Sziasztok!
Én látok minden levelet és képet is a levlistán.Nme tudom mi lehet a baj azoknál akik nem
Küldem én is most pocakképeket
Külön-együtt alvás: Mindenkinek a maga választása.De (és ezt nem én mondom hanem nálam sokkal okosabbak pl. pszichológusok) hogy: a gyerkőcnek a szülők de leginkább édesanyja mellett a legjobb,ugyanis annak is oka van,hogy meddig akar ő aludni a szülőkkel.Mikor ér el egy bizonyos lelki fejlődési fázista amikor már külön akar lenni. Na most nálunk ez annyira nem ment,hogy Zita egyszerűen nem volt hajlandó köztünk aludni.A kiságya mellettem volt kb 1 m-re és végig aludta az éjszakákat.Most már a szoba másik végébe van és itt is átalussza az éjszakát.Most Hubus ágya van mellettem 1m-re,de neki is megadjuk a lehetőséget hogy köztünk aludjon.
A "hancurozást" másik ezer helyen is megoldhatjuk.
Egy biztos: Semmi pénzért nem is akarnám,de nem is tudnám külön szobába tenni őket.Idővel igen,de NEM újszülött kortól.ÁÁÁÁ
De ez megint csak az én véleményem,valaki megtudja csinálni és be is válik.Én tuti nem.
Lepény!Nekekm is mellső fali,Zizuval is az volt és egy doki sem mondta,hogy az rossz lenne,vagy bármit is befolyásolna au Uh-n