültünk. Még úgy sem volt egyszerű.

Hendegabi,
Boldog szülinapot! :D

Pelenka:
Most pont Pampi van, de ezzel párhuzamosan fut a fehér Tesco gazdaságos. Ha még borzalmat látott valaki...egy nejlon zacsi némi papírvattával. Apa vette véletlenül, ráadásul két csomaggal, már hetek óta szenvedek vele, nappalra kapja csak a borzalmat.

Fül:
Na, abból van két pár elálló húsos. :D Még szerencse, hogy pont Natinak jutott a viszonylag pici és simulós. Daninak most az egyik kedvenc játékszere, időnként belekapaszkodik és húúúúza. Ilyenkor néha dob egy kétségbeesett 'valami áááálat tépi a fülem' arckifejezést, de többnyire békésen tűri.

Kép KépKép
lorca

Petra már nem annyira hasonlít Hugira :P
Nagyon aranyosak a picik, ahogy alszanak apáikon. :lol:
Katy én is csak mostanábn tudom összefogni Odett hját, de csak azért copfozom, mert beleér a szemébe a haja. :roll:

Kép
Kép
orsi777

Lorca, aranyos lehet Dani.Képeket nem raksz fel?

Odett új szokása, hogy csipkedi a mellbimbómat, elég kellemetlen, ha nem veszi észre időben az ember, hirtelen belémcsíp, én felkiáltok, ő meg erre megijed. :oops: Megpróbálok halkan sikítani. :roll:

Kép
Kép
orsi777

Katy!

Ámen! :lol:
Legalább nem lesz idióta a nászasszonyom, és talán az apósoknak is lesz közös témája :lol: :lol: :lol: !
Jaaa, és én lennék a lányod anyósa! tudod, mindig a fiús anyákkal van a baj :twisted: :lol: :lol: :lol: !

Orsi!

Én maximum kamaszkortól tartom okésnak, mert akkor azért már "féfiasabbak" a vonásaik! A másik Crawford fia:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

A fülhúzásról jut eszembe, hogy Petra újabban belekapaszkodik az orromba, ami még csak nem is nagy. :roll: :roll: :roll: :roll: Marhára tetszik neki, hát még ha sikerül beletúrnia is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lorca!
Szabinak jobbulást!!!

Dodi!
Műv.szerv. szak volt, és a mi évfolyamunknak volt először rendezvényszervezői szakirányra lehetősége. Nagyon új volt még a főiskolán, és sok tanárban nem tetszést váltott ki, ki tudja miért.
A téma egy konkrét rendezvény lebonyolítása volt és én a Lehel csarnok megnyitó rendezvényéről írtam, érintve az azt megelőző kiegészítő rendezvényeket (alapkőletétel, bokréta ünnepség). Minden anyagom megvolt hozzá, hiszen mi csináltunk.

Volt benne protokoll, marketing, reklám, rendezvényszervezés, pszichológia, szociológia, műv. töri, kis töri, egyszóval sok minden. Szerintem kurv@ jó lett, nagyon igényes, és aki látta, annak mind nagyon tetszett. A bírálatom is jó volt nagyon, csak valami miatt erre a témára senki nem kapott jobban 4-nél. Igazából tök mindegy, mert a szakirány vezetőnek nagyon tetszett, és ez nekem többet ért, mint egy 5-ös.

Kép
katy76

Ez durva :twisted:

Kép
Kép
orsi777

Fia??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon durva!

Dodi!
Na várjál csak, addig még én is meghülyülhetek! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Orsi!
Petra pont ma este csípett belém, és én is felkiáltottam a fájdalomtól, neki meg kiesett a másik cici a szájából ijedtében. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Légyszi, szóljatok holnap, hogy még egy csomó mindent akartam írni!!!

Addig is egy kép az összehasonlítás végett. Ikreknek nem nevezném őket, de tudnak hasonló arcot vágni Petrával:

Kép

Kép
Kép
200907?

borostyánnyaklánc:Én nem veszem le róla éjjelre sem. :roll:

Celine Dion kisfiának a haja kevésbé,de Crawford fiáé annál inkább tetszik.Olyan gyönyörű szőke,és az arca is nagyon szép.Mint egy angyal. :D Nem lehet,hogy ezek a kisfiúk maguk kérik,hogy növeszthessék? :roll: Vagy naív vagyok? :oops:

Örülök,hogy Jázmin lábacskája javul.Dévényre még hordjátok?

Bond:Manó milyen nagyfiús lett.
Vendég

Ági írta múltkor, hogy mennyi eladó tábla van kint a házaknál. Nálunk a faluban is van, sőt a két közvetlen szomszédom jobbról és balról is árulják a házukat. Valószínű a végszomszédunk háza is nemsokára árulva lesz, azt hallottam 15 évet fog kapni :wink: . Az egyik ház okés , hogy árulva van, nincs még kész, elfogyott a pénzük, így árulják. De a másik az nagyon durva szerintem. Hallottatok már olyat, hogy valaki kertes házból visszavágyik a betondzsungelbe, emeltes házban akar lakni? Van egy család, aki úgy kezdett el építkezni, hogy a feleség megígértette a férjével, ha nem tetszik itt neki valami, visszaköltözhetnek a városba, ahova a feleség akarja. Itt éltek 4 éve, van egy fiúk 5. osztályos, és egy kiscsoportos kislányuk. A férj szinte egyedül építette fel a házat, szívét - lelkét beleadta a házba, a gyerekek nagyon szerettek itt lakni, barátaik lettek, mi nagyon jól megvoltunk velük, közös bulik, kerítésen át szinte minden nap beszélgettünk, nem látszott semmi a feleségen, hogy bármi baja lenne. Erre benyögte tavasszal, hogy megbízott 8 ingatlanirodát, hogy eladják a házat. Kérdésemre, hogy miért, azt válaszolta, hogy neki túl nyugis a környék, szereti a nyüzsgést, azért vágyik Kecskemét legzsúfoltabban lakott részébe. Nyáron, mikor a medencében fürödtek, a gyerekek eljátszottak, szép lett a kertjük, már mondta, hogy lehet, hogy mégsem költözne be, mert jól érzi magát ő is. De azért nem vette le az eladó táblát az ablakból, az ingatlanirodáktól ugyebár nem egyszerű megszabadulni, így szeptemberben elkelt a házuk. Azóta a férj nem tud aludni, a gyerekek nagyon bánatosak, főleg a nagyfiú, hogy itt kell hagyniuk a házukat, kertet, a barátokat stb. Itt a gyerekeket elég volt kiengedniük a kertbe vagy az utcára, eljátszottak, nem veszélyeztette őket autó, banda vagy ilyesmi.
Hogy lehet valaki ennyire önző? Hogy nem gondolhatott az a hülye p.csa a családjára :twisted: . Most hétvégén költöznek, annyira sajnálom a férjet meg a gyerekeket. Apa most beszélt skype-on a pasival (játszanak), totál depis. :cry:

Kép
Kép
orsi777

Bond

Mondtam már , hogy szeretem a tesós képeket? Olyan aranyosak. :lol:

Kép
Kép
orsi777

Megyek aludni, nagyon nehezen aludt el Odett, remélem nem kel fel éjszaka sokszor. Front van, vagy mi van a gyerekeinkkel,hogy nem aludtak este? Odett mindig egy nappal később érzi meg, amit a ti gyerekeitek. Ő pl. tegnap végig aludta az éjszakát :wink: . Úgy érzem a mai éjszaka nem lesz annyira békés, most is nyöszörög. :roll:
Jó éjt mindenkinek!! 8)

Kép
Kép
orsi777

Jó reggelt lányok!

Milyen éjszakátok volt? Nekünk jobb,mint tegnap,fél 8-kor elaludt,11-kor szopizott még egyet és legközelebb csak fél 5-kor kelt,aztán 7-kor. Mindenesetre jobb mint tegnap :lol:

Undorító idő van,de azért megpróbálok elmenni vele sétálni egy kicsit délelőtt.

Boo?? Mi volt az oltáson?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond!

Egy csomó mindent akartál írni (nekem is! :twisted: ), szólok! :wink:

Orsi!

A mi szomszédunk is ilyen panelfan :shock: ! Mondjuk mi tényleg nagyon el vagyunk itt dugva a világ szeme elől, de mi nagyon élvezzük Ricsivel! Itt mindig csend van, nyugalom, jó a levegő, 50 méter az erdő, egész évben olyan, mintha üdülnénk. Kutyáknak és gyerekeknek ez a tökéletes otthon! Viszont mi is vágyunk a nyüzsire, ezért nagyon sokat vagyunk Pesten, meg a környező városokban, és szeretünk így élni ezt szoktuk meg. a szomszéd viszont tényleg nem nagyon megy sehova, csak ovi, suli, ráadásul itthonról dolgozik... Én még így se nagyon értem meg őt, de vannak ilyen típusok!
Sztem pl. Boonak a karját kéne levágni, hogy ideköltözzön :lol: !
Ja, mikor apa először hozott ide, hogy megmutassa, hol fogunk lakni, erősen kámpicsorodott a szám (magamban), és azt kívántam,bár csak a főúton lenne... :roll: :lol: Most már oda sem mennék ki sose :wink: !

Milyen volt az éjszakátok?
Botond este nagyon nyűgös volt a kialvatlansága miatt, ezért 7-kor letettem aludni. Már csak 3* kelt, vagyis 2* mert a 3. az 6:40-volt, és ő már fent maradt, de anya még visszaaludt :oops: :lol: :lol: ! Viszont a pocakja nem az igazi, és éjszaka ahogy letelt a 6 órás hatása a kúpnak, egyből sírdogált :cry: . De megkapta a másik felét, és tudott aludni tovább :wink: . Nappalra nem adok neki semmit, nem látom rajta, hogy fájn neki, csak nagyokat durrogtat :lol: .

Nuszi!

Lásd fentebb :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Elég ritkán jövök, mert mire visszaolvasok már írni sincs időm, ha egyáltalán végigérek a visszaolvasásban. :( Úgyhogy nem olvasok, de így lemaradok, írni sincs kedvem, mert mire reagáljak...és ez egyre rosszabb lesz...Noé nappal alig alszik, sokat kell vele foglalkozni, estére hulla vagyok, reggelre meg az éjszakai 2 órás kelésektől. Nappal nem tudok sajna aludni. Hát ezek vannak. De azért minden oké, szuper, hogy így fejlődnek a babák, Noé is tegnap átfordult a hasáról a hátára. :D Úgyhogy most ez a sláger.

Gabi!

Mégis kipróbáltam a pokrócot, arra raktam, de túl kemény volt neki a föld szerintem azért nem forgott. Aláraktam a járókabetétet, azonnal átfordult. :wink:

Ezek a képek a hírességek fiairól??? :shock: :shock: Nagyon durva!!

Dodi!

Botond sérója nagyo tetszik, vagány! :wink: Jól tettétek, hogy levágtátok, majd megnő tényleg. :D

007!

Édesek ott ketten a kanapén. Szegény Hugi jól el van nyomva. :lol:

Katy!

Mei tai egyre jobban beválik. :D Felkötöm, majd fel a kabát, ő meg bújik a melleim közé és bevágja a szunyát. Egész úton alszik. Ilyen még nem volt. Csak akkor ébred, ha valahova bemegyünk és leveszem a sapiját. Tegnap még sétálni is így vittem. Babakocsi összecsukva áll, ebben a rossz időben nincs is kedvem kinyitni, egyszerűbb a mei taiban.

Én is szeretem a nyüszit, de pont úgy vagyok vele, mint Dodi. Jó itt nyugiban, aztán ha nyüzsit akarok, akkor bemegyünk Pestre és kész. :wink:

Orsi!

Szomszédod tényleg elég önző, és nagyon meg fogja bánni tuti. Amúgy milyen család az ilyen, hogy a feleség dönt, a többiek meg beletörődnek?? A férjnek legalább miért nincs beleszólása? :shock:

Kép
Kép
tabati

Katy!

Petra is édes, főleg tényleg akkor amikor magára húzza a játszószőnyeget. :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Na végre ideértem,a kisfiamat 2 napja kicserélték,egyszerüen napközben nem maradt el,!
Talán ma jobb lesz a helyzet!

Nagyon helyesek a babák,bocsi hogy nem név szerint de mindegyik szép!

Sillia!
Szuper a babakocsi,és főleg ennyiért!
Mi is már a sportrészt használjuk a miénken mert a mózest kinőtte,de az elején nem szerette,de mára már megszokta!
Szerintem csak Lócinak is meg kell szokni az újat!

Katy!
Gratula nektek a Bogi babához,én tesómnak is Bogija született a múlt héten!
Majd délután hozok képeket!

Van egy dolog amin kiakadtam!
Jázmin ugye beteg,Réka hozza neki a leckét!
Az egyik tanítónöje akasztatott ki teljesen,egyáltalán nem segítőkész,szegény Rékát állandóan rempöli,ha megy a leckéért akkor azt mondja hogy nem ér most rá,menjen késöbb,ha késöbb megy akkor meg azt mondja neki hogy jöttél volna eddig most már nem megyek vissza!
Tegnap meg azt mondta neki hogy most már elegem van belöled,hogy soha nem akkor jössz amikor szólok neked!
Most nem tudok veled foglalkozni!
Tegnap is Réka versenyen volt a suliban azért nem tudott menni!
Sajnos a másik tanítónéni beteg így nem tudja attól elkérni a leckét!
Már múltor a lányom panaszkodott a kedves tanítónéninek hogy a másik milyen undok!
Bocsi az offért de úgy bánt!
Hogy lehet egy tanító ilyen??
Na mennem kell,föznöm kellene valamit,délután meg orvoshoz kell menni a Jázminnal!
Késöbb még megpróbálok jönni!
20140328174041

Már van 2010.Júliusi topik! :D :D :D
20140328174041

Tabati!

Botond is a járókabetéten fordult meg először, legalábbis, amt én láttam :roll: ! Merthogy mutatom reggel apának:
- Nézd, nézd, tudatosan át tud fordulni :D !!!!!
- Ja, ezt már tegnap is csinálta nálam 2*!
:evil: Cnaaaj, és mér' nemmmondóóód?
:lol: :lol: :lol:

Moncsy!

Tanárnő :shock: :evil: ! Az eszébe sem jut, hogy előre felírja Jázminnak, ha már úgyis tudja, hogy jön érte Réka? Csak a kezébe kéne nyomnia a cetlit, és kész! Birom, amikor valakinek diplomája van, de agya nincs! Meg lelke se :evil: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

Ez még nem a sok mindenhez tartozik, amre emlékztessetek :oops: , csak gondoltam elmesélem, hogy 45 perc alatt mit sikerült Manóra ráapplikálni, hogy motorozni mehesen a 7,3 fokban.
1. Pelus: a-z-ig uszkve 10 perc maradjmárnyugtonidefigyeljteddlenejátsszveleemeldmegafenekedperszehogyfájafütyidhamindigfelállítodilyenkor lamentálással :? :lol: .
2. zokni
3. Cica nadrág
4. HülyeAnyuka homlokára csap, hogy tán egy hosszú ujjú body sem ártana. :oops: :x :oops: :oops: :oops: :? Gyorsan felkutat egyet, cica nadrágot kissé letűr és "Állj terpeszbe egy kicsit!" úgy ad rá csóri gyerekre
5. Vékonyabb, de bélelt hózentrógeres nadrág
6. Szintén hosszú ujjú és derekú testhez álló vékony pulcsi. HülyeAnyuka megint homlokára csap: ÍGY nem lehet betűrni a naciba, csak ha fölötte van a nadrág tartó. :? :? :? Kicsatol, betűr, visszacsatol. :x
7. Természetesen szintén hosszú ujjú vastagabb pulcsi. "Mondom, hogy jó erősen szorítsd ökölbe a kezed és csak a végén engedd el a ruha ujját! Manó persze elengedte: Jajj, má megint elengedted :lol: :lol: :lol: :lol:
8. Na ná, hogy hosszú ujjú kapucnis polár felső
9. Polár sál
10. HOL A KABÁT???? Ez kb. 10 perces projekt. :? :? :? (Még jó, hogy egyébként össze volt készítve minden más. :? :? :? :roll: :roll: ) Megvan. küzdelem ráadáskor, mert csak mellig lehet kicipzárazni, de legalább szintén kapucnis és polár.
11. Cipő. Morgás közben átfűzés, mert újonnan vettük és elfeljtettük átfűzni normálisan, keresztbe. (Hogy rohadna le annak a keze, aki kitalálta, hogy a legalsó lukból rögtön az ellentétes oldali utolsó lukba menjen a fűző!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: )
12. Polár sapka
13. Zsenília (Nyuszika által musz-musznak nevezett :lol: :lol: :lol: ) kesztyű.
14. "Várjáááááááálllllllllllllll!!!!" felkiálltással HülyeAnyuka megtorpantja a gyereket:
"Kendd be az arcod krémmel! Úúúúúúúúúúúgy és most a szádat. Jóóó. Hajtsd hátra a fejed, nyisd ki a szád. Tessék a C-vitamin."
15. Az időközben levett sapka és kesztyű újra felküzdése.
Nnnnnnnnnna, menjetek!" :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.11.06 11:53-kor.

Kép
Kép
200907?

Moncsy topic :lol: :lol: :lol: :lol:

Tanítónéni :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
orsi777

Én tavaly november 5-én és 6-án csináltam tesztet, hú már 1 éve :shock: :P :P :P :P :P

Kép
Kép
orsi777

Más topikokban olvastam, hogy az 1 évvel korábbiak közül beköszön valaki hozzájuk (van, hogy ő is nyitja meg :o :D ) és mond, kíván nekik valami szépet. Üdvözli valaki őket?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok !!!

Moncsy, Tabati : Ti is ritkán vagytok , akárcsak én. :oops: De én mindig olvasok, csak az írás fér bele ritkán. De olyan jó olvasni is. :roll:

Bond : köszi a hiányolást :wink:

Dodi : Aaaaanyira éééédes Botond abban a fotelban!!!!!!! Megnéztem a szórólapon a pelust.... az összes szórólapon, mindezek után kimentem és behoztam egy szórólapot.......... nincs rajta, de lehet, hogy velem van a baj. :roll: Vagy lehet, hogy pont tegnap volt akcióváltás? Vagy nem tudom...

Mi Pampers-t használunk , még van a Hendegabi által javasolt Penny-s akciósból 2 csomag, nem mertem többet venni a 3-as-ból , mert szerintem ezt elhasználjuk 3-4 hét alatt és utána már 4-es kell . :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Jóvanna van étvágya a kisfiamnak, pedig nem tömködöm szájába a cicit ha kell ha nem, 3-4 óránként tömi meg a pocakját egy ciciből. De akkor jó alaposan. :D

Vettem kelbimbót , asszem kelbimbófőzeléket fogok csinálni magamnak, mert Apa semmi főzeléket nem eszik meg.neki csinálok egy túrós tésztát, nem kell mindig húst enni....na jó sütök neki egy kis szalonnát rá. :wink:

Mi van már nem találkozunk csak a gyerekeink ballagásán? Én szeretnék elöbb is ha lehet!!!!!!! Nekem jó a Városliget hétköznaponként ! Mondjuk szerda fél1??????????? Várom a lelkes jelentkezőket! Kezeket fel ! :D :D :D

Gyerekem alszik. Ja amúgy tök jól jelzi, ha már fáradt és aludni szeretne, de van úgy , hogy túlpörög és nyafizik. Na olyankor jön a hajszárító : bekapcsolom nem messze tőle és pár másodperc múlva már édesen alszik.

Ma reggel tök jót sétáltunk, egész tűrhető idő volt. Elvittem a kocsit szerelőhöz, mert már majdnem minden izzót cserélni kellett rajta/benne, vittem a babkocsit is és mire a kocsi elkészült, addig mi sétáltunk egy nagyot és még be is vásároltunk.

Nekem ez a hájkupac a hasamról nem akar eltűnni. :roll: :roll: :roll: Már tök sok régi gatyámba beleférek, de a legtöbb ugye csípőnadrág, szóval mivel nem jönnek fel a köldökömig ezért lehet nagy a pofám, hogy beleférek a régi cuccaimba. Na de az az úszógumiszerű zsír attól még ott van. :twisted: :twisted: :twisted: Tudom tornázni kéne, de én ooooolyan lusta vagyok.

Kép
ikoka7

panninak a tescos pelustól pelenka dermitise lett.

Kép

apja erre mondta luxus baba,luxus popóval

Kép

Múltkor fedeztem del a DM-ben, hogy újra piacra dobták az EGYEKÉNT csomagolt intim tisztasági kendőt a Lactacydtól. :D Sőt, most van olyan verzió is a mosakodógélből, ami menstruáció, terhesség és egyéb alkalmakra van kifejlesztve, amikor megváltozik a hüvely pH-értéke. :o Ez kék színű dobozban van és Lactacyd Femina Plusz a neve.

Kép
Kép
200907?

én a saba intim szappanra esküszöm

Kép

katy76! :)

Még mindig nem köszöntem meg :oops: :oops: az infót, miszerint a Sült zöld paradicsomot vetítik a héten is, méghozzá FILMMÚZEUMon: Vasárnap (November 8.) 17:45 és Hétfő (November 9.) 10:00
Szóval köszi és Bond ajánlásával mindenkinek! :wink: 8)

És egyúttal bocsánatot kérek mindenkitől, aki szeretné vagy várja, hogy reagáljak valamit a hozzászólására és mégsem teszem :oops: :oops:. Most egy darabig nem fogok tudni írni úgy, mint eddig. Mivel most méginkább a 4 fal közé szorulunk a hideg miatt, Manót jobban le kell kötni. (Amúgy tegnap szépen elpakolt paláver nélkül: Anyja írányította és sürgette, ő meg csinálta, bár néha azért igyekezett megúszni. :lol: )

Kép
Kép
200907?

Tényleg! A "Promenád a gyönyörbe" című filmet látta végül valaki?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Gyors bekukk :oops: , hétvégén nem leszünk, megyünk Balcsira dédikhez :P !!!

Dodi: nagyon jól áll az új séró Botondnak, tök vagány :lol: !!!!Úúúúúúúúúúúgy szeretem nézegetni a képeket!!!
Ja de cuki, jól ki van terülve Apáján :lol: :lol: !!
:shock: :shock: :shock: Celine Dion és Crawford fia. Crawford fia totál beillene lánynak, olyan lágy vonásai vannak.

Katy: édesek, ahogy Petra és Tiédapa nézi a Tv-t :lol: !
Orsi: az nálam is kiveri a biztosítékot, mikor egy kisfiúnak fülbevalója van :? .
Bond: helyesek a tesók, több ilyen képet, naaaaaaaaaaaa légysziiiiiiiiii :lol: :lol: !!!!!
marietta1982

marietta1982! :)

Balcsira ilyenkor? :shock: Úszni már nem lehet, a fakutyázáshoz meg még meleg van. :roll: :lol: :lol: :lol: Dédi hány éves?

A képekkel igyekszem óvatosan bánni, mert ennek a topiknak nem az a címe, hogy "NagyArcú Bond és Manó topikja". Néha már így is majdnem szégyenlem magam. :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Megrendeltem a borostyánláncot. :P

Kép
Kép
orsi777

Bond: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neeeeeeeeeee mááááááááááááár! Alig raksz képet!!!!!

Kettő dédink van , jobban mondva Apának a mamája mind a kettő, de mióta Domi van Dédikézzük őket :D . Mindkettő túl van a 70-en. Az egyik sajnos kórházban van combnyaktörésse :( l, ráadásul Parkinson kóros is szegény. Van neki vészgombja, amit a csuklóján kell(kellene) hordania, csak amikor elesett nem volt rajta, (mondjuk szinte sosincs rajta) reggel fél 10-kor esett el, és apósom találta meg délután fél5-kor :( .
Kedden engedik ki a kórházból, aztán két hónap rehab.
marietta1982

És most egy rakat érdektelenség (ez már a szóljatokrámból való). Értelmesebbet hosszabbat most nem tudok, mert Macát szopiztatom. :roll: :)

A múltkor írtam, hogy az egyik fogamtól az orromig sugárzik fel egy kis fájdalom olyan, mintha "görcsölne".
Még aznap este véletlenül találtam egy pontot az orromon, amit ha erősen, pár másodpercig megnyomtam, akkor olyan volt, mintha egy tűvel szúrkálnák, de éppenhogy csak nem volt annyira éles. A hátamnál már bevált, hogy ott, ahol fáj vagy görcsöl jó erősen meg kell dögönyözni és utána jó lesz. Így elkezdtem jópár percig nyomogatni az orrom. Lefekvés előtt még ráküldtem egy Bioptron lámpát.
Másnap az utcán sétáltunk, jó hidegben. És egyszercsak eszembe jutott(!), hogy tegnap fájtam, most meg nem érzek semmit. :D :D :D Az orrnyergem alatt azóta is fáj, ha megnyomom, de nem nyomkodom, nem szoktam arra járni. :lol: :lol: :lol: Nem tudom, hogy ez a módszer hatott-e vaqy az egyszeri lámpázás. De a lényeg, hogy oké. :lol: :lol: 8) (koppkoppkoppkoppkopp)

Tegnap viszont alul kezdtem el érezni az egyik fogamat.
Már a terhesség alatt is sanszos volt, hogy ezzel majd el kell mennem dokihoz, de szerettem volna megvárni, amíg már ki tudok hagyni egy szopiztatást (dacára annak, hogy van itthon fagyi tej). Ma nem érzem. Majd kiderül, hogy sikerül-e kihúzni még 2 hónapot... :roll: :roll:

A kezemmel meg az a bajom, hogy iszonyatosan ki van száradva a bőr a kézfejemen.
Már megfigyeltem, hogy ez mindig akkor fordul elő, ha sokszor mosok kezet, függetlenül attól, hogy milyen folyékony (esetleg hagyományos) szappant használok. Ráadásul még nem is úgy törlöm meg a kezem, hogy bele dörzsölöm a törülközőbe, hanem finoman felitatom róla a vizet.
Pedig olyan sokszor nem mosom meg - szerintem. Wc előtt és után, tisztába tétel után és kaja után (továbbá hazajövetelkor). Múltkor észrevettem, hogy a kaja előttit valahogy elhagytam. :o :roll: :oops: :oops: (Így aztán magyarázhatom Manónak, hogy mindig azzal kezdjük az étkezést :roll: :roll: :( )
Konkrétan szabályosan fáj a BŐRÖM. Már csak egy lépést választ el az eddigi legdurvábbtól, amikor ökölbe szorítottam a kezem és úgy szétnyílt rajta a bőr, hogy szó szerint(!) vérezni kezdett. :shock: :shock:
(Eddig még nem találkoztam ilyennel és nem sikerült egyelőre megfejtenem: a jegygyűrűm alatt érdekes dolgok történtek. :o A kézfejem felé eső részén egyenlő távolságra egymástól 3 helyen van megkarcolva az ujjam, ugyanolyan hosszan. Függőlegesen. Holott a redők vízszintesen helyezkednek el. :shock: :?: Mintha megkarmolt volna egy macska. Már a gyűrűm belső felét is megnéztem, de sehol semmi. :?: :?: :?: )

Kép
Kép
200907?

Bond

Nekem is száraz a kezem, mióta Odett megszületett.Sokat mosom azóta a kezem, én Niveával kenem a kezem. Nem várnám meg míg szétrped a bőr :roll:

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: