2004.08.08 18:49
2004.08.09 08:00

Puszi mindenkinek.Dia 21+52004.08.09 09:30
Csak igy tovább! Persze nem hiányzott Neked ez az izgalom, de reméljük igy még jobb lesz a kapcsolatotok!
Nagyon szoritok!
(ugy is érthetö, hogy elég kerek vagyok! )2004.08.09 09:53
2004.08.09 11:51
2004.08.09 13:12

2004.08.09 13:43

2004.08.09 14:26
) Szuszogok nagyokat, meg nyögök (nyökkenek), mikor lefekszem! Mi lesz még velem 3 hónapig? De inkább kibirom, mint hogy túl korán akarjon kibújni a bébike!!
Most olyan akció van, hogy 1 hónapig ingyenesen kipróbálhatom az ASDL (vagy ASLD?)
is! Hát majd próbálkozom szorgalmasan! Utána meg jöhet a modem
! Ez elég jónak tünik, de majd a gyakorlatban kiderül.
, remélem elviselik egymást! 2004.08.09 16:19
Nem megyek sehová.Te hol voltál tegnap délután és ma egész nap?Hát ezért legyek itthon,hogy nem is írsz?
Amit írtam programot ingyen le lehet tölteni a netről www.skype.com és mi a Tescoban vettük a fülhallgatós mikrofont 1200ft-ért.Tudnánk dumcsizni úgy mint a telefonnal,csak ez ingyen van.
Meddig tart még?Hogy áll a fénykép?Mikor is lesz a nagy nap?Ezen a héten?Puszi,Dia2004.08.09 17:12
2004.08.09 19:41
Már úgy utálom az állandó kotyvasztást.
Én a technikai zseni. Már azon csodálkozom, hogy itt tudok veletek cseverészni. 

Barbara még mindig nyaral. De jó neki!!! Tudjátok már mi lesz a babuci neve??? A mi törpénk Olivér lesz és a család rosszúl van tőle! Pedig ennél sokkal extrémebb nevek is vannak. 

)a barátnőjével. Az ember egy állat. Ordítva közölte velünk, hogy nehogy egy szobába merjünk aludni a babával és azt felejtsük el, hogy valaha is elvisszük magunkkal nyaralni. A gyerek az menjen csak a nagymamához. És nehogy elkényeztessük, meg ölbe vegyük. Nagyon vissza kellett fognom magam, hogy el ne küldjem melegebb éghajlatra. Közöltem vele, hogy majd mi eldöntjük, hogy mit csinálunk és ne szóljon bele. Ja még annyit a paliról, hogy amikor új házba költöztek akkor a kisfia nem tudott aludni az új szobájában (kb. két éves volt a gyerek)és sírt, hívta az anyukáját. Erre a pali nem engedte ki a barátnőjét a gyerekhez, had szokja a kiscsávó a bőgést!!!!!!! Két nap után a gyerek már tényleg nem ordított, de a bölcsödében közölték anyukával, hogy vigye el pszichológushoz.......... Ezt most azért írtam le mert annyira felháborított ez az egész. Meg milyen anya az olyan akit így távol lehet tartani a gyerekétől mikőzben ő zokogva hívja??? Szerencsére az én férjem normális. 2004.08.09 20:46
A "kütyü" neve mikrofonos fejhallgató számítógéphez.Úgy működik mint egy telefon telefonszámla nélkül.
Én is utálok már főzni mert engem fáraszt.Pont ma gondolkodtam rajta,hogy Barbinak már itthon kellene lennie.Ugye? 

Ennek a bunkónak nem is való gyerek.Kinek csinált egyáltalán?A nagymamának?De lehet,hogy neki is hasonló gyerekkora volt.A csaj is egy muja valaki lehet.Én "ölnék"a gyerekért.Bocs,hogy le bunkóztam őket.Az én párom is normális,bár kettőnk közül én fogom picurt el kényeztetni.
Puszi,Holnap várlak.
Dia2004.08.09 21:22

Még jegyesoktatásra is kell mennem,igaz,hogy a szépszemű Tiszteletes tartja,de már valahogy ő sem hoz annyira lázba.
2004.08.10 08:06

De ha itthon van a csaj és nem ír, akkor meg majd jól seggbe billentjük. Ma még jövök, de most átmegyek az anyuékhoz.
Habár engem mostanság inkább a túrórudik (na itt a pöttyösre gondolok és nem másra
)csokoládék stb.. hoznak lázba. 2004.08.10 08:42
Hát kérem a tiszteletes magát már ne is hozza lázba!
A "kütyühöz" nem kell vezetékes telefon,csak egy számítógép és egy mikrofonos fülhallgató.De nem tudom,hogy a mobilos net jó-e hozzá.Pedig jó lenne veled is dumcsizni.
Puszi,Kitartást!Legalább már tetőtök lesz.
Dia 21+6 
Engem sok minden hoz lázba.
PL:joghurt,saláta,gyümölcs,túrórudi,rántott husi,és minden más finomság.

Ja!! Ma voltam a védőnőnél.Nagyon meg dicsért,hogy milyen csinos vagyok,nem is vagyok kövér.Szerintem rossz a szeme.
Junius óta másfél kilót híztam,úgy,hogy +3kilónál tartok.Meghallgattuk a picur szívhangját is,szupi volt.Telefonáltam a Praxisba 23-án 9,20-ra kaptam időpontot.Sokat kell várni??Puszi,Dia 2004.08.10 09:59
2004.08.10 10:11

2004.08.10 12:41
! Irt Canesten kúpot és kenöcsöt. Rákérdeztem, hogy a méhszáj rendben van-e, mire: a külsö egy picit nyitott, de az nem probléma. ???????????? Szerintetek én se zavartassam magam ez miatt? A szegedi dokimhoz csak 27-én (még több mint 2 hét
, de akkor uh is lesz
) megyek, addig megpróbálok sokat pihizni. Az elég?
Ez a baj, hogy engem is hamarabb lázba hoz egy finom falat, mint valami más
!
), kb 2,5-3 kg-nál tartok. Ez azért még elég jó! Sajnos most kezd az étvágyam (még)jobb lenni, ugyhogy nem uszom meg ilyen könnyen! 2004.08.10 13:06
)
2004.08.10 14:31
, ha ilyen pasim lenne!!!! 2004.08.10 14:41
Köszi az infót!10 kilót híztál?De mennyiről kezdted?50kilóról?A védőnőm egyik kismamája most szült és 25kg-ot hízott.
Különben itt sincs megszabva,hogy mikor menjünk.Én havonta egyszer szoktam.Rájötem,hogy a csaj miért van a "BUNKÓVAL".Hát a PÉNZ miatt!A pénz nagyon meg tudja bolondítani az embert.Puszi,Írj,Dia2004.08.10 14:59

Na az sem tegnap volt! 63 kg-ról startoltam.
Arról már nem is beszélve, hogy ha már magam egy tapló vagyok aki mindezt tűri, legalább a gyerekemet figyelembe venném. 2004.08.10 15:29
A gyerekeért azért tényleg kiállhatna.De a bunkónak pont ilyen csaj kell akit irányíthat.Puszi,Dia 

2004.08.10 15:48
2004.08.10 15:57
2004.08.10 16:26
Azért köszi,hogy visszaírtál. 2004.08.10 17:37
2004.08.10 19:21
Akupunktúrával nem lehet kezelni a sérvet?Az a babának se ártana.Vagy hülyeséget írtam?
2004.08.10 21:06
Csak a rugik.Én is csak azért költöttem ennyit,mert pl:a havi hús adagot is megvettük.Nyugi én sem értek a nethez,a párom itt ül és súg.HaHaHa!
Azt mondta,hogy szélessávú internet kell hozzá,de a kolegája mondta,hogy mobilról is lehet csak lehet,hogy néha szakadozni fog a vonal.Ha gondolod kipróbálhatjuk.
Amit ehez le kell tölteni programot a netről az 9Mb.Puszi,írj,Dia2004.08.10 21:35
2004.08.11 05:01
Nekünk ADSL van 10 mb-os. Mondd ez neked valamit? (illetve a férjednek?)
)

2004.08.11 07:15
vagyok, nem nyüzsgök túl sokat, keményedésem meg hál Istennek elég ritkán van, az sem görcsös, fájdalmas. KOP-KOP-KOP! Ez állitólag már normális 28. hétben. Természetesen igyekszem magam kikúrálni a bajból (Candibene kúpot és krémet kaptam). Szerintetek Robi is kenegesse magát, vagy ezt nem lehet oda-vissza elkapni?
. Még messze a vége! Meg hát nem mindegy, hogy honnan indultam!
! Nem akarom szegény csajt megfosztani ettöl a drága kincstöl! Ja, én az 50 kg-t még általános iskolás koromban elértem
! Nekem a "legcsinosabb" versenysúlyam olyan 65-70 között volt. De biztosan nagyon nehéz a csontom
, azért!
is, ugyhogy viseltes a belsöm. Szoritsatok, hogy ne legyen rosszabbodás!
Jobbulást! 2004.08.11 07:40
Kivetett az ágy?
Infót kérek a cumis csajról!Hogy tetted fel?A te neted jó,mert az szélessávú.Mit csinálsz ma?Hozzám jön a fodrászom mert már katasztrófa a hajam.Jaa!Nem is írtam tegnap,hogy amikor picurnak vásároltam nagyon beindult.Mintha tudta volna,hogy neki vásárolok.
Tegnap érezte "először"a párom a picurt.Teljesen el volt olvadva.
Tegnap mondtam neki,hogy ne mászkáljon pucéran a lakásban mert mit szól a gyerek.Erre ő:Időben el kell kezdeni a szexuális felvilágosítást.
Puszi,Dia 22+02004.08.11 08:12
(már ugye aki él házas életet. Én már azt sem tudom, hogy néz ki!
) Ezt nevezik ping-pong effektusnak! Na az észosztásból elég ennyi.
Ma már reggel óta nyomatja, pedig nem fog semmit kapni! 

Házhoz jár a fodrász??? Oda ne rohanjak!!
Nekem már lassan a derekamig ér a hajam. De utálok fodrászhoz menni. Mondtam a férjemnek, ha legközelebb megy akkor vigyen el magával. Még jó, hogy nem festem a hajam, mert akkor nem úsznám meg évente egy fodrászkodással. Ilyen szempontból anti nő vagyok, mert a kutya már többször volt kozmetikusnál mint én!

(az őszi babásoktól- utólag is köszönöm
) Nem tudom, hogy honnan töltik le, ezért én más tollával ékeskedem.
)
2004.08.11 08:33
Kérem ne tessék magát elhanyagolni!
Igen picur is fiú.De mi van ha mégis lány?
23.-án már tutira meg fogják mondani.Én is láttam ezt a csajt a másik topikban de nem tudtam,hogy onnan vetted.
Majd írj,hogy mi volt a védőnőnél.Puszi,Dia2004.08.11 09:21
Nekem aug. 17-kén lesz. Szintén szűkkörű. Szerintem csokor azért kell, legalább valami kicsi marokcsokor. Köszi, hogy fent vagyok a táblázatban. Már vannak nevek is: Attila vagy Katalin. Nem valami flancosak, de nekünk tetszik.
Szurkolok, hogy minden tényleg és végleg rendbejöjjön!!!! Remélem a harmadik eltűnt a búsba! Ha nem ideje lenne valakinek felvilágosítania, hogy hol kereskedjen!
2004.08.11 10:33
2004.08.11 12:51
?????
, igaz?
, a memoriám is csapnivaló. Tisztára eltunyultam. Ugye már 2 hónapot csak kibirnék otthon valahogy??
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint