Az új séró:
Jófiúsan
Rosszfiúsan
Csibe!
Milyen ügyes Kira

! Botond 6 hetesen megfordult, de nem tudatosan, csak mindig átrugdosta magát

. Erre ma megfordult a járókába, de nagy örömujjongás helyett nagy vígasztalás volt, mert beütötte a fejét a rácsba

!
Bond!
Kölcsön Hugihaj

!
Puska cici alatt: Hogy ez nekem nem jutott eszembe

! Így még a könyvet is bevihetném a Zh-ra
Sillia!
Babakocsi tök szuper és az ára

! Mi 19-ért vettünk egy nagykerekűt, és majd az váltja fel a mostanit, igaz, hogy új, de annak még csak nem is fújható a kereke

.
Vicc:
Katy!
Én még tanulok a puskaírásból

. Ugyanis SOHa nem lenne pofám tanulás nélkül vizsgára menni, akkor inkább nem megyek be

! Jóvanna, stréber vagyok

! Nekem úgy égne az arcom, mikor kapok egy 0-ás ZH-t, na, az meg teljességgel lehetetlen, hogy közölje a tanár a szóbelin, hogy meghúz

. Jééézusooom

! (Lehet röhögni)
Szóval mindig készülök, mert mi van ha nem használhatom a puskát, így azzal csak ráerősítek az olykor azért eléggé hiányos tudásomra: csak vázlatot készítek, amit viszont én írok szóról szóra, és azt kicsinyítem le... szóval én tanulok is közben!
De így, baba mellett ideje lesz rászoknom a te módszeredre

!
De ne felejtsd el, te még a múlt században használtad ezt a módszert, ma már még újabbak vannak

. A menőtelóssrácok csak lefotózzák a tételeket, és Zh közben kinagyítják a képet, és leírnak mindent

! Sose dőltek még be, mert ugyan ki gondolna ilyesmire?! De én ehhez félős vagyok

!
Pelusakció!!!
Apa ma az Auchanban 6299-ért vett 150 db-os (!!!) Pamperst!
http://www.auchan.hu/ - 16. oldal
Bond!
olyan rendet rakatok vele fürdetés előtt, hogy minden párhuzamosan meg elvágólag fog állni, nem érdekel, hogy mennyire veri ki a palávert. És egyedül fogja csinálni. Ha két órába kerül, akkor két órán ét fogja csinálni. Ha szétszórni szét tudja, akkor az összepakolás is megy.
Teljességgel egyetértek!!!!

Nálunk (is) csak egy alapszabály lesz: mindenki elpakol maga után! Ez vonatkozik ruhára-szobára-kajára-játékra-mindenre

! Sztem csak így lehet agybaj nélkül gyereket nevelni! Peeeersze majd fogom én szerintetek minden áldott este a Legot szedegetni?!?!?! F@szt!

(Persze időnként biztos, de hogy nem mindig az tuti!!!)
Orsi!
Jelen állás szerint apa a hirtelenharagúbb, én a következetesebb! Egyikünk sem szeretné, ha apa hirtelen felindulásból leüvöltené a gyerek fejét, hogy aztán 5 perc múlva megbánja, mert ez nem jó se a bébinek, se neki

. Ráadásul csak összezavarja a picit! Szóval apa minden "fenyítést" rám hagy (majd), aminek egyfelől örülök, mert én sokkal tudatosabb tudok lenni, na meg higadtabb, viszont majd én leszek rosszfejanyu néha

. Viszont hála Istennek Ricsi tudja, hogy mindig okkal csinálok a nevelésben valamit, és azt soha nem vonja kétségbe, max. rákérdez, hogy ezt miért így... de betartja a "szabályaimat". És higgyétek el hosszú távon ez nagyon megéri, sőt már most is!
Az egyik legalapvetőbb dolog, hogy a szülőknek mindig egyet kell érteniük!!! Ez persze kivitelezhetetlen, de soha nem szabad a gyerek előtt rákontrázni! Ott valakinek a tekintélye óriásit csorbul, és bár nálunk apa a "főnök", ha a párkapcsolatunkat nézzük, de a gyerek előtt mindkettőnk szava szent!
A másik, hogy nincsenek családon belül csak a gyerekre vonatkozó szabályok! Ha ő nem ehet csokit kaja előtt, akkor mi sem! Ha neki ki kell vinni a szennyest, akkor apának is! Ha ő nem beszélhet csúnyán, akkor senki!
Ezek nagyon fontos dolgok egy kisgyerekre nézve, pedig hajlamosak vagyunk nagyon nem odafigyelni rá!
Szóval mi próbálunk ezekre törekedni

!
Bond!
Én teljesen egyetértek a nevelési szokásaiddal

! Már a terhességünk alatt is sokat raktároztam azokból, amiket időnként írtál

! Vigyázóóóól, agyam mint a szivacs

! Nem, nem Sponygabob

!
Én a pohártörésért sose haragudtam gyerekre, mert jómagam is igen béna vagyok

! Nálunk ilyenkor az jön, hogy: Semmi baj, gyorsan rendbehozzuk, amit elrontottunk!
A gyerek feltakarít (persze vigyázva, hogy nagy igyekezetében ne vágja le az alkarját), és a probléma letudva

. Persze jóból is megárt a sok, mondjuk heti 5-nél

.
Egyik ismerősünk kisfia levetre véletlenül játék közben a poharat. Apa reakciója: Tünjél a szobádba, és gondolkozz el azon, mit csináltál!!! Majd szólok, ha kijöhetsz!
Miiivaaaan?
Egy 5 éves kisfiú a játék hevében lelöktt egy poharat! Mi a pics@n gondolkodjon? szerinte tudatos volt?!?!?!?! Csóri gyerek ott sírt az ajtóban, amíg anyuka feltakarított, majd apuka közölte: Najóvan, kijöhetsz!
A gyerek következtetése:
Apa mindenért haragszik (mivel nem direkt volt)!
Anya mindent helyrehoz helyettem!
Nem kell felelősséget vállalnom a tetteimért, elég csak "elbújnom" egy időre gondolkodni!
...
Marietta!
Köszi a bókot! Tényleg nagyon nagyfiús

!
Bond!
Mondjuk lábtartót csinál belőle
Hát maximum! az egész egy darab szvacs, apának kb. a fejét bírná el

!
Nyuszi!
Botond is régóta felhúzza magát szerintem hamar ülni fog
Orsi!
Ne sajnáld Botond haját

! Az olyan hogy növekszik ám

! Amúgy ha lány lenne tuti nem vágtam volna le, de neki mégsem gumizhatom fel, vagy csatolhatom el

. Meg minek neki hosszú haj? Én ki vagyok Celine Dion kisfiától

! Lánynak várták , és nesze

:
Amúgy ahogy levágtuk a babahajat, annyira erős a haja, hogy iszonyat

! Már majdnemhogy sprőd! Apa haját örökölte, ami nagyon durva mennyiségre!!!!